|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:47:53 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:47:53 GMT 1
Podpinasz się pod Stępnia bo jest taki zajebisty czy bo tak Ci wygodnie? Ten post jest mocno niepokojący Gdyż?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:48:40 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:48:40 GMT 1
Pan nikt ty weź mi powiedz tylko, dlaczego do tej pory się tak kitrałeś? Nie ma ról, jest jeden mord więc szanse na padnięcie w taki sposób też relatywnie mniejsze Nie widzę specjalnie powodu żeby ograniczać swój firepower Ale zobacz Kwicoł, Nikt raczej miałby dzisiaj spokój i luz, a jednak wychodzi z kreacji i moim zdaniem daje dobre posty, jeden już tutaj zacytowałem. Czy tak zagrałby mafioza? Mam wątpliwości Dlaczego miałby spokój, skoro relatywnie sporo było wspominek o mafii siedzącej wśród mało aktywnych? Dlaczego nie pozwalasz mu samodzielnie odpowiedzieć na pytanie?
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:50:04 GMT 1
sam BOSS podpadł mi dzisiaj tym, że razem z Kwicołem szukają mafii najpłyciej jak się da i linią która dzieli u nich mafiozów od miastowych były przedstawiane w temacie dobre intencje
jeden i drugi też jest wyjątkowo przepełniony mam wrażenie tymi dobrymi intencjami i mi się to nie podoba
boss mam wrażenie, że jest też wyjątkowo mało frywolny jak na siebie, ale tutaj z kolei ja jestem hipokrytą
jeden i drugi ma też bardzo dziwne podejście do mojej osoby, bo ani zaatakować, ani pobronić a może najlepiej wyczekać w którą stronę pójdzie reszta miasta?
tym tropem idę dalej, bo skoro pociąg też jest kurwa niewinny, stępień też się wydaje być i ja też to gdzieś wokół tej sytuacji mafia sobie pozycja ustawiać musi
musi bo nie mam żadnego kontrkandydata, nie mam też kogokolwiek kto bym mnie bronił, a wczoraj nie było to takie pewne i mafia mogła pomyśleć że ten wjazd na mnie dwoch miastowych? to dla nich dary losu i trzeba jakoś zareagować o dlatego mateja też jest niewinny, bo reakcją którego mafiozy, jeszcze w wykonaniu gościa grającego z nami trzecią edycje? byłaby tego typu obrona połączona z tożsamościową gadką o typie niepokornym i tak naturalnie w odbiorze śmierdząca
kwicoł z bossem w tym wszystkim mam wrażenie że określili gotowość głosu na mnie, absolutnie nie chcą w tym przodować ale teoretycznie pchając temat na przód nie zadali sobie trudu żeby znalazł się jakiś kontrkandydat
dlatego też zaczepiłem dzisiaj kwicoła, że jego ofensywa jest zerowa i jest w chuj nijaki, a wy go też wszyscy uniewinniacie bo tak już chyba macie w nawyku
boss w tym aspekcie wygląda lepiej w sumie, wrócił teraz i próbuje ruszyć ten temat w którąkolwiek ze stron, a na pewno lepszą niż obecna
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 18:52:40 GMT 1
Podpinasz się pod Stępnia bo jest taki zajebisty czy bo tak Ci wygodnie? Ten post jest mocno niepokojący raczej jest dość zabawny
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:54:01 GMT 1
Ten post jest mocno niepokojący Gdyż? No moim zdaniem to jest trochę takie chwytanie się brzytwy i gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Ale zobacz Kwicoł, Nikt raczej miałby dzisiaj spokój i luz, a jednak wychodzi z kreacji i moim zdaniem daje dobre posty, jeden już tutaj zacytowałem. Czy tak zagrałby mafioza? Mam wątpliwości Dlaczego miałby spokój, skoro relatywnie sporo było wspominek o mafii siedzącej wśród mało aktywnych? Dlaczego nie pozwalasz mu samodzielnie odpowiedzieć na pytanie? Dobra, może ktoś by ruszył jego temat do końca dnia, ale obiektywnie wydaje mi się, że sytuacje Nikta była okej. Jako mafiozo na pewno mógłby się dłużej pokitrać, wyjść w innym momencie. A bronie go bo chciałbym skonsolidować core miasta i tak jak pisałem wcześniej - uniewinniam na czutke w momentach olśnieniach. Wcześniej uniewinniłem sobie ciebie, teraz spodobał mi się jeden post Nicka. Jakoś trzeba zawężać krąg podejrzanych. No i najlepiej byłoby dla mnie, żeby moi niewinni też ze sobą współpracowali
