|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:48:07 GMT 1
Włączasz autoudater albo cię od instalujemy zaraz
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 3, 2024 15:49:50 GMT 1
To biiiip or not to biiiip?
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 3, 2024 15:50:21 GMT 1
To biiiip or not to biiiip? Nie ma polskiego pakietu językowego?
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 3, 2024 15:55:15 GMT 1
Connecting to database...
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 15:58:31 GMT 1
Jaca trollujesz czy wbijasz szpile? Sam nie wiem, szczerze mówiąc.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:06:44 GMT 1
Sprawdziłem liczbę postów poszczególnych graczy. Diego, ja i Murzyn wyraźnie liderujemy.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 16:08:35 GMT 1
ja obstawiam, że on fejkuje i gra siebie
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:09:18 GMT 1
Warto podkreślić, że Diego jako jedyny przekroczył magiczną barierę 200 postów.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:09:43 GMT 1
ja obstawiam, że on fejkuje i gra siebie Kto?
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 16:11:32 GMT 1
Celne, miejskie uwagi dotyczące liczby postów w wykonaniu Soplicy. Mam nadzieję, że Diego jest zadowolony z pracy, jaką przed chwilą wykonał Ksiądz Robak.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 16:19:54 GMT 1
ja obstawiam, że on fejkuje i gra siebie Kto? Ty Jacku
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 3, 2024 16:24:28 GMT 1
New version has been installed succesfully.
Connected to database.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:34:24 GMT 1
ja obstawiam, że on fejkuje i gra siebie Ale co fejkuję?
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:35:00 GMT 1
Skoro ustaliliśmy już, że pisałeś o mnie.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 16:35:51 GMT 1
via mobile
Post by pitbull on Feb 3, 2024 16:35:51 GMT 1
ja obstawiam, że on fejkuje i gra siebie Ale co fejkuję? Siebie samego
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:37:12 GMT 1
Ale po co "fejkować" samego siebie? Da się w ogóle? To oksymoron.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:38:18 GMT 1
Powiem szczerze, Pitbull, że od dłuższego wyczuwam z Twej strony dużo złej woli.
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 16:40:17 GMT 1
I jak ktoś pamięta Ciebie z tych dawnych, naturalnych, szczerych, sympatycznych rozgrywek, gdzie grywałeś tak niewinnie, że zawsze wypadłeś z gry w pierwszym mordzie, łatwo może Cię wziąć za mafię, gdy jesteś akurat w mieście.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 16:41:29 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 3, 2024 16:41:29 GMT 1
Podbijam Jacusia, nie dość że w pocie czoła liczył nam posty to jeszcze stawia trafne diagnozy
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 3, 2024 16:44:04 GMT 1
Diego dla mnie taki pół-podejrzany, przeplata dobre rzeczy z mocno śmierdzącymi. Dzisiaj dość aktywny. Musiałbym go też doczytać na spokojnie.
Anka wydaje się miastowa, patrząc na dzisiejszy sposób dedukcji i brak zmiany sposoby retoryki w D0, gdy dostawała za to joby. Według mnie w mafii by zaczęła zmieniać sposób wypowiedzi. Dzisiaj tam dała fajny post z rana, gdzie wyczułem miastowy sposób rozumowania.
Pitbull ma w sumie wyjebane, ale wziął się za grę. Wejście miał moim zdaniem dobre. Nie doczytywałem go jakoś uważnie, w sumie dzisiaj daje takie nullowe wajby. Ale nie na dzisiaj.
Russell, wejście chujowe i wymuszone, teraz trochę lepiej. Zobaczymy jak pójdzie dalej. No i z to pójście w temat obozów też na pierwszy rzut oka spoko. To spłakanie i wieczne pokrzywdzenie, to też powinna być miastowa meta.
Soplica, standardowo, równo jednostajnie. Na nosa to nie wyczuwam tu mafijki, ale nie podobał mi się tam jakiś post o Dennisie, że nic na niego nie ma. Trochę tak, jakby chciał być ślepy w tej kwestii. No i ma chyba mocne parcie na grę. Do zastanowienie
Magmar chuj wi. Musiałby dać więcej konkretów, jak nie to wyjebka.
Andrzejek z jednej strony miasto ale nie widziałem tu jakiegoś mocnego dociśnięcia tematu. Trzeba patrzeć jak się rozwinie.
Dennis stosunkowo dużo postów pisanych, ale zero konkretów. Jakieś pierdy, bez pytań, bez drążenia, bez szukania mafii. Na ten moment pierwszy do odstrzału.
Wokulski podejrzany, ma takie opinie, jak wiatr zawieje. Chociąz Janoszka też tak robiła, a była niewinna. Chociaż po niej niewinność można bylo dostrzec dopiero w fazie przedlinczowej obrony. Też trochę się zachowuje tak, jakby chciał lekko podgryźć ale to inni mieliby za niego wziąć ciężar dojechania kogoś.
Murzyn z Mali w sumie to sam nie wiem. Musiałbym go doczytać uważniej. Jakoś tak najmniej mi się rzucał w oczy z tych mocnoaktywnych.
Madagaskar bez jebanka, nie na dziś. Ale musiałbym wczytać się bardziej.
Więc tak na szybko dzisiaj waliłbym tego Dennisa, ewentualnie Magmara albo Wokulskiego, w sumie chyba prędzej tego drugiego. Resztę bym chciał doczytać i dać czas. Nie waliłbym w Ankę i core miasta czyli szlachciców i w tego Diega jeszcze teraz. Pitbulla też bym dzisiaj odpuścił i tego Russella na pewno, bo w nocy coś tak dobrze dał, a teraz się zesrał jak to on w mieście. Nie bierzcie tego za mocną opinię bo to na szybko moje odczucia, bez rozkmin.
|
|