pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:25:35 GMT 1
dobra Magmar niewinny mocno też
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:26:50 GMT 1
a ja bym jednak poszedł w bipomat, bo Diego może być po prostu zaślepiony A jeśli nie bipomat to masz jeszcze jakieś inne typy?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:27:25 GMT 1
zobaczcie jak Jaca Soplica zza pleców Russela sobie tego Diego niewinnego najpewniej kąsa
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 15:28:49 GMT 1
zobaczcie jak Jaca Soplica zza pleców Russela sobie tego Diego niewinnego najpewniej kąsa ja to mimo wszystko odczytuję jako najzwyklejszy trolliing, żeby mi na nerwy zadziałać
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:28:57 GMT 1
atak russela wygląda dużo szczerzej, a ten jaca to takie paskudne szpile wbija
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 15:28:58 GMT 1
No i widzisz, Diego, jak się role odwróciły? Hura-bura, przodownik pracy, burmistrz, szef podwóra, a teraz łaskę i wyrozumiałość okazuje Ci miłosierny Russell... Przypomina mi trochę scenę, jak Andrzej Lepper - już jako szacowny wicemarszałek Sejmu - udzielał głosu prof. Balcerowiczowi. 😉 Wyjebane w łaskę mam, jak ktoś uważa że jestem w mafii to ma mnie cisnąć, Russel to się na razie obsrywa i ignoruje co mam przeciwko niemu po prostu nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać wiesz jaka jest różnica między nami? ja patrzę na to jak się zachowujesz i dopuszczam możliwość, że jesteś równie zaślepiony jak Kawalec jebiący w Czesia czy Morales w testamencie uwinniający totalnie niewinnego Falomata Ty zaś przyjąłeś sobie jakieś założenie i brniesz w to nie bacząc na to co się dzieje (i to z kolei sprawia, że wydajesz mi się mafijny) moje refleksje są z poziomu - nie wiem jaki kolor ma ten gość, staram się coś na ten temat dowiedzieć, póki co mi śmierdzi twoje refleksje są z poziomu - egze gra swoją mafijną gierkę, trzeba mu to udowodnić
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:29:43 GMT 1
Jaca trollujesz czy wbijasz szpile?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:30:31 GMT 1
Russel jaka opinia na mój temat
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 15:31:46 GMT 1
zobaczcie jak Jaca Soplica zza pleców Russela sobie tego Diego niewinnego najpewniej kąsa Ty ale on to robi DRUKOWANYMI LITERAMI a Ty chcesz to wszystkim pokazywać czy Ty przypadkiem nie jesteś w mafii i nie chcesz wykorzystać niewinności całej trójki?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 15:32:30 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 15:32:30 GMT 1
zobaczcie jak Jaca Soplica zza pleców Russela sobie tego Diego niewinnego najpewniej kąsa Ty ale on to robi DRUKOWANYMI LITERAMI a Ty chcesz to wszystkim pokazywać czy Ty przypadkiem nie jesteś w mafii i nie chcesz wykorzystać niewinności całej trójki? Ja wiem kto jest autorem myśli a kto się podpina
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 15:34:25 GMT 1
no to Jaca ładnie się podczepił pod Diego, ja próbowałem odciążyć Bipomatem, by w miarę sprawdzić reakcją społeczeństwa, a Ty to pitbull rozwalasz
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 15:34:27 GMT 1
Wyjebane w łaskę mam, jak ktoś uważa że jestem w mafii to ma mnie cisnąć, Russel to się na razie obsrywa i ignoruje co mam przeciwko niemu po prostu nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać wiesz jaka jest różnica między nami? ja patrzę na to jak się zachowujesz i dopuszczam możliwość, że jesteś równie zaślepiony jak Kawalec jebiący w Czesia czy Morales w testamencie uwinniający totalnie niewinnego Falomata Ty zaś przyjąłeś sobie jakieś założenie i brniesz w to nie bacząc na to co się dzieje (i to z kolei sprawia, że wydajesz mi się mafijny) moje refleksje są z poziomu - nie wiem jaki kolor ma ten gość, staram się coś na ten temat dowiedzieć, póki co mi śmierdzi twoje refleksje są z poziomu - egze gra swoją mafijną gierkę, trzeba mu to udowodnić no czyli grasz w sprzeczności ze swoimi miejskimi pryncypiami, sam to przyznajesz Nie przyjąłem żadnego założenia, ty mnie w nie wepchnąłeś swoją postawą od początku dnia, kiedy próbowałem z tobą rozmawiać jak z człowiekiem a w ogóle używanie tych przykładów jest manipulacją - jako Kawalec byłem kurwa jedynym człowiekiem który cię uniewinnił w starciu z Wiśniewskim xD a jako Morales pisałem cały ten testament z założeniem że Fajnopolak padnie winny, nie masz pojęcia jakby się gierka potoczyła dalej, szczególnie że cały czas wcześniej również cię UNIEWINNIAŁEM znasz moją miejską metę na wylot, ja jej nie zmieniam co 3 gierki jak ty, i chociażby to że nie widzisz tego, że na takiej intensywności nie byłbym w stanie zagrać w mafii, po prostu mi się nie podoba. Już abstrahując od twojej gry samej w sobie
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 15:34:55 GMT 1
kim jest kurwa magmar i gdzie jest pikacz
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:41:32 GMT 1
Nie no Ryszard niewinny moim zdaniem
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:42:56 GMT 1
Większość miasta jakby dzisiaj osiadła. W tej perspektywie pewnie mafia też jest wycofana, bo przecież ona rozgrywki prowadzić nie będzie. Trzeba przejrzeć kto się wypowiada, ale jakby na standby.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 15:44:29 GMT 1
Problem jest taki, że mafia zrobiła bardzo dobry mord mordując uniewinniającego się gospodarza. W nocy d0/d1 obstawiałbym że core miasta to Diego/Soplica/Adamczewski/Gospodarz. Gospodarza nie ma z nami. Zostają Diego/Soplica/Adamczewski. Jak ktoś tam jest w mafii Soplica lub Adamczewski. W winę Diego zwłaszcza po tym jak pokazał wkurwa wątpię więc w tamtej grupie już mafii nie będzie się opłacać mordować. Jest coś co by dość mocno uniewinniało Adamczewskiego? jaki kurwa core soplica ?? taki sam jak adamczewski
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:44:38 GMT 1
No Anka do tego pasuje, Magmar, może murzyn...
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 15:46:20 GMT 1
via mobile
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 15:46:20 GMT 1
No Anka do tego pasuje, Magmar, może murzyn... Ja? 🤔🤔🤔
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:46:46 GMT 1