Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:44:17 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 13:44:17 GMT 1
To co? Niech wokół mnie zgromadzą się zwolennicy Russella, a inny lider niech prowadzi do linczu na Dennisie. no te obozy Tak serio na serio to wziąłeś?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:44:18 GMT 1
To co? Niech wokół mnie zgromadzą się zwolennicy Russella, a inny lider niech prowadzi do linczu na Dennisie. no te obozy Domyślam się, że bliżej Ci do tego drugiego obozu.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 13:44:56 GMT 1
daleko mi do tworzenia jakiegokolwiek obozu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:46:00 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 13:46:00 GMT 1
Obozy to akurat ostatni raz tworzyliśmy w edycji z Erichem von Mannsteinem.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 13:46:10 GMT 1
Tak serio na serio to wziąłeś? nie wiem co tu jest na serio, a co nie, wchodzę w rozgrywkę raz na kilkanaście godzin po spaniu/pracy i za każdym razem widzę jakieś posty, które potem nagle okazują się "żartami", "prowokacjami", "wy tę Janoszek wzięliście na serio?" itp. itd.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:47:02 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 13:47:02 GMT 1
Pitbull i Soplica to też duet, którego nie wykluczam, ale sprawdźmy Reynoldsa.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:48:52 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 13:48:52 GMT 1
Skupienie na jednym celu, które teraz prezentuje kol. Soplica, jest zagraniem mafijnym jak na tę postać.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:50:08 GMT 1
daleko mi do tworzenia jakiegokolwiek obozu I to jest pewien problem, bo ta gra trochę polega na podziale miasta na dwa obozy: mafię i niewinnych. Rozumiem, że za Ciebie tę pracę wykonał JE Pshemo.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 13:50:34 GMT 1
ja pierdole czy ja mam omamy czy oni zmieniają nicki żeby mi się jeszcze bardziej popierdoliło kto jest kim?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:50:57 GMT 1
Tak serio na serio to wziąłeś? nie wiem co tu jest na serio, a co nie, wchodzę w rozgrywkę raz na kilkanaście godzin po spaniu/pracy i za każdym razem widzę jakieś posty, które potem nagle okazują się "żartami", "prowokacjami", "wy tę Janoszek wzięliście na serio?" itp. itd. Ja nie.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:51:27 GMT 1
Skupienie na jednym celu, które teraz prezentuje kol. Soplica, jest zagraniem mafijnym jak na tę postać. Ekscentryczne brednie.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 13:53:14 GMT 1
daleko mi do tworzenia jakiegokolwiek obozu I to jest pewien problem, bo ta gra trochę polega na podziale miasta na dwa obozy: mafię i niewinnych. Rozumiem, że za Ciebie tę pracę wykonał JE Pshemo. dawno nic głupszego nie czytałem
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 13:53:42 GMT 1
już nie wiem który ziomek na R powinien być linczowany, byłem przekonany że egze to Dennis ale teraz wychodzi na to że to Richard? nk mi to rozrysuje bo mnie chuj strzeli
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 13:54:36 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 13:54:36 GMT 1
Skupienie na jednym celu, które teraz prezentuje kol. Soplica, jest zagraniem mafijnym jak na tę postać. Ekscentryczne brednie. Nawet jeśli jesteś w mieście, to a priori mam rację, że grasz mafijnie.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:54:41 GMT 1
Czy to tylko moje wrażenie, czy kol. Adamczewski rzeczywiście ma wyjątkowo mało interakcji, a Murzyna - nie podejrzewam go przecież o rasizm - to już w ogóle omija szerokim łukiem? Egze, choć naburmuszony cap i tetryk, bywał zwykle rozmowny.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 13:57:15 GMT 1
mafia to gra między niepoinformowaną o sobie większością graczy i poinformowaną i zorganizowaną mniejszością, role losowała openmafia a nie Pshemo, i zrobiła to za każdego, nie tylko za mnie.
to celem mafii jest zbudowanie wewnątrz niepoinformowanej większości takich obozów, by optymalnie dla siebie przeprowadzać lincze, celem miastowych zaś jest wyszukiwanie mafiozów i przekonywanie innych do ich winy.
wolę szukać niewinnych/winnych niż bawić się w tworzenie sztucznych obozów, które w tak małej rozgrywce mogą tylko pomóc mafii siedzieć na plecach niewinnych graczy
amen
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 13:58:39 GMT 1
I to jest pewien problem, bo ta gra trochę polega na podziale miasta na dwa obozy: mafię i niewinnych. Rozumiem, że za Ciebie tę pracę wykonał JE Pshemo. dawno nic głupszego nie czytałem Mało kto czyta własne posty. Tu może tkwić przyczyna.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 13:59:51 GMT 1
mafia to gra między niepoinformowaną o sobie większością graczy i poinformowaną i zorganizowaną mniejszością, role losowała openmafia a nie Pshemo, i zrobiła to za każdego, nie tylko za mnie. to celem mafii jest zbudowanie wewnątrz niepoinformowanej większości takich obozów, by optymalnie dla siebie przeprowadzać lincze, celem miastowych zaś jest wyszukiwanie mafiozów i przekonywanie innych do ich winy. wolę szukać niewinnych/winnych niż bawić się w tworzenie sztucznych obozów, które w tak małej rozgrywce mogą tylko pomóc mafii siedzieć na plecach niewinnych graczy amen no to dawaj gdzie ta mafia, bo na razie to do tego celu gry dla miastowych też się nie przyczyniłeś za bardzo i co masz na swoją niewinność
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:00:30 GMT 1
nie mam zamiaru bawić się w personalne wycieczki, ta gra na tym nie polega
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:01:08 GMT 1
mafia to gra między niepoinformowaną o sobie większością graczy i poinformowaną i zorganizowaną mniejszością, role losowała openmafia a nie Pshemo, i zrobiła to za każdego, nie tylko za mnie. to celem mafii jest zbudowanie wewnątrz niepoinformowanej większości takich obozów, by optymalnie dla siebie przeprowadzać lincze, celem miastowych zaś jest wyszukiwanie mafiozów i przekonywanie innych do ich winy. wolę szukać niewinnych/winnych niż bawić się w tworzenie sztucznych obozów, które w tak małej rozgrywce mogą tylko pomóc mafii siedzieć na plecach niewinnych graczy amen no to dawaj gdzie ta mafia, bo na razie to do tego celu gry dla miastowych też się nie przyczyniłeś za bardzo i co masz na swoją niewinność nic nie mam na swoją niewinność i nie wiem gdzie są winni, masz prawo mnie zlinczować
|
|