|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 21:48:11 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 21:48:11 GMT 1
Całe szczęście żyję w 1670 roku. Wiem, że może wyglądam młodo, ale 200 lat mogę nie dożyć. Choć nigdy nie wiadomo, stosuję nowinki medyczne, np ostatnio użyłem coś co nazwane było szczotka do zębów. A do czego to służy? Jeszcze tego nie rozgryzłem. Tzn próbowałem, ale podczas gryzienia ukruszył mi się ząb.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 21:48:28 GMT 1
Pokaż łapy, panie Wokulski Zaraz sprawdzę czy Pan nie ma u mnie długo. Ależ obrzydliwe, czerwone jak u mafiozy, nic dziwnego, że kobiety nie chcą mieć z panem nic wspólnego.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 21:48:41 GMT 1
Wewnątrz Miasta powstały trzy obozy. Największy i najstarszy jest tak zwany Stary Obóz. To największy i najpotężniejszy z trzech obozów. Gomez i jego ludzie kontrolują przebieg rozgrywki, a tym samym - wszystkie wajchy ze światem zewnętrznym. Pozostałe dwa obozy zamieszkują mafiozi, którzy próbują się stąd wydostać za wszelką cenę. W zachodniej części kolonii znajduje się Nowy Obóz. Rezydują tam magowie, którzy myślą, że uda się im wysadzić miejski Core, jak tylko zbiorą dostatecznie dużo głosów na miastowych. No i są jeszcze świry z Sekty, na wschodzie. Ich obóz znajduje się na środku bagna. Oni z kolei czekają aż ich bóstwo pomoże im wymordować mieszkańców. Żaden Gomez tylko Jan Paweł Adamczewski, najsławniejszy Jan Paweł w historii Polski. A to nie Stary Obóz tylko moja część Adamczychy. Reszta faktycznie jest nowsza, należy do mafiozów Andrzeja i Jeremiego. A nowsza jest bo jakoś lepiej im idzie praca. Andrzej mówi, że to kwestia jakiejś strategii inwestycyjnej i logistyki, ale ja wiem, że on coś kombinuje i celowo przekupuje moich chłopów, żeby byli mniej wydajni. Jeśli chcesz jeszcze trochę pożyć, słuchaj się mnie, ale oczywiście nie będę ci przeszkadzał w ewentualnej próbie samobójstwa. To jak będzie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 21:49:27 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 21:49:27 GMT 1
Nawet w Bamako Mali nie mamy tak bezbeckich seriali jak 1670. Trzymamy poziom. Zgadza się, w Adamczysze nie ma bek ani beczek, ostatni bednarz wyjechał na wymianę chłopską Erasmus na Litwę.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 21:50:47 GMT 1
Zaraz sprawdzę czy Pan nie ma u mnie długo. Ależ obrzydliwe, czerwone jak u mafiozy, nic dziwnego, że kobiety nie chcą mieć z panem nic wspólnego. No proszę Pan ma u mnie 50 rubli długu. Jak się Pan z tego wytłumaczy?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 21:53:00 GMT 1
Żaden Gomez tylko Jan Paweł Adamczewski, najsławniejszy Jan Paweł w historii Polski. A to nie Stary Obóz tylko moja część Adamczychy. Reszta faktycznie jest nowsza, należy do mafiozów Andrzeja i Jeremiego. A nowsza jest bo jakoś lepiej im idzie praca. Andrzej mówi, że to kwestia jakiejś strategii inwestycyjnej i logistyki, ale ja wiem, że on coś kombinuje i celowo przekupuje moich chłopów, żeby byli mniej wydajni. Jeśli chcesz jeszcze trochę pożyć, słuchaj się mnie, ale oczywiście nie będę ci przeszkadzał w ewentualnej próbie samobójstwa. To jak będzie? Bóg, honor i ojczyzna to trzy najczęstsze przyczyny zgonów u polskiej szlachty. Skoro proponujesz przy sobie dłuższe życie, oznacza to, że te przymioty są ci obce. A to upodabnia cię do Andrzeja. Będę cię od dzisiaj obserwował.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 21:54:08 GMT 1
To ty się tłumacz, jak to się stało, że mam u ciebie dług, chociaż się nie znamy? :>
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 21:55:02 GMT 1
