|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 19:13:10 GMT 1
Nie sprawdzalem, ale raczej by mnie to nie zaskoczylo. Adamczewski glownie orbituje wokol tego co sie dzieje w temacie. Niemniej robi to w raczej naturalny, niewymuszony sposób, więc dla mnie mógł sobie orbitować. Tylko jak to faktycznie egze to sprawa się komplikuje. egze to russel Dobra, to lepiej dla Jana Pawla. Wczesniej pytales co myslec o jego spadku aktywnosci ale tego tez nie moge zacytowac. Dla mnie poki co jezdzic obserwowac, niech pisze ile mu naturalnei wychodzi.
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 19:13:59 GMT 1
Do przerwy 0:0. Mój brat rzeczywiście w mafii.
Stanisław Wokulski - teraz, po tej liście, o którą go poprosiłem, jestem pewny, że jest niewinny. Widać po jego uczciwych rozterkach, po spokoju, po pewności siebie. Pewny zielony.
Diego - myślę, że będąc w mafii grałby w sposób dużo bardziej wyważony. Nawet mając rolę próbował się jednak ograniczać, a tutaj prezentuje nam luźny strumień myśli. Nie przebija ściany, ale jest aktywny i widać, że niczego się nie obawia. Zielony.
Ania gotuje - gra raczej uczciwie. Jeśli poszukiwania mafii nam nie wyjdą, będzie trzeba mocniej przypressować Anię i przekonać ją, że jej tajemniczość nie służy już miastu. Na razie jednak spokój. Ufam jej.
Polacy na Madagaskarze - Czarny Ląd górą! Dużo treści jak na liczbę postów, ale raczej w miastowym stylu.
Magmar - miastowy, który się ukrywa i chce rozwalić mafię w końcówce. Nie lubię takiej gry. Proszę mafię o zamordowanie tego gracza. Jesli jest w mafii, to tym gorzej, wtedy moralnie już przegrał.
Wykrywacz Mafijnych Postów - człowiek, który jeszcze nie wystartował. Trzeba poczekać na rozwój rozgrywki. Ta lista, którą sporządził, raczej miastowy. Mafioza czułby presję, aby była ona lepsza i miała więcej treści niż "muszę doczytać".
Jan Paweł Adamczewski - względnie kandydat na podręcznikowo grającego mafiozę. Trochę nie pamiętam jego twórczości, a nie mam teraz czasu sobie przypominać (oglądam jednocześnie trzy mecze). Stoi sobie lekko z boku, komentuje, coś tam powie. Może być tak, że gdy przeczytam go uważnie, gdy zostanie mniejsza liczba graczy, to te wszystkie wątpliwości się usuną, ale na razie są i nie zamierzam ich ignorować.
Richard Russell - miał miastowe odruchy, gdy Diego i Soplica rzucili się na niego w sposób raczej nieuzasadniony. Formułował jakieś ogólne prawidła na temat gry w losowych momentach, ale to nie było jakieś nienaturalne. Z matematyki wychodzi, że ostatecznie musi być brany pod uwagę, ale na razie na spokojnie.
Jacek Soplica - to kwestia losowa. Jeśli nam sie wylosował w mafii, to może być problem, bo ciężko odróżnić jego mafijną grę od miejskiej gry. Daję około 18% szans, że jest w mafii (2/11). Zgodnie z zasadą Lewkonia-Bayesa: prawdopodobieństwo będzie rosło, im więcej odkrytych kart okaże się zielonych - i to w tempie skokowym, a nie ciągłym, już bez mianownika w postaci liczby graczy minus ja.
Pitbull - przypominacie sobie tego gracza grającego tak jak po tym, gdy zorientował się, że jest w tarapatach? Bo ja niezbyt. Wygląda to dziwnie. Ta cała argumentacja, że "Soplica fejkuje siebie" w stylu "napisze coś i pora na CSa. Powiązany - moim zdaniem - dodatnio z Reynoldsem. O tym później. Niepoinformowana większość musi zdobyć nieco więcej informacji.
