BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:36:56 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:37:19 GMT 1
pojawiła się za to mała rysa na Stępniu, który przestrzelił tożsamość BOSSa i przestrzelił ją w taki niewiarygodny sposób, że zajebało mi udawaną niewiedzą
ja też się nie znam na tożsamościach ale osobowość roku warto odróżniać
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:37:33 GMT 1
No jak Jeremi i Mateja niewinni to Stachurski mafia, a jeśli nie Stachurski to trójca święta - Sinkansen, Filthy Frank, Francois Pignon i Pan Nikt Czemu w trójcy wymieniasz 4 graczy? Baitowałem, cała moja gra rano to był bait
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:38:26 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 18:38:26 GMT 1
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:38:34 GMT 1
pojawiła się za to mała rysa na Stępniu, który przestrzelił tożsamość BOSSa i przestrzelił ją w taki niewiarygodny sposób, że zajebało mi udawaną niewiedzą ja też się nie znam na tożsamościach ale osobowość roku warto odróżniać Dlatego też pytam o Shinkansen. Ciężko mi uwierzyć że taki wjebaniec mnie nie rozczytał. Ja nawet się nie ukrywam?
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:39:45 GMT 1
pojawiła się za to mała rysa na Stępniu, który przestrzelił tożsamość BOSSa i przestrzelił ją w taki niewiarygodny sposób, że zajebało mi udawaną niewiedzą ja też się nie znam na tożsamościach ale osobowość roku warto odróżniać Dlatego też pytam o Shinkansen. Ciężko mi uwierzyć że taki wjebaniec mnie nie rozczytał. Ja nawet się nie ukrywam? z tego co zrozumiałem Stępień napisał, że jesteś njayem
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 18:39:48 GMT 1
Ja ewentualnie przyłożyłbym dziś ręke do Filthy Frank . Kolega przemykacz pierwsza klasa, żadnego posta prócz tych gifowych nie pamiętam Ja powiedziałem, co miałem powiedzieć. A teraz zrobię, co uważam za słuszne. Diablo 2.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:40:51 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 18:40:51 GMT 1
Dlatego też pytam o Shinkansen. Ciężko mi uwierzyć że taki wjebaniec mnie nie rozczytał. Ja nawet się nie ukrywam? z tego co zrozumiałem Stępień napisał, że jesteś njayem Nie mówimy o tożsamościach w D1! Stop.
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 18:40:51 GMT 1
Czemu w trójcy wymieniasz 4 graczy? Baitowałem, cała moja gra rano to był bait
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 20, 2024 18:40:58 GMT 1
Ty mi dałeś minusa, gdy ja napisałem jednego posta po 30 minutach gry w szachy, nadrabiałem kolejne i ciężko było powiedzieć w momencie, gdy tego minusa dostałem, czy faktycznie na tym poprzestałem. Dlatego odpisałem, że nie masz wstydu. Czemu to pominąłeś/w żaden sposób nie skomentowałeś? A dlaczego miałbyś nie dostać minusa? Zacząłeś od reakcji na swój nick, dla mnie naturalnym jest to że się idzie z tematem i na to reaguje krok po kroku. Zresztą interesujące że to podnosisz, bo właśnie to mam za Twój styl, ale wtedy nie mogłem tego wiedzieć. Czy czujesz się pokrzywdzony tym że dostałeś minusa? Bo ja szedłem z tematem, po prostu poprzednie posty uznałem za niewarte odpisania czy raczej nie pasowało mi do kreacji się do nich odnosić. A minusa dostałem zaraz po tym jak napisałem posta, gdy nawet jakbym chciał, to bym na inne rzeczy nie zdążył odpisać. Czy czuję się pokrzywdzony? Nie. Uznałem to za lekko złą wolę, ale krzywda mi się od tego nie stała. Przeczytam posty Stachurskiego, ale to już z domu, chcę wreszcie zjeść obiad w spokoju, będę za godzinę, może półtorej.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:43:20 GMT 1
Niestety ale nikogo z trójki Stachurski, Shinkansen, Stępień nie jestem w stanie uniewinnić, co jest zaskakujące biorąc pod uwagę poziom wjebaństwa i umiejętności
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:43:21 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:43:21 GMT 1
Nie wiem w sumie ale ja nie jestem a cię zgadłem
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:43:48 GMT 1
Niestety ale nikogo z trójki Stachurski, Shinkansen, Stępień nie jestem w stanie uniewinnić, co jest zaskakujące biorąc pod uwagę poziom wjebaństwa i umiejętności A gdyby tak....
