|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:01:32 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:01:32 GMT 1
Najmniej interakcji w tej rozgrywce jest między mną a Wykrywaczem Mafijnych Postów, dlatego że ja piszę tylko miejsko.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:03:26 GMT 1
nie będę w rozgrywce w której mafia ma więcej mordów bez księdza niż miasto linczów szukał czegokolwiek by się uniewinnić, bo to w gruncie rzeczy bez sensu, co najwyżej w miarę możliwości czasowych sobie poszukam mafiozów, ale nie oczekujcie, że w systemie 24/0 gdzie rozgrywkę zaczynałem będąc w pracy w godzinach największego ruchu w rozgrywce, po jednym linczu, w sobotę godzinę po przebudzeniu rozpierdolę wam mafię.
Nie, nie rozpierdolę.
A jak chcecie to mnie linczujcie. Co za różnica czy padnę w linczu czy w mordzie jak się uniewinnię.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:04:00 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:04:00 GMT 1
Zejdźcie z Russella. Miejskie odruchy.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:04:57 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:04:57 GMT 1
no to dawaj gdzie ta mafia, bo na razie to do tego celu gry dla miastowych też się nie przyczyniłeś za bardzo i co masz na swoją niewinność nic nie mam na swoją niewinność i nie wiem gdzie są winni, masz prawo mnie zlinczować Masz ziomek cały dzień żeby coś poszukać, lincz dopiero o 21 Skąd ten defetyzm Ja bym bardzo chciał żebyś ty był w mieście o żebyśmy współpracowali, no ale do tej pory sprawy nie ułatwiałeś
|
|
Diego
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:05:51 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:05:51 GMT 1
Zejdźcie z Russella. Miejskie odruchy. Też mam takie odczucie ale po chuj tak ściągać z niego cały pressing Jak trzeba było na glona siąść to pierwszy byłeś
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 14:06:35 GMT 1
Pitbull dobrze wpasuje się w profil grania w drugim szeregu w tym momencie. Ewentualny lincz na nim to dopiero od d3 można rozważać, a na pewno nie powinien być rozważany przed Dennisem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:07:01 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:07:01 GMT 1
Zejdźcie z Russella. Miejskie odruchy. Też mam takie odczucie ale po chuj tak ściągać z niego cały pressing Jak trzeba było na glona siąść to pierwszy byłeś Pressing może być, byle nie linczować.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:08:10 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:08:10 GMT 1
Trochę unikasz wyrokowania na mój temat, Wokulski, więc masz okazję teraz coś napisać. Jaki odczyt?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 14:10:24 GMT 1
Trochę unikasz wyrokowania na mój temat, Wokulski, więc masz okazję teraz coś napisać. Jaki odczyt? Raczej za niewinnego ciebie mam po tym co do tej pory grasz.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:10:25 GMT 1
nic nie mam na swoją niewinność i nie wiem gdzie są winni, masz prawo mnie zlinczować Masz ziomek cały dzień żeby coś poszukać, lincz dopiero o 21 Skąd ten defetyzm Ja bym bardzo chciał żebyś ty był w mieście o żebyśmy współpracowali, no ale do tej pory sprawy nie ułatwiałeś moim zdaniem coś sobie ubzdurałeś i to raczej Ty nie ułatwiasz ludziom uniewinnienie Cię
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:11:58 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:11:58 GMT 1
Trochę unikasz wyrokowania na mój temat, Wokulski, więc masz okazję teraz coś napisać. Jaki odczyt? Raczej za niewinnego ciebie mam po tym co do tej pory grasz. Chciałbym, żebyś przed 21 dzisiaj opisał wszystkich graczy, jak to masz w zwyczaju.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:14:16 GMT 1
Nawet jeśli jesteś w mieście, to a priori mam rację, że grasz mafijnie. Mafijnie? A według której szkoły? Chłopie, nie dalej jak miesiąc temu założyciele i liderzy trzech wielkich szkół mafijnych (bełchatowskiej, kieleckiej i łojewsko-amerykańskiej) prawie pobili się, spierając się o różne pryncypia tej gry, a Ty formuujesz jakieś ogólne prawa jakby to była nauka ścisła, w której posiadasz tytuł profesora. To nie matematyka, a Ty nie jesteś tu nawet docentem, tylko takim uczniem na 3+ na rozszerzeniu w niezłym liceum. 😉
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:15:33 GMT 1
Masz ziomek cały dzień żeby coś poszukać, lincz dopiero o 21 Skąd ten defetyzm Ja bym bardzo chciał żebyś ty był w mieście o żebyśmy współpracowali, no ale do tej pory sprawy nie ułatwiałeś moim zdaniem coś sobie ubzdurałeś i to raczej Ty nie ułatwiasz ludziom uniewinnienie Cię tak, a skąd wiesz, skoro cię prawie w ogóle nie ma w temacie?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:16:09 GMT 1
Najmniej interakcji w tej rozgrywce jest między mną a Wykrywaczem Mafijnych Postów, dlatego że ja piszę tylko miejsko. A czemu zakładasz bezrefleksyjnie dobrą wolę Wykrywacza?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:16:41 GMT 1
Bezrefleksyjnie, a może nawet odruchowo, instynktownie, bezwiednie...
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 14:18:51 GMT 1
Raczej za niewinnego ciebie mam po tym co do tej pory grasz. Chciałbym, żebyś przed 21 dzisiaj opisał wszystkich graczy, jak to masz w zwyczaju. Przed 20 zanim nastąpi mord ze strony oprawcy.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:19:11 GMT 1
moim zdaniem coś sobie ubzdurałeś i to raczej Ty nie ułatwiasz ludziom uniewinnienie Cię tak, a skąd wiesz, skoro cię prawie w ogóle nie ma w temacie? bo akurat na ostatnich stronach o tym było poza tym sposób formułowania zdań w moją stronę też mi się nie podoba i wydaje bardziej mafijny niż miastowy
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:20:13 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:20:13 GMT 1
Najmniej interakcji w tej rozgrywce jest między mną a Wykrywaczem Mafijnych Postów, dlatego że ja piszę tylko miejsko. A czemu zakładasz bezrefleksyjnie dobrą wolę Wykrywacza? To pytanie miałoby sens tylko, gdybym był w mafii, zatem w tej edycji nie ma.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:20:15 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 14:20:15 GMT 1
Ej czuję dobre wolę od murzyna
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:21:37 GMT 1
tak, a skąd wiesz, skoro cię prawie w ogóle nie ma w temacie? bo akurat na ostatnich stronach o tym było poza tym sposób formułowania zdań w moją stronę też mi się nie podoba i wydaje bardziej mafijny niż miastowy co ci się wydaje mafijne, że mam problem z twoją grą, a mimo to szukam w niej miejskich odruchów? ziomek, ty mnie w mafii po jednym poście wychwytywałeś, a teraz takie pierdy puszczasz, że to się przykro robi, serio będziesz dzisiaj miał więcej czasu na grę? będziesz w stanie podać chociaż swoje typyu, żeby było o czym gadać?
|
|