|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:22:52 GMT 1
I'm the GOLDEN GOD!
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 2, 2024 20:24:24 GMT 1
Stasiu, przecież to ja ci ten pairing podrzuciłem, dlaczego próbujesz to przedstawić jako swój master plan? XD Nie za bardzo tam nadrabiałem temat więc mogłem nie widzieć tego pairingu. Dosłownie mi odpowiadałeś na ten post, przecież to pórnanie Łęckiej z Natalią wyszło z mojego pytania o to, która jest większą dziwką na co ja marnuję posty jezu na razie mam na Natalii jbc
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:25:22 GMT 1
Nie za bardzo tam nadrabiałem temat więc mogłem nie widzieć tego pairingu. Dosłownie mi odpowiadałeś na ten post, przecież to pórnanie Łęckiej z Natalią wyszło z mojego pytania o to, która jest większą dziwką na co ja marnuję posty jezu na razie mam na Natalii jbc A fakt, bo tam jeszcze wracałem na szybko do postu Jacka Soplicy co się dziwił czemu Łęckiej szukał.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 2, 2024 20:26:08 GMT 1
kto jeszcze chetny na Natalie dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:26:18 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:26:18 GMT 1
No i mam wrażenie że ty zaczęłaś tykać jej temat dopiero jak zostały wyrażone wątpliwości wobec Anki. Bo wcześniej z nieznanego powodu ją uniewinniałaś. I to też jest jakiś zarzut z dupy, bo właśnie Ci tłumaczę jak krowie na rowie dlaczego uniewinniałam (i to nie mój problem, że masz inne zdanie). To, że TY nie znałeś powodu nie znaczy, że go nie było.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 2, 2024 20:26:37 GMT 1
kto jeszcze chetny na Natalie dzisiaj? Wielu chętnych, lecz Natalia wybierze mnie.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:26:54 GMT 1
Co jest nie tak w mojej argumentacji Wokulski? Ja za Anię umierać nie będę, ale obrywa mi się w jakiś absurdalny sposób, bo wykładam konkretne posty i argumenty, na które nikt jeszcze nie odpowiedział poza jakimś szukaniem mafii we mnie na siłę z braku chociażby jednej konkretnej kandydatury. Nie będę ci mówić co nie tak w twojej argumentacji jest bo jeszcze odbijesz piłeczkę
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:26:57 GMT 1
Nie czytałem wszystkich postów co prawda (albo czytałem, ale niezbyt dokładnie? kto by spamiętał w alkoholowym szale), ale propozycja masókwki na small dick energy bullu wciąż stoi, chętni?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:30:02 GMT 1
[/div][/quote] I to też jest jakiś zarzut z dupy, bo właśnie Ci tłumaczę jak krowie na rowie dlaczego uniewinniałam (i to nie mój problem, że masz inne zdanie). To, że TY nie znałeś powodu nie znaczy, że to nie było.[/quote] [/quote][/div] To że wtedy uniewinniałaś Anię to jedno. To że zmieniłaś w międzyczasie front i w pewnym momencie zawahałaś się czy ją uniewinniać czy nie to kolejna sprawa.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:31:45 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:31:45 GMT 1
[/div][/quote] I to też jest jakiś zarzut z dupy, bo właśnie Ci tłumaczę jak krowie na rowie dlaczego uniewinniałam (i to nie mój problem, że masz inne zdanie). To, że TY nie znałeś powodu nie znaczy, że to nie było.[/quote] [/quote][/div] To że wtedy uniewinniałaś Anię to jedno. To że zmieniłaś w międzyczasie front i w pewnym momencie zawahałaś się czy ją uniewinniać czy nie to kolejna sprawa.
[/quote] To dla ciebie weryfikacja własnego zdania przez przyjrzenie się drugi raz z innej perspektywy to jest mafijność? Jaki to ma sens, weź mi wyjaśnij?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 2, 2024 20:32:14 GMT 1
via mobile
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:32:14 GMT 1
W ogóle co się dzieje z tymi cytatami przy pisaniu z telefonu, ja jebię.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:34:22 GMT 1
Chciałem zasugerować, żebyście do siebie nie pisali, ale kultura gry już nigdy nie byłaby taka sama Szapo ba, czy coś
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 2, 2024 20:35:23 GMT 1
Natka, na kogo byś chciała, żebym zagłosował?
Wokulski, to samo pytanie
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 2, 2024 20:36:16 GMT 1
[/quote] To dla ciebie weryfikacja własnego zdania przez przyjrzenie się drugi raz z innej perspektywy to jest mafijność? Jaki to ma sens, weź mi wyjaśnij? [/quote][/div] Ty mi powiedz dlaczego tak szybka zmiana frontu nastąpiła od niewinności po szybką refleksję że Anka taka niewinna nie jest kiedy zostało zasugerowane w temacie że są wątpliwości co do niej.
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 20:37:18 GMT 1
kurwa njay zrob jakies buttony do przejscia do rozgrywki czy jakis szybki start bo dziala olpenmafia jak czolg
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 20:39:10 GMT 1
Dennis trafił na świecznik chyba tylko dlatego, że myli się ludziom z Russelem.
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 2, 2024 20:39:29 GMT 1
ja glosuje i idę taki nowy obrazkomat oglądać co to z zamorskiego kraju kupce przywiezli, czasu za duzo nie mam
totez mowie - SOŁDATY WIEM KIM JESTEŚCIE I JAK MNIE CHCECIE ZACIUKAĆ TO I TAK 22:00 WYSYŁAM WIADOMOŚĆ WAM NA POHYBEL WIĘC MOŻE SE POHYTAJCIE KOGO INNEGO JEDNAK, BO INACZEJ TO JUZ KONIEC BEDZIE
DIEGO JAKIEGOŚ
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 20:39:35 GMT 1
Spadły trochę notowania Murzyna.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 2, 2024 20:40:29 GMT 1
Ja chyba nie głosuję, ale świecznik z Russelem, Anią i kimś jeszcze będzie spoko.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 2, 2024 20:41:46 GMT 1
Ty mi powiedz dlaczego tak szybka zmiana frontu nastąpiła od niewinności po szybką refleksję że Anka taka niewinna nie jest kiedy zostało zasugerowane w temacie że są wątpliwości co do niej. Powiedz mi, gdzie tu widzisz jakąkolwiek niespójność myśli i możemy się rozejść: Uniewinnianie z mojej strony na razie po przeczuciu/wajbie, bo jej reakcje wydawały mi się trochę zbyt krindżowe jak na mafię w D1 (co chyba zauważył jeszcze pitbull). Ale nawet, jakby odrzucić wajby to i tak jest mi trudniej znaleźć coś na jej winę niż na niewinność. Też bym chętnie pozostawiła do wyjaśnienia tożsamości itp.. No dobra, poczytam ją sobie jeszcze raz. No nie wiem, no, patrzę na to i mafijność mi się nie klei.
|
|