|
Post by Dennis Reynolds on Feb 3, 2024 0:16:06 GMT 1
To był Andrzej Smuda
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:18:21 GMT 1
W ogóle kim jest Ania Gotuje? Ktoś rozpoznał tam tożsamość? Kwestia ta była już delikatnie przed linczem poruszana i Madagaskar wolał zostawić tą kwestię na d2. a to nie jest ten koko koko euro spoko? A nie wiem. Miałem nadzieję że ktoś ją rozpoznał w międzyczasie od momentu jak się jej wątek pojawił.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:19:32 GMT 1
Niebezpieczna argumentacja kolego Miał parasol ochronny pod koniec d1. W d2 już nie powinien mieć taryfy ulgowej za samą kreację i ty o tym dobrze wiesz. Chciałbyś się zastanawiać później czy on na pewno jest w mafii w kolejnych dniach? Moment, ja Cie poprosilem zostawmy Anke na d2 i na to przystales. Dlaczego Janoszek nie mogla uzyc argumentu, ktorego sam uzywasz 5h pozniej? Dlaczego u Janoszek wrzucenie bipomatu do winnych to oznaka mafijnosci, a u Ciebie to jest teraz promiastowosc?
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 0:20:31 GMT 1
Dobrze Madagaskar jedzie z Wokulskim.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 0:22:33 GMT 1
Dobrze Madagaskar jedzie z Wokulskim. Trochę walka z wiatrakami.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 0:23:58 GMT 1
Dobre spostrzeżenie Hamari, Madagaskar dobrze się pozycjonuje. Jeśli dobrze kumam jutro mafia ma de facto dwa mordy, jeśli tak dobrze spozycjonowany Madagaskar nie poleci, zaczniemy się martwić.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:25:16 GMT 1
Miał parasol ochronny pod koniec d1. W d2 już nie powinien mieć taryfy ulgowej za samą kreację i ty o tym dobrze wiesz. Chciałbyś się zastanawiać później czy on na pewno jest w mafii w kolejnych dniach? Moment, ja Cie poprosilem zostawmy Anke na d2 i na to przystales. Dlaczego Janoszek nie mogla uzyc argumentu, ktorego sam uzywasz 5h pozniej? Dlaczego u Janoszek wrzucenie bipomatu do winnych to oznaka mafijnosci, a u Ciebie to jest teraz promiastowosc? Jak poszedłem ochłonąć po linczu i przetrawić wyniki to już wiedziałem że zbiasowałem mocno na jej winie.
Poczekaj tam był temat o Anii mocniej wałkowany przecież a nie bipomata i tego tam cały konflikt dotyczył. O bipomacie temat się skończył na około godzinę przed linczem. Czytałeś w ogóle tamtem moment?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:26:04 GMT 1
Więc wróć i nadrabiaj o co tam poszło zanim wydasz taki osąd Madagaskarze.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:26:40 GMT 1
I temat Anii był tym punktem zapalnym między mną a Natalią a nie bipomana.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 0:28:39 GMT 1
Pierwszy lincz wywołał u Ciebie aż takie emocje? Strach pomyśleć co by było gdybyś dożył meczówki.
