Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 9:22:00 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił Który gorszy - zbywający czy uniewinniający a ty weź spojrzyj na moją grę z perspektywy więcej niż jednego posta jak wytrzeźwiejesz, co? to uniewinnienie posłałem w twoim kierunku trochę na wyrost, bo trafiłeś dobrze w moment mojej irytacji, gdzie - o ile dobrze pamiętam - Jan Paweł zaczął coś wokoł mnie kombinować, a WMP mi wypikał kurwa posty kreacyjne xD i się poczułem że o, w końcu ktoś to widzi
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:03:14 GMT 1
Nigdy nie grałem przeciw Krzaklewskiemu jako mafiozie, ale powiem jedno: Diego to najmniej niewinny Krzak, jakiego widziałem. Ma strasznie wysoko zawieszoną poprzeczkę, bo w mieście uniewinnia się szybko i znakomicie, nie gra źle, ale wysłał kilka sygnałów, które intuicyjnie mi nie pasują.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:06:41 GMT 1
Jak Russell nie będzie w mafii, mega się zdziwię.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:11:23 GMT 1
Chciałbym, żeby każdy z Was odniósł się teraz do kandydatury Russela i prawdopodobieństwa na to, że jest w mafii.
Dam przykład: To dobra kandydatura na dziś. Prawdopodobieństwo - 90%.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:15:38 GMT 1
Staszek Wokulski jest do tego stopnia bezużyteczny, że nie może nawet służyć za zły przykład dla innych, bo choć nic nie wnosi, nie wykonuje też żadnych ewidentnie szkodliwych ruchów... Taki z cicha pęk. Ni to romantyk, ni to pozytywista, ni to miasto, ni to mafia. Do roboty, kolego Wokulski!
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:17:21 GMT 1
Ogólnie palę fajure i wam coś powiem Graczowi Madagaskar co edycję mówię że kumple i on nie wie co z tym zrobić z reguły omija temat i z reguły jest mafia A jak dzisiaj Diego próbowałem skumplować to pierwszy następny post na mój temat mnie uniewinnił Który gorszy - zbywający czy uniewinniający a ty weź spojrzyj na moją grę z perspektywy więcej niż jednego posta jak wytrzeźwiejesz, co? to uniewinnienie posłałem w twoim kierunku trochę na wyrost, bo trafiłeś dobrze w moment mojej irytacji, gdzie - o ile dobrze pamiętam - Jan Paweł zaczął coś wokoł mnie kombinować, a WMP mi wypikał kurwa posty kreacyjne xD i się poczułem że o, w końcu ktoś to widzi On losowo wybiera te posty. Zdaje się, że raz wypikał nawet omyłkowo swój własny.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:19:16 GMT 1
Coś mi się wydaje, że wielu z Was nieprzespanej nocy znojnej jeszcze ma na ustach ślad... Ludzie, tu nikogo nie ma.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 10:22:46 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:22:46 GMT 1
Dzisiaj Anka i Ryszard dobrze popisali, raczej bym oszczędził na dziś. Pitbul też spoko. Z tyłu głowy cały czas mam chyba już ten bias na Diego, ale myślę, że są lepsze cele.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:22:51 GMT 1
Jacek co ty pierdolisz
naprawdę, jeżeli ktoś jest w stanie mieć mnie w mafii po wczorajszym dniu, gdzie z samej intensywności grania już jest potencjał żeby mnie uniewinnić, a jeszcze dodając sobie do tego pierwsze skrzypce w linczu, ilość interakcji, mapę gry, to powinien co najmniej przemyśleć swoje estymatory szukania mafii
moim największym problemem jest na razie to, ŻE NIE MAM KURWA WSPARCIA, a ja potrzebuję wsparcia przy podejmowaniu decyzji i szukaniu mafii, bo wszyscy wiedzą, że to mój największy problem
Dennis gra jakieś schowane gówno, Soplica se wchodzi jak mu pasuje, Jan Paweł nie wiem kto to ale nie czułem żeby wczoraj próbował chwycić za ster
gdzie jest kurwa piernik, monti, Pshemo mistrzuje, nikt w tym mieście nie robi wiatru poza mną
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:23:26 GMT 1
o, Jan Paweł kolejny kurwa mądry
zlinczujcie mnie dzisiaj bo nie ma kurwa z kim w tym mieście pracować, serio, mam wrażenie że wszyscy macie wyjebane
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:25:22 GMT 1
