|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:46:35 GMT 1
no, i tak jak mówiłem - w gronie pan nikt, francuzik, frank jeden sobie siedzi i zawija w sreberka Ja jak coś to siedzę w biurze i odwijam sreberka, a dokładniej papierki z cukierków, które ktoś przyniósł.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:47:16 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:47:16 GMT 1
Najlepsze jest to, że ja sobie trochę beczkę chciałem toczyć tą dyskusją z Shinkansenem, ale on się odpalił jak typowy mafiozo. Miastowy pomyslałby: "podejrzewa mnie choć mógłby mieć ze mnie sojusznika do końca gry, pewnie jest niewinny", a co myśli Shinkansen "to na pewno spisek, Stępień jest w mafii ze Stachurskim, albo z Bossem, albo z kimś jeszcze innym, zapytam Kwiczoła o zdanie na ten temat, na pewno też to zobaczy" czyli Ty się odpalileś z paranoja dla beczki, a ja dostając potok gówna i odparowując go grając zajebista miastowa gierkę jestem typowym mafiozą? Tworki, Stępień, naprawdę.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 17:47:56 GMT 1
Nie przeczytam czy nie dożyję? Czy może właśnie przeczytam, bo nie będę umiał olać? Srały muchy będzie wiosna. Nie przeczytasz, sam sobie wielokrotnie takie rzeczy wmawiałem – to jest jak z nauką – lepiej na bieżąco śledzić, być może ci to niczego nie da, ale przynajmniej nie będziesz siedział z dziurą przeświadczenia, że nie znasz całej sytuacji.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 17:48:46 GMT 1
myślałem o tej konfiguracji i Boss chciał pchać Stępnia jako kandydata do linczu o ile dobrze pamiętam, i to w momencie w którym ten miał całkiem niezłą pozycję, więc nie do końca mi się oni razem dodają stawiałbym że jeżeli Jaca jest w mafii, to max jeden z nich jest razem z nim, nie widzę takiej trójki na moment obecny problem polega na tym że miałem wrażenie że miasto się zaczyna konsolidować wczoraj wieczorem, tymczasem dzisiaj zaczęło to siadać z wydatnym udziałem Stępnia i Bossa Jaca gra jednostajnie do tego jak zaczął i zastanawiam się teraz, czy to nie świadczy o tym, że ten Jaca, patrząc tylko na flow w mieście może być niewinny, a mafia się pozycjonuje na to, żeby na jego linczu zbić kapitał pod następny lincz problem polegana tym, że może być też tak jak zawsze, tj. miasto na tym forum nie umie współpracować, przynajmniej w pewnym składzie osobowym to wejście Nikta też specyficzne, bo jakby wszystko zrzuca w moją stronę, podczas gdy ja sobie wchodziłem do gry z myślą że mam co najmniej dwóch niewinnych i jednego mafiozę złapanego, teraz mam jednego niewinnego i mętlik we łbie pomijanie w tym negatywnej roli Stępnia jest dość ciekawe ja mam wrażenie że rola stępnia nie jest jakaś wielka, tzn on nie był dzisiaj nawet jakoś specjalnie aktywny imo ten konflikt między wami zaczął się w dziwny sposób, z dupy strasznie, ale to jest główny negatywny highlight, wcześniej sam go tam chwaliłeś za posty przecież
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:49:03 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:49:03 GMT 1
no, i tak jak mówiłem - w gronie pan nikt, francuzik, frank jeden sobie siedzi i zawija w sreberka Tymczasem Shinkansen mnie szturchał, gdy pressowałem Franka, rozbijając ówczesny kręgosłup. bo uważam że potrzebna jest konsolidacja i współpraca i pewność za plecami jest temat wiodący który połowa graczy olała, a który jest ważny dla dalszych losów gry, bo może pozwolić na stworzenie kręgosłupa ja uważam, że przy tym setupie będzie mnóstwo czasu na zastanowienie się nad frankami tego świata jak będą mieli już więcej postów i jakieś głosy
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:49:13 GMT 1
Kurwa Shinkansen jeśli twoim zdaniem jestem w mafii, to skoro wczoraj tworzyłem z Tobą konsolidację miasta, to jaki miałbym cel w tym, by dziś tę korzystną dla mnie przecież konsolidację burzyć?
nie ma nic lepszego dla mafiozy niż bycie częścią konsolidacji miasta. A Ty szukasz mafiozy w kimś kto burzy coś co sam zbudował, a co mogłoby mu pomóc w wygraniu rozgrywki będąc w mafii.