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 0:33:05 GMT 1
potem polecial update Ania -> Russell/pitbull/Hamari To przyleciało 5 minut przed mordem, może faktycznie mafia ma taki refleks, ale jak dla mnie to jednak wcześniej go wybrali. Wcześniej wskazywał mnie i Russela i wydaje mi się, to zbyt proste. Moim zdaniem tym mordem mafia chce nakierować miasto na mnie i Russela. Ogólnie wchodzi już odwrócona psychologia. Nie zagłosowali pitbull i Soplica, no i ni chuja nie wierzę żeby oboje byli w mafii (no chyba, że mają jaja jak arbuzy), teoretycznie jeden z nich mógłby, ale bardziej dla mnie z samego głosowania są niewinni, bo skoro mafiozów jest tylko dwóch to raczej nie będą się popisywać. Mamy taką parkę Hamari - Dennis, głosują jeden na drugiego, gdyby było nas więcej i w mafii nie wiem, 4 graczy, to jak najbardziej, ale jest ich dwóch, więc j.w. Zostaje nam 6 osób, z tego trzy zagłosowały na Natalkę której nazwiska nie chce wymawiać. Byli to Diego, Adamczewski i Wokulski. Nie było mnie tu po 18, więc nie wiem jakie były odczucia pozostałych, bo dla mnie jej lincz był sporym zaskoczeniem. Ktoś pisał wcześniej, że ja wcale nie byłam pewniaczkiem, nie zgodzę się, bo ja szczerze mówiąc się już w zasadzie pożegnałam z grą. Już sprawdziłem, Diego tak twierdził. Zostaje nam trójka: Magmar, Wykrywacz i Madagaskar. Jeżeli mam się trzymać tego, że ja prawie poleciała, to wydaje mi się że mafia nie miała sensu głosować na mnie, a to zrobił Magmar. Tym sposobem zostaje Wykrywacz i Madagaskar, a jak tak na to patrzę, to chyba nie widzę pary tak od siebie różnej. Wykrywacz pika, niby można w tym jakiś sens znaleźć (ilością piknięć, a czasem coś cytuje bez pikania), ale no ludzie kochani. Z kolei Madagaskar pisze tak merytorycznie i z sensem. Może tak to sobie chłopcy zaplanowali, że jeden będzie robił z siebie glonka, a drugi wręcz przeciwnie?
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 0:35:58 GMT 1
Teoretycznie mógłbym Wam powiedzieć kim jestem, ale szczerze to równie fajne od samej gry jest patrzenie, jak próbujecie to rozkminić No i może lepiej, żeby mafia na razie nie wiedziała z kim ma do czynienia
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:36:17 GMT 1
Pierwszy lincz wywołał u Ciebie aż takie emocje? Strach pomyśleć co by było gdybyś dożył meczówki. Bardziej refleksja to była co tam się działo. Zagotował mnie za to Madagaskar któremu nie chciało się sprawdzać co dalej było i co było ogniskiem zapalnym, a kiedy sam się obudził z niewinnością Natalii to było za późno.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 0:37:00 GMT 1
Podoba mi się poziom rozkmin Ani ;p niezależnie od tego po której stronie barykady się znajduje.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:37:09 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:37:09 GMT 1
Spoko, miłego i mam nadzieję, że rano przeczytam dobre posty. Murzyn wymaga
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:37:57 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:37:57 GMT 1
Podoba mi się poziom rozkmin Ani ;p niezależnie od tego po której stronie barykady się znajduje. No spoko jest dobrze że jej nie wyjebalismy
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:38:17 GMT 1
Moment, ja Cie poprosilem zostawmy Anke na d2 i na to przystales. Dlaczego Janoszek nie mogla uzyc argumentu, ktorego sam uzywasz 5h pozniej? Dlaczego u Janoszek wrzucenie bipomatu do winnych to oznaka mafijnosci, a u Ciebie to jest teraz promiastowosc? Jak poszedłem ochłonąć po linczu i przetrawić wyniki to już wiedziałem że zbiasowałem mocno na jej winie.
Poczekaj tam był temat o Anii mocniej wałkowany przecież a nie bipomata i tego tam cały konflikt dotyczył. O bipomacie temat się skończył na około godzinę przed linczem. Czytałeś w ogóle tamtem moment?
Więc wróć i nadrabiaj o co tam poszło zanim wydasz taki osąd Madagaskarze. Ciezko mi sie oprzec wrazeniu, ze temat jest nadal zmiekczany, bo oczywiscie powodow przeciwko Janoszek bylo multum. Tylko to nie o cala dyskusje sie rozchodzi w tym momencie, tylko jak konkretny argument zostal uzyty w obie strony w bardzo krotkim czasie. Na szczescie juz ten bias mamy za soba.
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 0:38:53 GMT 1
Podoba mi się poziom rozkmin Ani ;p niezależnie od tego po której stronie barykady się znajduje. Weź sprawdź jakiś mój przepis, to Twoje kubki smakowe doznają orgazmu
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:39:21 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:39:21 GMT 1
Madagaskar mnie omija
|