chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:06:20 GMT 1
nie bede sobie marnowal życia na takie cos xD bo siedze 10h przez 4 dni nad ta mafia, i teraz mam tak siedziec następne 10-15 dni? nie
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 29, 2024 21:06:22 GMT 1
no dla mnie w sumie spoko, bo akurat ciebie miałem w testamencie potencjalnie w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Jan 29, 2024 21:06:22 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 29, 2024 21:06:22 GMT 1
Raz przyszedł z mafia universe zagrał postarał się i mafia rozjebana d3. WIELKI JAN LUDWIK PYSZNY
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 29, 2024 21:06:36 GMT 1
A Ludwika zielonego
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:06:53 GMT 1
Tak czy siak chujowy set w chuj pro-miasto xD
i nawet grajac perfekcyjnie jak widac nic sie nie da zrobic
|
|
|
Rozgrywka
Jan 29, 2024 21:06:54 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 29, 2024 21:06:54 GMT 1
kurwa, ale Parzysty miał czutkę
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 29, 2024 21:06:57 GMT 1
Post pisany w fazie nocy, ale nie chce mi się edytowac (chyba nawet nie ma co) względem odjebanych: Zrobiłem sobie takie zestawienie z tym, jak głosowano wczoraj w linczu, bo chyba można założyć, że mafia się podpięła pod lincz, ale może da się coś wyciągnąć z tego, nie kto, a kiedy głosował. O 20:30 wszystko było już przesądzone, Na pomarańczowo wszystkie głosy, głosy decydujące na niebiesko, głosy po 20:30 na zielono. O ile pierwszego grono chyba nie ma co brać pod uwagę, bo Zeus przewijał się w gronie podejrzanych, to już w tym drugim można by trochę pogrzebać, bo te cztery głosy zdystansowały Zeusa od Snajpera. Wśród głosujących: Mentzen (z takim bardzo wątpliwym, acz w pewnym stopniu wymuszonym głosem, “nie ma nikogo innego, a on się przypierdala”, Snajper (typowy głos na przeciwwagę, bo przecież dużo rozmawiano o Snajperze), Falomat (od początku oznaczał go jako podejrzanego), no i… Początkujący Mafiozo, który zrobił moim zdaniem dziwny myk, tj. zapytał kogoś, czy jest przekonany o winie Zeusa, nieco później napisał, że zacznie go czytać, 10 minut później (stosunkowo szybko) oddał na niego głos i zniknął. Zresztą, ktoś to w ogóle wczoraj wyłapał, o ile dobrze pamiętam. I o ile samo zachowanie jest dziwnie, to łacząc to z tym, że Początkujący wbijał ostatni głos z tych niebieskich, sprawia, że jest dziwniej. (W sensie wiadomo, że on tego nie wiedział, ale oddawał głos de facto skazujący Zeusa). No i w zielonych zakładam, że ktoś tam z mafii jest, ale nie wiem, czy da się z tego jakiekolwiek wnioski wyciągnąć.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 29, 2024 21:07:04 GMT 1
nie bede sobie marnowal życia na takie cos xD bo siedze 10h przez 4 dni nad ta mafia, i teraz mam tak siedziec następne 10-15 dni? nie Też bym tak zrobił na twoim miejscu. Szanuję i dziękuję za szanowanie czasu innych graczy
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 29, 2024 21:07:05 GMT 1
no to przyśpieszamy Antura znowu odjebał nic nowego
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 29, 2024 21:07:10 GMT 1
no to ci mówię, że nie wiem gość wczorajszy dzień zagrał na prawie całkowitą nieobecność, nie mam dostatecznie dużo materiału żeby go uniewinnić, czy uwinnić ufam Chińczykowi a jemu już udało się go wyłowić raz, kiedy ja nie wierzyłem w jego winę, więc może coś w tym jest, ale nie jestem w stanie na teraz zdecydowanie się określić ja powiem tak tak rolny odjebany d1 - check gracz eneldo z miejską rolą - check strzał snajperski n1 zdejmuję mafię - check
nie wiem czy koniecznie snajperem, czy konieczne w n5 czy kiedyśtam itd., natomiast na ten moment uważam, że sprawdzenie mgły będzie obowiązkiem, bo trochę go poczytałem i no za dużo tam widzę jakichś podobieństw z mafijnymi edycjami, żebym mu zaufał
