Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 19:41:42 GMT 1
Zagłosowałem na razie na Zeusa, bo zawsze przypierdala się do mnie jakiś mafioza pierwszego dnia. Jak ktoś ma lepszy pomysł, słucham, może dam się przekonać. myślę, że to dobry pomysł znaczy nie na podstawie tego, że się mafioza przypierdala pierwszego dnia do Ciebie (pozdrawiam Pracusia), tylko faktu, że się zmył Przecież to nie ma sensu z perspektywy mafii, żebym teraz spierdalał z tematu ziomek. Nie dość, że zapowiadałem bycie w temacie do linczu dziś (a mogłem się spokojnie wymigać zapowiadanym wczoraj chlaniem), to jeszcze spierdalanie w takim momencie, kiedy jestem na świeczniku to podpisanie wyroku de facto. To by było schowanie się w norze, a nie. Ale wiem, że po prostu za mną tęskniłeś :* Btw. kim w końcu jest SSnajper? Bo wiem, że to nie Squbi (chyba, że Snajper sam kłamał), a no jednak przydałaby mi się ta wiedza, bo mi się typ niesamowicie rozjeżdża.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:41:49 GMT 1
Ja jestem totalnie za Falomatem
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:41:50 GMT 1
Cygan to Redzik? Ciekawe.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:42:00 GMT 1
i tu młody , mogę się do ciebie spokojnie dopierdolić; bo ty czesto łątwo widzisz niewinnośc jego i jak widze jak Sowieta się wpierdala ze zgrywającego szefa Janka tomaszewskiego i potem porównuję go do józka który kurwa miał atak epilepsji przed wcisnięciem kapslocka to widzę zajebistą różnicę. Sowieta często mnie irytuje spoisobem pisania ale już się z tym oswoiłem i go trochę poznałem. teraz widzę typa który bez potrzeby wjeżdża z buta w potencjalnego koksa potem na niego głosuje teleranek , który ni chuja by ni chuja nei zbudował na tym pozycji a mógł tylko zaszkodzić. z samej gry owszem nie wygląda najlepiej , ale ja widzę te miastowe niuansiki których albo ty nie chcesz widzieć albo jesteś ślepy. wkurwiłeś mnie. gratulacje Teleranek czekał z chujem w łapie żeby zmienić w razie czego, sam to sugerował. Inni poszli z wajchą najpierw na Polaka (20.58 według pomiarów uż. Denis) a potem na Studenta to się mógł ostać przy niezagrożonym Snajperze. kurwa młody , z chujem w łąpie to on móglby jedynie zmienić ilość potomstwa. w momencie kiedy oddawał głos na sowietę byłoby to w chuj nieoptymalne jesli sowieta miałby być jego potencjalnym kolega mafijnym ale juz chuj z tym; glowa muru nie przebije. moge zaproponowac janka tomaszewskiego albo kogos z butnej dwojki wielkogejny - hegemon
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:42:31 GMT 1
jesli cygan to redzik to to jest popierdółka a nie redzik
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:42:51 GMT 1
gościu ale ja się zapytałem Ciebie o opinię właśnie XD nie przypierdalam się co to jest za post to z niewinnych prócz oczywistego miscleara tallyranda mi to uniewinnienie RMFa nie siedzi, zobaczymy co będzie po flipe zeusa widzisz to było sprytne pytanie trochę o Twoją mapę gry vs mapa Wonga czyli tak:RMF u Załęckiego wychodzi z zielonych do żółtych Tayellrand wychodzi z zielonych na czerwone, bo umarł Zeus - huj wie Falomat wychodzi z czerwonych na zielone Agatka wychodzi z czerwonych na zielone Fajnopolak wychodzi z czerwonych na zielone Mgła i Snajper huj wie i ty mi kurwysynu mówisz, że ja nie mam głębokości przemyśleń czy coś no ale dobra, złapałem Cię pod włos, nie będzie to punktowane *** natomiast ja uważam, że przyczyna wyzielenienia RMF przez Wong jest prosta - RMF to może być Lewkoń (chociaż ja się nie znam na tych rapowych sprawach, ale no czysto ze stylistyki tak musi być), a że ziom kocha Lewkonia, to wyzielenia go na poziomie podświadomości już, nawet myśląc, że Lewkoniem mógl być Tayellrand
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:42:55 GMT 1
ale granie sama meta to chujnia i domena młodego pokolenia cieniasow;
