|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:07:28 GMT 1
Pisz co na mnie masz bo już pół godziny czekam gościu juz napisalem to setki razy oszuscie bez szkoły No chuja napisałeś, tylko zasugerowałeś, że moje zachowanie przy linczu które absolutnie nie było mafijne
Więc czekam co na mnie masz. I ty Chochoł też
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:07:46 GMT 1
wczesniejsze edycje to jak se go czytalem to az serduszko mi sie usmiechalo, tutaj sie mecze
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:07:59 GMT 1
mnie się Cigano coraz bardziej nie podoba
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:08:10 GMT 1
@mgła wojny
nie będę rozważał mafijnych patternów u denisa bo w mojej głowie zagrał mocne antymafijne patterny
i tyle
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:08:55 GMT 1
zabili mi papierek lakmusowy i zostałem z agatą kurwa ciężary Nie peniaj, dawaj co sądzisz o dzisiejszym dniu fajnopolaka No jak sobie siedziałem i grałem tu i teraz, to raczej nie rzucił nic, żeby jakoś mój światopogląd o nim się drastycznie zmienił i najpoważniejszym argumentem za jego winą jest to, że z niego zwajchowałem Ale to wynika z tego, że ja go wczoraj zakolorowałem sobie na zielono i on tego statusu nie zmieniał, jak dla kogoś był podejrzany, to po dzisiaj pewnie dalej będzie, więc powiedzmy, że te szumne zapowiedzi po wczorajszym linczu nie zostały spełnione
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:09:04 GMT 1
wykorzystuje moje zagubienie i próbuje je wykorzystać przeciwko mnie, kiedy doskonale wie, że grając w mafii zagubiony nie jestem i nie zmieniam zdania 3 razy na pół godziny
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:09:38 GMT 1
Kurde, ja dzisiaj liczyłem na bicie w restaurację i początkującego mafiozę za ich brak ataków na siebie, ale obaj mają siebie w podejrzanych
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:09:38 GMT 1
juz napisalem to setki razy oszuscie bez szkoły No chuja napisałeś, tylko zasugerowałeś, że moje zachowanie przy linczu które absolutnie nie było mafijne
TWOJE ZACHOWANIE PRZY LINCZU BYŁO ABSOLUTNIE MAFIJNE TO RAZ DWA TO ZE UNIKALES NIEWYGODNYCH PYTAN TRZY ZE CHCIALES WEJSC JAK SZEFO ALE Z KAZDYM DOJAZDEM ZACZALES ZMIENIAC TAKTYKE NA GRE, NEJPIERW PYSKOWKI POTEM PAJACOWANKO TESTAMENTY NA STRUNIE G WSZYSTKIE NICKI A TERAZ JUZ LECISZ BEZCZELNYM KOLEŻKOWANIEM SMIESZKOWANIEM PIERDOLAMENTEM I JA KURWA NA CIEBIE NIC NIE MAM? I TY KURWA CHCESZ LINCZU MIEDZY MNA I FALLUSEM. JEB SIE NARA
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 28, 2024 20:10:16 GMT 1
Telleyrandem grał mój braciak Lewkoń. Dlatego głównie go nie chciałem linczować w d1, bo uważałem, że on w d1 potrafi zagrać tragicznie, ale jak dostanie więcej czasu, to będzie albo coraz bardziej widoczne, że jest w mafii, albo się w końcu odpali jak Jackson Pollock i będzie jasne, że jest niewinny. Jaka jest geneza nazywania FajnoPolaka LPG? Czy ja dobrze zrozumiałem, że w rozgrywce uczestniczy brat kol. Lewkonia? Lewykonik ma naprawdę brata grającego w mafię, czy to metafora, że RapMatters ma łudząco podobny styl postowania? Mentzen niewinny, wychwycił Ashley Greene vol 2 Lewkoń jest tak chujowy, że jak jakiś random Tall chujowo spadł z rowerka, to wszyscy go wzięli za Lewkonia XDDD to wam chce powiedizeć kol. uż. przewodniczący Mentzen, savage Dlaczego "jakiś random Tall"?
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:10:23 GMT 1
Kurde, ja dzisiaj liczyłem na bicie w restaurację i początkującego mafiozę za ich brak ataków na siebie, ale obaj mają siebie w podejrzanych ciekawe, muszę to zapamiętać i ewentualnie wrócić
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:10:36 GMT 1
mnie się Cigano coraz bardziej nie podoba no ale słusznie Ci wytknął, że się zajebałeś
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:10:43 GMT 1
siedzi se taki szczeniak na piździe , c hujem nie kiwnie i sie jeszcze pruje do starszeg , że nic nie daje
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:10:53 GMT 1
i nawet bym sobie był w stanie pomyśleć, chuj może ten Cigano nie umie mnie czytać, ale wiele razy było tak, że całe miasto i cmentarz byli przekonani o mojej winie, a jeden Red widział, że tak nie gram jako winny. A tu wręcz stara się rzeczy, które normalnie uznałby za uniewinniające mnie wskazywać w taki sposób, by inni uznali, że jestem w mafii.
