|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:22:57 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:22:57 GMT 1
Nie no, mi to zabrzmiało w miarę ok, jednak mamy inne estymatory i znajomość Bossa niż Jeremiasz więc u niego mogło się co innego przebijać. Powiedzmy między postem gdzie się zastanawia nad Bossem a pisze że chętnie zszedł minęło siedem godzin, zresztą co to za wytłumaczenie mafiozy? No nie zagłosowałem bo lubię Leplera. Jeremiasz by na tym nie wpadł.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 21, 2024 12:23:04 GMT 1
pisalem o tym wczoraj, dla mnie BOSS dawal wajby Leppera, wiec moglem uspokoic swoje sumienie. oczywiscie chec sprawdzenia wajchy ktora sam zapoczatkowales tez byla waznym czynnikiem Ty jeremi czekaj, bo właśnie cały problem jaki mieliśmy z Bossem to że wajbowo wygląda inaczej niż w swoich poprzednich miejskich wcieleniach Jakie widziałeś podobieństwo do Leppera? No bardzo mozliwe, tylko pamietaj o tym, ze ja mialem tylko jedna gierke do oceny. Wedlug mnie mial podobny luz co Lepper i nie bal sie uderzac w grube ryby, dodatkowo nie widze tutaj zbytnio podpinania sie do kogos, tylko raczej swoja gierka.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 12:23:09 GMT 1
Co do pociąga, no to ja m taki argument na jego brak winy w podejście do Stachura No bo chłop w ten pierwszy dzień strasznie się w niego wpierdolił, naparzał nawet w nocy, w pewnym momencie to już overkill był xD A potem dobę później niweczy sam własną robotę, uniewinniając go i wajchując najpierw na ciebie, potem na Pidżona Jaki miałby w tym sens? Imo mafioza próbowałby przepchnąć taki lincz do końca bo wiedziałby, że jeśli nie zrobi tego teraz, to potem może być raczej po ptokach, wystarczy sobie przypomnieć jak kolanem dopychał tego Papieża A tak zamienił wyjebanie kacperka na wyjebanie jakiegoś lewkonia Jeżeli zrobiłby coś takiego w mafii, to sam by sobie szkodził Chyba że Stachursky byłby z nim w mafii. Bo mafia potrzebuje do wygranej 2 uniewinnionych/mniej uwinnionych, a nie jednego. W takiej sytuacji dużo by zależało od tego, kto jest trzecim mafiozą. Może nagle się okazało, że tego Jacka jednak trzeba ratować, żeby zachować szansę na wygraną? Natomiast to raczej traktuj jako jedną z teorii, a nie mój główny punkt widzenia. Nie jest tak, że chciałbym dziś tego Jacka sprawdzać. Zwłaszcza, że widzę argumenty za jego niewinnością.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:23:30 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:23:30 GMT 1
To zdecydowanie bardziej śmierdzi Matejkowa konieczność napisania czegokolwiek że jednak głosuje i potem sruuu w długą.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 21, 2024 12:24:15 GMT 1
hmm, tutaj nie przeszkadzało się zastanowić nad Bossikiem tutaj nawet nie wiedzialem jeszcze ze to on xd --- jak wyjebac to zjebane puste zagniezdzenie w cytacie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:26:44 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:26:44 GMT 1
Stępień coś pisał o Nikcie?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:28:17 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:28:17 GMT 1
no ja się zgadzam, nie wyglądało to dobrze na starcie, a obecnie wygląda to dramatycznie Mateja poproszę Cię o zdanie na podstawie tego co jest napisane, bo najłatwiej się przypierdolić do Kwiczoła że głupio pisze ale o kamieniu milowym gierki to coś nie widzisz co jest pięć Postaram się coś wymyślić, ale nie obiecuję, że nie skończy się na wysrywie typu, że ktoś dziwnie pisze i dlatego lecę w Kwiczoła. Póki co LECĘ lulu, od rana LECIMY z tematem. HEH, bo skoczek,.. leci heheh, TAK WIEM, Mateja to raczej NIE leci. Znam już te teksty hejterów.. To jest moment w którym Mateja był już po lekkim opierdolu, wcześniej pozwalał sobie na luz, hehe, zlinczujmy Kwiczoła a jak wszedł na świecznik to jak kamień w wodę. Cztery posty po tym w dniu linczu, w dniu wejścia postów dziesięć.
