|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:39:13 GMT 1
Nie lepiej Pani byłoby grać w teatrze w ramach odpoczynku od blasku chwały? Jakbym dopisała teatr do długiej listy moich osiągnięć, to ten blask mógłby pana oślepić! Dla mnie żaden blask nie jest oślepiający.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:42:26 GMT 1
Jakbym dopisała teatr do długiej listy moich osiągnięć, to ten blask mógłby pana oślepić! Dla mnie żaden blask nie jest oślepiający. To niech mi pan opowie, co takiego wydarzyło się w pana życiu, że jest pan tak nieczuły i obojętny na moje niewątpliwe walory.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:45:35 GMT 1
Dla mnie żaden blask nie jest oślepiający. To niech mi pan opowie, co takiego wydarzyło się w pana życiu, że jest pan tak nieczuły i obojętny na moje niewątpliwe walory. Czego Pani jeszcze oczekuje prócz etykiety o dobrych manier? Nie wypada mi używać wobec Pani wątpliwych słów.
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 22:54:45 GMT 1
Wewnątrz Miasta powstały trzy obozy. Największy i najstarszy jest tak zwany Stary Obóz. To największy i najpotężniejszy z trzech obozów. Gomez i jego ludzie kontrolują przebieg rozgrywki, a tym samym - wszystkie wajchy ze światem zewnętrznym. Pozostałe dwa obozy zamieszkują mafiozi, którzy próbują się stąd wydostać za wszelką cenę. W zachodniej części kolonii znajduje się Nowy Obóz. Rezydują tam magowie, którzy myślą, że uda się im wysadzić miejski Core, jak tylko zbiorą dostatecznie dużo głosów na miastowych. No i są jeszcze świry z Sekty, na wschodzie. Ich obóz znajduje się na środku bagna. Oni z kolei czekają aż ich bóstwo pomoże im wymordować mieszkańców. BIIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIIP
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 22:55:52 GMT 1
Zaraz sprawdzę czy Pan nie ma u mnie długo. Ależ obrzydliwe, czerwone jak u mafiozy, nic dziwnego, że kobiety nie chcą mieć z panem nic wspólnego. BIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIP
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:57:23 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:57:23 GMT 1
ŚCIERWA ŚCIERWA
HAMARI TRAORE NAJLEPSZĄ ŻYWICIELKĘ ZATRUŁ
JANOSZEK GDZIE BYLAS TWOJA TOĆ WINA
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:58:25 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:58:25 GMT 1
PRECZ Z CHAŁUPY INO PITBULL ZOSTAĆ MOŻE
RADŁO NA PAŃSZCZYŹNIE ZOBACZYCIE A NIE TRZY MORGI
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 22:59:07 GMT 1
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 22:59:44 GMT 1
albo podpierdalam chodliwą melodie albo biore do piosenki lokalną gwiazde albo najlepiej jedno i drugie
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 23:01:05 GMT 1
pieszczotki widze na początku Później czeka cię test zaufania. BIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIP
|
|
|
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 1, 2024 23:02:32 GMT 1
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 23:04:30 GMT 1
PRECZ Z CHAŁUPY INO PITBULL ZOSTAĆ MOŻE RADŁO NA PAŃSZCZYŹNIE ZOBACZYCIE A NIE TRZY MORGI Co to za specjalne zaproszenia dla pitbulla, gospodarzu? To ja powinnam mieć wstęp na wszystkie gale, a nie jakiś buc z Florajdy!
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 23:05:45 GMT 1
To niech mi pan opowie, co takiego wydarzyło się w pana życiu, że jest pan tak nieczuły i obojętny na moje niewątpliwe walory. Czego Pani jeszcze oczekuje prócz etykiety o dobrych manier? Nie wypada mi używać wobec Pani wątpliwych słów. Więcej pozytywnego nastawienia w życiu! Brzmi pan, jakby przesiadywanie w sklepie odbiło się na pana sołszal aktiwitis.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 23:08:13 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 23:08:13 GMT 1
Czego Pani jeszcze oczekuje prócz etykiety o dobrych manier? Nie wypada mi używać wobec Pani wątpliwych słów. Więcej pozytywnego nastawienia w życiu! Brzmi pan, jakby przesiadywanie w sklepie odbiło się na pana sołszal aktiwitis. Przy bliższym poznaniu zyskuję więcej.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 23:11:08 GMT 1
Wewnątrz Miasta powstały trzy obozy. Największy i najstarszy jest tak zwany Stary Obóz. To największy i najpotężniejszy z trzech obozów. Gomez i jego ludzie kontrolują przebieg rozgrywki, a tym samym - wszystkie wajchy ze światem zewnętrznym. Pozostałe dwa obozy zamieszkują mafiozi, którzy próbują się stąd wydostać za wszelką cenę. W zachodniej części kolonii znajduje się Nowy Obóz. Rezydują tam magowie, którzy myślą, że uda się im wysadzić miejski Core, jak tylko zbiorą dostatecznie dużo głosów na miastowych. No i są jeszcze świry z Sekty, na wschodzie. Ich obóz znajduje się na środku bagna. Oni z kolei czekają aż ich bóstwo pomoże im wymordować mieszkańców. BIIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIIP BIIIIIIIIIIIIP Nie wiem, co to za cholerstwo tak pipa, ale nic dziwnego, że tak szybko wyczerpuje baterie, skoro ma takie hejterskie algorytmy. Wykonali cię na zamówienie Stanowskiego, Wykrywacz?
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 23:12:42 GMT 1
Więcej pozytywnego nastawienia w życiu! Brzmi pan, jakby przesiadywanie w sklepie odbiło się na pana sołszal aktiwitis. Przy bliższym poznaniu zyskuję więcej. Zatem dajmy sobie czas. Kto wie, może nawet załatwię panu wejściówkę na premierę mojego nowego hitu w Cannes?
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 1, 2024 23:20:24 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 23:27:36 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 23:27:36 GMT 1
PRECZ Z CHAŁUPY INO PITBULL ZOSTAĆ MOŻE RADŁO NA PAŃSZCZYŹNIE ZOBACZYCIE A NIE TRZY MORGI Co to za specjalne zaproszenia dla pitbulla, gospodarzu? To ja powinnam mieć wstęp na wszystkie gale, a nie jakiś buc z Florajdy! JA PATRZĘ NA PANI USPOSOBIENIE I MYŚLĘ ZE PANI NIE JANUSZEK NATALIA TYLKO JANKIEL ŻYD POLEWAJ
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 1, 2024 23:32:15 GMT 1
Cóż, poloneza czas zacząć... 🙂
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 1, 2024 23:32:56 GMT 1
Jam jest Jacek Soplica, zawadiaka w całej Litwie znany.
|
|