|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:26:40 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście: 1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo. pozdro 1. Jesteś oficerem wrogiej armii 2. Jesteś zwykłym szeregowym atakującym miasto 3. Jesteś wrogim snajperem 4. Jesteś z poboru w ramach uzupełnień 5. Podpadłeś swoim przełożonym 6. Wychylasz nos z okopu 7. Próbujesz się komunikować przez radio w zbyt wyraźny sposób 8. Poruszasz się po ruinach miasta by dostarczyć zapasy. w enumeratywnych wyliczankach denis > snajper sorry zajcew idę w patologię
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:26:55 GMT 1
Memcen mafia, elo Edit: To dawaj Sławka Mam wrażenie, że tak jak jakiś policyjny geniusz odpalił niedawno granat na komisariacie, tak kolega Zeus pierdolnął się przypadkiem własnym piorunem.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:27:23 GMT 1
Jesteś snajperem nieparzystym? Bo szukam snajpera nieparzystego oraz Montiego. Jestem snajperem ze Stalingradu. Szykuj swoje stanowisko ogniowe do zabijania mafiozów. Mafiozów to ewentualnie w trzecim strzale. Wcześniej muszę pielęgnować tradycję. Zamówienia na strzał zbieram do linczu. Reaguję na hasło "Snajperze, pierdolnij w X. Na moją odpowiedzialność.".
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:27:49 GMT 1
Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Ten stary, brudny dziad z Pieśni Lodu i Ognia/Gry o Tron, co jest ich papieżem?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 20:27:50 GMT 1
ścianę
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:28:06 GMT 1
Snajperze, pierdolnij w Parzystego Miejskiego Snajpera. Na moją odpowiedzialność.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:28:11 GMT 1
Jakie piwo serwujecie w tej restauracji na Kościuszki? Może jakiś deal z Browarem Mentzen?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:28:24 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:28:24 GMT 1
Panowie, jakie macie sposoby na podrywanie studentek? Widzę kilka ładnych, takich solidnych, ale wstydzę się na razie zagadać.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:29:24 GMT 1
Panowie, jakie macie sposoby na podrywanie studentek? Widzę kilka ładnych, takich solidnych, ale wstydzę się na razie zagadać. powiedz im że pierdolnąłeś w parabole, za kierunek matematyczny dodatkowe punkty
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:29:33 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście: 1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo. pozdro 1. Jesteś oficerem wrogiej armii 2. Jesteś zwykłym szeregowym atakującym miasto 3. Jesteś wrogim snajperem 4. Jesteś z poboru w ramach uzupełnień 5. Podpadłeś swoim przełożonym 6. Wychylasz nos z okopu 7. Próbujesz się komunikować przez radio w zbyt wyraźny sposób 8. Poruszasz się po ruinach miasta by dostarczyć zapasy. w enumeratywnych wyliczankach denis > snajper sorry zajcew idę w patologię Czyli sam raz pasuje na poborowego na pierwszą linię ognia.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:29:44 GMT 1
Panowie, jakie macie sposoby na podrywanie studentek? Widzę kilka ładnych, takich solidnych, ale wstydzę się na razie zagadać. Pokazuję im swoją długą lufę i pytam, czy chcą, żeby wystrzeliła.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:30:04 GMT 1
Snajperze, pierdolnij w Parzystego Miejskiego Snajpera. Na moją odpowiedzialność. halo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:30:15 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:30:15 GMT 1
Panowie, jakie macie sposoby na podrywanie studentek? Widzę kilka ładnych, takich solidnych, ale wstydzę się na razie zagadać. powiedz im że pierdolnąłeś w parabole, za kierunek matematyczny dodatkowe punkty Myślisz, że zadziała? Ja akurat studiuję również matematykę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:30:33 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:30:33 GMT 1
Snajperze, pierdolnij w Parzystego Miejskiego Snajpera. Na moją odpowiedzialność. halo Ciekawe.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:30:43 GMT 1
powiedz im że pierdolnąłeś w parabole, za kierunek matematyczny dodatkowe punkty Myślisz, że zadziała? Ja akurat studiuję również matematykę. kto nie ryzykuje ten nie rucha
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:30:58 GMT 1
Memcen mafia, elo Edit: To dawaj Sławka Mam wrażenie, że tak jak jakiś policyjny geniusz odpalił niedawno granat na komisariacie, tak kolega Zeus pierdolnął się przypadkiem własnym piorunem. Granat, czy granatnik? No i mówienie o tym "niedawno" jest mocno naciągane, tak jak każdy jeden z twoich postów. Jak już chcemy być bardziej na bieżąco, to weź rzuć tekstem z Chłopaki nie płaczą xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:31:36 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:31:36 GMT 1
Przepraszam, źle zacytowałem. Będzie można to jeszcze poprawić przed końcem semestru?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:31:50 GMT 1
Panowie, jakie macie sposoby na podrywanie studentek? Widzę kilka ładnych, takich solidnych, ale wstydzę się na razie zagadać. zagraj im na swoja guitarra
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:31:54 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:31:54 GMT 1
Mamy już dwa pomysły, jeszcze ostatni i robimy oficjalny avatar reveal
a)wróbelek elemelek b)Wróbel stary dziad z gry o tron c) inny Wróbel? Jaki?
Bierzcie udział w zabawie bo nagroda grzechu warta
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:32:02 GMT 1
Pozdrawiam z Turynu wspaniałego imprezowego miasta gdzie tylko dziwki, basen machanie kutasem. Nie to co te polskie miasta. Tylko ZAGRANICA! W swojej karierze zatrzymywałem wielu wybitnych snajperów (że wspomnę tylko o Szewczence, Henrym i Ibrahimoviciu), więc myślę, że i z tutejszymi snajperami sobie poradzę. Buongiorno a ilu tych snajperów chcesz zatrzymać? perspektywa to wszystko
|
|