|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:41:51 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 20:41:51 GMT 1
Hokus pokus Janusz Natka Stary Hindus to twa matka
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:43:56 GMT 1
Hokus pokus Janusz Natka Stary Hindus to twa matka Jan Paweł, bo mówiłeś, że poza mną ewentualnie Wokulski - patrząc na ostatnie parę stron, wolisz mnie czy Wokulskiego?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:46:30 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 20:46:30 GMT 1
Hokus pokus Janusz Natka Stary Hindus to twa matka Jan Paweł, bo mówiłeś, że poza mną ewentualnie Wokulski - patrząc na ostatnie parę stron, wolisz mnie czy Wokulskiego? Wokulski piękną ma duszę, ale ryjca szpetnego. Wolę ciebie zlinczować kolego.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:46:36 GMT 1
Interesting...
Edit: to akurat miało być zanim ten tam napisał xd
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:47:09 GMT 1
Ty mi powiedz dlaczego tak szybka zmiana frontu nastąpiła od niewinności po szybką refleksję że Anka taka niewinna nie jest kiedy zostało zasugerowane w temacie że są wątpliwości co do niej. Powiedz mi, gdzie tu widzisz jakąkolwiek niespójność myśli i możemy się rozejść: Uniewinnianie z mojej strony na razie po przeczuciu/wajbie, bo jej reakcje wydawały mi się trochę zbyt krindżowe jak na mafię w D1 (co chyba zauważył jeszcze pitbull). Ale nawet, jakby odrzucić wajby to i tak jest mi trudniej znaleźć coś na jej winę niż na niewinność. Też bym chętnie pozostawiła do wyjaśnienia tożsamości itp.. No dobra, poczytam ją sobie jeszcze raz. No nie wiem, no, patrzę na to i mafijność mi się nie klei. No i kolejny problem sprawiasz, ponieważ odwołujesz się do postów z ostatniej godziny i patrząc dalej niż tylko 3 twoje posty to bardziej chętna byłaś do jej uniewinniania oraz w zaczyna się u ciebie wahanie co do jej niewinności. To jest dla ciebie niewinna czy jednak nie jest? Może dlatego że ty jesteś w mafii i jakoś nie wiesz jak się odnieś do wyrażonych wątpliwości wobec Anki?
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:48:35 GMT 1
Soplica chyba nie moze znieść tego potknięcia na prawym obrońcy Realu Sociedad.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:48:47 GMT 1
Natka, na kogo byś chciała, żebym zagłosował? Wokulski, to samo pytanie Zastanawiałam się nad kimś innym (Russel może), ale Wokulski tak kurwi logikę i to robiąc to tak mega na siłę, że no nie da rady nie puścić głosu.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:51:12 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 2, 2024 20:51:12 GMT 1
Wokulskiego dzisiaj zabraniam tykać
Do zoba po 22
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:51:17 GMT 1
Powiedz mi, gdzie tu widzisz jakąkolwiek niespójność myśli i możemy się rozejść: No i kolejny problem sprawiasz, ponieważ odwołujesz się do postów z ostatniej godziny i patrząc dalej niż tylko 3 twoje posty to bardziej chętna byłaś do jej uniewinniania oraz w zaczyna się u ciebie wahanie co do jej niewinności. To jest dla ciebie niewinna czy jednak nie jest? Może dlatego że ty jesteś w mafii i jakoś nie wiesz jak się odnieś do wyrażonych wątpliwości wobec Anki? Nie, po prostu uważam, że nie jest tematem na dzisiaj, tyle. I dokładnie to samo wynika z każdego mojego poprzedniego postu na jej temat (bo nie napisałam nic więcej niż "raczej niewinna" i "proszę zostawić"). Strasznie się wysilasz, żeby coś znaleźć, ale wyglądasz przy tym coraz bardziej jakbyś bardzo chciał wcisnąć kwadratowy klocek w okrągły otwór.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:52:26 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 2, 2024 20:52:26 GMT 1
