|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 18:11:06 GMT 1
Tylko to naprawdę może nastąpić w piątek. A na pewno nie nastąpi dziś. Jeszcze nie wyszedłem z roboty, choć o 18 powinienem być w domu, a chciałbym jeszcze ze 30 maili obrobić przed wyjściem. Tak więc zupełnie szczerze szukałem jakiegoś zaczepienia. Szkoda, że go nie dostałem. mogę Ci pomóc wiedząc że Ty to Ty, wcześniej myślałem, że ktoś kogo nie znam, a od takich ludzi raczej chciałbym świeżego spojrzenia bez biasu więc staram się nie sugerować czegoś bezpośrednio mówiąc wprost co jest pięć raz, że takie świeże spojrzenie łatwiej wtedy uniewinnić, dwa, ktoś może się czymś wkopać To się teraz, wiedząc kim jeste, zastanów w głębi siebie, czy nie mogłem sobie myśleć tak, zwłaszcza mając mało czasu na grę i wiedząc, że będzie go dziś jeszcze mnie: wchodzisz naprawdę mocno, ale też widać, że budujesz pozycję, a nie po prostu wchodzisz sobie na pełnej kurwie bez kalkulacji - czy nie warto zwrocić uwagę miasta, że tego gościa warto przynajmniej obserwować, bo przy tym setupie to on może w mordzie nie paść? Od mojego posta krzywda Ci się nie stanie, nikt Cię dziś nie zlinczuje, ale czy nie jest rozsądne patrzeć Ci na ręce? I że mogłem mieć takie WTF czytając jak się licytujecie ze Stępniem, który dla mnie wyglądał wczoraj bardzo dobrze i miałem go za niewinnego od prawie początku. PS. Czemu mnie wczoraj zaczepiałeś? Skąd ten post o minusiku dla mnie? Myślałem, że już wtedy wiedziałeś, kim jestem.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:12:40 GMT 1
no bo to co wy nazywacie odklejka jest po prostu nieufnoscia i zagubieniem, a to prezentuje w miescie i nigdy nie odtworzylem w mafii, bo nie umiem/szkoda mi na to czasu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:19:27 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:19:27 GMT 1
mogę Ci pomóc wiedząc że Ty to Ty, wcześniej myślałem, że ktoś kogo nie znam, a od takich ludzi raczej chciałbym świeżego spojrzenia bez biasu więc staram się nie sugerować czegoś bezpośrednio mówiąc wprost co jest pięć raz, że takie świeże spojrzenie łatwiej wtedy uniewinnić, dwa, ktoś może się czymś wkopać To się teraz, wiedząc kim jeste, zastanów w głębi siebie, czy nie mogłem sobie myśleć tak, zwłaszcza mając mało czasu na grę i wiedząc, że będzie go dziś jeszcze mnie: wchodzisz naprawdę mocno, ale też widać, że budujesz pozycję, a nie po prostu wchodzisz sobie na pełnej kurwie bez kalkulacji - czy nie warto zwrocić uwagę miasta, że tego gościa warto przynajmniej obserwować, bo przy tym setupie to on może w mordzie nie paść? Od mojego posta krzywda Ci się nie stanie, nikt Cię dziś nie zlinczuje, ale czy nie jest rozsądne patrzeć Ci na ręce? I że mogłem mieć takie WTF czytając jak się licytujecie ze Stępniem, który dla mnie wyglądał wczoraj bardzo dobrze i miałem go za niewinnego od prawie początku. PS. Czemu mnie wczoraj zaczepiałeś? Skąd ten post o minusiku dla mnie? Myślałem, że już wtedy wiedziałeś, kim jestem. Myślałem że jesteś możliwym mafijnym graczem typu Lewkoń/świeżakiem, dlatego pytałem o cytowanie selektywne. Nie spodobało mi się wejście, potem było flow postów a Ty wszedłeś i odpisałeś tylko na bezpośredni post w którym zostałeś wspomniany. Uznałem, że to przymiot kogoś niedoświadczonego i potencjalnie mafijnego. Co do części o moim rozpychaniu się łokciami - myślę że metowo jestem dość prosty w tym momencie do rozpoznania, bo na pewne rzeczy w mafii sobie zazwyczaj nie pozwalam, a obecnie w mieście mam albo Kevin/Gospodarz style albo Baylan/Shinkansen. Ten drugi jakoś gwarantuje dłuższe życie moim zdaniem i chciałem zutylizować możliwość bycia niepowstrzymaną siła w tej edycji, bo setup temu sprzyja. Nie mam problemów z obserwacją mnie ani wskazaniem i nigdy nie miałem. Jeśli czegoś się czepiam to: a) możliwych intencji; b) jakości argumentów; c) sposobu ich przedstawienia w odniesieniu do całokształtu twórczości gracza. Ale to też ma na celu szukanie prawdy, a nie zbijanie podejrzeń. Taka interakcja ma tylko plusy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:20:35 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:20:35 GMT 1
A, no i skumalem kim jesteś dopiero teraz po tym jak się na mnie wkurwiłeś.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:24:12 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:24:12 GMT 1
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 18:24:15 GMT 1
Ty mi dałeś minusa, gdy ja napisałem jednego posta po 30 minutach gry w szachy, nadrabiałem kolejne i ciężko było powiedzieć w momencie, gdy tego minusa dostałem, czy faktycznie na tym poprzestałem. Dlatego odpisałem, że nie masz wstydu. Czemu to pominąłeś/w żaden sposób nie skomentowałeś?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:27:13 GMT 1
