BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:43:57 GMT 1
Mamy trzy lincze na znalezienie dwóch mafiozów, nie widzę już sensu żeby wracać z tematem do braterstwa wykutego w boju, bo jeśli ktoś mnie tam robi w chuja to maks 1. A np powiązania dajmy na to Ulm - Matejko są takie że jeden lincz teoretycznie sprawdza dwie pozycje. Eeeeee mamy dwa lincze nie trzy
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:43:59 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:43:59 GMT 1
To tego Franka przeczytaj krasawym okiem.
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:44:24 GMT 1
Więc jak popchniemy dziś jakiegoś niewinnego glona to jutro będą ciężary i wścieklizna
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:44:33 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:44:33 GMT 1
Mamy trzy lincze na znalezienie dwóch mafiozów, nie widzę już sensu żeby wracać z tematem do braterstwa wykutego w boju, bo jeśli ktoś mnie tam robi w chuja to maks 1. A np powiązania dajmy na to Ulm - Matejko są takie że jeden lincz teoretycznie sprawdza dwie pozycje. Eeeeee mamy dwa lincze nie trzy Trzy, trzy, wczoraj czytałem setup, mord się nie liczy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:46:24 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:46:24 GMT 1
Ja trochę nie kumam czemu chcesz pchać grubą rybę, bo imo:
a) jest mord mafii, po co wyręczać b) ten Stępień to się zrobił na dwoje baba wróżyła ale poziom odklejki miastowy, na minus że tworzy wrażenie rozbijania miasta c) mamy trzy lincze a nie dwa d) właściwie wszystkie grube ryby poza garym współpracują i tworzą jakiś szkielet, wiec jeśli są sami niewinni to mafia musi to rozbijać
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:46:46 GMT 1
Kurwa ja byłem przekonany że mafia musi trzech niewinnych zlinczować żeby wygrać No to trochę zmienia postać rzeczy, mogę tego Shinkansena odpuścić dzisiaj
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:47:36 GMT 1
Ja trochę nie kumam czemu chcesz pchać grubą rybę, bo imo: a) jest mord mafii, po co wyręczać b) ten Stępień to się zrobił na dwoje baba wróżyła ale poziom odklejki miastowy, na minus że tworzy wrażenie rozbijania miasta c) mamy trzy lincze a nie dwa d) właściwie wszystkie grube ryby poza garym współpracują i tworzą jakiś szkielet, wiec jeśli są sami niewinni to mafia musi to rozbijać Bo byłem przekonany, że jak zlinczujemy dziś niewinnego glona, a w mordzie polece ja albo Kwicoł, to jutro się tutaj zagryziecie ze Stachurskim i Stępieniem - a jeśli ewentualnie w trójke bylibyście w mafii no to GG
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:47:59 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:47:59 GMT 1
Jutro będzie dwóch graczy mniej i więcej świadomości, sprawdzając dziś np nitkę Ulam - Matejko dostajesz jeszcze więcej informacji. Bo jak tam będzie niewinny to jutro już huj, trzeba wywrócić stolik. A jak trafisz grubą rybę niewinna to dalej nie wiesz czy Cię shinkansen albo stachur nie robią w huja, ale musisz wrócić do kogoś jak Matejko kto więcej informacji Ci w grze nie da bo przepadł jak kamień w wodę.
