|
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 16:58:02 GMT 1
W każdym razie widzę tutaj starcia ego, zatem jako matematyk, sługa logiki a nie psychiki, apeluję, dla dobra miasta, o zaprzestanie konfliktów na tle ego.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 16:58:38 GMT 1
to ja pierwszy napisałem o tym, że Stachursky i Ulam w mafii, a Ty to później tylko ładnie opisałeś.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 16:59:16 GMT 1
to żaden konflikt, jeśli mam mu ufać muszę go zrozumieć, głos i tak mam gdzie indziej.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:00:47 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:00:47 GMT 1
Ja po prostu chcę by mi Shinkansen przedstawił swój proces myślowy i wyjaśnił dlaczego w grze, w której ja jestem tym od czucia i wiary a on od szkiełka i oka, wpadamy na te same tropy i nawet go to nie zastanawia, tylko robi sobie ze mnie sojusznika. ech, ale to Twoje działania zrobiły sojusznika, nie to jaki jesteś jakbyś na newralgicznych stronach pisał inaczej i miał inne spostrzeżenia to może bym dalej myślał że robisz ustawkę z Stachurskim, ale biorąc pod uwagę rozwój wydarzeń i to jak grałeś zaufałem, że nie jest to sztuczne, bo leży daleko od Felietonistki natomiast mówienie ze to ja jestem na Twoich plecach - ja byłem Panem Twojego życia, mogłem Cię zgnoić jak chciałem bo wejście miałeś fatalne to potem zacząłeś dawać miastowi zarówno Stachurski jak i Boss raczej idą w moją stronę niż Twoja, to też jest zabawne i wrzuca łyżkę dziegciu do beczki miodu ale nie wiem czy jako mafioza chciałbyś rozwalać tak korzystna sytuację, chyba że Stachurski jest niewinny i robisz razem z Bossem podkładkę pod dwa lincze na niewinnych z rzędu
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:01:44 GMT 1
poza tym jak jednoczesnie oskarżę Stachurskiego, Ulama, Bossa i Shinkansena to gdzieś trafię i po edycji będę się mógł mądrzyć, że widziałem mafię
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:02:19 GMT 1
Wczoraj skończyłem czytać tutaj i nie mam czasu nadrabiać. Wiem, że jestem nikim, ale może zechcecie mi odpowiedzieć na kilka pytań: 1) Czy Stachursky się uniewinnił jak obiecał, czy można go bez żalu odjebać? 2) Czy Shitskansen dalej rozpycha się łokciami jakby chciał koniecznie zlecieć w mordzie albo jakby był mocnym mafiozą walczącym o wyrobienie sobie pozycji, na której dojedzie do końca? 3) Czy Kwicoł i Stępień dalej są najbardziej niewinni w stawce? 4) Czy Ulam dalej pisze jakieś mgliste, megalomańskie bzdurki? Przez jakąś godzinkę będę w miarę na bieżąco z pracy odpisywał a potem to nie wiem, może wejdę, może nie. Ale jestem nikim, więc nawet nie zobaczycie mojej nieobecności.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:02:33 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 17:02:33 GMT 1
Stachursky typowy mokromajtek bully któremu wiatr zawiał Wystarczy czytać posty Jacula, jesteś w mafii, to dość pewne, jakbyś nie był to byś się wolał uniewinnić jakoś niż robić te mecyje Słuchaj kurwa gościu wczoraj jak spałem to byłeś cwany i jebales po mnie następne 3 godziny wiedząc ze nie dostaniesz kontry Dzisiaj jak skończyłem pracę i dostałeś pierwszą odpowiedź na normalnych warunkach to nazywasz mnie mokromajtkiem Chcesz jeszcze wrócić do wjeżdżania na psyche? Stawaj do rozmowy albo przyznaj się że Twoje pierdolenie nie jest nic warte i siedzisz u Stępnia na plecach
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:03:44 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 17:03:44 GMT 1
XDDD panowie, czy wam się czasem coś na łeb nie spierdoliło?
