|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:58:45 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:58:45 GMT 1
Ale co zrzucam w Twoją stronę? Piszę wprost jak widzę sytuację, przyznając, że widzę ją na podstawie niepełnego obrazka. Napisałem też, jaki miałem obraz sytuacji, gdy kładłem się spać, więc znasz mój punkt wyjściowy. Możesz się obrażać, możesz mnie olać, możesz mnie zlinczować - mam to trochę w dupie tak jak wielokrotnie miałeś mnie Ty, gdy Cię o coś pytałem w różnych edycjach. Nie mam czasu i nie wiem, kiedy będę miał, więc będę grał jak nie ja - tu i teraz. Możesz współpracować albo sprowadzać wszystko do jednego mianownika o nazwie Twoje ego i każdy zarzut w Twoją stronę traktować jak obrazę majestatu. Tylko potem nie pisz, że miasto na tym forum nie umie współpracować, bo sam woli współpracy nie wykazujesz. Nie jesteś dla mnie tematem na dziś ani nawet na jutro, natomiast jeśli miałbym dać komuś uniewinnienie, to na tę chwilę Kwicołowi i Stępniowi, a Tobie nie. Może to świadczy źle o mnie, a może o Tobie. myślę, że nie powinieneś się bawić w psychologa, tylko przeczytać to czego nie masz czasu czytać zadałeś płytkie pytanie a potem przedstawiłeś płytkie wnioski, więc to podniosłem, w zamian poszedłeś z elaboratem i pseudoanalizą. nie będę Ci przedstawiał obrazu sytuacji, bo uznałem że jesteś leniem, a wolę kiedy ludzie wnoszą coś od siebie, co powstaje organicznie niż gdy dostają wyjaśnienia na tacy. tak czy siak cieszę się że jesteś w rozgrywce, bo poczułem się odrobinę pewniej w tym momencie. daj znać jak nadrobisz.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 17:59:19 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 17:59:19 GMT 1
co edycję ta sama odklejka i zawsze wtedy niewinny prawda? niee, my się bijemy niezależnie od frakcji
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 17:59:28 GMT 1
Widzę dwóch niemal niekwestionowanych miastowych. Pan Nikt Robert Mateja Uważam, że ich luzu i humoru nie da się zagrać w mafii. Miło mi, choć u mnie luzu było raczej mało. Bardziej nazwałbym to "wyjebaniem". Niby podobne, a jednak trochę inne rzeczy. tak, ten Stępień jest w miarę softowy, ale już bardzo dziwne jak na Kolegę Inteligentna usposobienie względem anonima Pressing wobec przemykaczy jest w tej edycji słaby, gra się ogniskuje wokół konfliktów głównych graczy. Trzeba to trochę zmienić. Sam - zdawało mi się - próbowałeś pressować Pana Nikogo. A Ty tego Nikogo uniewinniłeś. Nie jest to sprzeczność?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:00:47 GMT 1
i zawsze wtedy niewinny prawda? niee, my się bijemy niezależnie od frakcji przypomnij mi sytuację, w której byłem winny, Ty niewinny i się tak biliśmy
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 18:01:40 GMT 1
myślę, że nie powinieneś się bawić w psychologa, tylko przeczytać to czego nie masz czasu czytać zadałeś płytkie pytanie a potem przedstawiłeś płytkie wnioski, więc to podniosłem, w zamian poszedłeś z elaboratem i pseudoanalizą. nie będę Ci przedstawiał obrazu sytuacji, bo uznałem że jesteś leniem, a wolę kiedy ludzie wnoszą coś od siebie, co powstaje organicznie niż gdy dostają wyjaśnienia na tacy. tak czy siak cieszę się że jesteś w rozgrywce, bo poczułem się odrobinę pewniej w tym momencie. daj znać jak nadrobisz. Tylko to naprawdę może nastąpić w piątek. A na pewno nie nastąpi dziś. Jeszcze nie wyszedłem z roboty, choć o 18 powinienem być w domu, a chciałbym jeszcze ze 30 maili obrobić przed wyjściem. Tak więc zupełnie szczerze szukałem jakiegoś zaczepienia. Szkoda, że go nie dostałem.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:02:30 GMT 1
Kogo podejrzewa Stachursky?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:02:53 GMT 1
Tak w skrócie, to znaczy kogo oskarża, kogo by linczował?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:03:35 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:03:35 GMT 1
tak czy siak cieszę się że jesteś w rozgrywce, bo poczułem się odrobinę pewniej w tym momencie. daj znać jak nadrobisz. Tylko to naprawdę może nastąpić w piątek. A na pewno nie nastąpi dziś. Jeszcze nie wyszedłem z roboty, choć o 18 powinienem być w domu, a chciałbym jeszcze ze 30 maili obrobić przed wyjściem. Tak więc zupełnie szczerze szukałem jakiegoś zaczepienia. Szkoda, że go nie dostałem. mogę Ci pomóc wiedząc że Ty to Ty, wcześniej myślałem, że ktoś kogo nie znam, a od takich ludzi raczej chciałbym świeżego spojrzenia bez biasu więc staram się nie sugerować czegoś bezpośrednio mówiąc wprost co jest pięć raz, że takie świeże spojrzenie łatwiej wtedy uniewinnić, dwa, ktoś może się czymś wkopać
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:03:48 GMT 1
czy ty się czasem coś nie czepiałeś Jacy, że doszedł do takiego samego spostrzeżenia? xd Ale wtedy stwierdził, że to było za szybko, bo Jaca nie mógł takiego wniosku wyciągnąć. Problem w tym, że ja na czutkę wczoraj stwierdziłem, że Stępień wygląda niewinnie jakoś na samym początku i nie zgadzałem się z tym, że miał fatalny start, ale uznałem, że jestem nikim i nie ma co się odzywać. Nie no, chciałem poobserwować, co się stanie. pan nikt zapraszam do dyskusji dłuższego ma Stępień czy pociąg?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:04:05 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:04:05 GMT 1
Kogo podejrzewa Stachursky? zapytałem go o to, Iga wygra to będzie pisał notabene teraz powtarzasz za mną, i co?
