|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:15:00 GMT 1
Co wy widzicie w tym Wokulskim to nie wiem. Gra typowo dla siebie, jest w swojej mecie, pisze szczerze, podążając jakąś swoją logiką, która często jest zaskakująco trafna mimo że odmienna od "popularnej" Ile z nim gierek rozegrałeś? Moja logika, na którą poświęciłem może z 30 minut pomogła odpalić mafiozę, a jego wymyślne rozkminy nie. No jak można odchodzić od linczowania mnie lub Magmara z tłumaczeniem, że będą to leniwe lincze? Pierwsze co o tym pomyślałem, że pewnie chce zostawić śmierdzieli na późniejszy etap a teraz rękami innych wepchnąć do linczu bardziej zielonych. Ale no może to jakaś moja krzywa czytka, bo w zasadzie to nie patrzyłem jeszcze na grę z szerszej perspektywy tylko na luźnych pojedynczych wpisach
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:17:00 GMT 1
Będę pewnie po 17 to jak będzie czas i chęci to spróbuję spojrzeć na gierkę z szerszej perspektywy. Moja logika na ten moment mówi, żeby zlinczować Magmara i nie rozpływać się na tym czy to nie byłby zbyt słaby duet mafijny.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:17:05 GMT 1
Ja niewinny, Gospodarz niewinny, Adams niewinny, Diego - mimo wszystko - pewnie też, Murzyn też... Pracujmy w tym gronie, nawet jeśli do końca sobie nie ufamy. zaufanie tej grupie to w ogóle autostrada do przepierdolenia gierki Dlaczego tak uważałeś i czy dalej tak uważasz?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:19:29 GMT 1
via mobile
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:19:29 GMT 1
Będę pewnie po 17 to jak będzie czas i chęci to spróbuję spojrzeć na gierkę z szerszej perspektywy. Moja logika na ten moment mówi, żeby zlinczować Magmara i nie rozpływać się na tym czy to nie byłby zbyt słaby duet mafijny. Kurde ziomek niewinnie całkiem to brzmi
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:22:26 GMT 1
w ogóle twoja gra spoko wygląda jak odszedłeś od wallpostów ze streszczeniami i ja bym na dzisiaj dał ci immunitet
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:22:37 GMT 1
No bo dlaczego nie linczować mnie albo Magmara? On pisze że będzie to leniwy lincz. A leniwy lincz na Dennisie odstrzelił mafię. Russella uniewinnia mordami, a na Pitbullu pisze, że te mordy są zbyt oczywiste i też go uniewinnia. No taki poziom przemyśleń z przełomu 2013/2014. A gra jednak mocno ewoluowała. Do Ciebie też się doczepił o to, że grasz jak uniewinniony a nikt Cię nie uniewinnił. Wymyuszone to dla mnie arguementacje. Ale nie bede sie upierac, moze to ja na pierwszy rzut oka sie mylem wszystko rozchodzi się o wartościowanie prawdopodobieństwa róznych scenariuszów. Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Russel myślę, że wczoraj w nocy zagrał taki swój autentyk, w który ja póki co jestem w stanie zaufać. Przez pół dnia odklejka, a na koniec fajne działania więc na plus żeby porozmawiać o mnie chyba trzeba zacząć zgadywać jaką logiką mogła się kierować mafia strzelając w Jacka Soplice, bo ten mord był ściśle skorelowany z moją osobą
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:23:29 GMT 1
Pitbul daj listę kogo podejrzewasz.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:23:53 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:23:53 GMT 1
Bo w tym co napisał to logiki nie ma za grosz. standardowo więcej logiki zaprezentuje Ci mafiozo niż odwrotnie Zależy o jakiej logice mówimy. Czasami miastowa logika jest prosta i odchodzenie od niej powoduje błędy. A mafiozo kombinuje i ustawia sobie tak logikę, żeby większość go posłuchała i poszła za tym, co dla niego jest najkorzystniejsze.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:25:10 GMT 1
zaufanie tej grupie to w ogóle autostrada do przepierdolenia gierki Dlaczego tak uważałeś i czy dalej tak uważasz? w jakim świecie mógłbym mieć zabetonowany ranking zaufania w d1 i trzymać go do d3? pytanie jest absurdalne. Jeszcze pytasz o grupe w której połowa została zamordowana, diego jest najpewniej niewinny i zostałeś tylko Ty, któremu nie mam żadnych podstaw ufać zbudowałem swój ranking zaufania wczorja po południu jak chcesz mieć aktualniejszą wizje zamiast zadawać dziwne pytania
