Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:22:07 GMT 1
Ej czuję dobre wolę od murzyna no murzyn niewinny, madagaskar niewinny, czarny ląd keruje na razie
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:22:27 GMT 1
bo akurat na ostatnich stronach o tym było poza tym sposób formułowania zdań w moją stronę też mi się nie podoba i wydaje bardziej mafijny niż miastowy co ci się wydaje mafijne, że mam problem z twoją grą, a mimo to szukam w niej miejskich odruchów? ziomek, ty mnie w mafii po jednym poście wychwytywałeś, a teraz takie pierdy puszczasz, że to się przykro robi, serio będziesz dzisiaj miał więcej czasu na grę? będziesz w stanie podać chociaż swoje typyu, żeby było o czym gadać? zadajesz pytania, które nie mają sensu, nie wiem czy będę miał więcej czasu na grę, bo dzisiaj są dwa mordy i lincz, w którym mogę polecieć
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:22:38 GMT 1
co mnie zastanawia, to spadek aktywności Jana Pawła po bardzo aktywnym początku
zapraszam do dyskusji
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:23:02 GMT 1
co ci się wydaje mafijne, że mam problem z twoją grą, a mimo to szukam w niej miejskich odruchów? ziomek, ty mnie w mafii po jednym poście wychwytywałeś, a teraz takie pierdy puszczasz, że to się przykro robi, serio będziesz dzisiaj miał więcej czasu na grę? będziesz w stanie podać chociaż swoje typyu, żeby było o czym gadać? zadajesz pytania, które nie mają sensu, nie wiem czy będę miał więcej czasu na grę, bo dzisiaj są dwa mordy i lincz, w którym mogę polecieć aha, czyli jak możesz polecieć to wyjebane dzięki za input
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 14:23:36 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 14:23:36 GMT 1
Zdradzę wam sekret - Russel w mieście nie ufa tym którzy go uniewinniają kiedy nie powinni, a bardziej ufa tym którzy go nie uniewinniają
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:24:24 GMT 1
plus mam Diego wrażenie że testujesz na ile można wrzucić w kolejkę do linczu, na ile lepiej mnie brać pod włos i uniewinniać, a na ile olać bo i tak mi się nie będzie chciało zbyt aktywnie grać. I to jest moim zdaniem typowo mafijne podejście do drugiego gracza.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:26:38 GMT 1
zadajesz pytania, które nie mają sensu, nie wiem czy będę miał więcej czasu na grę, bo dzisiaj są dwa mordy i lincz, w którym mogę polecieć aha, czyli jak możesz polecieć to wyjebane dzięki za input nie wyjebane, tylko nie będę sobie tworzył sztucznej presji, taki Soplica najebał tu z milion postów, a na który nie trafię, to są to bajdurzenia nie na temat
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:26:48 GMT 1
Ta rozgrywka to jeden wielki mem. Diego - Atlas dźwigający w pojedynkę miasto na swych barkach - gra z takim zaangażowaniem i koncentracją, że aż myli graczy, opierając na tych błędnych założeniach swoje teorie. Cóż, jak to powiadają, drogowskaz najczęściej stoi nieruchomo na poboczu, a nie podąża chyżo w kierunku, który wskazuje.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:27:41 GMT 1
no tak, testuję, bo nie można o twojej grze obecnie nic powiedzieć i chciałbym żebyś dał coś od siebie w tej rozgrywce, zbrodnia w chuj
pisałem już że wczorajsza twoja gra mi się nie podobała, pisałem też że dzisiaj widzę w tobie miejskie odruchy, ale to za mało żeby wrzucić cię do grupy "niewinni"
wy testujecie moją cierpliwość dzisiaj, jak boga kocham
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:27:53 GMT 1
aha, czyli jak możesz polecieć to wyjebane dzięki za input nie wyjebane, tylko nie będę sobie tworzył sztucznej presji, taki Soplica najebał tu z milion postów, a na który nie trafię, to są to bajdurzenia nie na temat Wskaż choć jeden taki.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:29:12 GMT 1
Zdradzę wam sekret - Russel w mieście nie ufa tym którzy go uniewinniają kiedy nie powinni, a bardziej ufa tym którzy go nie uniewinniają Nie zauważyłem, żeby mi jakoś przesadnie ufał.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:29:14 GMT 1
ale ja wczoraj nie grałem, bo byłem w robocie, znaczy grałem trochę z rana, potem na przerwie o 20 wlazłem w temat, patrzę Janoszek robi jakąś dziwną nagonkę na mnie, wydała mi się mafijna to zmieniłem głos z bipomatu na nią i tyle.