Dennis Reynolds - on nawet nie gra. Miał pograć w nocy, ale niczego nie zrobił. Czuł presję, ktorą na niego nałożyłem (Pitbull próbował ją z niego zdjąć). Niestety, jeśli jest w mieście, nie pomaga sobie. Typ gracza, którego trzeba się pozbyć, bo potem będą wyrzuty sumienia, jak będzie w mafii. Trzeba było to zrobić wczoraj, ale wymyśliliście Janoszek. Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo wiemy dzięki temu, że jest powiązany dodatnio z Pitbullem.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 19:14:47 GMT 1
Nadal sie przedzieram przez dzisiaj i juz raczej nie dojde do konca bo musze leciec, ale soplica dzisiaj w chuj lepiej mam wrazenie
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 19:17:59 GMT 1
Diego - myślę, że będąc w mafii grałby w sposób dużo bardziej wyważony. Nawet mając rolę próbował się jednak ograniczać, a tutaj prezentuje nam luźny strumień myśli. Nie przebija ściany, ale jest aktywny i widać, że niczego się nie obawia. Zielony. To jest dobra obserwacja. Nie ten typ czlowieka, ktory nagle w mafii popusci lejce i bedzie grac pod adrenaline.
|
|
Magmar
Edycja#41
Limit postów: 128
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:21:08 GMT 1
No i jak oceniacie analizę Wykrywacza? BIIIIIIP, zieleń czy musicie jeszcze doczytać? Muszę jeszcze doczytać.
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:22:15 GMT 1
nie widziałem magmara, stad moje pytanie o tego gagatka, bo z glosow tez pasuje na mafiuszkę Bardzo fajnie zagłosowałem. Gospodarz też tak zagłosował, w mafii nie był.
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:23:18 GMT 1
Czy kiedykolwiek w mafii wyglądałem słabo Kolędnicy słabiutko.
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:24:20 GMT 1
kurwa no mówiąc najprościej wydaje mi się, że Dennis to Zeus z poprzedniej edycji i próbuje się chłopa nauczyć, starać się wyciągać wnioski i wyciągnąłem takie, że skłaniałbym się ku niewinności, a jego łatwo ujebać
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 19:24:55 GMT 1
Rozbawiła mnie analiza Staszka Wokulskiego. Najmocniejsi gracze? Wymienia: mnie - brawo, Russella - trochę na wyrost, ale okay, niech będzie i... Pitbulla. Ten to znalazł się tu jak Piłat w Credo. 😉
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:24:56 GMT 1
Czy kiedykolwiek w mafii wyglądałem słabo Kolędnicy słabiutko. chodzi o spełnianie oczekiwań ludzi dookoła typeczku
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:25:15 GMT 1
Wykrywacz zaczął pisać, to dobrze. Dennis obiecywał, że da jakąś analizę (obiecywał wieczorem, siedział do późnej nocy) i się nie doczekaliśmy. Magmar też nie wiadomo na co czeka. Czekam na lepszy czas.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 3, 2024 19:25:31 GMT 1
Ania gotuje - gra raczej uczciwie. Jeśli poszukiwania mafii nam nie wyjdą, będzie trzeba mocniej przypressować Anię i przekonać ją, że jej tajemniczość nie służy już miastu. Na razie jednak spokój. Ufam jej. A ja z Ania mam wlasnie problem, bo o ile zaczela cos tam dawac z sensem, to zaufac w to, ze zalezy jej na dobru miasto, to totalnie nie potrafie.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:25:33 GMT 1
Soplica wypostowałeś się lejąc tą swoją nienawiść w moją strone
|
|
Magmar
Edycja#41
|
Post by Magmar on Feb 3, 2024 19:26:01 GMT 1
