|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:09:18 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:09:18 GMT 1
Dla mnie był w chuj optymalny bo jakbym wylądował z meczówce z Russellem i Tobą to bym oszalał Patrz z perspektywy trzech wariantów: Ty mafioza, Ja mafioza, Adams mafioza. I napisz mi jak Ty tu to widzisz/widziałeś. To
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:09:58 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:09:58 GMT 1
No i daj w miarę wcześnie te argumenty za moją niewinnością, na których bazowałeś i tę sekwencję, która nie byłaby do odegrania jako mafioza. I ta sekwencja ktorej bys nie odegral jako mafioza
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:11:09 GMT 1
to Ty dałeś sekwencje której byś nie odegrał jako mafioza i jest na stronach 108-118 kurwa cżłowieku
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:11:10 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:11:10 GMT 1
Ide se odgrzac zupe
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:11:39 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:11:39 GMT 1
to Ty dałeś sekwencje której byś nie odegrał jako mafioza i jest na stronach 108-118 kurwa cżłowieku To nie miales na mysli swojej sekwencji tylko moja?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 7, 2024 20:13:41 GMT 1
Adamczewski Pitbull Dajcie mi swoją opinię dla kogo mord na Russellu był najbardziej optymalny a dla kogo najmniej. To Dla ciebie bardziej niż dla Pita
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:16:54 GMT 1
hmm ja jako mafioza
skład jpa wykrywacz russel
jpa na przestrzeni całej gry był na pewno najbardziej przeciwko mnie, więc bym go pewnie nie zabijał tylko walczył przeciwko niemu
z russelem po scenach przedmordowych poczułem mega mega wspólny wajb, ale jakbym był w mafii to bym nie zrobił zagrania i bym nie poczuł więc chuj wie jak to rozkminić
zamordowanie Ciebie i granie pod popierdolonego Kacpra w meczówce któremu się wizja gry spierdoliła wydaje się być kuszącym rozwiązaniem
coś między Tobą a Russelem
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 7, 2024 20:20:52 GMT 1
hmm ja jako mafioza skład jpa wykrywacz russel jpa na przestrzeni całej gry był na pewno najbardziej przeciwko mnie, więc bym go pewnie nie zabijał tylko walczył przeciwko niemu z russelem po scenach przedmordowych poczułem mega mega wspólny wajb, ale jakbym był w mafii to bym nie zrobił zagrania i bym nie poczuł więc chuj wie jak to rozkminić zamordowanie Ciebie i granie pod popierdolonego Kacpra w meczówce któremu się wizja gry spierdoliła wydaje się być kuszącym rozwiązaniem coś między Tobą a Russelem Ja chłopie pokonałem swój bias i cię uniewinniłem i chciałem budować wczoraj głębokie rozkminy, ale twój beton umysłowy okazał się nie do przeskoczenia. A wieczorna akcja na sianie chaosu była tym przewrotem, którego potrzebowała mafia, żeby zamieszać wszystkim w głowie. Suma tego wszystkiego powoduje, że jesteś mafią albo debilem z przerośniętym ego łasym na statuetki. To jakikolwiek twój kolor nie wyskoczy to twoja przegrana będzie satysfakcją.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:21:05 GMT 1
jeżeli w mafii jest JPA to moje wczorajsze zagranie i wejście na sto procent pewniak z uniewinnionym wykrywaczem do meczówki w połączeniu z genialną reakcją russela uważam za genialne rozjebanie ostatniego mordu mafii
bo mord na mnie daje bardzo mocny sygnał pozostąłemu mieszczuchowi, że mogłem mieć racje
mord na łuczyku też potwierdza że miałem racje co do łuczyka i drugi miastowy może mieć do mnie dużo więcej pewności, poza tym jest to mord w zawodnika który przed chwilą mógł być zlinczowany
mord na russelu jedyny rozsądny?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:21:46 GMT 1
hmm ja jako mafioza skład jpa wykrywacz russel jpa na przestrzeni całej gry był na pewno najbardziej przeciwko mnie, więc bym go pewnie nie zabijał tylko walczył przeciwko niemu z russelem po scenach przedmordowych poczułem mega mega wspólny wajb, ale jakbym był w mafii to bym nie zrobił zagrania i bym nie poczuł więc chuj wie jak to rozkminić zamordowanie Ciebie i granie pod popierdolonego Kacpra w meczówce któremu się wizja gry spierdoliła wydaje się być kuszącym rozwiązaniem coś między Tobą a Russelem Ja chłopie pokonałem swój bias i cię uniewinniłem i chciałem budować wczoraj głębokie rozkminy, ale twój beton umysłowy okazał się nie do przeskoczenia. A wieczorna akcja na sianie chaosu była tym przewrotem, którego potrzebowała mafia, żeby zamieszać wszystkim w głowie. Suma tego wszystkiego powoduje, że jesteś mafią albo debilem z przerośniętym ego łasym na statuetki. To jakikolwiek twój kolor nie wyskoczy to twoja przegrana będzie satysfakcją. w chuju mam statuetki
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:22:33 GMT 1
znaczy na pewno byłoby mi miło jakbym kiedyś jakoś dostał ale nigdy bym nie pozwolił żeby pod to grać
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:23:01 GMT 1
chyba, że w mafii. to grałbym na statuetke
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:23:26 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:23:26 GMT 1
Dla ciebie bardziej niż dla Pita A dla Ciebie?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 7, 2024 20:24:39 GMT 1
Dla ciebie bardziej niż dla Pita A dla Ciebie? Ja bym nie dopuścił do takiej sytuacji, żebym musiał podejmować takie decyzje
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:26:07 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:26:07 GMT 1
Co?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:26:18 GMT 1
dobra, jeszcze mord na russelu z perspektywy łuczyk - mafia
ma mnie, który go 100% uniewinnia więc mordowanie mnie to zagranie na ostrzu noża
russela, z którym też przed mordem poczuł wspólny wajb, nawet zaczął mu składać pewnego rodzaju peany w gierce - mafiozo robiący to mógłby mieć na celu zmanipulowanie russela. Ale manipulowanie russelem żeby go po 10 minutach odpierdolić? nie ma sensu
wtedy najwięcej sensu na mord na JPA i granie pod to żebym ja otworzył swoje demony z szafy i chciał linczować russela
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 7, 2024 20:28:44 GMT 1
Ja bym nie dopuścił do takiej sytuacji, żebym musiał podejmować takie decyzje i to ja jestem debilem z przerośniętym ego?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 7, 2024 20:30:53 GMT 1
Ja bym nie dopuścił do sytuacji że miałbym wybór między tymi czterema, skoro do wyboru była też Anka. W mordzie wtedy pewnie poleciałbyś ty albo pit, bo po co trzymać pewnych niewinnych. Ale nie wiem czy to optymalne, trzeba by przemyśleć. Z resztą po co teraz to nie wiem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:30:57 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:30:57 GMT 1
Pitbull jak oceniasz swoje wejscie w te edycje?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 7, 2024 20:31:50 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 7, 2024 20:31:50 GMT 1
Ja bym nie dopuścił do sytuacji że miałbym wybór między tymi czterema, skoro do wyboru była też Anka. W mordzie wtedy pewnie poleciałbyś ty albo pit, bo po co trzymać pewnych niewinnych. Ale nie wiem czy to optymalne, trzeba by przemyśleć. Z resztą po co teraz to nie wiem. Poddajesz sie?
|
|