Natka, na kogo byś chciała, żebym zagłosował? Wokulski, to samo pytanie Zastanawiałam się nad kimś innym (Russel może), ale Wokulski tak kurwi logikę i to robiąc to tak mega na siłę, że no nie da rady nie puścić głosu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:52:29 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:52:29 GMT 1
Nie no, serio Wokulski? Niedorzeczny pomysł.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 20:53:00 GMT 1
janoszek i wokulski razem w mafii, jeszcze zobaczycie
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:53:09 GMT 1
Ja posłałem na Czarnego. Ale nie dlatego, że jest Czarny
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:55:00 GMT 1
No i kolejny problem sprawiasz, ponieważ odwołujesz się do postów z ostatniej godziny i patrząc dalej niż tylko 3 twoje posty to bardziej chętna byłaś do jej uniewinniania oraz w zaczyna się u ciebie wahanie co do jej niewinności. To jest dla ciebie niewinna czy jednak nie jest? Może dlatego że ty jesteś w mafii i jakoś nie wiesz jak się odnieś do wyrażonych wątpliwości wobec Anki? Nie, po prostu uważam, że nie jest tematem na dzisiaj, tyle. I dokładnie to samo wynika z każdego mojego poprzedniego postu na jej temat (bo nie napisałam nic więcej niż "raczej nie winna" i "proszę zostawić"). Strasznie się wysilasz, żeby coś znaleźć, ale wyglądasz przy tym coraz bardziej jakbyś bardzo chciał wcisnąć kwadratowy klocek w okrągły otwór. Ile ci zajęło wyduszenie, że to temat nie na dzisiaj? Bo jak dla mnie za długo. Problem w tym że strasznie się oburzasz o jakikolwiek zarzut stawiany w twoją stronę i teraz próbujesz argumentować logiką w takim momencie jakbyś nie miała innych argumentów. Do tego próbujesz jednocześnie odbić piłeczkę kiedy to prawdopodobnie tobie jest ciężko argumentować swoje odczucia.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:55:01 GMT 1
Nie no, serio Wokulski? Niedorzeczny pomysł. Poniosły mnie emocje, no ale drażni mnie straszliwie i pisze mega pod tezę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:58:08 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 2, 2024 20:58:08 GMT 1
Natka wymień pewniaków miejskich
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:58:57 GMT 1
Nie, po prostu uważam, że nie jest tematem na dzisiaj, tyle. I dokładnie to samo wynika z każdego mojego poprzedniego postu na jej temat (bo nie napisałam nic więcej niż "raczej nie winna" i "proszę zostawić"). Strasznie się wysilasz, żeby coś znaleźć, ale wyglądasz przy tym coraz bardziej jakbyś bardzo chciał wcisnąć kwadratowy klocek w okrągły otwór. Ile ci zajęło wyduszenie, że to temat nie na dzisiaj? Bo jak dla mnie za długo. Problem w tym że strasznie się oburzasz o jakikolwiek zarzut stawiany w twoją stronę i teraz próbujesz argumentować logiką w takim momencie jakbyś nie miała innych argumentów. Do tego próbujesz jednocześnie odbić piłeczkę kiedy to prawdopodobnie tobie jest ciężko argumentować swoje odczucia. Ale co ja mam z siebie wyduszać? Wychodzę z założenia, że jak piszę "przyglądam się i dalej nie widzę tej mafijności" to chyba oczywiste, że nie będę dzisiaj cisnąć w Ankę. Mam ci to wysyłać na piśmie urzędowym, żebyś się domyślił? Oburzam się nie o to, że kwestionujesz moją opinię tylko o to, że od kilku stron usilnie próbujesz pokazać wszystkim, że w moich postach o Ance kryło się nie wiadomo jakie drugie dno i za każdym razem, jak wyjaśniam co miałam na myśli tak prosto, że prościej już się nie da, to szukasz dziury w całym.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:59:24 GMT 1
Natka wymień pewniaków miejskich Jak dla mnie na tę chwilę Diego, Gospodarz i Madagaskar.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:59:37 GMT 1
A ja nie? ???????????????????????????
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:59:59 GMT 1
O, najs emotka
????
??????????