|
Rozgrywka
Feb 4, 2024 12:31:36 GMT 1
via mobile
Post by Wykrywacz Mafijnych Postów on Feb 4, 2024 12:31:36 GMT 1
Ale w sumie nie powinienem być teraz arogancki, bo moja aktywność jest znikoma. Jeśli macie lepsze rozwiązania to śmiało. Ja pójdę najpewniej za swoim.
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:32:01 GMT 1
8-1 6-1 4-1 2-1
mamy 4 strzały żeby trafić
abstrahując od uniewinnienia przez pitbulla, uważam że taki magmar i tak musi w jednym z nich polecieć, żeby nie mieć go z tyłu głowy w jakiejś pojebanej meczówce
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:33:17 GMT 1
wybaczcie mi uniesienie, ale jak widzę Jana Pawła, który od rana napisał na mój temat 30 postów a jak przyjdę to zadaje kretyńskie pytanie A POTEM ZASTANAWIA SIĘ KOGO JA WŁAŚCIWIE PODEJRZEWAM to się we mnie gotuje Pytania nie są kretyńskie. Uważasz, że jako mafia zagrałbym dobrą partię czy raczej chujową?
|
|
Diego
Edycja#41
Limit postów: 447
|
Post by Diego on Feb 4, 2024 12:33:21 GMT 1
te nerwy pitbulla wyglądają dla mnie w miarę autentycznie no
jako Kolędnicy też umiał na wkurwie napisać posta ale to były bardziej takie mające zamknąć mordę oponentowi, tu widzę po prostu frustrację
|
|
pitbull
Edycja#41
Limit postów: 295
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:38:12 GMT 1
w jakim świecie mógłbym mieć zabetonowany ranking zaufania w d1 i trzymać go do d3? pytanie jest absurdalne. Jeszcze pytasz o grupe w której połowa została zamordowana, diego jest najpewniej niewinny i zostałeś tylko Ty, któremu nie mam żadnych podstaw ufać zbudowałem swój ranking zaufania wczorja po południu jak chcesz mieć aktualniejszą wizje zamiast zadawać dziwne pytania Czyli od wczoraj nic się nie zmieniło? musiało się coś pozmieniać ale wieczorem miałem spotkanie towarzyskie i nie aktualizowałem go od tego czasu. Na przykład Russel mi cośtam zaplusował mimo to - skoro chce Ci się mnie wypytywać o jakiś lichy post z d1 na temat moich readów to myślę że warto zainteresować się tym z d2, w którym były przydstawione wszsytkie ready. Tak mi się przynajmniej wydaje - że dla osoby, którą to interesowało, a taką jesteś bądź udajesz - ten drugi post powininen mieć więcej wartości i może będziesz miał ochotę sformułować ciekawsze pytania w moją strone
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:42:29 GMT 1
Czyli od wczoraj nic się nie zmieniło? musiało się coś pozmieniać ale wieczorem miałem spotkanie towarzyskie i nie aktualizowałem go od tego czasu. Na przykład Russel mi cośtam zaplusował mimo to - skoro chce Ci się mnie wypytywać o jakiś lichy post z d1 na temat moich readów to myślę że warto zainteresować się tym z d2, w którym były przydstawione wszsytkie ready. Tak mi się przynajmniej wydaje - że dla osoby, którą to interesowało, a taką jesteś bądź udajesz - ten drugi post powininen mieć więcej wartości i może będziesz miał ochotę sformułować ciekawsze pytania w moją strone Odpowiedz na moje ostatnie pytanie jeśli możesz. Mogę być w mafii wg ciebie, ale czy jestem dobrym czy chujowym mafiozą?
