|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:12:54 GMT 1
Siedzenie w kuchni jest dla plebsu, nie będę się brudzić tak obrzydliwymi zajęciami. Ale jak porozmawiasz z moim menedżerem, to możesz dołączyć do mojego teamu i dbać o dietę najbardziej rozpoznawalnej Polki! Jak się Pani ustosunkuje się do tego, że Pani ojciec jest bankrutem? Trochę prywatności, panie Wokulski! Nie po to przez lata ciężko pracowałam na swój niezależny wizerunek, żeby mnie teraz wiązać z rodzinną Bielsko-Białą.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:14:02 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:14:02 GMT 1
To jest nasz las jeno nie dziedzica i nie pozwolim żeby ścierwa, ścierwa, powtarza jak Jan Paweł Adamczewski panoszyły się i drewno rąbać częły. Jakim pierwszy gospodarz mówię Wam, plwać nam trzeba na dostojników zafajdanych,na wyzyskiwaczy wzzetecnych, moje morgi z dziada pradziada nie jego.
Niechaj zdycha.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:14:51 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:14:51 GMT 1
Krztynkę za dużo mi się wypilo jakom począł baczyć na tom com napisał
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:15:01 GMT 1
To jest nasz las jeno nie dziedzica i nie pozwolim żeby ścierwa, ścierwa, powtarza jak Jan Paweł Adamczewski panoszyły się i drewno rąbać częły. Jakim pierwszy gospodarz mówię Wam, plwać nam trzeba na dostojników zafajdanych,na wyzyskiwaczy wzzetecnych, moje morgi z dziada pradziada nie jego. Niechaj zdycha. Ta sprawa z Janem Pawłem to nie lada wyzwanie. Niezły z niego wojownik. Musisz porządnie poćwiczyć, jeśli chcesz go pokonać.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:15:07 GMT 1
via mobile
Post by Gospodarz on Feb 1, 2024 22:15:07 GMT 1
TO NIC, DO LASU, DO LASU LUDZIE MÓWIĘ WAM
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 1, 2024 22:15:21 GMT 1
Jak się Pani ustosunkuje się do tego, że Pani ojciec jest bankrutem? Trochę prywatności, panie Wokulski! Nie po to przez lata ciężko pracowałam na swój niezależny wizerunek, żeby mnie teraz wiązać z rodzinną Bielsko-Białą. A pochodzisz z Bielska czy z Białej?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:16:52 GMT 1
Jak się Pani ustosunkuje się do tego, że Pani ojciec jest bankrutem? Trochę prywatności, panie Wokulski! Nie po to przez lata ciężko pracowałam na swój niezależny wizerunek, żeby mnie teraz wiązać z rodzinną Bielsko-Białą. Na warszawskich salonach jest wiele podobnych osób do Pani co wyrzekają się swojej przeszłości i skrywają swoje tajemnice.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:17:26 GMT 1
Trochę prywatności, panie Wokulski! Nie po to przez lata ciężko pracowałam na swój niezależny wizerunek, żeby mnie teraz wiązać z rodzinną Bielsko-Białą. A pochodzisz z Bielska czy z Białej? To nieistotne - liczy się to, co czujemy w głębi serca! A tam moim prawdziwym domem są slumsy New Delhi.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 22:17:28 GMT 1
Spontaniczna masówka na pitbullu? Byłam z nim raz na gali rozdania nagród Amerykańsko-Kubańskiego Stowarzyszenia Miłośników Bollywood w Miami, Florajda i się zawiodłam, że mnie nie poznał. A niby mówią, że jest obyty w świecie show-biznesu? Zapewniam, że na mnie się nie zawiedziesz :>
|
|
|
Rozgrywka
Feb 1, 2024 22:17:51 GMT 1
via mobile
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 1, 2024 22:17:51 GMT 1
To jest nasz las jeno nie dziedzica i nie pozwolim żeby ścierwa, ścierwa, powtarza jak Jan Paweł Adamczewski panoszyły się i drewno rąbać częły. Jakim pierwszy gospodarz mówię Wam, plwać nam trzeba na dostojników zafajdanych,na wyzyskiwaczy wzzetecnych, moje morgi z dziada pradziada nie jego. Niechaj zdycha. Chłopie.. powinienem cię wydać na powieszenie. Może nawet to zrobię. Nie wiem jeszcze. Zdaje się, że dam ci ostatnią szansę na poprawę, ale następnym razem nie będzie następnego razu!
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:18:27 GMT 1
Trochę prywatności, panie Wokulski! Nie po to przez lata ciężko pracowałam na swój niezależny wizerunek, żeby mnie teraz wiązać z rodzinną Bielsko-Białą. Na warszawskich salonach jest wiele podobnych osób do Pani co wyrzekają się swojej przeszłości i skrywają swoje tajemnice. I dlatego wolę światowy show-biznes niż naszą zacietrzewiałą Warszawkę. Moja kariera jest krystalicznie czysta, tylko hejterzy nie wierzą w moje osiągnięcia.
|
|
|
Post by Dennis Reynolds on Feb 1, 2024 22:19:28 GMT 1
THE GOLDEN GOD
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:19:50 GMT 1
Na warszawskich salonach jest wiele podobnych osób do Pani co wyrzekają się swojej przeszłości i skrywają swoje tajemnice. I dlatego wolę światowy show-biznes niż naszą zacietrzewiałą Warszawkę. Moja kariera jest krystalicznie czysta, tylko hejterzy nie wierzą w moje osiągnięcia. Każdy ma swoje grzeszki. Pani też i Pani nie chce się do nich przyznać.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:25:27 GMT 1
I dlatego wolę światowy show-biznes niż naszą zacietrzewiałą Warszawkę. Moja kariera jest krystalicznie czysta, tylko hejterzy nie wierzą w moje osiągnięcia. Każdy ma swoje grzeszki. Pani też i Pani nie chce się do nich przyznać. Musimy się lepiej poznać, panie Stanisławie, żebym zgodziła się na drinka z panem
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:28:33 GMT 1
I dlatego wolę światowy show-biznes niż naszą zacietrzewiałą Warszawkę. Moja kariera jest krystalicznie czysta, tylko hejterzy nie wierzą w moje osiągnięcia. Każdy ma swoje grzeszki. Pani też i Pani nie chce się do nich przyznać. Spróbuj znaleźć jakiś jego słaby punkt albo inny sposób na pokonanie tego Trolla.
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 1, 2024 22:29:25 GMT 1
Każdy ma swoje grzeszki. Pani też i Pani nie chce się do nich przyznać. Musimy się lepiej poznać, panie Stanisławie, żebym zgodziła się na drinka z panem Nie lepiej Pani byłoby grać w teatrze w ramach odpoczynku od blasku chwały?
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 1, 2024 22:31:45 GMT 1
pieszczotki widze na początku
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 1, 2024 22:32:11 GMT 1
pieszczotki widze na początku Później czeka cię test zaufania.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:37:03 GMT 1
pieszczotki widze na początku Panu Pitbullowi kultura najwyraźniej obca. Zupełnie tak, jak pamiętam z naszego ostatniego spotkania.
|
|
|
Post by Natalia Janoszek on Feb 1, 2024 22:38:13 GMT 1
Musimy się lepiej poznać, panie Stanisławie, żebym zgodziła się na drinka z panem Nie lepiej Pani byłoby grać w teatrze w ramach odpoczynku od blasku chwały? Jakbym dopisała teatr do długiej listy moich osiągnięć, to ten blask mógłby pana oślepić!
|
|