|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:03:59 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:03:59 GMT 1
zabili mi papierek lakmusowy i zostałem z agatą kurwa ciężary Nie peniaj, dawaj co sądzisz o dzisiejszym dniu fajnopolaka
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:04:06 GMT 1
Możecie mnie zlinczować i tak od jutra mam drugie zmiany. Swoje odczyty podałem. o co wam chodzi z tym niedowożeniem? kiedy dowoziłem? Jako troll gdy mnie zlinczuwaliście czy jako Czesio kiedy mieliście mnie w dupie? za każdym razem jest to samo, mija pierwszy dzień i wszyscy się na mnie rzucają chuj wie o co, tak jakbym był mistrzem analizowania wszystkiego i zawsze napierdalał miliony postów w stylu Lowridera czy Montiego. Czesia nie czytałem a wyjebanie Cię jako Trolla uważam za skandal i potężne odcięcie prądu. Moim zdaniem jednak Twoja pozycja w temacie powinna być inna i powinna przynajmniej częściowo odzwierciedlać Twoje doświadczenie i poziom skilla. A teraz to wygląda tak, jakby nawet Mentzen bardziej pchał się do koryta, jakby nawet Mentzenowi bardziej zależało na tej rozgrywce niż Tobie. no ale to nie moja wina, że wszyscy mnie ignorowali pierwszego dnia, wręcz musiałem się starać o jakąkolwiek atencję Zresztą w sumie wyjebane mam. Nie da się pograć na spokojnie. Chcę sobie edycję zagrać na luzie, obserwując bardziej niż pisząc głupoty, to znowu sprowadzają mnie do tego bym się irytował. W dodatku jakiś typ, który imituje Reda, albo naprawdę nim jest, ale nie ma dobrych intencji, robi wszystko by mnie postawić w złym świetle, pewnie niewinny Tomuś we mnie naparza bez sensu, a ten który najpewniej jest w mafii czyli Twój Stary zachowuje bezpieczny dystans. Stary. Co Ty taki spłakany jesteś? Zachowujesz się jakbys był Zeusem i miał na sobie osiem głosów.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:04:38 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:04:40 GMT 1
Ale bym zrobił dzisiaj lincz Twój Stary vs Falomat byłiby to wam na rękę prawda; wy gówniarze nic szacunku do starszych nie mata Pisz co na mnie masz bo już pół godziny czekam gościu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:04:43 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:04:43 GMT 1
myślę, że jest w mafii jeśli jest, to jaki jest firepower mafii do wajchowania, trzy osoby? I co, jesteśmy tacy zajebiści, że nagle wszyscy konsensusem doszli i nie ma żadnego kontrkandydata realnego, mimo że ludzie ze wszystkich stron coś proponują.
To niepoważne.
jesteś w stanie uniewinnić Zeusa? zapowiada się, że zacznie grać tak, żeby go oczyścić? myślę, że są wręcz przeciwne przesłanki
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:04:46 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:04:46 GMT 1
Możecie mnie zlinczować i tak od jutra mam drugie zmiany. Swoje odczyty podałem. o co wam chodzi z tym niedowożeniem? kiedy dowoziłem? Jako troll gdy mnie zlinczuwaliście czy jako Czesio kiedy mieliście mnie w dupie? za każdym razem jest to samo, mija pierwszy dzień i wszyscy się na mnie rzucają chuj wie o co, tak jakbym był mistrzem analizowania wszystkiego i zawsze napierdalał miliony postów w stylu Lowridera czy Montiego. no ale to nie moja wina, że wszyscy mnie ignorowali pierwszego dnia, wręcz musiałem się starać o jakąkolwiek atencję Zresztą w sumie wyjebane mam. Nie da się pograć na spokojnie. Chcę sobie edycję zagrać na luzie, obserwując bardziej niż pisząc głupoty, to znowu sprowadzają mnie do tego bym się irytował. W dodatku jakiś typ, który imituje Reda, albo naprawdę nim jest, ale nie ma dobrych intencji, robi wszystko by mnie postawić w złym świetle, pewnie niewinny Tomuś we mnie naparza bez sensu, a ten który najpewniej jest w mafii czyli Twój Stary zachowuje bezpieczny dystans. Stary. Co Ty taki spłakany jesteś? Zachowujesz się jakbys był Zeusem i miał na sobie osiem głosów. Przecież w poprzedniej edycji też płakał i to będąc bezrolnym
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 20:04:55 GMT 1
Ludwik może być niewinny, za to chochoł może również być winny, i to w konstelacji z Fajnopolakiem Ja bym nigdy w Fajnopolaka nie walił jakbym był z nim w mafii, bitch please
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:04:56 GMT 1
