|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:29:58 GMT 1
tak na czysto bez biasu w moją stronę czy stronę Nimfa jak to brzmi? 'rzucę na X co mam i zobaczę jak się temat poniesie' samo w sobie jeszcze nie jest złe, ale dodając kaliber gracza i to, że to chłop co do zasady z topowa mapa gry to mam pewne wątpliwości co do intencji bo jednocześnie to jest takie - zobaczę czy da się go wypierdolić a jak nie to dopiero będę patrzył na kierunki które wskazał bezgranicznie no dobra ale oni mogą ci powiedzieć że ja jestem niewinny ale to nie zmieni faktu że mogę być parobkiem bez szkoły i się wierutnie mylić więc w jakim świecie miastowy Gary by zrezygnował z własnych przemyśleń i poszedł za tym co napisane? 'gra jest i tak wygrana' - no ja mimo że mam dużo uniewinnień to tego w ogóle nie czuję, a Ty to czujesz po tym że ja będę niewinny i wtedy moje trafy magicznie staną się celne? Ufam w Twój skill a nie mam czasu. Tak więc jak mi osoby, którym ufam w skill dość mocno, ale nie tak mocno jak Tobie, za to mocniej ufam w ich niewinność powiedzą, żeś niewinny, to mogę Ci z braku lepszych opcji na stole zaufać. Ale mam też propozycję: mamy 3 lincze, Ty wskazałeś 5 graczy, wśród których muszą być 3 mafie. 2 lincze idziemy wg Twoich typów, jeśli choć raz trafisz, to trzeci lincz też może być wedle Twojej wizji, jeśli natomiast będą 2 pudła, to w trzecim lecisz Ty. Przy czym te 2 typy mogą być dowolny, możesz nawet wybrać mnie. Powiem więcej, jeśli na to pójdziesz, to nawet oddam na siebie głos, tylko potem Kwiczoł i reszta muszą dopilnować, że jeśli padnie 2 niewinnych, to trzecim jesteś Ty. A jak nie jesteś tak pewien tego, czy rozwiązałeś zagadkę, to przyjmij też do wiadomości, że dla mnie nie jesteś tak niewinny jak to malujesz w temacie, że każdy powinien widzieć i zacznij współpracować. Bo tak jak nie uważam już, że Stępień jest top 2 czystych, tak zgadzam się z nim w tym, że niektóre zagrania masz na granicy faulu czy też manipulacji i nie wiem, czy on mi włazi na plecki, czy po prostu faktycznie widzi to co ja. chuja mamy a nie 3 lincze
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 15:31:14 GMT 1
Frank, Kwiczoł - aktualna opinia o Nikcie pls uważam że gra jak na siebie dość zachowawczo no i z jednej strony wiem, że napisał ten esej nt. "dlaczego będę mniej aktywny" a z drugiej i tak mi brakuje jakiegoś złapania mafiozy za jaja i powiedzenia "mam cię", nawet jeśli niecelnego mam trochę podobne wajby jak w ślepokulawej od Podsumowania Reda, tylko no tam była jedna zasadnicza różnica - gość miał rolę, a tu gramy na czysto to pytanie innych o zdanie odnośnie ciebie no trochę leniwe mi się wydaje jak na Garego, natomiast nie wiem, jaki miałby cel robiąc coś takiego w mafii? bo zaufania to nie budzi raczej i tak
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 15:32:17 GMT 1
problem w tym że ciężko powiedzieć xD bo miał i takie, i takie edycje po obu stronach imo no ale nawet porównując do poprzedniej edycji to jest bardziej przemykający, tam jak właził to robił gnój w temacie natomiast jeżeli jest w mieście to umie odpalić się w decydujących momentach, więc choćby z tego powodu nie wiem, czy dobrym pomysłem jest myślenie o nim jako o kandydacie do linczu przed mordem, jeżeli jest miastowy i jego czutka znowu go nie zawiodła w jakimś momencie, to może polecieć rękami mafii Mafia w życiu nie zamorduje przecież takiego Stępienia, daj spokój no bo teraz ewidentnie gra na to, żeby w tym mordzie nie polecieć xd tylko nie wiem, czy przypadkiem mu tak wychodzi, czy pozycjonuje się tak z premedytacją