Jesteście przekonani o tym że razem złapaliście mafiozę, jeszcze nawet nie zdążyliśmy go zlinczować a wy się napierdalacie sztachetami po głowach, kto był pierwszy
Nie no, w sumie miastowo to wygląda, szczególnie jakby nie daj Boże Jaca spadł niewinny
Ale motywacje takiej awantury z niczego są zastanawiające, przeszliście jak gdyby nigdy nic z klepania się po pleckach do napierdalanki na przestrzeni kilku postów, wygląda to co najmniej dziwnie
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:04:23 GMT 1
podeszła by taka mafia Stachursky und Shinkansen, na szczęście miastu wystarczy zlinczować dwóch mafiozów, więc taki misterny plan mógłby się na nic zdać
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:04:31 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 17:04:31 GMT 1
Samo to, że Ty nie chcesz ze mną gadać bo boisz się że mógłbym się uniewinnić mówi wszystko o Twoich intencjach
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:04:47 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:04:47 GMT 1
to ja pierwszy napisałem o tym, że Stachursky i Ulam w mafii, a Ty to później tylko ładnie opisałeś. ale ja mam w dupie że to napisałeś, przecież ja piszę 1/100 tego co myślę Ty se rzucasz - Stachursky mafia a ja rzucam - dlaczego drugie jest bardzo wartościowe i przypisywanie sobie pierwszego miejsca w wyścigu za Twoje standardowe rzuty z dupy to kpina pierwszy napisałem że timingowo wjazd Stachurskiego w Ciebie wygląda bardzo niekorzystnie jak miałem czas to wróciłem do Ulama i napisałem co mi nie pasuje nie jesteśmy tacy sami, splot wydarzeń spowodował że raz pisałeś w tym samym czasie to co ja, ale dostałeś uniewinnienie za to co uznawałem że jest szczerością i brakiem krętactwa teraz moim zdaniem trochę idzie już ponad i daje mi to do myślenia czy to nie jest robienie gruntu dlatego ten Boss piszący że w parze Stachurski - Shinkansen jest mafia też zapodał coś bardzo śmierdzącego, bo to jest właśnie antycypowanie wydarzeń pod kątem tego co będzie i tylko mafia może tak robić bo ma większą wiedzę
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:06:47 GMT 1
no czyli potwierdziłeś, że siedzisz mi na plecach, jakbym napisał Kwicoł mafia to byś cały esej o Kwicole mafiozie napisał
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:06:49 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:06:49 GMT 1
Samo to, że Ty nie chcesz ze mną gadać bo boisz się że mógłbym się uniewinnić mówi wszystko o Twoich intencjach gościu, grasz jak ostatni parobas, zatkaj się na chwilę jak dorośli rozmawiają, bo właśnie chciałem Ci pisać ze doszło do sytuacji w której teoretycznie nie swoimi rękoma, ale jednak mam wątpliwości co do Twojej winy i chciałem Cię pytać jakie Ty w ogóle masz zdanie o rozgrywce poza potokiem gówna i manipulacji, ale nawet nie zdążyłem, bo...robisz potok gówna piszesz, że pisałem o Tobie jak spałeś i nie mogłeś się bronić XD przecież to jest aberracja
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:06:50 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:06:50 GMT 1
Wczoraj skończyłem czytać tutaj i nie mam czasu nadrabiać. Wiem, że jestem nikim, ale może zechcecie mi odpowiedzieć na kilka pytań: 1) Czy Stachursky się uniewinnił jak obiecał, czy można go bez żalu odjebać? 2) Czy Shitskansen dalej rozpycha się łokciami jakby chciał koniecznie zlecieć w mordzie albo jakby był mocnym mafiozą walczącym o wyrobienie sobie pozycji, na której dojedzie do końca? 3) Czy Kwicoł i Stępień dalej są najbardziej niewinni w stawce? 4) Czy Ulam dalej pisze jakieś mgliste, megalomańskie bzdurki? Przez jakąś godzinkę będę w miarę na bieżąco z pracy odpisywał a potem to nie wiem, może wejdę, może nie. Ale jestem nikim, więc nawet nie zobaczycie mojej nieobecności. Mgliste? To nie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:08:09 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:08:09 GMT 1
Ta rozmowa niczemu już nie służy, pogadacie po zakończeniu edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:08:16 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:08:16 GMT 1
no czyli potwierdziłeś, że siedzisz mi na plecach, jakbym napisał Kwicoł mafia to byś cały esej o Kwicole mafiozie napisał powiem Ci tak myślę że jesteś jakieś dziesięć razy gorszym graczem niż ja doceniam te momenty jak dojeżdżasz ale Twojego zdania nie biorę pod uwagę to fakt, że Ty się zsynchronizowałeś myślami ze mną sprawił że Cię doceniłem nie odwrotnie robienie z tego kota ogonem to jest bardzo zabawna sytuacja
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:09:08 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:09:08 GMT 1
Stop.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:10:12 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 17:10:12 GMT 1
Samo to, że Ty nie chcesz ze mną gadać bo boisz się że mógłbym się uniewinnić mówi wszystko o Twoich intencjach gościu, grasz jak ostatni parobas, zatkaj się na chwilę jak dorośli rozmawiają, bo właśnie chciałem Ci pisać ze doszło do sytuacji w której teoretycznie nie swoimi rękoma, ale jednak mam wątpliwości co do Twojej winy i chciałem Cię pytać jakie Ty w ogóle masz zdanie o rozgrywce poza potokiem gówna i manipulacji, ale nawet nie zdążyłem, bo...robisz potok gówna piszesz, że pisałem o Tobie jak spałeś i nie mogłeś się bronić XD przecież to jest aberracja I to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:10:33 GMT 1
nie no jestem 100 razy lepszym graczem, bo dysponując 10 razy gorszym aparatem poznawczym 10 razy szybciej odnajduję mafiozów.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:10:50 GMT 1
a jak wiadomo 10 razy 10 równa się sto
|
|