w ogóle po raz kolejny muszę pochwalić Annę, bo w sumie Dennis i Magmar teraz są na prowadzeniu jeśli chodzi o niemiastowe granie (nie wiem czy mafijne, ale niezbyt miastowe) Dawaj co na mnie masz.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:26:46 GMT 1
tylko takie szpile wbijane z każdej strony i zero dyskusji
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:32:19 GMT 1
Powiem szczerze, Pitbull, że od dłuższego wyczuwam z Twej strony dużo złej woli. I jak ktoś pamięta Ciebie z tych dawnych, naturalnych, szczerych, sympatycznych rozgrywek, gdzie grywałeś tak niewinnie, że zawsze wypadłeś z gry w pierwszym mordzie, łatwo może Cię wziąć za mafię, gdy jesteś akurat w mieście. konflikt pittbull-soplica też ciekawy, raczej nie ma szans by byli obaj w mafii To co, na Twoją odpowiedzialność w Pitbulla? Gwarantuję Ci, że nie jestem w mafii i mogę to potwierdzić przed Sądem. Ten nasz Pitbull to taki raczej pit niż bull. 😉 Rozbawiła mnie analiza Staszka Wokulskiego. Najmocniejsi gracze? Wymienia: mnie - brawo, Russella - trochę na wyrost, ale okay, niech będzie i... Pitbulla. Ten to znalazł się tu jak Piłat w Credo. 😉 na ostatniej stronie postów soplicy ze dwa nie są o mnie
|
|
|
Post by Hamari Traoré on Feb 3, 2024 19:33:05 GMT 1
kurwa no mówiąc najprościej wydaje mi się, że Dennis to Zeus z poprzedniej edycji i próbuje się chłopa nauczyć, starać się wyciągać wnioski i wyciągnąłem takie, że skłaniałbym się ku niewinności, a jego łatwo ujebać Reynolds wychodzi zielony i odpuszczamy Cię, dołączasz do zaszczytnego grona niewinnych. Co Ty na to?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:37:19 GMT 1
no mi ten chłop nie wajbuje wyjątkowo, generalnie przyjmujemy scenariusz pożyteczne trollowanie, ale jest w tym dużo więcej pracy niż w jego trollowaniu bym oczekiwał, nie wiem
w dodatku mam przeczucie graniczące z pewnością że jego ruchy w znakomitej większości pożyteczne nie są
progresja na mój temat? przypierdoliłem się do niego na czutkę bo tak się przypierdalam, a słysze że nie jestem tym samym fajnym niewinnym co kiedyś na co na klatce dzień dobry mówił, potem jakieś takie dziwne szpile i nawoływanie do linczu. Ja nie wiem czy ten gracz tak gra, kiedy grał tak ostatnio?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 3, 2024 19:38:10 GMT 1
kurwa no mówiąc najprościej wydaje mi się, że Dennis to Zeus z poprzedniej edycji i próbuje się chłopa nauczyć, starać się wyciągać wnioski i wyciągnąłem takie, że skłaniałbym się ku niewinności, a jego łatwo ujebać Reynolds wychodzi zielony i odpuszczamy Cię, dołączasz do zaszczytnego grona niewinnych. Co Ty na to? przecież to jest bez sensu, w mafii wielokrotnie łatiwej mi się uniewinnia niewinnych niż odwrotnie
|
|
|
Post by Jacek Soplica on Feb 3, 2024 19:38:41 GMT 1
Powiem szczerze, Pitbull, że od dłuższego wyczuwam z Twej strony dużo złej woli. I jak ktoś pamięta Ciebie z tych dawnych, naturalnych, szczerych, sympatycznych rozgrywek, gdzie grywałeś tak niewinnie, że zawsze wypadłeś z gry w pierwszym mordzie, łatwo może Cię wziąć za mafię, gdy jesteś akurat w mieście. To co, na Twoją odpowiedzialność w Pitbulla? Gwarantuję Ci, że nie jestem w mafii i mogę to potwierdzić przed Sądem. Ten nasz Pitbull to taki raczej pit niż bull. 😉 Rozbawiła mnie analiza Staszka Wokulskiego. Najmocniejsi gracze? Wymienia: mnie - brawo, Russella - trochę na wyrost, ale okay, niech będzie i... Pitbulla. Ten to znalazł się tu jak Piłat w Credo. 😉 na ostatniej stronie postów soplicy ze dwa nie są o mnie No być może. Wniosek?
|
|