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 12:44:25 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:44:55 GMT 1
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:47:10 GMT 1
musiało się coś pozmieniać ale wieczorem miałem spotkanie towarzyskie i nie aktualizowałem go od tego czasu. Na przykład Russel mi cośtam zaplusował mimo to - skoro chce Ci się mnie wypytywać o jakiś lichy post z d1 na temat moich readów to myślę że warto zainteresować się tym z d2, w którym były przydstawione wszsytkie ready. Tak mi się przynajmniej wydaje - że dla osoby, którą to interesowało, a taką jesteś bądź udajesz - ten drugi post powininen mieć więcej wartości i może będziesz miał ochotę sformułować ciekawsze pytania w moją strone Odpowiedz na moje ostatnie pytanie jeśli możesz. Mogę być w mafii wg ciebie, ale czy jestem dobrym czy chujowym mafiozą? szczerze mówiąc - 4/5 na 10 ale ja jestem surowy w takich ocenach, krówka też była 4/10 i wystarczyło
|
|
|
Post by Ania Gotuje on Feb 4, 2024 12:48:04 GMT 1
Ej, weź podaj jakieś typy kogo podejrzewasz, bo jeśli dobrze patrzę, to Ty tylko po kolei uniewinniasz (co jest dość proste, skoro został 1 mafiozo), a tu trzeba szukać winnego. Np. uniewinnianie Magmar, jeśli okaże się niewinny spowoduje, że powiesz: widziecie, mówiłem żeby go nie ubijać, więc jestem w mieście. Jeśli się nie mylę, to wcześniej podejrzewałeś tylko Soplicę, który poleciał w mordzie (czyli odwracamy, no ni chuja jak jestem w mafii to bym przecież go nie ubił? No ale może właśnie chciałeś żebyśmy tak pomyśleli?), a wczoraj dość mocno odwodziłeś od głosowania na Dennisa.
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:48:11 GMT 1
ale ogólnie zadałeś samo w sobie ciekawe pytanie
odpowiesz mi na nie jak je odwrócę? na ile moja partia jest dobra przy założeniu, że jestem w mafii?
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:50:51 GMT 1
Ej, weź podaj jakieś typy kogo podejrzewasz, bo jeśli dobrze patrzę, to Ty tylko po kolei uniewinniasz (co jest dość proste, skoro został 1 mafiozo), a tu trzeba szukać winnego. Np. uniewinnianie Magmar, jeśli okaże się niewinny spowoduje, że powiesz: widziecie, mówiłem żeby go nie ubijać, więc jestem w mieście. Jeśli się nie mylę, to wcześniej podejrzewałeś tylko Soplicę, który poleciał w mordzie (czyli odwracamy, no ni chuja jak jestem w mafii to bym przecież go nie ubił? No ale może właśnie chciałeś żebyśmy tak pomyśleli?), a wczoraj dość mocno odwodziłeś od głosowania na Dennisa. nie do końca, nie podaje swoich odczytów po to żeby wam na tym etapie plusować tylko żeby w drodze ścierania się róznych pomysłów powstało jakieś najbardziej sensowne rozwiązanie tej gierki zweryfikuje dzisiaj swoje myślenie, zobacze co myślę o ten co myśląłem wcześniej znając kolor denisa i dam wtedy jakiś może bardziej sensowny update
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 12:51:25 GMT 1
dobra pozostawie te decyzje tobie, choc podejrzewam, ze pomogloby to bardziej miastu niz mafii
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:52:15 GMT 1
Odpowiedz na moje ostatnie pytanie jeśli możesz. Mogę być w mafii wg ciebie, ale czy jestem dobrym czy chujowym mafiozą? szczerze mówiąc - 4/5 na 10 ale ja jestem surowy w takich ocenach, krówka też była 4/10 i wystarczyło Bardzo wyważona odpowiedź, jakbyś bał się co zaraz na ciebie wyciągnę. A wyciągnę. BO JAKIM CHUJEM WG CIEBIE PRZECZYTAŁBYM NAJPIERW JAK SOBIE RADZIĆ Z RUSSELEM A POTEM BYM TO OLAŁ I GO UNIEWINNIŁ, ŻEBY TEN MNIE ZACZĄŁ PODEJRZEWAĆ, CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO? Zdradzę wam sekret - Russel w mieście nie ufa tym którzy go uniewinniają kiedy nie powinni, a bardziej ufa tym którzy go nie uniewinniają roboczo 2. Stanisław Wokulski 3. Hamari Traoré 14. Diego 11. Magmar 12. Polski Madagaskar 9. Wykrywacz Mafijnych Postów 4. Dennis Reynolds 1. Ania Gotuje 13. Richard Russell 10. Jan Paweł Adamczewski 5. Jacek Soplica