no to tak, właśnie tak to wygląda czy ta odpowiedź daje ci lepszy insight w stan miasta, niż ta nieuprzejma? W sumie to lepszy. A byłby jeszcze lepszy, gdyby ktoś niezależny napisał, że w sumie to, co napisał Kwicoł a Nikt (nie) powtórzył to jest prawda. Wczoraj wieczorem kładłem się spać z myślą, że ten Shitskansen to strasznie się rozpycha i stara się pokazać z jak najlepszej strony. Skojarzył mi się z pewną nafaszerowaną rybą. No i jak potwierdzasz, że dalej to trochę tak wygląda i sobie przypisują chłopaki zasługi, które nie wiadomo jeszcze czy są zasługami, to mi się to mi to nasuwa myśl, że Shitskansenowi kurewsko zależy na podbijaniu swojej pozycji. Jest to co najmniej toksyczne (nie widzę w tym ŻADNEGO plusa z perspektywy miastowego w kontekście grania dla frakcji a nie podbijania ego), a może też być potencjalnie mafijne. W sytuacji, gdy mord jest 1, więc zawsze da się usprawiedliwić to, że taka osoba nie poleciała dla mafiozy ważne jest wejść mocno, mniejsza szansa, że potem będzie jeszcze naciskany, pressowany, a większa, że będzie ciałem decyzyjnym co do kierunku linczów. Brawo Nikt miasto nigdy w to nie wątpiłem czyli mamy Kwicol, Pan Nikt, BOSS
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:27:13 GMT 1
jestem
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:27:28 GMT 1
gadamy jak ludzie czy ego rozjebało temat?
hehe zawsze chciałem to powiedzieć
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:29:16 GMT 1
myślałem o tej konfiguracji i Boss chciał pchać Stępnia jako kandydata do linczu o ile dobrze pamiętam, i to w momencie w którym ten miał całkiem niezłą pozycję, więc nie do końca mi się oni razem dodają stawiałbym że jeżeli Jaca jest w mafii, to max jeden z nich jest razem z nim, nie widzę takiej trójki na moment obecny problem polega na tym że miałem wrażenie że miasto się zaczyna konsolidować wczoraj wieczorem, tymczasem dzisiaj zaczęło to siadać z wydatnym udziałem Stępnia i Bossa Jaca gra jednostajnie do tego jak zaczął i zastanawiam się teraz, czy to nie świadczy o tym, że ten Jaca, patrząc tylko na flow w mieście może być niewinny, a mafia się pozycjonuje na to, żeby na jego linczu zbić kapitał pod następny lincz problem polegana tym, że może być też tak jak zawsze, tj. miasto na tym forum nie umie współpracować, przynajmniej w pewnym składzie osobowymto wejście Nikta też specyficzne, bo jakby wszystko zrzuca w moją stronę, podczas gdy ja sobie wchodziłem do gry z myślą że mam co najmniej dwóch niewinnych i jednego mafiozę złapanego, teraz mam jednego niewinnego i mętlik we łbie pomijanie w tym negatywnej roli Stępnia jest dość ciekawe I kogo to wina???
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:33:42 GMT 1
Eeee myślałem że tu jakaś konkretna praca się odbyła a klasycznie skończyło się na konflikcie dwóch wjebańców. Może powinienem się na MU przenieść? Wyższy poziom, kultura i spokój
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:33:44 GMT 1
i to jest dokładnie zatunelowana hipokryzja którą ja kiedyś już w życiu widziałem
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:34:03 GMT 1
Kwicoł czy ty mnie bracie pytałeś czemu wjechałem na Sinkansena?
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:34:04 GMT 1
w której edycji było szkarłacenie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:34:15 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 20, 2024 18:34:15 GMT 1
Ty mi dałeś minusa, gdy ja napisałem jednego posta po 30 minutach gry w szachy, nadrabiałem kolejne i ciężko było powiedzieć w momencie, gdy tego minusa dostałem, czy faktycznie na tym poprzestałem. Dlatego odpisałem, że nie masz wstydu. Czemu to pominąłeś/w żaden sposób nie skomentowałeś? A dlaczego miałbyś nie dostać minusa? Zacząłeś od reakcji na swój nick, dla mnie naturalnym jest to że się idzie z tematem i na to reaguje krok po kroku. Zresztą interesujące że to podnosisz, bo właśnie to mam za Twój styl, ale wtedy nie mogłem tego wiedzieć. Czy czujesz się pokrzywdzony tym że dostałeś minusa?
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:34:22 GMT 1
Shinkansen też będzie niewinny
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:35:11 GMT 1
kolejny z graczy, który nie potrafi odegrać w mafii swojej prawdziwej potężnej odklejki która łamiąc duże drzewa trzciną zaledwie tylko kołysze
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:35:30 GMT 1
Ja ewentualnie przyłożyłbym dziś ręke do Filthy Frank. Kolega przemykacz pierwsza klasa, żadnego posta prócz tych gifowych nie pamiętam
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:35:37 GMT 1
tego wypierdolenia megalomanii też by nie odegrał
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 18:36:47 GMT 1
No jak Jeremi i Mateja niewinni to Stachurski mafia, a jeśli nie Stachurski to trójca święta - Sinkansen, Filthy Frank, Francois Pignon i Pan Nikt Czemu w trójcy wymieniasz 4 graczy?
|
|