Ty nie jesteś głupi, a tu zgrywasz głupola
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 17:49:32 GMT 1
no, i tak jak mówiłem - w gronie pan nikt, francuzik, frank jeden sobie siedzi i zawija w sreberka Tymczasem Shinkansen mnie szturchał, gdy pressowałem Franka, rozbijając ówczesny kręgosłup. ale to uważasz, że jest w mafii, czy ci się po prostu nie podobało, że cię szturchał
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:50:17 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 17:50:17 GMT 1
Tymczasem Shinkansen mnie szturchał, gdy pressowałem Franka, rozbijając ówczesny kręgosłup. ale to uważasz, że jest w mafii, czy ci się po prostu nie podobało, że cię szturchał Jedna z kilku rys na dobrym wizerunku.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:50:40 GMT 1
Najgorsze jest to, że Shinkansen to taki gracz, który na serio dla udowodnienia, że jest najlepszym graczem ever i należy mu się kolorowy nick na discordzie, będzie w stanie nie fair faulować innych, nawet jeśli czuje że są niewinni, tylko po to, by udowodnić swoją wyższość.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:51:59 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:51:59 GMT 1
Kurwa Shinkansen jeśli twoim zdaniem jestem w mafii, to skoro wczoraj tworzyłem z Tobą konsolidację miasta, to jaki miałbym cel w tym, by dziś tę korzystną dla mnie przecież konsolidację burzyć? nie ma nic lepszego dla mafiozy niż bycie częścią konsolidacji miasta. A Ty szukasz mafiozy w kimś kto burzy coś co sam zbudował, a co mogłoby mu pomóc w wygraniu rozgrywki będąc w mafii. Ty nie jesteś głupi, a tu zgrywasz głupola Stępień ja mam w dupie że Ty piszesz że czegoś byś nie zrobił wyjmij głowę z dupy i przestań przegrywać miastu gierki myśląc że to jest takie oczywiste co Ty zrobisz a co nie zrobisz Twoje działania oceniam jako jednoznacznie negatywne więc masz sekwencje fatalny start - dobra gra - rozpierdolenie tego nie wiem dlaczego miałbyś to robić w mafii ale wiem że to zrobiłeś i nie jest to w żadnej mierze miastowe
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:52:52 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:52:52 GMT 1
Najgorsze jest to, że Shinkansen to taki gracz, który na serio dla udowodnienia, że jest najlepszym graczem ever i należy mu się kolorowy nick na discordzie, będzie w stanie nie fair faulować innych, nawet jeśli czuje że są niewinni, tylko po to, by udowodnić swoją wyższość. faulować? ja po prostu mam dość że każda moja gra to jest Twoja głowa w dupie w D1/D2, to jest OKROPNIE męczące i odbiera mi ochotę do gry
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:52:58 GMT 1
myślałem o tej konfiguracji i Boss chciał pchać Stępnia jako kandydata do linczu o ile dobrze pamiętam, i to w momencie w którym ten miał całkiem niezłą pozycję, więc nie do końca mi się oni razem dodają stawiałbym że jeżeli Jaca jest w mafii, to max jeden z nich jest razem z nim, nie widzę takiej trójki na moment obecny problem polega na tym że miałem wrażenie że miasto się zaczyna konsolidować wczoraj wieczorem, tymczasem dzisiaj zaczęło to siadać z wydatnym udziałem Stępnia i Bossa Jaca gra jednostajnie do tego jak zaczął i zastanawiam się teraz, czy to nie świadczy o tym, że ten Jaca, patrząc tylko na flow w mieście może być niewinny, a mafia się pozycjonuje na to, żeby na jego linczu zbić kapitał pod następny lincz problem polegana tym, że może być też tak jak zawsze, tj. miasto na tym forum nie umie współpracować, przynajmniej w pewnym składzie osobowym to wejście Nikta też specyficzne, bo jakby wszystko zrzuca w moją stronę, podczas gdy ja sobie wchodziłem do gry z myślą że mam co najmniej dwóch niewinnych i jednego mafiozę złapanego, teraz mam jednego niewinnego i mętlik we łbie pomijanie w tym negatywnej roli Stępnia jest dość ciekawe Ale co zrzucam w Twoją stronę? Piszę wprost jak widzę sytuację, przyznając, że widzę ją na podstawie niepełnego obrazka. Napisałem też, jaki miałem obraz sytuacji, gdy kładłem się spać, więc znasz mój punkt wyjściowy. Możesz się obrażać, możesz mnie olać, możesz mnie zlinczować - mam to trochę w dupie tak jak wielokrotnie miałeś mnie Ty, gdy Cię o coś pytałem w różnych edycjach. Nie mam czasu i nie wiem, kiedy będę miał, więc będę grał jak nie ja - tu i teraz. Możesz współpracować albo sprowadzać wszystko do jednego mianownika o nazwie Twoje ego i każdy zarzut w Twoją stronę traktować jak obrazę majestatu. Tylko potem nie pisz, że miasto na tym forum nie umie współpracować, bo sam woli współpracy nie wykazujesz. Nie jesteś dla mnie tematem na dziś ani nawet na jutro, natomiast jeśli miałbym dać komuś uniewinnienie, to na tę chwilę Kwicołowi i Stępniowi, a Tobie nie. Może to świadczy źle o mnie, a może o Tobie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:53:06 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:53:06 GMT 1