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:54:52 GMT 1
szczerze mówiąc - 4/5 na 10 ale ja jestem surowy w takich ocenach, krówka też była 4/10 i wystarczyło Bardzo wyważona odpowiedź, jakbyś bał się co zaraz na ciebie wyciągnę. A wyciągnę. BO JAKIM CHUJEM WG CIEBIE PRZECZYTAŁBYM NAJPIERW JAK SOBIE RADZIĆ Z RUSSELEM A POTEM BYM TO OLAŁ I GO UNIEWINNIŁ, ŻEBY TEN MNIE ZACZĄŁ PODEJRZEWAĆ, CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO? Zdradzę wam sekret - Russel w mieście nie ufa tym którzy go uniewinniają kiedy nie powinni, a bardziej ufa tym którzy go nie uniewinniają roboczo 2. Stanisław Wokulski 3. Hamari Traoré 14. Diego 11. Magmar 12. Polski Madagaskar 9. Wykrywacz Mafijnych Postów 4. Dennis Reynolds 1. Ania Gotuje 13. Richard Russell 10. Jan Paweł Adamczewski 5. Jacek Soplica zadaj mi to pytanie jeszcze raz tak żebym nie musiał wytężać mózgu próbując je zrozumieć
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:55:36 GMT 1
wierze, że chętni wyciągną na mnie jeszcze 50 innych zajebistych rakiet, wygląda na to że jestem najmniej sterylnym zawodnikiem w stawce
możecie kopać do woli, zachęcam
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 12:57:55 GMT 1
Bardzo wyważona odpowiedź, jakbyś bał się co zaraz na ciebie wyciągnę. A wyciągnę. BO JAKIM CHUJEM WG CIEBIE PRZECZYTAŁBYM NAJPIERW JAK SOBIE RADZIĆ Z RUSSELEM A POTEM BYM TO OLAŁ I GO UNIEWINNIŁ, ŻEBY TEN MNIE ZACZĄŁ PODEJRZEWAĆ, CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO? zadaj mi to pytanie jeszcze raz tak żebym nie musiał wytężać mózgu próbując je zrozumieć Założenie to że jestem w mafii. Wiesz o tym, że Russel podejrzewa ludzi, którzy go uniewinniają jeśli zrobią to w sposób, który mu nie leży. Czyli de facto uniewinnienie go jest ryzykowne samo w sobie. Piszesz o tym otwarcie w temacie. Ja potem uniewinniam Russela i ten mnie zaczyna podejrzewać. No żebym tak zagrał dalej będąc w mafii to bym musiał być bardzo chujową mafią, a mimo to uważasz, że jestem taką nie najgorszą, a dalej mnie podejrzewasz.
|
|
|
Post by Polski Madagaskar on Feb 4, 2024 12:58:18 GMT 1
Russell bedzie ostatni panowie
|
|
pitbull
Edycja#41
|
Post by pitbull on Feb 4, 2024 12:58:47 GMT 1
Bardzo wyważona odpowiedź, jakbyś bał się co zaraz na ciebie wyciągnę. A wyciągnę. BO JAKIM CHUJEM WG CIEBIE PRZECZYTAŁBYM NAJPIERW JAK SOBIE RADZIĆ Z RUSSELEM A POTEM BYM TO OLAŁ I GO UNIEWINNIŁ, ŻEBY TEN MNIE ZACZĄŁ PODEJRZEWAĆ, CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO? zadaj mi to pytanie jeszcze raz tak żebym nie musiał wytężać mózgu próbując je zrozumieć dobra chyba rozumiem pytanie czyli zrobiłeś russelowi "test pitbulla" i russel zareagował jak niewinny no mi też wczoraj zaplusoał swoimi miastowymi reakcjami, akurat związanymi z czym innym ale jest to jakiś zarzut w moją stronę? ciesze się, że świadomie korzystasz z moich dobrych rad!
|
|
|
Post by Jan Paweł Adamczewski on Feb 4, 2024 13:00:05 GMT 1
ale ogólnie zadałeś samo w sobie ciekawe pytanie odpowiesz mi na nie jak je odwrócę? na ile moja partia jest dobra przy założeniu, że jestem w mafii? No średnio wyszło, bo pewnie zakładałeś, że nie możesz dwa razy zagrać tak samo, bo ludzie w prosty sposób zaczną podejrzewać wg estymatorów z ostatniej gierki. Dokładnie takimi kontrargumentami się bronisz.
|
|