|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:11:17 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:11:17 GMT 1
Przypominam, że o 19:30 losowanie. Mam nadzieję, że Stępień nie wycofał się z pomysłu, bo jeśli tak, to... A może o tym później.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:11:20 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:11:20 GMT 1
Ta rozmowa niczemu już nie służy, pogadacie po zakończeniu edycji. nie no, ja będę rozmawiał bo sytuacja jest dość aberracyjna i pachnie Tworkami, ale jest też ważna bo: a) Stępień wszedł fatalnie i miałem go za mafiozę b) weszło casa Stachursky, gdzie Jacek do tej pory się nie otrząsnął c) Stępień się zaczął uniewinniać zaciekłością i myślami w stronę Stachurski ego problem w tym że coś co teraz robi jest nieoptymalne dla jakiejkolwiek frakcji by nie był, ale może zwiększyć chaos a chaos is a ladder tylko dla mafii Stępień może być ze Stachurskym w mafii, ale jednocześnie to co teraz robi powoduje że pośrednio powstają wątpliwości co do Stacha, bo jest jeszcze X-Factor Bossa, który zaczął mieszać w garze ze starymi Słowakami i pozycjonować się na WYNIK konfliktu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:11:43 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 17:11:43 GMT 1
Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki?
Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować?
Obrzydliwe
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:12:38 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:12:38 GMT 1
Przypominam, że o 19:30 losowanie. Mam nadzieję, że Stępień nie wycofał się z pomysłu, bo jeśli tak, to... A może o tym później. Albo powiem. Jeśli Stępień proponuje całkiem sensowną koncepcję, niekorzystną całkowicie dla mafii, a potem ją porzuca, to dla mnie to wygląda zaskakująco.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:13:04 GMT 1
tak kurwa jestem ze Stachurskim w mafii i dlatego wchodzę w zupełnie niepotrzebny konflikt z Tobą - jak rozumiem niewinnym.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:14:45 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:14:45 GMT 1
gościu, grasz jak ostatni parobas, zatkaj się na chwilę jak dorośli rozmawiają, bo właśnie chciałem Ci pisać ze doszło do sytuacji w której teoretycznie nie swoimi rękoma, ale jednak mam wątpliwości co do Twojej winy i chciałem Cię pytać jakie Ty w ogóle masz zdanie o rozgrywce poza potokiem gówna i manipulacji, ale nawet nie zdążyłem, bo...robisz potok gówna piszesz, że pisałem o Tobie jak spałeś i nie mogłeś się bronić XD przecież to jest aberracja I to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Jacek, ale jest coś takiego jak efekt lustra, przejrzyj swoje posty i zastanów się czy nie dostajesz na co sam zasłużyłeś. Nie możesz wejść na środek salonu, zdefekować i oczekiwać, że potem wszyscy podejma z Tobą kulturalną dyskusje. Jakby co drugi Twój post nie był braniem pod włos i awanturnictwem co jest przecież szeroko dostrzegane to byśmy rozmawiali. Nawet teraz chciałem z Tobą podjąć rozmowę, ale nie podejmę, bo jedyne co robisz, to próbujesz podminowywać korzystając z dynamiki sytuacji. Więc zostaw sobie to plwanie i przeczytaj co było pisane o Tobie, bo nie napisałeś jeszcze merytorycznego posta w tej rozgrywce. Sam fakt, że wątpliwości co do Twojej mafijności powstają nie przez Twoje działania a przez działania Stępnia to jest sporego kalibru zaskoczenie i trochę potwierdza, że ewidentnie nie jesteś sobą w tej rozgrywce.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:15:42 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:15:42 GMT 1
Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe ja też pisze z komórki, Ty zazwyczaj grasz z komórki, od kiedy to jest w ogóle dla Ciebie argument? nie widzę usprawiedliwienia dla Twojej gry w taki sposób dzisiaj Stachurski
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:16:46 GMT 1
Czy ja dobrze rozumiem, że Shitskansen i Stępień licytują się, który ma dłuższego kutasa złapał mafiozę Stachurskiego, jeszcze zanim tenże Stachursky został zlinczowany i poznaliśmy jego kolor?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:16:49 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:16:49 GMT 1
Kwiczoł co sądzisz
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:17:22 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:17:22 GMT 1
Czy ja dobrze rozumiem, że Shitskansen i Stępień licytują się, który ma dłuższego kutasa złapał mafiozę Stachurskiego, jeszcze zanim tenże Stachursky został zlinczowany i poznaliśmy jego kolor? Ale to już powiedział Kwicoł.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:17:23 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:17:23 GMT 1
Czy ja dobrze rozumiem, że Shitskansen i Stępień licytują się, który ma dłuższego kutasa złapał mafiozę Stachurskiego, jeszcze zanim tenże Stachursky został zlinczowany i poznaliśmy jego kolor? źle rozumiesz i bardzo spłycasz, a ta sytuacja to lep na takie komentarze
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:17:27 GMT 1
Ja się o nic nie licytuję, ja próbuję zrozumieć intencje Shinkansena
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:18:15 GMT 1
Czy ja dobrze rozumiem, że Shitskansen i Stępień licytują się, który ma dłuższego kutasa złapał mafiozę Stachurskiego, jeszcze zanim tenże Stachursky został zlinczowany i poznaliśmy jego kolor? źle rozumiesz i bardzo spłycasz, a ta sytuacja to lep na takie komentarze Tym bardziej, że to powtórzenie po Kwicole, który jawi się jako jeden z czołowych niewinnych.