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:49:42 GMT 1
właśnie kurwa pociąg dobrze mówi, przecież jak jest mord dzisiaj, a my się pomylimy przy takim pociągu czy innym nikcie, to dajemy w zasadzie drugi mord za darmo mafii
ten duet mateja - ulam wygląda sensownie na teraz imo
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:51:02 GMT 1
boss sprawdzamy Ciebie albo któregoś glona ale nie Mateję A skąd ta pewność
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:51:20 GMT 1
ide coś zjeść w końcu
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:52:07 GMT 1
Smacznego i konkretnego kloca po jedzeniu
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:53:19 GMT 1
boss sprawdzamy Ciebie albo któregoś glona ale nie Mateję A skąd ta pewność boss dobrze kombinuje, bo ja też myślałem dzisiaj o tym, że drugim stanowczo uniewinniającym mateję po ulamie był stępień xD Z TYM ŻE jest taki klops, że oni raczej w mafii razem być nie mogą, bo stępień z ulamem pchają się nawzajem dość mocno nawet to jebane losowanie przecież jak obaj byliby w mafii można by ułożyć inaczej więc imo każdy z nich może być z mateją w mafii ale raczej tylko jeden
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 12:53:39 GMT 1
Smacznego i konkretnego kloca po jedzeniu dziękuję, będzie konkret specjalnie dla ciebie
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:54:13 GMT 1
No jest też opcja że Stępień popisuje się nadwiedzą
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:54:52 GMT 1
Uff, tak, jestem od godziny online, czytałem temat od mojego ostatniego posta aż do teraz. Ciężko wyciągnąć wnioski jak 3/4 z tych postów to pogadanki - napierdalanki między sobie znanymi graczami. Oczywiście z pozycji miastowego lampka pali mi się przy osobach, które mnie wrzucają na świecznik, ale nie mam im tego - przynajmniej teraz, na tym etapie, za złe. Wiadomo, że celowanie się w cichych przemykaczy jest na start zawsze w modzie. To jest ta sama osoba na przestrzeni kilkunastu dni. Wszystko uleciało z tego balona. Mateja mafia. No ale to jest dość mocny gong
|
|
BOSS
Edycja#42
married
|
Post by BOSS on Feb 21, 2024 12:56:35 GMT 1
Jeszcze wszedłem sprawdzić te Anie i ona ten post napisała w D1, mając podobną do Roberta aktywność
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 12:58:21 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 12:58:21 GMT 1
boss dobrze kombinuje, bo ja też myślałem dzisiaj o tym, że drugim stanowczo uniewinniającym mateję po ulamie był stępień xD Z TYM ŻE jest taki klops, że oni raczej w mafii razem być nie mogą, bo stępień z ulamem pchają się nawzajem dość mocno nawet to jebane losowanie przecież jak obaj byliby w mafii można by ułożyć inaczej więc imo każdy z nich może być z mateją w mafii ale raczej tylko jeden wiesz co, jesli Stępień jest w mafii to akurat to bardzo pasuje do niego plus myślę że Klocuch - Wiśnia DYSTANSING też trochę w grze jednak nawet nie chodzi o zyskanie pozycji po linczu tylko o stworzenie wrażenia i niemożność połączenia, co z tego że Ulam pchał wczoraj Stępnia na bazie losowania? przecież to nic nie znaczyło, zero efektu a Mateje obaj mogliby wiedzieć że muszą chronić
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 13:04:15 GMT 1
Ostatnie pytanie przed snem: Jacek Stachursky Stępień Kwicoł BOSS Shinkansen i ewentualnie jeszcze inni, którzy grali w edycji z Wiśniakiem: jak grał mafiozo Klocuch? Budował pozycję? Był merytoryczny? Czy pisał wkurzające rzeczy, czy raczej był przymilny? Plus dla Nikta, aczkolwiek Ulam nie gra jak Klocuch. Ja myślałem, że to Sidor. Ja przeczytałem z tamtej edycji 3 posty, więc nie mam zielonego pojęcia jak grał Klocuch. Stąd moje pytanie do tych, którzy grali z nim, ja nie mam czasu czytać tej edycji (w sensie te 10 stron 17.-27. mam dalej nienadrobione), więc tym bardziej nie poczytam Klocucha, muszę bazować na Waszych opiniach, wszyscy w mafii nie możecie być. Czyli tak: Ulam podszczypuje Franka - plus dla Franka jeśli Ulam w mafii, Klocuch grał na distancing, ale podejrzewam, że tu jest bardzo straight-forward. Ulam hołubi Mateję i Nikta. Jednocześnie Ulam chce rozszerzać mapę gry na 'glony'. Po wyłączeniu Mateji i Nikta zostaje właściwie tylko Jeremi i nieżyjący Pignon. Idzie pociąg na Bossa i Ulam zauważa, że Pignon ciężej niż Boss, a to nieprawda, bo na Bossa ciężko było złapać trakcję. Pignon otwarcie antagonizuje Ulama. Więc jeszcze raz - jeśli Ulam jest w mafii, to w wajchujących na Pignona na pewno jest mafioza i rosną szansę Mateji/Nikta. Nikt, co sądzisz o Matejce? Sądzę, że to glon, który prawie nie gra. Wyjebanie go to leniwy lincz, ale jeśli się dziś nie uaktywni, to go można jutro zlinczować. Jak myślałem, że Stachursky jest w mafii, to Mateję miałem za winnego, ale nawet nie pamiętam na jakiej podstawie. I w związku z tym nie wiem, czy jak Stachursky niewinny, to to uniewinnia Mateję. Chyba nie, poczytam go w kolejnej przerwie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 13:04:15 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 13:04:15 GMT 1
wiecie co tylko jednocześnie trochę się boje ze to może być wypust w Mateję, tj. zrobienie z niego łatwego celu
|
|