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:56:48 GMT 1
za 40 minut spierdalam na rakietki i nie będzie mnie do linczu, jak macie wątpliwości to ruszcie kurwa głową i spróbujcie ze mną pogadać w tym czasie bo szkoda mojego i waszego wstydu
ja w tym czasie na boku przeczytam te glony i spróbuje jakoś przebrać tą połowę graczy która niby jest, ale ich nie ma, bo matematycznie tam będzie conajmniej dwójka
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:57:30 GMT 1
ten post był cytatem ze Stępnia, do którego chciałem żeby się odniósł Pociąg
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 18:58:20 GMT 1
Mamy problem, bo żaden z Big 3 nie potrafi się konkretnie uniewinnić, a w dodatku klepią się nawzajem. Ten smród się będzie ciągnął za miastem do końca rozgrywki najpewniej. A ma ktoś tutaj prócz mnie pewne uniewinnienia? @everyone
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 18:58:46 GMT 1
uważasz, że ten post wielkiego myśliciela to jest coś, za czym warto podążać w tej gierce? i jeżeli tak, to jakie konkretne wnioski osobowe z niej wysnułeś, o ile jakiekolwiek? Nie wiem czy jest warty podazania, ale zastanawiam sie nad jego przeciwna strona. BOSS: mafiacorner.boards.net/post/101059/thread probuje przejac inicjatywe wskazania celu Stepien: mafiacorner.boards.net/post/101092/thread rowniez probuje przejac inicjatywe, ale wprowadza tutaj teorie o losowaniu Stachursky: mafiacorner.boards.net/post/101125/thread trzecia osoba, ktora chce aby podazac za jej typem mamy wiec trzech ludzi chcacych nadac inicjatywe, wydaje mi sie ze jeden z nich powinien w takim przypadku byc mafioza ten post był kreatywniemyślący i go polubiłem mimo że stawia mnie w złym świetle
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 18:59:19 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 18:59:19 GMT 1
No jaca ja mówię jasno cały czas że nie wiem co z tobą zrobić, bo mam lepsze mniemanie o twojej grze mafijnej, no ale ta opryskliwosc była niecharakterystyczna dla ciebie w mieście imo
Tzn ty opryskliwy bywasz, ale jak rozstawiasz ludzi po kątach, nie jak ciebie rozstawiają bo po prostu do tego nie dopuszczasz
Natomiast pod względem taktycznym to by nam sporo wyjaśniło, jakby twój kolor się wyjaśnił
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 19:00:06 GMT 1
Mamy problem, bo żaden z Big 3 nie potrafi się konkretnie uniewinnić, a w dodatku klepią się nawzajem. Ten smród się będzie ciągnął za miastem do końca rozgrywki najpewniej. A ma ktoś tutaj prócz mnie pewne uniewinnienia? @everyone problem to masz Ty bo cała nasza trójka na Ciebie zagłosuje
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 19:00:31 GMT 1
A skąd ta pewność? Poza tym to nie problem a wybawienie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:00:53 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:00:53 GMT 1
Mamy problem, bo żaden z Big 3 nie potrafi się konkretnie uniewinnić, a w dodatku klepią się nawzajem. Ten smród się będzie ciągnął za miastem do końca rozgrywki najpewniej. A ma ktoś tutaj prócz mnie pewne uniewinnienia? @everyone Ja miałem tego pociąga no ale powiedzmy że parę procent spadło na bazie tego dziwnego rozpierdolu Ten Mateja mi się wczoraj w miarę podobał, mimo sztywniactwa, ale dzisiaj wiele nie dołożył niestety
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 19:01:23 GMT 1
No jaca ja mówię jasno cały czas że nie wiem co z tobą zrobić, bo mam lepsze mniemanie o twojej grze mafijnej, no ale ta opryskliwosc była niecharakterystyczna dla ciebie w mieście imo Tzn ty opryskliwy bywasz, ale jak rozstawiasz ludzi po kątach, nie jak ciebie rozstawiają bo po prostu do tego nie dopuszczasz Natomiast pod względem taktycznym to by nam sporo wyjaśniło, jakby twój kolor się wyjaśnił co by Ci wyjaśnił mój kolor? przecież tu idzie masówka, a dwójka która mnie upierdoliła to najpewniej niewnini?
