|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 12:07:01 GMT 1
via mobile
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 12:07:01 GMT 1
Jak Wykrywacz nie zacznie czegoś dawać, to dziś w niego walę. Powody podałam wczoraj wieczorem.
Z drugiej strony reakcja pitbulla i Richarda na mój post była trochę zbyt euforyczna jak dla mnie, ale ma razie to zostawiam.
Ja nie uniewinniam par: pitbull - Soplica i Hamari - Dennis, tylko twierdzę, że jeśli jeden winny to drugi niewinny i jakbym miała coś tu próbować wyjaśnić to pierwszy do strzału jest Dennis.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:08:49 GMT 1
Uwaga, ogłaszam konkurs na najlepszego mema bądź żart słowny o Diego, jego zajebistości i zaangażowaniu w tę rozgrywkę i o tym, jak bardzo nie ma z kim grać. Rozstrzygnięcie jutro.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 12:09:02 GMT 1
tennis z samej gry musi być top3 do wyjebania (chociaż nie padłem w mordzie), ale z drugiej strony tu widzę największy potencjał na poprawe Pominąłem ten wpis! Sam bym coś takiego napisał w dwuosobowej mafii o koledze, który jest blisko świecznika, ale jeszcze można go wyratować.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 12:10:37 GMT 1
Pitbul ładnie pisze. Czyli pewnie mafia ktoś dał wczoraj fajne powiązanie, że nie mogę być w mafii z drugą osobą, która nie oddała głosu - bodajże jackiem soplicą Jakiemu miastowemu coś takiego może chodzić po głowie? Jaki proces myślowy musi zajść w głowie? Jacek Soplica, Ty jesteś w mieście, a jesteś w tej samej sytuacji. Myślałeś o tym w ten sposób?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 12:10:47 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 12:10:47 GMT 1
Diego wstaje przed świtem, w pocie czoła wypracowuje PKB miasta, a reszta ciągnie socjal... A widzisz, tak się składa że od 8:30 jestem w pracy i jutro też, więc mam sporo czasu żeby na was narzekać od rana 😎
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 12:12:54 GMT 1
Dennis prawdopodobnie jest w mafii. Richard to już kwestia dyskusyjna na ile on jest w mafii a na ile sobie spokojnie gra edycję jako potencjalnie niewinny. Wiesz to wszystko... Skąd? Dennisa nietrudno jest zaklasyfikować jako potencjalną mafię patrząc na profil jego gry. Richard sprawia swoją grą większy problem i trudno jest dla mnie go jednoznacznie określić czy jest winny czy niewinny. Co takiego wyłapałeś, że większą szansę na mafijność ma Richard od Dennisa?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:14:52 GMT 1
Na Dennisa nie macie nic. Zero. Pół argumentu. Żadnej poszlaki. Ja umywam ręce. Nie jestem winien krwi tego (być może) sprawiedliwego, ale jeśli przypadkowo traficie, pamiętajcie, że był na mojej liście. Legendarnej już Liście Soplicy.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:16:02 GMT 1
ktoś dał wczoraj fajne powiązanie, że nie mogę być w mafii z drugą osobą, która nie oddała głosu - bodajże jackiem soplicą Jakiemu miastowemu coś takiego może chodzić po głowie? Jaki proces myślowy musi zajść w głowie? Jacek Soplica , Ty jesteś w mieście, a jesteś w tej samej sytuacji. Myślałeś o tym w ten sposób? Nie.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:17:52 GMT 1
Diego wstaje przed świtem, w pocie czoła wypracowuje PKB miasta, a reszta ciągnie socjal... A widzisz, tak się składa że od 8:30 jestem w pracy i jutro też, więc mam sporo czasu żeby na was narzekać od rana 😎 Ja również. To wyjaśnia, dlaczego to my ciągniemy to miasto.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:18:30 GMT 1
Reszta baluje i odsypia.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:26:48 GMT 1
Wiesz to wszystko... Skąd? Dennisa nietrudno jest zaklasyfikować jako potencjalną mafię patrząc na profil jego gry. Richard sprawia swoją grą większy problem i trudno jest dla mnie go jednoznacznie określić czy jest winny czy niewinny. Co takiego wyłapałeś, że większą szansę na mafijność ma Richard od Dennisa? Nietrudno jest zaklasyfikować go jako potencjalną mafię, patrząc na profil jego gry.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 12:26:51 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 12:26:51 GMT 1
to może spróbuj sprawdzić czemu chciałem żeby się uspokoił żeby zrozumieć kontekst jeżeli oczywiście czujesz potrzebe zrozumienia go ty a w sumie to jest ciekawe, bo w zasadzie bliźniacza sytuacja do dzisiejszej - też mój wkurw, w połączeniu z oskarżeniami w moją stronę kierowanymi i wtedy czułeś potrzebę mnie uspokajania, a dzisiaj czujesz potrzebę mi dojebania co się zmieniło, poza tym jednym postem, że na słabych przesłankach cię wczoraj uniewinniłem? czy to wystarczające, żeby zmienić podejście o 180 stopni? Dzisiaj zrobiłem dokładnie to samo bo nie chce mi się konfliktować z niewinnym Tobą, też Ci na koniec spokojnie wyjaśniłem zamiast się spierać
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:27:52 GMT 1
Diego coś się opierdala w ostatnich minutach.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 12:29:36 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 12:29:36 GMT 1
Diego coś się opierdala w ostatnich minutach. Nie mogę się wyprostować już teraz, oddaję wam scenę na trochę, skoro jakiś ruch się zaczął robić 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:43:08 GMT 1
Ania jest bardzo wyważona, ma mapę gry. Na chłodno wybroniła się przed linczem - bez histerii i nerwowych ruchów. Teraz tworzy jakieś dwójki. Tak tylko mówię.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:44:13 GMT 1
Czy jest w mieście ktoś, kto mi nie ufa, ma wobec mnie jakieś wątpliwości? Może mogę coś wyjaśnić?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:55:33 GMT 1
No i znów nikogo nie ma. Jak Was Krzak za mordę nie weźmie, nikt nic nie pisze.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 12:56:47 GMT 1
Ania jest bardzo wyważona, ma mapę gry. Na chłodno wybroniła się przed linczem - bez histerii i nerwowych ruchów. Teraz tworzy jakieś dwójki. Tak tylko mówię. Ania jest chyba względnie niedoświadczona. Falaye Sacko zabrania mi ją atakować.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:57:31 GMT 1
Kto to?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 13:01:39 GMT 1
Zdaje się, że kolega z Erasmusa. Mój zaś z reprezentacji Mali.
|
|