|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:42:16 GMT 1
wszystko już w tym temacie dzisiaj napisałem, ty czytasz moje posty czy niekoniecznie? jeszcze jakby było tu z kim współpracować od wczoraj, to chuj, ale wygląda to tak, że próbuję znaleźć kogoś do wymiany myśli i wygląda to tak: a potem wpada jeden z drugim i "nooo, ten Diego to niby spoko ale mógłby być bardziej niewinny" ZA GRĘ się kurwa weźcie, nie za granie w ruletkę jeżeli to co zaprezentowałeś jest odpowiedzią na pytanie to jest gówno nie odpowiedzią zwróciłem Ci wczoraj uwage pika Ci jakiś pikacz a Ty ludzi w mieście wyzywasz albo od całorocznego głaskania za niewinność dostałeś alergii na zarzuty albo moim zdaniem zachowujesz się w tej kwestii dziwnie - niekonieczine akurat mafijnie za co Cię podejrzewałem wczoraj nawet nie pamiętam, ale z równania jeszcze bym Cię nie wykreślał Brawo. Też odbieram niektóre reakcje Krzaklewskiego dziwnie, niekoniecznie mafijnie.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 11:43:15 GMT 1
PITBULL A REYNOLDS. ALBO REYNOLDS A PITBULL Spontaniczna masówka na pitbullu? Nie wiem kim jest Pitbull, ale w on z zasady jest krzywy, więc odpowiem 'tak' Nie czytałem wszystkich postów co prawda (albo czytałem, ale niezbyt dokładnie? kto by spamiętał w alkoholowym szale), ale propozycja masókwki na small dick energy bullu wciąż stoi, chętni? Powracam do tematu spontanicznej masóki na pitbullu, który wygląda jak jamnik Oczywiście głos oddany na mnie, nie na Pitbulla. -------- Dobra oddałem ale na forum Townslip 🫡 Coraz gorsze te plejsy mafii. No patrz, a ja byłem mu nawet skłonny uwierzyć, bo prawie zrobiłem to samo Ty się lepiej jamnik tłumacz, czemu mnie ignorujesz ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ania chyba będzie niewinna Dennis to pomysł z takich którym nikt pewnie nie będzie oponował Pierwsze odniesienie sie do Reynoldsa. Takie z dystansem, na spokojnie, bez odsłaniania się, trochę, żeby wypośrodkować. Drugie i ostatnie! Ale też takie z dystansu. Pytanie niby osobiste, ale odpowiedź ogólna. Poza tym Pitbull w ogóle się do Reynoldsa i o Reynoldsie nie odzywał.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 11:44:28 GMT 1
Proponuję zakończyć rozgrywkę i przyznać MVP Diego, skoro on gra tak dobrze, a reszta tak słabo.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:46:36 GMT 1
murzynie - problem w tym że pierwszego dnia nie grałem więc ten poziom powiązań i argumentów można złożyć z całą resztą stawki odliczając 2/3 kreacje
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 11:47:08 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:47:08 GMT 1
XD no i spoko murzyn, z tobą mogę dzisiaj pracować
A co sądzisz o grze Dennisa? Bo widzę że sporo wiary w te typy pokładasz
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:47:39 GMT 1
zrobie sobie śniadanko i przeczytam do niego chociaż te 20 stron wstecz od momentu kiedy skończyliście swój e-flirt
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:48:09 GMT 1
Najbardziej mnie dziwią próby podkopywania pozycji Diego przez Soplicę. Soplica to dla mnie zagadka i jeśli ktoś ma być potencjalnym twistem to on pasowałby idealnie do tej roli. Zastanawiające, że dostrzegasz podkopywanie pozycji Diego przeze mnie, a przez Pitbulla nie, choć używamy bardzo podobnych argumentów.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 11:49:02 GMT 1
XD no i spoko murzyn, z tobą mogę dzisiaj pracować A co sądzisz o grze Dennisa? Bo widzę że sporo wiary w te typy pokładasz Dennis nie szuka mafii, tylko robi performens.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 11:50:21 GMT 1
Najbardziej mnie dziwią próby podkopywania pozycji Diego przez Soplicę. Soplica to dla mnie zagadka i jeśli ktoś ma być potencjalnym twistem to on pasowałby idealnie do tej roli. Zastanawiające, że dostrzegasz podkopywanie pozycji Diego przeze mnie, a przez Pitbulla nie, choć używamy bardzo podobnych argumentów. Pitbullowi jeszcze nie miałem okazji się przyjrzeć i nie kojarzę aż tak bardzo jego gry.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 11:51:03 GMT 1