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 17:18:30 GMT 1
Wróciłem właśnie z podróży do Bordeaux. Klasyczne wina z Bordeaux to wina kupażowane, czyli stworzone z kilku odmian winorośli. Najczęściej wykorzystywane czerwone szczepy to Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. Nieco rzadziej w mieszankach z Bordeaux możemy spotkać szczepy Malbec, Petit Verdot i Carménère.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 17:19:31 GMT 1
No habla espanol.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:19:53 GMT 1
a dlaczego chce poznać jego intencje? bo uważam, że to jeden z tych graczy, który byłby w stanie napisać przekonujące posty o winie każdego z graczy, a dziwnie podchwytuje głównie moje tropy. chcę więc wiedzieć czy nie robię za pożytecznego idiotę. tym bardziej, że prócz Bossa raczej nie widać ludzi, którzy widzieliby we mnie jakieś zalążki winy, a to oznacza, że mafia albo nie ma pomysłu na to jak mnie zaatakować, albo jest jej dobrze z moimi typami.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 17:20:34 GMT 1
Ja mam co do jacy pewne wątpliwości, ale wydaje mi się, że jakby był w mieście to chyba jednak dałby coś ze swojej strony, co pozwoliłoby go chociaż trochę uniewinnić, poza emocjonalnością, której nie brakuje
no jest miałka ta jego gra, z drugiej strony ciągle sobie zadaję pytanie, czy mafiozo Jaca nie spozycjonowałby się lepiej na samej naturalności
no ale ten lincz ma o tyle plus, że jeżeli trafimy, to nie będę musiał się oglądać za plecy na to że mnie pociąg pierdolnie i można kulturalnie rozmawiać o tym, co dalej
plus koncepcja mafii Jacowo - Stępniowej chyba ma coraz więcej sensu jak na to patrzę, rozpatrując kontekst tego, jak ona się rozegrała
ale muszę jeszcze wrócić i poczytać
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:20:45 GMT 1
Wróciłem właśnie z podróży do Bordeaux. Klasyczne wina z Bordeaux to wina kupażowane, czyli stworzone z kilku odmian winorośli. Najczęściej wykorzystywane czerwone szczepy to Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. Nieco rzadziej w mieszankach z Bordeaux możemy spotkać szczepy Malbec, Petit Verdot i Carménère. a żubra tam mają?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:20:54 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:20:54 GMT 1
Stachurski, udam że nie czytałem Twojej dzisiejszej twórczości i tylko że względu na dawne relacje dam Ci szansę.
Jakie jest Twoje spojrzenie na rozgrywkę? Kogo masz za niewinnego, szczególnie z mniej zaangażowanych osób które zawsze przecież bierzesz pod skrzydła.
Kto Ci nie pasuje?
Jaka masz obecnie opinie o Stepniu biorąc pod uwagę całokształt rozgrywki, a nie to, że nagle Ci podobno zaskoczyła tożsamość i dostał instant uniewinnienie.
Kto jest w mafii.
Czy widzisz coś niepokojącego w Bossie?
Czy Kwiczoł już może być uznany za pewnego niewinnego?
|
|
|
Post by Francois Pignon on Feb 20, 2024 17:20:55 GMT 1
Moja ukochana była żona uwielbiała Cabernet Sauvignon. To król czerwonych win o głębokim smaku i aromacie. Nadal wracam wspomnieniami do naszych wspólnych wieczór. Ależ żałosne jest teraz moje życie. Ponure i smutne. A czy wy mili Państwo też przeżyliście rozczarowania miłosne?
|
|