Jeśli chcesz jeszcze trochę pożyć, słuchaj się mnie, ale oczywiście nie będę ci przeszkadzał w ewentualnej próbie samobójstwa. To jak będzie? Bóg, honor i ojczyzna to trzy najczęstsze przyczyny zgonów u polskiej szlachty. Skoro proponujesz przy sobie dłuższe życie, oznacza to, że te przymioty są ci obce. A to upodabnia cię do Andrzeja. Będę cię od dzisiaj obserwował. Wróć niedługo. Musisz się jeszcze wiele nauczyć.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 21:55:33 GMT 1
Ale bym sobie przyćpał crack
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 21:55:49 GMT 1
Widzę, że czeka mnie dodatkowa robota.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 21:57:06 GMT 1
To ty się tłumacz, jak to się stało, że mam u ciebie dług, chociaż się nie znamy? :> Jeśli chcesz z nim walczyć, radzę ci uważać. To doświadczony wojownik.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 21:57:49 GMT 1
To ty się tłumacz, jak to się stało, że mam u ciebie dług, chociaż się nie znamy? :> Nie pamięta Pan kiedy był ostatni raz w moim sklepie? :>
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 21:58:50 GMT 1
Witam serdecznie moich fanów i followersów! Muszę przyznać, że przy tak napiętym grafiku, jak mój - ostatnio odbieram tyle nagród, że brakuje mi już kreacji na czerwony dywan - szukanie złoczyńców to prawdziwe wyzwanie. Ale! Chwytam życie za rogi i dopiszę z wami kilka nowych stron do mojego niezwykle bogatego CV. Poradziłam sobie z hordami fanów na ulicach Mumbai i mam bogate doświadczenie z planów filmowych hinduskich kryminałów, więc wiem, co to życie na krawędzi.
Złoty Wjebaniec to może nie nagroda JIFFA, ale na pewno znajdę na niego miejsce na swojej półce!
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 21:59:09 GMT 1
Rzadko odwiedzam stołeczne sklepy, zwykle piję browary
:>
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 21:59:39 GMT 1
Witam serdecznie moich fanów i followersów! Muszę przyznać, że przy tak napiętym grafiku, jak mój - ostatnio odbieram tyle nagród, że brakuje mi już kreacji na czerwony dywan - szukanie złoczyńców to prawdziwe wyzwanie. Ale! Chwytam życie za rogi i dopiszę z wami kilka nowych stron do mojego niezwykle bogatego CV. Poradziłam sobie z hordami fanów na ulicach Mumbai i mam bogate doświadczenie z planów filmowych hinduskich kryminałów, więc wiem, co to życie na krawędzi. Złoty Wjebaniec to może nie nagroda JIFFA, ale na pewno znajdę na niego miejsce na swojej półce! Jeśli chcesz do nas należeć, musisz najpierw zaplusować u kilku ludzi.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:00:05 GMT 1
Nic dziwnego że Pan nie pamięta skoro Pan przyznaje się do spożywania browarów :>
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:01:23 GMT 1
Witam serdecznie moich fanów i followersów! Muszę przyznać, że przy tak napiętym grafiku, jak mój - ostatnio odbieram tyle nagród, że brakuje mi już kreacji na czerwony dywan - szukanie złoczyńców to prawdziwe wyzwanie. Ale! Chwytam życie za rogi i dopiszę z wami kilka nowych stron do mojego niezwykle bogatego CV. Poradziłam sobie z hordami fanów na ulicach Mumbai i mam bogate doświadczenie z planów filmowych hinduskich kryminałów, więc wiem, co to życie na krawędzi. Złoty Wjebaniec to może nie nagroda JIFFA, ale na pewno znajdę na niego miejsce na swojej półce! Jeśli chcesz do nas należeć, musisz najpierw zaplusować u kilku ludzi. Drodzy fani, ja nie należę, ja władam każdym salonem, na którym się pojawię!
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 22:01:34 GMT 1
A co z tym metalem lżejszym od powietrza?
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:02:48 GMT 1
Bardzo ładna jest Ania Gotuje. Lubię P0lki. Są łatwa. Czemu trzyma się pan tak krzywdzących stereotypów? Polki to silne, niezależne kobiety. Moje 12 lat ciężkiej pracy dowodzi, że każda z nas może dosięgnąć nieba bez męskiej pomocy!
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:03:01 GMT 1
wszystko co robie to napierdalam hiciory
|
|