nie mówię, że absolutnie teraz, no jeśli jest w mafii, to raczej zwykłym mafiozem, nie snajperem, a raczej wolałbym dzień-dwa miejską mgłę dłużej w grze niż odjebąć wcześniej jakiegoś szpiega chyba mgła: to w zasadzie nie jest atak, ja stwierdzam fakt, że najprawdopodobniej w tej grze cię będzie trzeba kiedyś sprawdzić, tak jak mnie sprawdzono w szachowej i tyle obaj jesteśmy za dobrzy w mafii, żebyś będąc w mafii nie nadrobił tego początku i będzie powtórka z wiśniewskiego, a w zasadzie na więcej śladów już od gracza twojego pokoju i tak nie ma co liczyć jak jesteś w mieście, to olej tego posta i graj sobie normalnie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 29, 2024 21:07:23 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 29, 2024 21:07:23 GMT 1
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:07:43 GMT 1
no to przyśpieszamy Antura znowu odjebał nic nowego Mam Ci odpowiedziec?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 29, 2024 21:07:44 GMT 1
Post pisany w fazie nocy, ale nie chce mi się edytowac (chyba nawet nie ma co) względem odjebanych: Zrobiłem sobie takie zestawienie z tym, jak głosowano wczoraj w linczu, bo chyba można założyć, że mafia się podpięła pod lincz, ale może da się coś wyciągnąć z tego, nie kto, a kiedy głosował. O 20:30 wszystko było już przesądzone, Na pomarańczowo wszystkie głosy, głosy decydujące na niebiesko, głosy po 20:30 na zielono. O ile pierwszego grono chyba nie ma co brać pod uwagę, bo Zeus przewijał się w gronie podejrzanych, to już w tym drugim można by trochę pogrzebać, bo te cztery głosy zdystansowały Zeusa od Snajpera. Wśród głosujących: Mentzen (z takim bardzo wątpliwym, acz w pewnym stopniu wymuszonym głosem, “nie ma nikogo innego, a on się przypierdala”, Snajper (typowy głos na przeciwwagę, bo przecież dużo rozmawiano o Snajperze), Falomat (od początku oznaczał go jako podejrzanego), no i… Początkujący Mafiozo, który zrobił moim zdaniem dziwny myk, tj. zapytał kogoś, czy jest przekonany o winie Zeusa, nieco później napisał, że zacznie go czytać, 10 minut później (stosunkowo szybko) oddał na niego głos i zniknął. Zresztą, ktoś to w ogóle wczoraj wyłapał, o ile dobrze pamiętam. I o ile samo zachowanie jest dziwnie, to łacząc to z tym, że Początkujący wbijał ostatni głos z tych niebieskich, sprawia, że jest dziwniej. (W sensie wiadomo, że on tego nie wiedział, ale oddawał głos de facto skazujący Zeusa). No i w zielonych zakładam, że ktoś tam z mafii jest, ale nie wiem, czy da się z tego jakiekolwiek wnioski wyciągnąć. Niewinny
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:07:54 GMT 1
Naprawde tego chcesz? xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 29, 2024 21:07:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 29, 2024 21:07:59 GMT 1
Tak czy siak chujowy set w chuj pro-miasto xD i nawet grajac perfekcyjnie jak widac nic sie nie da zrobic Szkoda Chochoł bo fajnie pograłeś, chociaż nie dałbym Ci żyć do końca
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:08:49 GMT 1
No zajebisice pogralem
moglem celowo chujowo pograc pierwszy raz jako mafia byscie uwazali mnie za chujowego mafioze i bym nastepnie kurwa łatwo pograł xd
+ poczekac na silny skłąd mafii i sobie zgarnac MVP czy cos
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 29, 2024 21:09:09 GMT 1
A może chochoł to zagubiony, który się stitltował swoim własnym szczałem????
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:09:09 GMT 1
ale po chuj sie starac jak niewazne jak zagrasz to jestes w zjebanej sytuacji bo nawet zaginiony mafiozo nie jest pro mafiozo xd
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 29, 2024 21:09:29 GMT 1
a łuczyk po prostu zagrał tak niewinnie jako mafioza że go zagubiony zajebał
to jest coś pięknego xD
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 29, 2024 21:09:41 GMT 1
w 1 snajperskiej
mafia dostała 5 killów glonowyhc
miala co 2 dzien 2 mordy (snajper + kill)
a tutaj? xD
mafia tylko straciła
a miasto dostalo jeszcze backupa i jeszcze zlota raczke
|
|