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:25:21 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:25:21 GMT 1
No bo dlaczego nie linczować mnie albo Magmara? On pisze że będzie to leniwy lincz. A leniwy lincz na Dennisie odstrzelił mafię. Russella uniewinnia mordami, a na Pitbullu pisze, że te mordy są zbyt oczywiste i też go uniewinnia. No taki poziom przemyśleń z przełomu 2013/2014. A gra jednak mocno ewoluowała. Do Ciebie też się doczepił o to, że grasz jak uniewinniony a nikt Cię nie uniewinnił. Wymyuszone to dla mnie arguementacje. Ale nie bede sie upierac, moze to ja na pierwszy rzut oka sie mylem wszystko rozchodzi się o wartościowanie prawdopodobieństwa róznych scenariuszów. Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Russel myślę, że wczoraj w nocy zagrał taki swój autentyk, w który ja póki co jestem w stanie zaufać. Przez pół dnia odklejka, a na koniec fajne działania więc na plus żeby porozmawiać o mnie chyba trzeba zacząć zgadywać jaką logiką mogła się kierować mafia strzelając w Jacka Soplice, bo ten mord był ściśle skorelowany z moją osobą BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:25:23 GMT 1
No bo dlaczego nie linczować mnie albo Magmara? On pisze że będzie to leniwy lincz. A leniwy lincz na Dennisie odstrzelił mafię. Russella uniewinnia mordami, a na Pitbullu pisze, że te mordy są zbyt oczywiste i też go uniewinnia. No taki poziom przemyśleń z przełomu 2013/2014. A gra jednak mocno ewoluowała. Do Ciebie też się doczepił o to, że grasz jak uniewinniony a nikt Cię nie uniewinnił. Wymyuszone to dla mnie arguementacje. Ale nie bede sie upierac, moze to ja na pierwszy rzut oka sie mylem wszystko rozchodzi się o wartościowanie prawdopodobieństwa róznych scenariuszów. Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Russel myślę, że wczoraj w nocy zagrał taki swój autentyk, w który ja póki co jestem w stanie zaufać. Przez pół dnia odklejka, a na koniec fajne działania więc na plus żeby porozmawiać o mnie chyba trzeba zacząć zgadywać jaką logiką mogła się kierować mafia strzelając w Jacka Soplice, bo ten mord był ściśle skorelowany z moją osobą no to tera pa co się dzieje ty uniewinniasz magmara i Russela, a ja WMP zakładając, że my jesteśmy niewinni, pozostaje Ania, Madagaskar, Wokulski i Jan Paweł ja Wokulskiego zlinczować nie dam, Ania z Madagaskarem też nie zasługują żeby dzisiaj paść raczej matematyka jest nieubłagana
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:26:30 GMT 1
wszystko rozchodzi się o wartościowanie prawdopodobieństwa róznych scenariuszów. Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Russel myślę, że wczoraj w nocy zagrał taki swój autentyk, w który ja póki co jestem w stanie zaufać. Przez pół dnia odklejka, a na koniec fajne działania więc na plus żeby porozmawiać o mnie chyba trzeba zacząć zgadywać jaką logiką mogła się kierować mafia strzelając w Jacka Soplice, bo ten mord był ściśle skorelowany z moją osobą BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP tak kurwa durniu, zamykam sobie połowe drzwi jako ostatni mafiozo
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:26:44 GMT 1
Learn to play ludzie, kurwa bez przesady
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:28:07 GMT 1
wszystko rozchodzi się o wartościowanie prawdopodobieństwa róznych scenariuszów. Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Russel myślę, że wczoraj w nocy zagrał taki swój autentyk, w który ja póki co jestem w stanie zaufać. Przez pół dnia odklejka, a na koniec fajne działania więc na plus żeby porozmawiać o mnie chyba trzeba zacząć zgadywać jaką logiką mogła się kierować mafia strzelając w Jacka Soplice, bo ten mord był ściśle skorelowany z moją osobą no to tera pa co się dzieje ty uniewinniasz magmara i Russela, a ja WMP zakładając, że my jesteśmy niewinni, pozostaje Ania, Madagaskar, Wokulski i Jan Paweł ja Wokulskiego zlinczować nie dam, Ania z Madagaskarem też nie zasługują żeby dzisiaj paść raczej matematyka jest nieubłagana przecież ja sie nie czuje na tyle pewnie w tej gierce żeby UNIEWINNIAĆ twardo Russela czy Magmara. Piszę dlaczego w tej chwili uważam że nie powinno się ich rozpatrywać. Niech każdy kombinuje po swojemu, a wypadkowa wyjdzie w linczu nie rozumiem w ogóle co chcesz mi udowodnić