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:04:37 GMT 1
ja się nie pytam jego, tylko was
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:04:53 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:04:53 GMT 1
niee, my się bijemy niezależnie od frakcji przypomnij mi sytuację, w której byłem winny, Ty niewinny i się tak biliśmy Dyskordowa i Freakowa co ciekawe chyba nie było sytuacji w której ja byłem winny a Ty niewinny i się biliśmy może podpada pod to Jelcyn - Ozdoba, ale tam nie było to bardzo intensywne
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:05:06 GMT 1
czy ty się czasem coś nie czepiałeś Jacy, że doszedł do takiego samego spostrzeżenia? xd ta, ale Jaca pisał w kontekście tego, że Stępień atakuje zwrotnie a ja w kontekście tego, że co by się nie działo i jak, Stępień wchodzi w odklejona przepychankę ze mną znużenie denerwują mnie też te wstawki o ego, bo wymagają dużo złej woli no ale kto tu nie ma dużego ego, coś ty taki drażliwy przecież z Jacą też oni co drugą rozgrywkę się piorą po pyskach, dlaczego Stachursky nie mógł widzieć tego już wczoraj?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:05:36 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:05:36 GMT 1
no czyli stosujesz figurę retoryczna na temat który jest bardzo widoczny samoczynnie
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:06:24 GMT 1
bo ja zapamiętałem Stachurskiego tylko z konfliktu z pociągiem. Jeśli jest winny i czuje, że może polecieć to takie niepozycjonowanie się na innych graczy może być korzystne. Im mniej się wypowie o innych graczach, tym mniejsza szansa, że kogoś uniewinni niepotrzebnie dla mafii
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:06:56 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:06:56 GMT 1
ta, ale Jaca pisał w kontekście tego, że Stępień atakuje zwrotnie a ja w kontekście tego, że co by się nie działo i jak, Stępień wchodzi w odklejona przepychankę ze mną znużenie denerwują mnie też te wstawki o ego, bo wymagają dużo złej woli no ale kto tu nie ma dużego ego, coś ty taki drażliwy przecież z Jacą też oni co drugą rozgrywkę się piorą po pyskach, dlaczego Stachursky nie mógł widzieć tego już wczoraj? nie rozumiem mi chodzi o coś innego, Jaca dał uniewinnienie za tożsamość/odklejkę Stępniowi, ja mówię że odklejka znowu w kontekście tego że co edycję kurwa te same kartofle na obiad ale mniejsza z tym
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:08:26 GMT 1
przypomnij mi sytuację, w której byłem winny, Ty niewinny i się tak biliśmy Dyskordowa i Freakowa co ciekawe chyba nie było sytuacji w której ja byłem winny a Ty niewinny i się biliśmy może podpada pod to Jelcyn - Ozdoba, ale tam nie było to bardzo intensywne ? we freakowej jesli dobrze pamietam to Ty stworzyles jakis wykres z ktorego wynikalo ze jestem najbardziej niewinny i tam konfliktu nie bylo zadnego, w discordowej tez raczej nie pamietam bysmy sie wyjatkowo 1v1 zarli, raczej kombinowalem jak wyjsc z ciemnej dupy i linczowac graczy pokroju njaya niz Cię wrzucic w kolejke
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:08:35 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:08:35 GMT 1
Iga wygrała, zobaczymy
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:09:05 GMT 1
za to rzeczywiście jak Ty byłeś w mafii jako Ozdoba to się kłocilismy na naszym normalnym poziomie
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:09:36 GMT 1
no ale kto tu nie ma dużego ego, coś ty taki drażliwy przecież z Jacą też oni co drugą rozgrywkę się piorą po pyskach, dlaczego Stachursky nie mógł widzieć tego już wczoraj? nie rozumiem mi chodzi o coś innego, Jaca dał uniewinnienie za tożsamość/odklejkę Stępniowi, ja mówię że odklejka znowu w kontekście tego że co edycję kurwa te same kartofle na obiad ale mniejsza z tym no mi chodzi o to, że tę odklejkę częściej u niego widać chyba w mieście imo, więc jeżeli Jaca uznał, że widzi odklejkę, to już nietrudno dojść po nitce do kłębka, że może być miastowa
|
|