Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:03:19 GMT 1
Jeśli chcesz do nas należeć, musisz najpierw zaplusować u kilku ludzi. Drodzy fani, ja nie należę, ja władam każdym salonem, na którym się pojawię! W Temacie z Rozgrywką możesz spotkać paru wpływowych ludzi, głównie Miastowych. Jeśli uda ci się ich do siebie przekonać, twoje szanse wzrosną.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 22:03:33 GMT 1
Spontaniczna masówka na pitbullu?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:03:45 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 22:03:45 GMT 1
Bardzo ładna jest Ania Gotuje. Lubię P0lki. Są łatwa. Czemu trzyma się pan tak krzywdzących stereotypów? Polki to silne, niezależne kobiety. Moje 12 lat ciężkiej pracy dowodzi, że każda z nas może dosięgnąć nieba bez męskiej pomocy! Świetnie się składa Natka. Trzeba narwać marchwi dla świń. Do roboty. Hop hop hop.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:04:07 GMT 1
Drodzy fani, ja nie należę, ja władam każdym salonem, na którym się pojawię! W Temacie z Rozgrywką możesz spotkać paru wpływowych ludzi, głównie Miastowych. Jeśli uda ci się ich do siebie przekonać, twoje szanse wzrosną. A ilu mają followersów? Bo jak podliczymy, to może się okazać, że to nie ja powinnam zabiegać o współpracę!
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 1, 2024 22:04:24 GMT 1
Jeśli chcesz do nas należeć, musisz najpierw zaplusować u kilku ludzi. ja władam każdym salonem, na którym się pojawię! Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:05:12 GMT 1
albo podpierdalam chodliwą melodie
albo biore do piosenki lokalną gwiazde
albo najlepiej jedno i drugie
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:05:27 GMT 1
nazywam się Goran Bregović
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:05:40 GMT 1
ja władam każdym salonem, na którym się pojawię! Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze. Muszę poważnie porozmawiać z Janem Pawłem. Wykorzystuje cię do załatwiania własnych porachunków.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 1, 2024 22:05:51 GMT 1
Witam serdecznie moich fanów i followersów! Muszę przyznać, że przy tak napiętym grafiku, jak mój - ostatnio odbieram tyle nagród, że brakuje mi już kreacji na czerwony dywan - szukanie złoczyńców to prawdziwe wyzwanie. Ale! Chwytam życie za rogi i dopiszę z wami kilka nowych stron do mojego niezwykle bogatego CV. Poradziłam sobie z hordami fanów na ulicach Mumbai i mam bogate doświadczenie z planów filmowych hinduskich kryminałów, więc wiem, co to życie na krawędzi. Złoty Wjebaniec to może nie nagroda JIFFA, ale na pewno znajdę na niego miejsce na swojej półce! Witam. Jestem zaszczycony. Jest pani gwiazdą w moim kraju Mali.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:06:13 GMT 1
nazywam się Goran Bregović Nie interesuje mnie, kim jesteś. Jesteś tu nowy.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:06:28 GMT 1
Czemu trzyma się pan tak krzywdzących stereotypów? Polki to silne, niezależne kobiety. Moje 12 lat ciężkiej pracy dowodzi, że każda z nas może dosięgnąć nieba bez męskiej pomocy! Świetnie się składa Natka. Trzeba narwać marchwi dla świń. Do roboty. Hop hop hop. A myślałam, że jedzenie bierze się z tych pudełek, które codziennie mi dowożą? Opowiedz mi o swoim świecie, Janie Pawle, to fascynujące!
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:06:32 GMT 1
Spontaniczna masówka na pitbullu? nawet na ciebie nie patrze ćpunie zarzygany leżący pod ścianą
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:07:23 GMT 1
W Temacie z Rozgrywką możesz spotkać paru wpływowych ludzi, głównie Miastowych. Jeśli uda ci się ich do siebie przekonać, twoje szanse wzrosną. A ilu mają followersów? Bo jak podliczymy, to może się okazać, że to nie ja powinnam zabiegać o współpracę! Od tej pory musisz sobie radzić sam - postaraj się! Powodzenia!
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:08:08 GMT 1
ke pasa estoi kandando mikoraso
łarija guandanamera
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:08:18 GMT 1
ja władam każdym salonem, na którym się pojawię! Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze. Siedzenie w kuchni jest dla plebsu, nie będę się brudzić tak obrzydliwymi zajęciami. Ale jak porozmawiasz z moim menedżerem, to możesz dołączyć do mojego teamu i dbać o dietę najbardziej rozpoznawalnej Polki!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 22:09:26 GMT 1
Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze. Muszę poważnie porozmawiać z Janem Pawłem. Wykorzystuje cię do załatwiania własnych porachunków. Ja jestem za pełnym równouprawnieniem, zarówno chłopi jak i chłopki nie mają żadnych praw.
|
|
|
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:10:11 GMT 1
Witam, witam!
Dyć w końcu czas miastowy nastał!!!
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:10:21 GMT 1
Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze. Siedzenie w kuchni jest dla plebsu, nie będę się brudzić tak obrzydliwymi zajęciami. Ale jak porozmawiasz z moim menedżerem, to możesz dołączyć do mojego teamu i dbać o dietę najbardziej rozpoznawalnej Polki! Jak się Pani ustosunkuje się do tego, że Pani ojciec jest bankrutem?
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:10:34 GMT 1
Spontaniczna masówka na pitbullu? Byłam z nim raz na gali rozdania nagród Amerykańsko-Kubańskiego Stowarzyszenia Miłośników Bollywood w Miami, Florajda i się zawiodłam, że mnie nie poznał. A niby mówią, że jest obyty w świecie show-biznesu?
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 1, 2024 22:10:52 GMT 1
Ja za to władam każdą kuchnią i nie masz ze mną szans, Hamari i Jan Paweł na pewno nie powiedzą nic dobrego o Twojej fryzurze. Muszę poważnie porozmawiać z Janem Pawłem. Wykorzystuje cię do załatwiania własnych porachunków. Ty za to masz bardzo fajny wąs.
|
|