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:28:23 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:28:23 GMT 1
Problemem miasta jest to, że odkłada optymalne rozwiązania na później. Później jednak zaczyna się zmieniać optyka i to rozwiązanie, które wówczas było optymalne i dałoby pożądane rezultaty staje się mniej optymalne, dochodzą emocje, konflikty i kończy się tragedią. A prawie niemożliwym jest wrócić z miejsca do wcześniejszego toku myślenia i wymazać z głowy wydarzenia z tych dni pomiędzy.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 12:28:51 GMT 1
No bo dlaczego nie linczować mnie albo Magmara? On pisze że będzie to leniwy lincz. A leniwy lincz na Dennisie odstrzelił mafię. Russella uniewinnia mordami, a na Pitbullu pisze, że te mordy są zbyt oczywiste i też go uniewinnia. No taki poziom przemyśleń z przełomu 2013/2014. A gra jednak mocno ewoluowała. Do Ciebie też się doczepił o to, że grasz jak uniewinniony a nikt Cię nie uniewinnił. Wymyuszone to dla mnie arguementacje. Ale nie bede sie upierac, moze to ja na pierwszy rzut oka sie mylem Magmar wydaje się niewinny, bo żaden mafiozo nigdy nie grał jak Magmar bo będąc w mafii z reguły musisz zareprezentować większy wachlarz zagrań niż zareprezentował pokemon, a granie takiego kloca może też być niezręczne kiedy chcesz z takiego stylu płynnie wyjść. Oczywiście nie jest to nie do zagrania i nie ma co sobie dawać ucinać za niego ręki, ale z tego powodu w kolejce do linczu cofasz go pare oczek w tył. Na pewnym poziomie rozgrywki bym sie zgodzil, ale w praktyce mamy 4 lincze. Ile oczek mamy go cofnac i co nam to da? Wolalbym zostawic kogokolwiek dzien dluzej niz Magmara. Dwa, Magmar to jedyny gracz, co do ktorego mamy gwarancje, ze nie uniewinni sie na tyle, zeby poleciec w mordzie.
|
|
Diego
Edycja#41
|
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:29:00 GMT 1
no to tera pa co się dzieje ty uniewinniasz magmara i Russela, a ja WMP zakładając, że my jesteśmy niewinni, pozostaje Ania, Madagaskar, Wokulski i Jan Paweł ja Wokulskiego zlinczować nie dam, Ania z Madagaskarem też nie zasługują żeby dzisiaj paść raczej matematyka jest nieubłagana przecież ja sie nie czuje na tyle pewnie w tej gierce żeby UNIEWINNIAĆ twardo Russela czy Magmara. Piszę dlaczego w tej chwili uważam że nie powinno się ich rozpatrywać. Niech każdy kombinuje po swojemu, a wypadkowa wyjdzie w linczu nie rozumiem w ogóle co chcesz mi udowodnić ale po co ta agresja, ja się staram z tobą współpracować ziomek, ty już jakieś PTSD masz, czy o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:29:47 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:29:47 GMT 1
BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP tak kurwa durniu, zamykam sobie połowe drzwi jako ostatni mafiozo BIIIIIIIIIP BIIIIIIIP BIIIIIIIIP Tylko pikałem, nie pisałem, że jesteś mafiozą. A odwrócona psychologia to norma w poważniejszych gierkach, które polegają na oszukaniu drugiej osoby.
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:30:04 GMT 1
Dlaczego tak uważałeś i czy dalej tak uważasz? w jakim świecie mógłbym mieć zabetonowany ranking zaufania w d1 i trzymać go do d3? pytanie jest absurdalne. Jeszcze pytasz o grupe w której połowa została zamordowana, diego jest najpewniej niewinny i zostałeś tylko Ty, któremu nie mam żadnych podstaw ufać zbudowałem swój ranking zaufania wczorja po południu jak chcesz mieć aktualniejszą wizje zamiast zadawać dziwne pytania Czyli od wczoraj nic się nie zmieniło?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:30:42 GMT 1
wybaczcie mi uniesienie, ale jak widzę Jana Pawła, który od rana napisał na mój temat 30 postów a jak przyjdę to zadaje kretyńskie pytanie A POTEM ZASTANAWIA SIĘ KOGO JA WŁAŚCIWIE PODEJRZEWAM to się we mnie gotuje
|
|