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 12:28:24 GMT 1
Shinkansen jest na 95% niewinny, a jeżeli nie jest to przebił swój szklany sufit i te słynną ścianę, jedyną której wcześniej przebić nie potrafił i moim zdaniem dalej nie potrafi Weź mi to serio mocno uargumentuj. Bo ja mam takie mocne "chuj wie" i daleko mi do uniewinnienia go, bo widzę rzeczy, które mnie mocno uwierają. Ale jednocześnie widzę tę aktywność, widzę tę moc przy napierdalaniu w Ciebie, widzę zaciekłość - więc ciężko mi powiedzieć też "ten gość jest na pewno winny, linczujmy go". No ale nie potrafię zapomnieć tego, że wygląda jakby mu przede wszystkim zależało na pozycji i jeszcze jednej rzeczy, ale to rozpiszę później.
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 12:30:04 GMT 1
Jaca nie komentuj Tuchela tylko chodź pogadać Tuchel do Barcelony.
|
|
|
Post by jeremi on Feb 21, 2024 12:31:00 GMT 1
A weź poczytaj Franka, Ulama, Mateję i Nikta. ok, ale zrobie to pewnie gdzies po 16
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:35:31 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:35:31 GMT 1
Niemrawy ten Nikt, no.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:35:37 GMT 1
Za każdym jebanym razem wbije w temat jakiś mafiozo i pisze nooo ten Panasiuk/WP/Lepper/Bongo to coś chujowo gra nie rozpycha się łokciami/brak mu luzu/chujowo odwzorowuje miejską metę za każdym kurwa razem. Bingo mogę już odhaczać
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:36:30 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:36:30 GMT 1
Za każdym jebanym razem wbije w temat jakiś mafiozo i pisze nooo ten Panasiuk/WP/Lepper/Bongo to coś chujowo gra nie rozpycha się łokciami/brak mu luzu/chujowo odwzorowuje miejską metę za każdym kurwa razem. Bingo mogę już odhaczać welcome to the crib, niestety nie robią tak tylko mafiozi, ja też jestem zakładnikiem tych rzeczy
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:37:05 GMT 1
Ty jeremi czekaj, bo właśnie cały problem jaki mieliśmy z Bossem to że wajbowo wygląda inaczej niż w swoich poprzednich miejskich wcieleniach Jakie widziałeś podobieństwo do Leppera? No bardzo mozliwe, tylko pamietaj o tym, ze ja mialem tylko jedna gierke do oceny. Wedlug mnie mial podobny luz co Lepper i nie bal sie uderzac w grube ryby, dodatkowo nie widze tutaj zbytnio podpinania sie do kogos, tylko raczej swoja gierka. no to brzmi rozsądnie być może nawet za rozsądnie jak na twój wkład w gierkę xD ale z tego co pamiętam, to na podobnych przesłankach zostałeś wyjebany ostatnio, więc na razie odpuszczam ten argument, bo nie czuję tu poza tym jakiejś nerwowości
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:37:21 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:37:21 GMT 1
a teraz nie płacz tylko koncentracja i skoro mamy taką samą dolna stronę drabinki to chodź dawaj jakieś insighty
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 12:38:24 GMT 1
Francois Pignon 5 - Jeremi, Kwicoł, Pan nikt, Robert Mateja, ShinkansenBOSS 2 - BOSS, Stępień Stępień 1 - Stanisław Ulam Stanisław Ulam 1 - Francois Pignon Brak głosu: Jacek Stachursky - 1 pkt karny Filthy Frank - 1 pkt karny
Frank chciał zmienić na Pignona ale mu nie zmieniło.
Mafia nie mogla wiedzieć czy wajcha wyjdzie dopóki sami nie wsadzą głosów.
Boss niewinny = jaki profit z wajchy?
