Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:33:17 GMT 1
Co Ty się tak wściekasz? Wrzuć na luzik. nie wściekam się, jestem poirytowany, że zamiast szukać mafii, szukacie mafijności w najbardziej kurwa niewinnym graczu tej edycji i szukacie tego pół procenta na trafienie mafiozy we mnie, zamiast kurwa grać rozsądnie a jak przychodzi do linczu, to robić ni ma komu
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:34:24 GMT 1
No mówiłem Ci wczoraj, żebyś głosował na Russella. Nie posłuchałeś się.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:35:19 GMT 1
kim jest Russel w ogóle? bo gra jak Antura, no ale nie sądzę, że to on xD
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:35:27 GMT 1
Zgadzam się natomiast, że w mieście brakuje osobowości.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:36:24 GMT 1
w ogóle połowa z was nie gra jak zwykle albo to jakieś osoby których mety nie znam
czy murzyn to Eneldo? bo zanim za Tomusa miałem Dennisa, to miałem właśnie murzyna, ale te wstawki o meczykach mało Tomusowe moim zdaniem
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:37:47 GMT 1
Co Ty się tak wściekasz? Wrzuć na luzik. nie wściekam się, jestem poirytowany, że zamiast szukać mafii, szukacie mafijności w najbardziej kurwa niewinnym graczu tej edycji i szukacie tego pół procenta na trafienie mafiozy we mnie, zamiast kurwa grać rozsądnie a jak przychodzi do linczu, to robić ni ma komu Nie no, bez przesady... Nie możesz nawet równać się ze mną czy Gospodarzem, co - powtarzam raz jeszcze - nie znaczy, że wyglądasz mafijnie i grasz źle.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:39:25 GMT 1
no Gospodarz ok, ty jesteś dyskusyjny
ale Gospodarz nie żyje
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:39:43 GMT 1
Nie no co ty mówisz Soplica? Diego jest najbardziej niewinnym zawodnikiem w stawce w tej edycji.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:40:27 GMT 1
w ogóle połowa z was nie gra jak zwykle albo to jakieś osoby których mety nie znam czy murzyn to Eneldo? bo zanim za Tomusa miałem Dennisa, to miałem właśnie murzyna, ale te wstawki o meczykach mało Tomusowe moim zdaniem Eneldo to Murzyn. Sto procent. Tomus twierdzi, że nie gra, ale podejrzewam, że może być Wokulskim. Nawiasem mówiąc, Tomus to fanatyk Juventusu, więc nie wiem, czemu wstawki meczowe miałyby do niego nie pasować.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:40:49 GMT 1
natomiast zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą - bo szukam tych silnych nicków, natomiast czy to że w mieście nie ma liderów i starć myśli, nie znaczyłoby właśnie że mafia stara się wygrać to na wyjebaniu/nie ma siły przebicia lub doświadczenia?
bo tak ogólnie to nie posądzałbym mafiacornerowych mocarzy o krycie się po kątach i próbę takiej wygranej
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:41:14 GMT 1
w ogóle połowa z was nie gra jak zwykle albo to jakieś osoby których mety nie znam czy murzyn to Eneldo? bo zanim za Tomusa miałem Dennisa, to miałem właśnie murzyna, ale te wstawki o meczykach mało Tomusowe moim zdaniem Eneldo to Murzyn. Sto procent. Tomus twierdzi, że nie gra, ale podejrzewam, że może być Wokulskim. Nawiasem mówiąc, Tomus to fanatyk Juventusu, więc nie wiem, czemu wstawki meczowe miałyby do niego nie pasować. wokulski to Squbi
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:41:19 GMT 1
no Gospodarz ok, ty jesteś dyskusyjny ale Gospodarz nie żyje Serio? 😃
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:41:38 GMT 1
Przegapiłem to zdarzenie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 10:41:50 GMT 1
w ogóle połowa z was nie gra jak zwykle albo to jakieś osoby których mety nie znam czy murzyn to Eneldo? bo zanim za Tomusa miałem Dennisa, to miałem właśnie murzyna, ale te wstawki o meczykach mało Tomusowe moim zdaniem Eneldo to Murzyn. Sto procent. Tomus twierdzi, że nie gra, ale podejrzewam, że może być Wokulskim. Nawiasem mówiąc, Tomus to fanatyk Juventusu, więc nie wiem, czemu wstawki meczowe miałyby do niego nie pasować. no, ale to nie sądzisz, że murzyn bywa momentami nadzwyczaj agresywny jak na siebie?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:42:55 GMT 1
Eneldo to Murzyn. Sto procent. Tomus twierdzi, że nie gra, ale podejrzewam, że może być Wokulskim. Nawiasem mówiąc, Tomus to fanatyk Juventusu, więc nie wiem, czemu wstawki meczowe miałyby do niego nie pasować. wokulski to Squbi Tak właśnie myślałem. Jak nie Tomus, to Squbi Doo. Czyli Tomus pewnie rzeczywiście nie gra. Nie dostał widać pozwolenia na MU.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:44:23 GMT 1
Nie no co ty mówisz Soplica? Diego jest najbardziej niewinnym zawodnikiem w stawce w tej edycji. Pozwól, że się nie zgodzę. Jestem znacznie bardziej oczywistym miastowym. Przynajmniej z mojej perspektywy.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 10:46:13 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 10:46:41 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:46:41 GMT 1
No dobra to poszukajmy mafii ziomuś. Jako ubogi szlachcic mogę być twoim Thorusem. bądź kurwa moim Bezimiennym, w dupie mam Thorusa, tu potrzeba człowieka do zadań specjalnych czy ty jesteś piernikiem albo montim? co sądzisz o dolnej połowie tabeli w intensywności gry? co sądzisz o grze Dennisa znając jego tożsamość? nie przypomina ci mafijnych wydań? Nie jestem żadnym z nich. Dużo przemykaczy i mi się też to nie podoba, ale jest ich więcej niż mafii, więc część z nich to wina tożsamości. Kim jest Denis?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 10:48:25 GMT 1
Eneldo to Murzyn. Sto procent. Tomus twierdzi, że nie gra, ale podejrzewam, że może być Wokulskim. Nawiasem mówiąc, Tomus to fanatyk Juventusu, więc nie wiem, czemu wstawki meczowe miałyby do niego nie pasować. no, ale to nie sądzisz, że murzyn bywa momentami nadzwyczaj agresywny jak na siebie? Wiesz co, on się mocno wkurwił tym linczem na Studencie. Odgrażał się, że będzie wynosić informacje z Cmentarza, miotał inwektywy na tych, którzy do tego doprowadzili... Kolega Tomus aż struchlał.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 10:49:23 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 10:49:23 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? Moim zdaniem jest, ale to nie ja powinienem to dostrzegać.
|
|