|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 18:52:59 GMT 1
kurwa moze bysmy mieli wiekszy ruch gdyby to forum nie wypierdalalo sie na 5 minut co minute
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 18:54:00 GMT 1
albo miastowy diego shackowal forum bo to jego postu nie moge zacytowac
|
|
Magmar
Edycja#41
Limit postów: 128
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 18:54:57 GMT 1
Pitbull dobrze wpasuje się w profil grania w drugim szeregu w tym momencie. Ewentualny lincz na nim to dopiero od d3 można rozważać, a na pewno nie powinien być rozważany przed Dennisem. Czemu dopiero od d3? Czemu nie przed Dennisem? Czym się zasłużył Pitbull?
|
|
|
Post by Stanisław Wokulski on Feb 3, 2024 18:57:34 GMT 1
Pitbull dobrze wpasuje się w profil grania w drugim szeregu w tym momencie. Ewentualny lincz na nim to dopiero od d3 można rozważać, a na pewno nie powinien być rozważany przed Dennisem. Czemu dopiero od d3? Czemu nie przed Dennisem? Czym się zasłużył Pitbull? Między innymi z szacunku dla tego gracza. Co by ci dało potencjalne linczowanie Pitbulla dzisiaj? Sprawa Dennisa jest dzisiaj ważniejsza do wyjaśnienia. Kogo byś był wstanie potencjalnie uniewinnić w przyszłości Dennisa czy Pitbulla?
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:00:16 GMT 1
no tak, testuję, bo nie można o twojej grze obecnie nic powiedzieć i chciałbym żebyś dał coś od siebie w tej rozgrywce, zbrodnia w chuj pisałem już że wczorajsza twoja gra mi się nie podobała, pisałem też że dzisiaj widzę w tobie miejskie odruchy, ale to za mało żeby wrzucić cię do grupy "niewinni" wy testujecie moją cierpliwość dzisiaj, jak boga kocham A kochasz?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 19:00:38 GMT 1
albo miastowy diego shackowal forum bo to jego postu nie moge zacytowac
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 19:01:01 GMT 1
no tak, testuję, bo nie można o twojej grze obecnie nic powiedzieć i chciałbym żebyś dał coś od siebie w tej rozgrywce, zbrodnia w chuj pisałem już że wczorajsza twoja gra mi się nie podobała, pisałem też że dzisiaj widzę w tobie miejskie odruchy, ale to za mało żeby wrzucić cię do grupy "niewinni" wy testujecie moją cierpliwość dzisiaj, jak boga kocham A kochasz? magmar, to takie powiedzonko
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 19:01:12 GMT 1
Russell wspomniałeś o Murzynie. Na szybko spojrzałem jeszcze w głosy to tam co może zastanawiać to stosunek na linii Denis-Murzyn czy to po prostu panowie tak o w swojego przeciwnika zagłosowali czy próbowali jakiegoś plejsa tam zrobić. Już to pisałam, ale w tej parze wina jednego uniewinnia drugiego (albo mafia ma mega cojones). No, a z samej gry dość oczywiste, że Dennis gorzej wygląda. Gdzie on w ogóle jest?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 3, 2024 19:04:13 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 3, 2024 19:04:13 GMT 1
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:04:22 GMT 1
Ten Magmar gra bardziej winnie czy niewinnie bo mało go widziałem w rozgrywce? Niewinnie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 19:04:51 GMT 1
murzyno moim zdaniem jest niewinny, imo na takim wkurwie zagrałby w mieście, jakby wylosował mafię to ciężko byłoby mu pewne rzeczy udawać czy odwzorować, no a w mieście ten playstyle jest uzasadniony jeżeli rzeczywiście był taki wzburzony po tym ostatnim nieopatrznym linczu xD
natomiast Dennisa kurwa nie ma i nie wiadomo gdzie jest, pytanie czy mafia pozwoliłaby sobie na taką nieobecność?
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 19:05:23 GMT 1
Ten Magmar gra bardziej winnie czy niewinnie bo mało go widziałem w rozgrywce? Niewinnie. a właśnie miałem pisać, że cofam uniewinnienie
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:06:05 GMT 1
Ten Magmar gra bardziej winnie czy niewinnie bo mało go widziałem w rozgrywce? Ma 6 postów, z czego co jeden to słabszy, to już Wykrywacz jest bardziej aktywny. Rozwiń, proszę.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 19:06:58 GMT 1
Czy to tylko moje wrażenie, czy kol. Adamczewski rzeczywiście ma wyjątkowo mało interakcji, a Murzyna - nie podejrzewam go przecież o rasizm - to już w ogóle omija szerokim łukiem? Egze, choć naburmuszony cap i tetryk, bywał zwykle rozmowny. Nie sprawdzalem, ale raczej by mnie to nie zaskoczylo. Adamczewski glownie orbituje wokol tego co sie dzieje w temacie. Niemniej robi to w raczej naturalny, niewymuszony sposób, więc dla mnie mógł sobie orbitować. Tylko jak to faktycznie egze to sprawa się komplikuje.
|
|
|
Post by Richard Russell on Feb 3, 2024 19:08:59 GMT 1
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:09:34 GMT 1
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 3, 2024 19:09:44 GMT 1
Ma 6 postów, z czego co jeden to słabszy, to już Wykrywacz jest bardziej aktywny. Rozwiń, proszę. To Ty rozwiń swoją obecność i grę tutaj, bo w moim poście wszystko jest jasne.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 3, 2024 19:09:58 GMT 1
Czy to tylko moje wrażenie, czy kol. Adamczewski rzeczywiście ma wyjątkowo mało interakcji, a Murzyna - nie podejrzewam go przecież o rasizm - to już w ogóle omija szerokim łukiem? Egze, choć naburmuszony cap i tetryk, bywał zwykle rozmowny. Nie sprawdzalem, ale raczej by mnie to nie zaskoczylo. Adamczewski glownie orbituje wokol tego co sie dzieje w temacie. Niemniej robi to w raczej naturalny, niewymuszony sposób, więc dla mnie mógł sobie orbitować. Tylko jak to faktycznie egze to sprawa się komplikuje. egze to russel
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:10:12 GMT 1
Magmar, jesteś ognistym pokemonem to gdzie ten ogień z dupy? Póki co to z Charizardem to ty nie wygrasz. Wygrywam.
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:12:04 GMT 1
Póki co głos na Denisie, bo chłop musi zacząć grać. Wkurwia mnie też Magmar i Pikacz, bo wszyscy trzej w mafii nie są, a chuja grają. Za niedługo zbieram się do ziomków na piwko, fajnie by było jakby wspomniana trójka coś w końcu od siebie dała. Sam chuja grasz.
|
|