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:44:02 GMT 1
jesli cygan to redzik to to jest popierdółka a nie redzik Może się jeszcze rozkręci...? Ja tam zresztą nie wiem. Śledzę rozgrywkę w tak ograniczonym zakresie, że nawet gdyby zdemaskował już trzech mafiozów, mógłbym tego nie zauważyć.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:44:18 GMT 1
kurwa młodzi , wszystko za wasz trzeba zrobić janek tomaszewski jest mafijny za wszystko co się wydarzyło wkoło linczu i jak bezczelnie omijał moje niewygodne pytania na które spokojnie można byłoby odpowiedzieć; fallusomat jest w chuj przekonany o winie sowiety , nic mu się w nim nie zgadza ale zmienia głos na Zeusa.? podałeś argumenty za moją niewinnością (malo trochę ale trudno) to teraz dawaj te za moją winą
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 19:44:38 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie? Moim zdaniem to będzie mafia. Mi właśnie próbuje ten Falomat sam usiąść na plecach i to samo zarzuca Twojemu Staremu ( jakkolwiek to źle brzmi ). No i jeszcze próbuje mi wzbudzać wyrzuty sumienia o tą Restaurację. Teraz wie że jeśli mu się nie uda mnie wywalić to może mu się okazja nie powtórzyć.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:44:55 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie? jestem przeciwnikiem linczowania graczy, którzy grają poniżej potencjału w snajperskiej no ale bez jajec - dałbym się rozkręcić on gra jak potencjalny rolny, w połączeniu z tożsamością mafia równie dobrze mogłaby go chcieć pierdolnąć zamiast PMSa/zaraz po
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 19:45:38 GMT 1
Ale wolałbym Zeusa . xD Już drugi raz chciałem Cię prostowac
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 19:45:54 GMT 1
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:45:56 GMT 1
No ja jestem wręcz przekonany, że gdyby mafia znała moją tożsamość to bym poleciał w 1. mordzie. Dlatego uwazam, że Denis będzie niewinny.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:46:14 GMT 1
Mgła, możesz przedstawić mi swoją optykę na grę? Dlaczego grasz, jak grasz? Co do tej pory zdziałałeś? Co zamierzasz? Dlaczego Wong tak Cię atakuje?
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 28, 2024 19:46:32 GMT 1
Podoba mi się, jak Sidor z internet explorera czyta rozgrywkę.
Niemniej jak po tych drugich zmianach dobrze rozkminiam, kim jest Falomat, to faktycznie rozumiem zarzuty o niedowożenie, raz jak akurat nie dowoził, to był w mafii (wtedy też się nie bronił zbytnio przed linczem), ale jeszcze poczytam w tym kontekście jego posty, bo trochę mi to ustawia głowę.
Ale chyba skłonniejszy na Zeusa, nie wiem, kurew
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 19:46:59 GMT 1
No ja jestem wręcz przekonany, że gdyby mafia znała moją tożsamość to bym poleciał w 1. mordzie. Dlatego uwazam, że Denis będzie niewinny. myślisz, że nikt w pięcioosobowej mafii nie poznałby Twojej tożsamości, gdy nawet mnie udało się ją ogarnąć w d1?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:47:07 GMT 1
No ja jestem wręcz przekonany, że gdyby mafia znała moją tożsamość to bym poleciał w 1. mordzie. Dlatego uwazam, że Denis będzie niewinny. Czemu? ja gdybym był w mafii to chętniej wyjebałbym Garego niż Ciebie
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:47:53 GMT 1
memcen mi sie nie podoba
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:48:39 GMT 1
o co wam chodzi z tym niedowożeniem? kiedy dowoziłem? Jako troll gdy mnie zlinczuwaliście czy jako Czesio kiedy mieliście mnie w dupie?
za każdym razem jest to samo, mija pierwszy dzień i wszyscy się na mnie rzucają chuj wie o co, tak jakbym był mistrzem analizowania wszystkiego i zawsze napierdalał miliony postów w stylu Lowridera czy Montiego.
|
|