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:43:51 GMT 1
Dlatego też pytam o Shinkansen. Ciężko mi uwierzyć że taki wjebaniec mnie nie rozczytał. Ja nawet się nie ukrywam? z tego co zrozumiałem Stępień napisał, że jesteś njayem nie
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 18:44:01 GMT 1
z tego co zrozumiałem Stępień napisał, że jesteś njayem Nie mówimy o tożsamościach w D1! Stop. Nie mówimy też o kreacjach z poprzednich edycji zdaje się. Albo ja czegoś nie kapuję, albo serio zmieńcie ten regulamin w końcu, bo sam z tego powodu post wcześniej edytowałem. Taka drobna dygresja, nie mam zamiaru nikogo za to wyrzucać, I aint no snitch.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:45:12 GMT 1
via mobile
Post by Stanisław Ulam on Feb 20, 2024 18:45:12 GMT 1
Nie mówimy o tożsamościach w D1! Stop. Nie mówimy też o kreacjach z poprzednich edycji zdaje się. Albo ja czegoś nie kapuję, albo serio zmieńcie ten regulamin w końcu, bo sam z tego powodu post wcześniej edytowałem. Taka drobna dygresja, nie mam zamiaru nikogo za to wyrzucać, I aint no snitch. Jesteś mistrzem gry?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:45:39 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:45:39 GMT 1
A dlaczego miałbyś nie dostać minusa? Zacząłeś od reakcji na swój nick, dla mnie naturalnym jest to że się idzie z tematem i na to reaguje krok po kroku. Zresztą interesujące że to podnosisz, bo właśnie to mam za Twój styl, ale wtedy nie mogłem tego wiedzieć. Czy czujesz się pokrzywdzony tym że dostałeś minusa? Bo ja szedłem z tematem, po prostu poprzednie posty uznałem za niewarte odpisania czy raczej nie pasowało mi do kreacji się do nich odnosić. A minusa dostałem zaraz po tym jak napisałem posta, gdy nawet jakbym chciał, to bym na inne rzeczy nie zdążył odpisać. Czy czuję się pokrzywdzony? Nie. Uznałem to za lekko złą wolę, ale krzywda mi się od tego nie stała. Przeczytam posty Stachurskiego, ale to już z domu, chcę wreszcie zjeść obiad w spokoju, będę za godzinę, może półtorej. Pan nikt ty weź mi powiedz tylko, dlaczego do tej pory się tak kitrałeś? Nie ma ról, jest jeden mord więc szanse na padnięcie w taki sposób też relatywnie mniejsze Nie widzę specjalnie powodu żeby ograniczać swój firepower
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:46:22 GMT 1
Podpinasz się pod Stępnia bo jest taki zajebisty czy bo tak Ci wygodnie? Ten post jest mocno niepokojący
|
|
|
Post by Filthy Frank on Feb 20, 2024 18:46:45 GMT 1
Nie mówimy też o kreacjach z poprzednich edycji zdaje się. Albo ja czegoś nie kapuję, albo serio zmieńcie ten regulamin w końcu, bo sam z tego powodu post wcześniej edytowałem. Taka drobna dygresja, nie mam zamiaru nikogo za to wyrzucać, I aint no snitch. Jesteś mistrzem gry? Przeczytałem regulamin, więc prawie że.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:47:46 GMT 1
Bo ja szedłem z tematem, po prostu poprzednie posty uznałem za niewarte odpisania czy raczej nie pasowało mi do kreacji się do nich odnosić. A minusa dostałem zaraz po tym jak napisałem posta, gdy nawet jakbym chciał, to bym na inne rzeczy nie zdążył odpisać. Czy czuję się pokrzywdzony? Nie. Uznałem to za lekko złą wolę, ale krzywda mi się od tego nie stała. Przeczytam posty Stachurskiego, ale to już z domu, chcę wreszcie zjeść obiad w spokoju, będę za godzinę, może półtorej. Pan nikt ty weź mi powiedz tylko, dlaczego do tej pory się tak kitrałeś? Nie ma ról, jest jeden mord więc szanse na padnięcie w taki sposób też relatywnie mniejsze Nie widzę specjalnie powodu żeby ograniczać swój firepower Ale zobacz Kwicoł, Nikt raczej miałby dzisiaj spokój i luz, a jednak wychodzi z kreacji i moim zdaniem daje dobre posty, jeden już tutaj zacytowałem. Czy tak zagrałby mafioza? Mam wątpliwości
|
|