pisanie o tym, że ta gra była taka albo taka jest nadużyciem.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:30:59 GMT 1
co mnie zastanawia, to spadek aktywności Jana Pawła po bardzo aktywnym początku zapraszam do dyskusji Jeśli to rzeczywiście częstochowski tetryk, jest to zrozumiałe.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:31:53 GMT 1
Zdradzę wam sekret - Russel w mieście nie ufa tym którzy go uniewinniają kiedy nie powinni, a bardziej ufa tym którzy go nie uniewinniają jak ktoś mnie atakuje z dupy, to też mu nie ufam (przykład Falomat-Cigano)
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:32:28 GMT 1
co mnie zastanawia, to spadek aktywności Jana Pawła po bardzo aktywnym początku zapraszam do dyskusji Jeśli to rzeczywiście częstochowski tetryk, jest to zrozumiałe. Soplica ty coś o czytaniu postów chyba mówiłeś
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 14:35:07 GMT 1
ale ja wczoraj nie grałem, bo byłem w robocie, znaczy grałem trochę z rana, potem na przerwie o 20 wlazłem w temat, patrzę Janoszek robi jakąś dziwną nagonkę na mnie, wydała mi się mafijna to zmieniłem głos z bipomatu na nią i tyle. pisanie o tym, że ta gra była taka albo taka jest nadużyciem. a ty w chuj spłycasz swoją grę przez cały wczorajszy dzień napisałeś prawie 30 postów, to mało żeby na ich podsatawie wyciągać wnioski? nie mam obowiązku zastanawiać się nad tym, czy ci się chce grać, czy nie, szczególnie że w ogóle nie dało się z tobą podyskutować a ty zamiast przyjąć to do wiadomości i sporóbować coś dorzucić, to wierzgasz jakbym mówił gdzieś nieprawdę i tak samo jak ty masz prawo do własnych odczuć, ja mam prawo do swoich odniśnie twojej gry
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:35:52 GMT 1
Russell był moim głównym kandydatem do linczu, ale jak go teraz czytam, to - powiem szczerze - więcej w tym naturalności i sensu niż u kol. Diego. Punktuje Przodownika aż miło.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 14:36:59 GMT 1
Ciekawe, czy Murzyn zmienił zdanie na temat Pitbulla po tym, jak ten wyczuł od niego dobrą wolę.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 14:37:55 GMT 1
Ciekawe, czy Murzyn zmienił zdanie na temat Pitbulla po tym, jak ten wyczuł od niego dobrą wolę. Zacząłem raczej oswajać się z myślą, że zostanę zamordowany i tworzona jest pod to podkładka.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 14:38:13 GMT 1
ale ja wczoraj nie grałem, bo byłem w robocie, znaczy grałem trochę z rana, potem na przerwie o 20 wlazłem w temat, patrzę Janoszek robi jakąś dziwną nagonkę na mnie, wydała mi się mafijna to zmieniłem głos z bipomatu na nią i tyle. pisanie o tym, że ta gra była taka albo taka jest nadużyciem. a ty w chuj spłycasz swoją grę przez cały wczorajszy dzień napisałeś prawie 30 postów, to mało żeby na ich podsatawie wyciągać wnioski? nie mam obowiązku zastanawiać się nad tym, czy ci się chce grać, czy nie, szczególnie że w ogóle nie dało się z tobą podyskutować a ty zamiast przyjąć to do wiadomości i sporóbować coś dorzucić, to wierzgasz jakbym mówił gdzieś nieprawdę i tak samo jak ty masz prawo do własnych odczuć, ja mam prawo do swoich odniśnie twojej gry będę grał po swojemu, nie będę niczego dorzucał, bo komuś to pasuje do wizji mojej niewinnej gry. Nie i już. a tym bardziej nie będę obiecywał czegoś, z czego realizacji później ktoś o złych intencjach będzie chciał mnie rozliczać.
|
|