O co mi chodzi w "krzywych" i dziwnych emocjach Pitbulla w tej rozgrywce? Tutaj Diego się tak do niego przymila... A pitbull jak na razie chyba jedyny w tej rozgrywce po prostu gra swoją gierkę a Pitbull odpowiada chwilę później w ten sposób: Jak widzę że ktoś odpierdala kaszanę, to będę mówił o tym głośno a Ty sie uspokój amigo Pamiętam, że na bieżąco wydało mi się to jakieś nienaturalne.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:52:03 GMT 1
Zastanawiające, że dostrzegasz podkopywanie pozycji Diego przeze mnie, a przez Pitbulla nie, choć używamy bardzo podobnych argumentów. Pitbullowi jeszcze nie miałem okazji się przyjrzeć i nie kojarzę aż tak bardzo jego gry. To może najwyższy czas skojarzyć. Do roboty, kolego Wokulski! Diego nie ma z kim grać. 😉
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 11:53:03 GMT 1
O co mi chodzi w "krzywych" i dziwnych emocjach Pitbulla w tej rozgrywce? Tutaj Diego się tak do niego przymila... A pitbull jak na razie chyba jedyny w tej rozgrywce po prostu gra swoją gierkę a Pitbull odpowiada chwilę później w ten sposób: Pamiętam, że na bieżąco wydało mi się to jakieś nienaturalne. to może spróbuj sprawdzić czemu chciałem żeby się uspokoił żeby zrozumieć kontekst jeżeli oczywiście czujesz potrzebe zrozumienia go
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 11:53:49 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:53:49 GMT 1
Memujta se ile chcecie, dopóki przyniesie to jakieś wymierne korzyści
Chciałbym żeby Dennis do nas wpadł i się troszkę pobronił
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 11:55:41 GMT 1
Ludzie, Wy cały czas mylicie Dennisa z Russelem. To Russell jest w mafii, Dennis może też, ale cholera wie...
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 11:57:02 GMT 1
Murzyn plusuje. Źle to wygląda dla pitbula
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:57:29 GMT 1
O co mi chodzi w "krzywych" i dziwnych emocjach Pitbulla w tej rozgrywce? Tutaj Diego się tak do niego przymila... a Pitbull odpowiada chwilę później w ten sposób: Pamiętam, że na bieżąco wydało mi się to jakieś nienaturalne. to może spróbuj sprawdzić czemu chciałem żeby się uspokoił żeby zrozumieć kontekst jeżeli oczywiście czujesz potrzebe zrozumienia go ty a w sumie to jest ciekawe, bo w zasadzie bliźniacza sytuacja do dzisiejszej - też mój wkurw, w połączeniu z oskarżeniami w moją stronę kierowanymi i wtedy czułeś potrzebę mnie uspokajania, a dzisiaj czujesz potrzebę mi dojebania co się zmieniło, poza tym jednym postem, że na słabych przesłankach cię wczoraj uniewinniłem? czy to wystarczające, żeby zmienić podejście o 180 stopni?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 11:58:49 GMT 1
Ludzie, Wy cały czas mylicie Dennisa z Russelem. To Russell jest w mafii, Dennis może też, ale cholera wie... Wnioskuję o używanie imion Dennis i Richard zamiast tych nazwisk ale ja bardziej Dennisa mam w mafii obecnie
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 12:04:09 GMT 1
Ludzie, Wy cały czas mylicie Dennisa z Russelem. To Russell jest w mafii, Dennis może też, ale cholera wie... Dennis prawdopodobnie jest w mafii. Richard to już kwestia dyskusyjna na ile on jest w mafii a na ile sobie spokojnie gra edycję jako potencjalnie niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:04:13 GMT 1
Diego wstaje przed świtem, w pocie czoła wypracowuje PKB miasta, a reszta ciągnie socjal...
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 12:05:15 GMT 1
Ludzie, Wy cały czas mylicie Dennisa z Russelem. To Russell jest w mafii, Dennis może też, ale cholera wie... Dennis prawdopodobnie jest w mafii. Richard to już kwestia dyskusyjna na ile on jest w mafii a na ile sobie spokojnie gra edycję jako potencjalnie niewinny. Wiesz to wszystko... Skąd?
|
|