Jacek co ty pierdolisz naprawdę, jeżeli ktoś jest w stanie mieć mnie w mafii po wczorajszym dniu, gdzie z samej intensywności grania już jest potencjał żeby mnie uniewinnić, a jeszcze dodając sobie do tego pierwsze skrzypce w linczu, ilość interakcji, mapę gry, to powinien co najmniej przemyśleć swoje estymatory szukania mafii moim największym problemem jest na razie to, ŻE NIE MAM KURWA WSPARCIA, a ja potrzebuję wsparcia przy podejmowaniu decyzji i szukaniu mafii, bo wszyscy wiedzą, że to mój największy problem Dennis gra jakieś schowane gówno, Soplica se wchodzi jak mu pasuje, Jan Paweł nie wiem kto to ale nie czułem żeby wczoraj próbował chwycić za ster gdzie jest kurwa piernik, monti, Pshemo mistrzuje, nikt w tym mieście nie robi wiatru poza mną Ciężko, żebym wchodził wtedy, kiedy mi nie pasuje.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:25:43 GMT 1
XD ok
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:26:26 GMT 1
Dla mnie nie jesteś na teraz kandydatem do linczu. Zwracam tylko uwagę, że jak jesteś w mieście, grasz swoją najmniej niewinną partię.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:27:15 GMT 1
Jakiego wsparcia mam Ci udzielić?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 10:27:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:27:59 GMT 1
Jacek co ty pierdolisz naprawdę, jeżeli ktoś jest w stanie mieć mnie w mafii po wczorajszym dniu, gdzie z samej intensywności grania już jest potencjał żeby mnie uniewinnić, a jeszcze dodając sobie do tego pierwsze skrzypce w linczu, ilość interakcji, mapę gry, to powinien co najmniej przemyśleć swoje estymatory szukania mafii moim największym problemem jest na razie to, ŻE NIE MAM KURWA WSPARCIA, a ja potrzebuję wsparcia przy podejmowaniu decyzji i szukaniu mafii, bo wszyscy wiedzą, że to mój największy problem Dennis gra jakieś schowane gówno, Soplica se wchodzi jak mu pasuje, Jan Paweł nie wiem kto to ale nie czułem żeby wczoraj próbował chwycić za ster gdzie jest kurwa piernik, monti, Pshemo mistrzuje, nikt w tym mieście nie robi wiatru poza mną No dobra to poszukajmy mafii ziomuś. Jako ubogi szlachcic mogę być twoim Thorusem.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:29:27 GMT 1
Mam wrażenie, że robię dość dużo wiatru i - jak na siebie - gram naprawdę merytorycznie. Przeczytałem większość postów. Przygotowałem wczoraj zupełnie racjonalną listę. Próbowałem konsolidować miasto.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:29:35 GMT 1
kurwa jak to jest moja najmniej niewinna partia, to jestem z nowego obozu
obsraliście się w połowie bo wam się nie podobały kreacyjne posty, a jak zaczęła się GRA, to nie ma komu szukać mafiozów
najbardziej niewinny jest kurwa Madagaskar, który wbił do gierki po linczu żeby zjebać miasto a jak trzeba było podejmować decyzje to nie było komu xD
mam wrażenie że operuję w jakimś ghost town w tej rozgrywce, nie ma nikogo kurwa żeby odbijać myśli, tylko każdy se płynie w swoim kierunku, o ile w ogóle wiosłuje
albo weźmiecie się za robotę, albo to pierdolę
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:31:07 GMT 1
Jacek co ty pierdolisz naprawdę, jeżeli ktoś jest w stanie mieć mnie w mafii po wczorajszym dniu, gdzie z samej intensywności grania już jest potencjał żeby mnie uniewinnić, a jeszcze dodając sobie do tego pierwsze skrzypce w linczu, ilość interakcji, mapę gry, to powinien co najmniej przemyśleć swoje estymatory szukania mafii moim największym problemem jest na razie to, ŻE NIE MAM KURWA WSPARCIA, a ja potrzebuję wsparcia przy podejmowaniu decyzji i szukaniu mafii, bo wszyscy wiedzą, że to mój największy problem Dennis gra jakieś schowane gówno, Soplica se wchodzi jak mu pasuje, Jan Paweł nie wiem kto to ale nie czułem żeby wczoraj próbował chwycić za ster gdzie jest kurwa piernik, monti, Pshemo mistrzuje, nikt w tym mieście nie robi wiatru poza mną No dobra to poszukajmy mafii ziomuś. Jako ubogi szlachcic mogę być twoim Thorusem. bądź kurwa moim Bezimiennym, w dupie mam Thorusa, tu potrzeba człowieka do zadań specjalnych czy ty jesteś piernikiem albo montim? co sądzisz o dolnej połowie tabeli w intensywności gry? co sądzisz o grze Dennisa znając jego tożsamość? nie przypomina ci mafijnych wydań?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:31:26 GMT 1
Co Ty się tak wściekasz? Wrzuć na luzik.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:32:07 GMT 1
Jakiego wsparcia mam Ci udzielić? chciałbym żeby ktoś w kluczowych momentach próbował to chwycić za mordę poza mną, bo to jest jakaś tragedia i albo mocni gracze nie grają albo są w mafii nie pamiętam takiej partii jak ta
|
|