|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 19:48:52 GMT 1
plwam na te dyrektywy dyrektoriatu no to huj dzisiaj ania moi drodzy, jak ania winna, to winny też russell a jak niewinna to robimy hajdaho i wywracamy stolik skad ania -> russell? z gospodarskiej głowy, ale wszystko jest w temacie
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 19:50:16 GMT 1
Trochę mnie dziwi te uniewinnianie Anki przez pitbulla czy Natalię. Jak dla mnie nie zasłużyła na uniewinnienie na tym etapie. słuchajcie moment na poważnie. kto gra Anią? To jest dla mnie kluczowa kwestia dla ktorej wyjasnienia warto anke zostawic na jutro (albo chociaz nie umawiac sie na anke z gory). To chyba byłby jedyny powód dla którego ewentualnie Anię mógłbym odpuścić jeśli kwestia jej tożsamości miałaby być poruszona po mordzie.
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 19:51:07 GMT 1
lista szacownego grona: madagaskar adamczewski soplica wykrywacz diego
tak to widzę, pitbulla niestety wyjebałem na kopach, ale może jeszcze się zasłuży dla lipic
diego miał momenty w tej grze i na wejściu i jakoś rano dzisiej, że mi się nie podobał, ale potem ma momenty, że się podoba dość, takie wahanka to chyba go jeszcze umacniają w LSG
janoszek i hamari coś kręcą, nie zasługują na takie wyróżnienie jeszcze
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:51:32 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 19:51:32 GMT 1
To już znacznie bardziej wolałabym tego Russella, bo jego aktywność jest niby prowokacyjna, ale przy dokładniejszym przyjrzeniu się mocno bezproduktywna i zniechęcająca innych do interakcji. Ale dobra dlaczego zarzucasz Russellowi bezproduktywność i zniechęcanie do interakcji w d1? Co ma na celu wprowadzenie tematu Ani do dyskusji w tym momencie? I to w kontekście wyciągania Magmara jako tematu do dyskusji: Jak napisałam, jeśli nic lepszego się w ciągu dnia nie rzuci w oczy i będę w tym samym miejscu gdzie byłam na początku gry (czyli wtedy każdy może być w mafii), to oczywistym jest wybór w kreację, która mnie denerwuje. Zastanawia mnie jaki jest sens oszczędzać glony jeśli nie ma rolnych? skąd wiesz kto jest glonem na tym etapie rozgrywki? Dla mnie to dziwne, bo poruszanie tematu nieobecnych w D1 nie jest samo w sobie złe i może potencjalnie sprowokować nieobecnego do większej interakcji przed linczem. Nie rozumiem narzekania na próby poszerzenia dyskusji.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:52:20 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 2, 2024 19:52:20 GMT 1
Trochę mnie dziwi te uniewinnianie Anki przez pitbulla czy Natalię. Jak dla mnie nie zasłużyła na uniewinnienie na tym etapie. słuchajcie moment na poważnie. kto gra Anią? To jest dla mnie kluczowa kwestia dla ktorej wyjasnienia warto anke zostawic na jutro (albo chociaz nie umawiac sie na anke z gory). No i o to właśnie chodzi Zostawiam ich w Twoich rękach
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 19:52:49 GMT 1
W ogóle co z tym Dennisem? Typ został stawiony na świecznik, a jego postawa wcale nie pomaga tutaj w łatwiejszej ocenie jego gry obecnej i wątpię by poprawił swoją sytuację w dniach następnych.
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 19:54:00 GMT 1
śmierdzi ale premedytacji o wiele więcej jest w ance
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:54:40 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 19:54:40 GMT 1
To jest dla mnie kluczowa kwestia dla ktorej wyjasnienia warto anke zostawic na jutro (albo chociaz nie umawiac sie na anke z gory). To chyba byłby jedyny powód dla którego ewentualnie Anię mógłbym odpuścić jeśli kwestia jej tożsamości miałaby być poruszona po mordzie. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:54:45 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 19:54:45 GMT 1
Trochę mnie dziwi te uniewinnianie Anki przez pitbulla czy Natalię. Jak dla mnie nie zasłużyła na uniewinnienie na tym etapie. Uniewinnianie z mojej strony na razie po przeczuciu/wajbie, bo jej reakcje wydawały mi się trochę zbyt krindżowe jak na mafię w D1 (co chyba zauważył jeszcze pitbull). Ale nawet, jakby odrzucić wajby to i tak jest mi trudniej znaleźć coś na jej winę niż na niewinność. Też bym chętnie pozostawiła do wyjaśnienia tożsamości itp..