no tylko to może być lincz między dwoma niewinnymi Czy ktoś może mi powiedzieć za co i przez kogo powstał jakiś ogólny obraz pt. Twój Stary git miastowy? nie wiem, moim zdaniem jest mafiozem Wierzysz w to co piszesz?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:05:08 GMT 1
Serio wierzycie, że Zeus w mafii i taka masówka leci? Tak, myśle że głosy zaczną się przesuwać dopiero niedługo
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:05:16 GMT 1
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:05:17 GMT 1
Możecie mnie zlinczować i tak od jutra mam drugie zmiany. Swoje odczyty podałem. o co wam chodzi z tym niedowożeniem? kiedy dowoziłem? Jako troll gdy mnie zlinczuwaliście czy jako Czesio kiedy mieliście mnie w dupie? za każdym razem jest to samo, mija pierwszy dzień i wszyscy się na mnie rzucają chuj wie o co, tak jakbym był mistrzem analizowania wszystkiego i zawsze napierdalał miliony postów w stylu Lowridera czy Montiego. no ale to nie moja wina, że wszyscy mnie ignorowali pierwszego dnia, wręcz musiałem się starać o jakąkolwiek atencję Zresztą w sumie wyjebane mam. Nie da się pograć na spokojnie. Chcę sobie edycję zagrać na luzie, obserwując bardziej niż pisząc głupoty, to znowu sprowadzają mnie do tego bym się irytował. W dodatku jakiś typ, który imituje Reda, albo naprawdę nim jest, ale nie ma dobrych intencji, robi wszystko by mnie postawić w złym świetle, pewnie niewinny Tomuś we mnie naparza bez sensu, a ten który najpewniej jest w mafii czyli Twój Stary zachowuje bezpieczny dystans. Stary. Co Ty taki spłakany jesteś? Zachowujesz się jakbys był Zeusem i miał na sobie osiem głosów. to nie spłakanie, to zwykły wkurw, że co edycję to samo
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:05:18 GMT 1
sa dwie opcje; albo fallusomat gra w jakas swoja giereczke i trolluje ze swoimi typami na sowiete i mnie albo robi to co jako felietonistka; czyli zacznie we mnie naparzac w wygodnym momencie a potem mnie uniewinni zebym mu laske mogł zrobic; jak tam falo? cos trafilem?>
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:05:40 GMT 1
Stary. Co Ty taki spłakany jesteś? Zachowujesz się jakbys był Zeusem i miał na sobie osiem głosów. Przecież w poprzedniej edycji też płakał i to będąc bezrolnym No właśnie to jest dla mnie mimo wszystko bardziej zielone, cała ta jego reakcja na zagrożenie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:05:44 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:05:44 GMT 1
Ludwik może być niewinny, za to chochoł może również być winny, i to w konstelacji z Fajnopolakiem Ja bym nigdy w Fajnopolaka nie walił jakbym był z nim w mafii, bitch please Po pierwsze nie widzę żebyś w niego walił, po drugie nie w tym rzecz, po trzecie skąd mam wiedzieć
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:05:51 GMT 1
Stary. Co Ty taki spłakany jesteś? Zachowujesz się jakbys był Zeusem i miał na sobie osiem głosów. Przecież w poprzedniej edycji też płakał i to będąc bezrolnym Ale do linczu na nim nawet nie było blisko. Chętniej zlinczowałbym Zeusa czy sprawdził tego Starego, ale teraz to już mam konkretne wątpliwości.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:06:04 GMT 1
byłiby to wam na rękę prawda; wy gówniarze nic szacunku do starszych nie mata Pisz co na mnie masz bo już pół godziny czekam gościu juz napisalem to setki razy oszuscie bez szkoły
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 20:06:13 GMT 1
Ja bym nigdy w Fajnopolaka nie walił jakbym był z nim w mafii, bitch please Po pierwsze nie widzę żebyś w niego walił, po drugie nie w tym rzecz, po trzecie skąd mam wiedzieć To o co chodzi?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:06:21 GMT 1
Przecież w poprzedniej edycji też płakał i to będąc bezrolnym No właśnie to jest dla mnie mimo wszystko bardziej zielone, cała ta jego reakcja na zagrożenie. Siema ironlemon btw, jedziemy ich tym razem, tylko nie bądź w mafii pls
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:06:51 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:06:51 GMT 1
Po pierwsze nie widzę żebyś w niego walił, po drugie nie w tym rzecz, po trzecie skąd mam wiedzieć To o co chodzi? Akurat sram ale zaraz siądę do kompa i rozpiszę
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:07:02 GMT 1
mnie mglisty nie kupił tymi postami
|
|