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 20, 2024 19:02:29 GMT 1
Mamy problem, bo żaden z Big 3 nie potrafi się konkretnie uniewinnić, a w dodatku klepią się nawzajem. Ten smród się będzie ciągnął za miastem do końca rozgrywki najpewniej. A ma ktoś tutaj prócz mnie pewne uniewinnienia? @everyone Ja miałem tego pociąga no ale powiedzmy że parę procent spadło na bazie tego dziwnego rozpierdolu Ten Mateja mi się wczoraj w miarę podobał, mimo sztywniactwa, ale dzisiaj wiele nie dołożył niestety No kurwa ten Mateja kiepsko wygląda tbh
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:03:17 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:03:17 GMT 1
No jaca ja mówię jasno cały czas że nie wiem co z tobą zrobić, bo mam lepsze mniemanie o twojej grze mafijnej, no ale ta opryskliwosc była niecharakterystyczna dla ciebie w mieście imo Tzn ty opryskliwy bywasz, ale jak rozstawiasz ludzi po kątach, nie jak ciebie rozstawiają bo po prostu do tego nie dopuszczasz Natomiast pod względem taktycznym to by nam sporo wyjaśniło, jakby twój kolor się wyjaśnił co by Ci wyjaśnił mój kolor? przecież tu idzie masówka, a dwójka która mnie upierdoliła to najpewniej niewnini? A ty nie mówiłeś że w grze pociągu widać brak dobrej woli?
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 19:04:07 GMT 1
już wam parę razy w życiu sprzedawałem protipa którego nikt nie nauczył się używać, że w mafii spełniam oczekiwania i ja na prawdę lepiej w tej gierce trybie kiedy mam wszystko podane
a przede wszystkim w kwestii rozsądnego ustawienia się i czujki jak powinienem zagrać
|
|
|
Post by Stępień on Feb 20, 2024 19:04:17 GMT 1
A skąd ta pewność? Poza tym to nie problem a wybawienie takie mam dziwne przeczucie, że jak przyjdzie co do czego to miasto się skonsoliduje przeciw mafii
|
|
|
Post by Jacek Stachursky on Feb 20, 2024 19:04:40 GMT 1
co by Ci wyjaśnił mój kolor? przecież tu idzie masówka, a dwójka która mnie upierdoliła to najpewniej niewnini? A ty nie mówiłeś że w grze pociągu widać brak dobrej woli? gościu wejdź w moje posty i przeczytaj 10 ostatnich żeby nie zadawać głupich pytań
|
|
|
Rozgrywka
Feb 20, 2024 19:05:18 GMT 1
via mobile
Post by Kwicoł on Feb 20, 2024 19:05:18 GMT 1
Ja patrzę w przyszłość gościu
|
|