Profit z wajchy jeśli Ulam w mafii który wchodził w konflikt z Pignonem. Jeśli Ulam mafia, to wśród skutecznie wajchujacych jest mafioza. Franka odrzucam bo po co miałby o tym pisać wprost?
Mateja, Jeremi, jakie były Wasze motywacje do głosu na Pignona? Co o nim sądziliscie? Kiedy poczuliście niewinność Bossa?
Mafia: Ulam, Mateja, Nikt/Frank? Frank mógł mieć wcześniej na Bossie, ale zejść, żeby zwiększyć szanse na zrzut Pignona.
Na ile jesteś pewien swoich uniewinnień? Na ile te zielone kolorki są dla Ciebie niepodważalne?
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:40:03 GMT 1
Co do pociąga, no to ja m taki argument na jego brak winy w podejście do Stachura No bo chłop w ten pierwszy dzień strasznie się w niego wpierdolił, naparzał nawet w nocy, w pewnym momencie to już overkill był xD A potem dobę później niweczy sam własną robotę, uniewinniając go i wajchując najpierw na ciebie, potem na Pidżona Jaki miałby w tym sens? Imo mafioza próbowałby przepchnąć taki lincz do końca bo wiedziałby, że jeśli nie zrobi tego teraz, to potem może być raczej po ptokach, wystarczy sobie przypomnieć jak kolanem dopychał tego Papieża A tak zamienił wyjebanie kacperka na wyjebanie jakiegoś lewkonia Jeżeli zrobiłby coś takiego w mafii, to sam by sobie szkodził Chyba że Stachursky byłby z nim w mafii. Bo mafia potrzebuje do wygranej 2 uniewinnionych/mniej uwinnionych, a nie jednego. W takiej sytuacji dużo by zależało od tego, kto jest trzecim mafiozą. Może nagle się okazało, że tego Jacka jednak trzeba ratować, żeby zachować szansę na wygraną? Natomiast to raczej traktuj jako jedną z teorii, a nie mój główny punkt widzenia. Nie jest tak, że chciałbym dziś tego Jacka sprawdzać. Zwłaszcza, że widzę argumenty za jego niewinnością. no właśnie to jest risky move mimo wszystko, szczególnie że siedział już na Jacy ten Stępień a jak spojrzę sobie na szybko w pamięci na mafijne wydania Montiego, to on raczej w poważne przepychanki ze współmafiozami się nie wdawał, przynajmniej z tymi mocnymi z Karasiem się nie bił, z Elrondem się nie bił, z Harrierem też raczej nic znaczącego tam nie było jak mnie pamięć myli to poprawcie, ale ja to tak widzę no a w przypadku mafii pociąg - jaca, to już mamy bardzo mocny skład i wyobrażam sobie że to oni tworzą głowy hydry, w przypadku jak jeden z nich poleci i dolosuje im kogoś słabszego, mogącego polecieć nawet siłą rozpędu, to już się robi ciepło, więc raczej uważam to za mało prawdopodobne
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:40:34 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:40:34 GMT 1
100% Pignon 99% Kwiczoł 90% Boss 80% Stachursky 70% Jeremi
enough now jak to w love actually powiedziano
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:42:09 GMT 1
Mamy trzy lincze na znalezienie dwóch mafiozów, nie widzę już sensu żeby wracać z tematem do braterstwa wykutego w boju, bo jeśli ktoś mnie tam robi w chuja to maks 1.
A np powiązania dajmy na to Ulm - Matejko są takie że jeden lincz teoretycznie sprawdza dwie pozycje.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:43:10 GMT 1
a teraz nie płacz tylko koncentracja i skoro mamy taką samą dolna stronę drabinki to chodź dawaj jakieś insighty Ale ja nie napisałem nigdzie że mamy taką samą dolną stronę, u mnie dolna strona to: Stępień Mateja Ty też tu jesteś ale już bliżej zółtych - Shinkansen żółte Stanisław Ulam - jak mi się nie uniewinni w trakcie dnia to można go sprawdzić, bo bardzo mało jest autorskiej myśli od niego Filthy Frank Stachurski No i dalej utrzymuje że wolałbym wyjebać dziś grubą rybe niż glona
|
|