co edycję ta sama odklejka
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:54:10 GMT 1
kurwa Typie Ty napierdalasz po milion postów, a to, że Cię zaatakowałem odbiera Ci ochotę do gry? przecież Ty to kurwa lubisz, inaczej byś w tę polemikę nie szedł
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:55:01 GMT 1
a to co pokazałeś, czyli sinusoida tego jak mnie postrzegasz tylko świadczy o mojej niewinności, dobrze to wiesz, ale nie chcesz tego przyznać, pytanie tylko czy ze względu na to, że jestes w mafii czy urażona duma Ci nie pozwala
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 17:55:12 GMT 1
co edycję ta sama odklejka czy ty się czasem coś nie czepiałeś Jacy, że doszedł do takiego samego spostrzeżenia? xd
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 17:56:14 GMT 1
co edycję ta sama odklejka i zawsze wtedy niewinny prawda?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:56:34 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:56:34 GMT 1
problem polega na tym że miałem wrażenie że miasto się zaczyna konsolidować wczoraj wieczorem, tymczasem dzisiaj zaczęło to siadać z wydatnym udziałem Stępnia i Bossa Jaca gra jednostajnie do tego jak zaczął i zastanawiam się teraz, czy to nie świadczy o tym, że ten Jaca, patrząc tylko na flow w mieście może być niewinny, a mafia się pozycjonuje na to, żeby na jego linczu zbić kapitał pod następny lincz problem polegana tym, że może być też tak jak zawsze, tj. miasto na tym forum nie umie współpracować, przynajmniej w pewnym składzie osobowym to wejście Nikta też specyficzne, bo jakby wszystko zrzuca w moją stronę, podczas gdy ja sobie wchodziłem do gry z myślą że mam co najmniej dwóch niewinnych i jednego mafiozę złapanego, teraz mam jednego niewinnego i mętlik we łbie pomijanie w tym negatywnej roli Stępnia jest dość ciekawe Ale co zrzucam w Twoją stronę? Piszę wprost jak widzę sytuację, przyznając, że widzę ją na podstawie niepełnego obrazka. Napisałem też, jaki miałem obraz sytuacji, gdy kładłem się spać, więc znasz mój punkt wyjściowy. Możesz się obrażać, możesz mnie olać, możesz mnie zlinczować - mam to trochę w dupie tak jak wielokrotnie miałeś mnie Ty, gdy Cię o coś pytałem w różnych edycjach. Nie mam czasu i nie wiem, kiedy będę miał, więc będę grał jak nie ja - tu i teraz. Możesz współpracować albo sprowadzać wszystko do jednego mianownika o nazwie Twoje ego i każdy zarzut w Twoją stronę traktować jak obrazę majestatu. Tylko potem nie pisz, że miasto na tym forum nie umie współpracować, bo sam woli współpracy nie wykazujesz. Nie jesteś dla mnie tematem na dziś ani nawet na jutro, natomiast jeśli miałbym dać komuś uniewinnienie, to na tę chwilę Kwicołowi i Stępniowi, a Tobie nie. Może to świadczy źle o mnie, a może o Tobie. myślę, że nie powinieneś się bawić w psychologa, tylko przeczytać to czego nie masz czasu czytać zadałeś płytkie pytanie a potem przedstawiłeś płytkie wnioski, więc to podniosłem, w zamian poszedłeś z elaboratem i pseudoanalizą. nie będę Ci przedstawiał obrazu sytuacji, bo uznałem że jesteś leniem, a wolę kiedy ludzie wnoszą coś od siebie, co powstaje organicznie niż gdy dostają wyjaśnienia na tacy.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:57:59 GMT 1
co edycję ta sama odklejka czy ty się czasem coś nie czepiałeś Jacy, że doszedł do takiego samego spostrzeżenia? xd Ale wtedy stwierdził, że to było za szybko, bo Jaca nie mógł takiego wniosku wyciągnąć. Problem w tym, że ja na czutkę wczoraj stwierdziłem, że Stępień wygląda niewinnie jakoś na samym początku i nie zgadzałem się z tym, że miał fatalny start, ale uznałem, że jestem nikim i nie ma co się odzywać. Nie no, chciałem poobserwować, co się stanie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:58:07 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:58:07 GMT 1
co edycję ta sama odklejka czy ty się czasem coś nie czepiałeś Jacy, że doszedł do takiego samego spostrzeżenia? xd ta, ale Jaca pisał w kontekście tego, że Stępień atakuje zwrotnie a ja w kontekście tego, że co by się nie działo i jak, Stępień wchodzi w odklejona przepychankę ze mną znużenie denerwują mnie też te wstawki o ego, bo wymagają dużo złej woli
|
|