|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 0:39:52 GMT 1
Takiej brzytwy ockhama nam było trzeba, zestawi sobie trzech graczy, obetnie ich, potem kolejnych dwóch, znów obetnie, na koniec zostanie dwóch najbardziej różnych i to pewnie mafia. Logicznie to nie ma sensu, losowo pewnie też się dobrze nie zgra, ale ciężko mi uwierzyć, że mafiozo coś takiego by popełnił.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:40:09 GMT 1
Pierwszy lincz wywołał u Ciebie aż takie emocje? Strach pomyśleć co by było gdybyś dożył meczówki. Bardziej refleksja to była co tam się działo. Zagotował mnie za to Madagaskar któremu nie chciało się sprawdzać co dalej było i co było ogniskiem zapalnym, a kiedy sam się obudził z niewinnością Natalii to było za późno. Wybacz drogi Stanislawie, ze cie do takich emocji doprowadzilem.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:40:56 GMT 1
no probuje jak moge zrozumiec co wokulski ma na mysli co tam
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:41:27 GMT 1
Bardziej refleksja to była co tam się działo. Zagotował mnie za to Madagaskar któremu nie chciało się sprawdzać co dalej było i co było ogniskiem zapalnym, a kiedy sam się obudził z niewinnością Natalii to było za późno. Wybacz drogi Stanislawie, ze cie do takich emocji doprowadzilem. No sory ale mam prawo się zagotować jak ktoś mi zarzuca kłamstwo w temacie, który nie był ciągnięty potem.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:42:42 GMT 1
Mi tez zarzuca sie klamstwo, ze sprawdzac mi sie nie chcialo, a sprawdzalem
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:43:00 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:43:00 GMT 1
no probuje jak moge zrozumiec co wokulski ma na mysli co tam Kumple nie? Do czasu aż znowu zdradzisz
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:44:03 GMT 1
A skąd miałem wiedzieć że przeczytałeś tamten moment więc poszła akcja-reakcja.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:44:26 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:44:26 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem
Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia
A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił
Który gorszy - zbywający czy uniewinniający
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 3, 2024 0:47:40 GMT 1
Ty się lepiej jamnik tłumacz, czemu mnie ignorujesz
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:47:54 GMT 1
A skąd miałem wiedzieć że przeczytałeś tamten moment więc poszła akcja-reakcja. Jak sam w niewiedzy zakladasz wygodna opcje to nie oczekuj rzetelności od innych pls
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:47:55 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił Który gorszy - zbywający czy uniewinniający Który raz to by było jak wy znowu między sobą nie macie pozytywnych wajbów?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:48:43 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił Który gorszy - zbywający czy uniewinniający Nie wiem sorry bossa bije Kim jestes? A dobra no nie wiem jakos tak wypadlo, ale tez za duzo nie gralem od moich memorable wystapien
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 0:49:43 GMT 1
na koniec zostanie dwóch najbardziej różnych i to pewnie mafia. Logicznie to nie ma sensu, To, że zostali dwaj tak różni właśnie bardzo mnie zdziwiło. Ale oczywiście im dalej wchodzę tym więcej wątpliwości, ale ten pierwszy poziom wydaje się dość pewny (tym bardziej, że znam swoją niewinność), no bo to by musiała być jakaś przedszkolna mafia, żeby ujebać w I mordzie gościa, który podał 2 nicki mafiozów. Więc z tego powodu Russel dla mnie jest nie do ruszenia jutro. Dalsze poziomy są dużo bardziej losowe, ale jakiś punkt zaczepienia mam. Tylko się tak nie podniecajcie, bo jutro mnie mafia uwali. Muszę z rana coś odpierdolić to może dają mi spokój.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:51:11 GMT 1
A skąd miałem wiedzieć że przeczytałeś tamten moment więc poszła akcja-reakcja. Jak sam w niewiedzy zakladasz wygodna opcje to nie oczekuj rzetelności od innych pls Ale podobnie tobie mogę zarzucić że założyłeś wygodną opcję więc albo w tym momencie kończymy temat bo to do niczego dobrego to nie doprowadzi ( chyba że ty w mafii i szukasz moich potknięć) albo możemy kontynuować rozwadniając sprawę coraz bardziej.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 0:51:38 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 0:51:38 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił Który gorszy - zbywający czy uniewinniający Który raz to by było jak wy znowu między sobą nie macie pozytywnych wajbów? No kurwa ja ciągle próbuje a on ciągle w mafii
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 0:52:06 GMT 1
Który raz to by było jak wy znowu między sobą nie macie pozytywnych wajbów? No kurwa ja ciągle próbuje a on ciągle w mafii Albo zbiasowany ;p
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:56:29 GMT 1
Który raz to by było jak wy znowu między sobą nie macie pozytywnych wajbów? No kurwa ja ciągle próbuje a on ciągle w mafii ej no na rudym nie bylem, a tam chyba najgorzej poszlo za to na bolcu chyba mielismy spoko relacje
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 0:57:29 GMT 1
Jak sam w niewiedzy zakladasz wygodna opcje to nie oczekuj rzetelności od innych pls Ale podobnie tobie mogę zarzucić że założyłeś wygodną opcję więc albo w tym momencie kończymy temat bo to do niczego dobrego to nie doprowadzi ( chyba że ty w mafii i szukasz moich potknięć) albo możemy kontynuować rozwadniając sprawę coraz bardziej. malo ona wygodna
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 3, 2024 1:13:56 GMT 1
Pitbull, boisz się mnie?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka