|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:04:45 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 20:04:45 GMT 1
Ja dziś wyjebię jakąś babę, tylko jeszcze nie wiem którą
Hehe
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:06:53 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:06:53 GMT 1
Uniewinnianie z mojej strony na razie po przeczuciu/wajbie, bo jej reakcje wydawały mi się trochę zbyt krindżowe jak na mafię w D1 (co chyba zauważył jeszcze pitbull). Ale nawet, jakby odrzucić wajby to i tak jest mi trudniej znaleźć coś na jej winę niż na niewinność. Też bym chętnie pozostawiła do wyjaśnienia tożsamości itp.. To ja odniosłem wrażenie, że wcale jej nie pomagają za bardzo i brzmiała jakby nie wiedziała co powiedzieć jak tylko na chwilę ktoś ją szturchnął. No dobra, poczytam ją sobie jeszcze raz. A Twoim zdaniem jej ostatni post z wyborem Reynoldsa do głosu i odmeldowaniem się jest bardziej miastowy czy mafijny? Bo na pierwszy rzut oka to do niego mam największe „wajbowe” wątpliwości. EDIT: Tfu, nie ostatni post, tylko ten 2-3 wcześniej jak go wskazała.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 20:09:50 GMT 1
Janoszek śmierdzi dobrze opakowana mafią
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:11:09 GMT 1
No ale skoro byłem na świeczniku podobnho, to w takim doborowym gronie na pewno ktoś się znajdzie na szybkie tet-a-tet, czy jak to się tam pisze?
Edit: literówka
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:12:22 GMT 1
Ja nie głosuję na Anię z powodu czystej lojalności.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:12:30 GMT 1
To ja odniosłem wrażenie, że wcale jej nie pomagają za bardzo i brzmiała jakby nie wiedziała co powiedzieć jak tylko na chwilę ktoś ją szturchnął. No dobra, poczytam ją sobie jeszcze raz. A Twoim zdaniem jej ostatni post z wyborem Reynoldsa do głosu i odmeldowaniem się jest bardziej miastowy czy mafijny? Bo na pierwszy rzut oka to do niego mam największe „wajbowe” wątpliwości. Mogłaby to zrobić po obydwóch stronach więc nie ma co tam za bardzo analizować pod względem wajbów waląc w najpopularniejszą kandydaturę w tamtym momencie. Wytłumaczenie znalazła? Znalazła.
No i mam wrażenie że ty zaczęłaś tykać jej temat dopiero jak zostały wyrażone wątpliwości wobec Anki. Bo wcześniej z nieznanego powodu ją uniewinniałaś.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 2, 2024 20:13:40 GMT 1
Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:14:06 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:14:06 GMT 1
No nie, bo głosowanie jest tajne. Problemem nie jest wrzucenie mnie na afisz, tylko to że zrobiłeś to tak totalnie z dupy, w środku nocy. Jako, że dla mnie jest za wcześnie na większe analizy, to od początku nie podobała mi się Natalka, bo uważam że trzeba przestać robić głupich ludzi sławnymi, więc stworzenie jej jako kreacji mi się nie podoba. Jak nic lepszego popołudniu (bo teraz gotuje dla połowy kraju) nie wymyślę to na nią pójdzie mój głos. No nie wiem, no, patrzę na to i mafijność mi się nie klei. Po co mafii pójście na konflikt w D1 po prowokacji mało istotnym postem Soplicy, z którego nic groźnego by nie wyniknęło? To mamy jeszcze mafiozów, którzy się tak gotują? No chyba, że to reżyserowane pomiędzy dwoma mafiozami, bo starcie zakończyło się równie szybko i gwałtownie, co się zaczęło i Soplica w ogóle tego nie pociągnął.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:15:20 GMT 1
Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac. Dziękuję za tę garść niezbędnych informacji.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:17:08 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 20:17:08 GMT 1
Natalka z zimną krwią podchodzi do tej obrony
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:17:50 GMT 1
No i teraz mogę wyjaśnić o co chodziło z szukaniem Łęckiej w Natalii. To było nawiązanie do książki "Lalka" gdzie Łęcka mimo reprezentacyjnego wyglądu w środku była w niej zgnilizna. Na podobnej podstawie chciałem poobserwować Natalię czy ona pokaże coś więcej niż błyszczenie wyglądem czy w środku kryje się w niej mafijne pustkowie. Natalia potencjalnie może być w mafii patrząc na jej sposób argumentacji.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:19:09 GMT 1
Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac. Dziękuję za tę garść niezbędnych informacji. A czemu to zamiast kpić nie poprosiłeś o wyjaśnienie tych nowych czarów, hmm?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:19:30 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 20:19:30 GMT 1
Generalnie miastowi się przypierdalaja i szukają niewinnych a mafia szuka kogo wjebac do linczu i jak to uargumentowac. BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:19:55 GMT 1
O, jest i drugi xD
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:20:54 GMT 1
No i mamy obu, elo, bęc
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:21:40 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 20:21:40 GMT 1
No i teraz mogę wyjaśnić o co chodziło z szukaniem Łęckiej w Natalii. To było nawiązanie do książki "Lalka" gdzie Łęcka mimo reprezentacyjnego wyglądu w środku była w niej zgnilizna. Na podobnej podstawie chciałem poobserwować Natalię czy ona pokaże coś więcej niż błyszczenie wyglądem czy w środku kryje się w niej mafijne pustkowie. Natalia potencjalnie może być w mafii patrząc na jej sposób argumentacji. Stasiu, przecież to ja ci ten pairing podrzuciłem, dlaczego próbujesz to przedstawić jako swój master plan? XD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:21:40 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:21:40 GMT 1
Co jest nie tak w mojej argumentacji Wokulski? Ja za Anię umierać nie będę, ale obrywa mi się w jakiś absurdalny sposób, bo wykładam konkretne posty i argumenty, na które nikt jeszcze nie odpowiedział poza jakimś szukaniem mafii we mnie na siłę z braku chociażby jednej konkretnej kandydatury.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:22:25 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:22:28 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 20:22:28 GMT 1
Ok ja już podjąłem decyzję, która dziewoja zdobędzie mój głos. Powiedzieć, czy wolicie niespodziankę chłopy?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:22:40 GMT 1
No i teraz mogę wyjaśnić o co chodziło z szukaniem Łęckiej w Natalii. To było nawiązanie do książki "Lalka" gdzie Łęcka mimo reprezentacyjnego wyglądu w środku była w niej zgnilizna. Na podobnej podstawie chciałem poobserwować Natalię czy ona pokaże coś więcej niż błyszczenie wyglądem czy w środku kryje się w niej mafijne pustkowie. Natalia potencjalnie może być w mafii patrząc na jej sposób argumentacji. Stasiu, przecież to ja ci ten pairing podrzuciłem, dlaczego próbujesz to przedstawić jako swój master plan? XD Nie za bardzo tam nadrabiałem temat więc mogłem nie widzieć tego pairingu.
|
|