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 19:54:52 GMT 1
Ale dobra dlaczego zarzucasz Russellowi bezproduktywność i zniechęcanie do interakcji w d1? Co ma na celu wprowadzenie tematu Ani do dyskusji w tym momencie? I to w kontekście wyciągania Magmara jako tematu do dyskusji: skąd wiesz kto jest glonem na tym etapie rozgrywki? Dla mnie to dziwne, bo poruszanie tematu nieobecnych w D1 nie jest samo w sobie złe i może potencjalnie sprowokować nieobecnego do większej interakcji przed linczem. Nie rozumiem narzekania na próby poszerzenia dyskusji. ta raszpla jak podłapała gospodarskie słowa a może gospodarz specjalnie tego nie przywoływał? i co teraz raszplo, naganiasz na russela?
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 19:55:06 GMT 1
To chyba byłby jedyny powód dla którego ewentualnie Anię mógłbym odpuścić jeśli kwestia jej tożsamości miałaby być poruszona po mordzie. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP wihajster popsułeś się
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:57:11 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 19:57:11 GMT 1
W ogóle co z tym Dennisem? Typ został stawiony na świecznik, a jego postawa wcale nie pomaga tutaj w łatwiejszej ocenie jego gry obecnej i wątpię by poprawił swoją sytuację w dniach następnych. Jak nie poprawi, to do odjebania, tak samo jak pikacz jak nie zmieni oprogramowania.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 19:57:21 GMT 1
Kogo pierwszego rozjebać moją metodą?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 19:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 19:58:32 GMT 1
I to w kontekście wyciągania Magmara jako tematu do dyskusji: Dla mnie to dziwne, bo poruszanie tematu nieobecnych w D1 nie jest samo w sobie złe i może potencjalnie sprowokować nieobecnego do większej interakcji przed linczem. Nie rozumiem narzekania na próby poszerzenia dyskusji. ta raszpla jak podłapała gospodarskie słowa a może gospodarz specjalnie tego nie przywoływał? i co teraz raszplo, naganiasz na russela? Na nikogo nie będę naganiała. Żadnych masówek.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 19:59:05 GMT 1
W ogóle co z tym Dennisem? Typ został stawiony na świecznik, a jego postawa wcale nie pomaga tutaj w łatwiejszej ocenie jego gry obecnej i wątpię by poprawił swoją sytuację w dniach następnych. Jak nie poprawi, to do odjebania, tak samo jak pikacz jak nie zmieni oprogramowania. Problem w tym że na pikacza można wymyślać byle powody na wywalenie go, więc dziwi mnie że aż tak chętna jesteś do odpalenia go.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:00:12 GMT 1
Jak nie poprawi, to do odjebania, tak samo jak pikacz jak nie zmieni oprogramowania. Problem w tym że na pikacza można wymyślać byle powody na wywalenie go, więc dziwi mnie że aż tak chętna jesteś do odpalenia go. Teraz absolutnie bym go nie wywalała. Chodzi mi tylko o to, że nie wolno ciągnąć tej kreacji dłużej niż do linczu.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:00:16 GMT 1
Pozbyć się Nigerii i lecicie po złoto. Zamówiłem szamana jako le capitaine des aigles. Nigerzy przegrają z Angola. Nie działa. ((((((((( Szaman w mafii.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:01:08 GMT 1
Natalia nie dość, że atrakcyjna, to jeszcze atrakcyjna i atrakcyjna. Ekhem.
Ten wykrywacz zawsze tak mordę drze?
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:02:11 GMT 1
Jak nie poprawi, to do odjebania, tak samo jak pikacz jak nie zmieni oprogramowania. Problem w tym że na pikacza można wymyślać byle powody na wywalenie go, więc dziwi mnie że aż tak chętna jesteś do odpalenia go. Boi
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:03:42 GMT 1
Trochę mnie dziwi te uniewinnianie Anki przez pitbulla czy Natalię. Jak dla mnie nie zasłużyła na uniewinnienie na tym etapie. Uniewinnianie z mojej strony na razie po przeczuciu/wajbie, bo jej reakcje wydawały mi się trochę zbyt krindżowe jak na mafię w D1 (co chyba zauważył jeszcze pitbull). Ale nawet, jakby odrzucić wajby to i tak jest mi trudniej znaleźć coś na jej winę niż na niewinność. Też bym chętnie pozostawiła do wyjaśnienia tożsamości itp.. To ja odniosłem wrażenie, że wcale jej nie pomagają za bardzo i brzmiała jakby nie wiedziała co powiedzieć jak tylko na chwilę ktoś ją szturchnął.
|
|