Tłumacz się Cigano
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:11:21 GMT 1
mnie się Cigano coraz bardziej nie podoba no ale słusznie Ci wytknął, że się zajebałeś przy czym nie musi to świadczyć o mafijności ale pojawiła się opcja dla Ciebie, żeby Starego pociosać i nagle zrobiłeś u-turna
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:11:42 GMT 1
No właśnie to jest dla mnie mimo wszystko bardziej zielone, cała ta jego reakcja na zagrożenie. Siema ironlemon btw, jedziemy ich tym razem, tylko nie bądź w mafii pls Dawaj, comandante Morales!
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:11:54 GMT 1
mnie się Cigano coraz bardziej nie podoba no ale słusznie Ci wytknął, że się zajebałeś ale kto się zajebuje w akcji? niewinny egze, który się mota i szuka winnych czy winny egze, który ma sobie skalkulowane jak zagrać, by nawet swoją śmierć obrócić przeciw miastu?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:12:36 GMT 1
mglisty , szukasz zagnionego czy mafii? skad glos na mnie? dlaczego nie czujemy w tej eydcji wspolnego wejba?
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:12:53 GMT 1
no ale słusznie Ci wytknął, że się zajebałeś przy czym nie musi to świadczyć o mafijności ale pojawiła się opcja dla Ciebie, żeby Starego pociosać i nagle zrobiłeś u-turna bo Stary mnie próbował w tej edycji w żywe oczy okłamać, nie ufam mu
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:13:00 GMT 1
No chuja napisałeś, tylko zasugerowałeś, że moje zachowanie przy linczu które absolutnie nie było mafijne
TWOJE ZACHOWANIE PRZY LINCZU BYŁO ABSOLUTNIE MAFIJNE TO RAZ DWA TO ZE UNIKALES NIEWYGODNYCH PYTAN TRZY ZE CHCIALES WEJSC JAK SZEFO ALE Z KAZDYM DOJAZDEM ZACZALES ZMIENIAC TAKTYKE NA GRE, NEJPIERW PYSKOWKI POTEM PAJACOWANKO TESTAMENTY NA STRUNIE G WSZYSTKIE NICKI A TERAZ JUZ LECISZ BEZCZELNYM KOLEŻKOWANIEM SMIESZKOWANIEM PIERDOLAMENTEM I JA KURWA NA CIEBIE NIC NIE MAM? I TY KURWA CHCESZ LINCZU MIEDZY MNA I FALLUSEM. JEB SIE NARA no ale merytorycznie gościu. Co było w tym zachowaniu mafijnego?
Dwa, jakich niewygodnych pytań, ja te pytania mogłem strawić i wysrać nawet nie zauważając, piliśmy u kumpla i wszedłem sobie na koniec dnia dobrze się bawić, nawet nie zauważyłem Twoich pytań, bo jak widzę kreacyjne pierdololo to od razu scrolluję. Chciałem wejść jak szefo, ale nie wyszło (chociaż miałem rację) i zmieniłem taktykę na grę, tu się zgadza, ale nie sądzę, żeby to wskazywało na mafijność. Testamenty co?
Jakim koleżkowaniem, gościu. Jedyna dobra rzecz w tym poście to użycie capsa, bo sugeruje mi, że wierzysz w to co tutaj zostało wysmarowane.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:13:18 GMT 1
Nie peniaj, dawaj co sądzisz o dzisiejszym dniu fajnopolaka No jak sobie siedziałem i grałem tu i teraz, to raczej nie rzucił nic, żeby jakoś mój światopogląd o nim się drastycznie zmienił i najpoważniejszym argumentem za jego winą jest to, że z niego zwajchowałem Ale to wynika z tego, że ja go wczoraj zakolorowałem sobie na zielono i on tego statusu nie zmieniał, jak dla kogoś był podejrzany, to po dzisiaj pewnie dalej będzie, więc powiedzmy, że te szumne zapowiedzi po wczorajszym linczu nie zostały spełnione co do FAJNOPOLAKA spójrzcie jak on dzisiaj grał drugą połowę dnia, czyli akurat jak się wypostowałem xD no ale mogłem dzięki temu obserwować z przyczajki gościu nie ma w tej edycji krzty jakiejś refleksji nad tym, co piszą inni jak zobaczyłem part 2 tego posta o glonach od chochoła, to się za łeb łapałem, jakie tam głupotki są powypisywane, a on od razu poleciał spropsować że spoko kolejka jak ciganeiro zrobił listę i go pokolorował na zielono, to też mu nieomal fellatio popełnił no i ja widzę to tak, że on nie jest skupiony na treści tych postów, tylko na tym, żeby przypodobać się ludziom i pogłaskać ich ego, żeby na niego nie głosowali nie wiem, czy akurat z chochołem albo z ciganeiro w tej mafii może być, strzelałbym że GENERALNIE raczej podlizywałby się mieszczuchom, no ale jakby miał juiż być, to prędzej z chochołem, bo miałem wrażenie że sporo jego wniosków z tej wyliczanki jest błędnych, jakby nie do końca umiał się wczuć w to, jak miasto odbiera pewnych ludzi ciganeiro gra antypatycznego chujka więc tu daję mniejszą szansę na mafię solo
|
|