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 15:33:57 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 15:33:57 GMT 1
trochę mam feeling dyskordowej z tym co robi Stępień, nie wiem kto z Was widział? tam też poszedł va banque bo gierka byla prawie przegrana, jakby teraz mnie przepchnął a w mordzie jakiegoś kshaqa, to może byłyby szanse dla mafii
a odpalenie nastąpiło w momencie grzmotów - DZIŚ MATEJA
i spadającej pozycji Stępnia
Nikta mam trochę NAI w tej sytuacji, jeszcze do dogadania
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 15:34:38 GMT 1
Ufam w Twój skill a nie mam czasu. Tak więc jak mi osoby, którym ufam w skill dość mocno, ale nie tak mocno jak Tobie, za to mocniej ufam w ich niewinność powiedzą, żeś niewinny, to mogę Ci z braku lepszych opcji na stole zaufać. Ale mam też propozycję: mamy 3 lincze, Ty wskazałeś 5 graczy, wśród których muszą być 3 mafie. 2 lincze idziemy wg Twoich typów, jeśli choć raz trafisz, to trzeci lincz też może być wedle Twojej wizji, jeśli natomiast będą 2 pudła, to w trzecim lecisz Ty. Przy czym te 2 typy mogą być dowolny, możesz nawet wybrać mnie. Powiem więcej, jeśli na to pójdziesz, to nawet oddam na siebie głos, tylko potem Kwiczoł i reszta muszą dopilnować, że jeśli padnie 2 niewinnych, to trzecim jesteś Ty. A jak nie jesteś tak pewien tego, czy rozwiązałeś zagadkę, to przyjmij też do wiadomości, że dla mnie nie jesteś tak niewinny jak to malujesz w temacie, że każdy powinien widzieć i zacznij współpracować. Bo tak jak nie uważam już, że Stępień jest top 2 czystych, tak zgadzam się z nim w tym, że niektóre zagrania masz na granicy faulu czy też manipulacji i nie wiem, czy on mi włazi na plecki, czy po prostu faktycznie widzi to co ja. chuja mamy a nie 3 lincze No jak? Przecież mafia musi wyjebać 4 niewinnych w linczach. 1 już padł, zostały 2 pudła.
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:35:39 GMT 1
dobra Shin prosta piłka dzisiaj ja, jutro Ty, jak obaj jesteśmy niewinni to trudno
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:35:58 GMT 1
chuja mamy a nie 3 lincze No jak? Przecież mafia musi wyjebać 4 niewinnych w linczach. 1 już padł, zostały 2 pudła. no wiem, jebło mi się w liczeniu
|
|
|
Post by Pan nikt on Feb 21, 2024 15:36:04 GMT 1
Zawsze* było. *Od edycji X. było chyba samobójstwo, nie głosowanie, imo przy głosach zbieranych przez bota to nie ma odniesienia za bardzo
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:38:15 GMT 1
no shin, co sądzisz o mojej propozycji? dla Ciebie chyba optymalna, bo i tak padniesz w mordzie? a mnie w sumie jeden chuj, jak jesteś niewinny to moja gra i tak jest bez sensu, to lepiej jak padnę dziś
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:39:43 GMT 1
shinkansen i mateja to będzie kończąca kolejka moim zdaniem
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 15:39:52 GMT 1
Kurwa stępień czy ty czasem nie rzucasz na lewo i prawo porównaniami do wykrywacza, żeby potem takie gówno wyciągnąć z kapelusza?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 21, 2024 15:40:11 GMT 1
via mobile
Post by Shinkansen on Feb 21, 2024 15:40:11 GMT 1
dzisiaj Mateja
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:40:21 GMT 1
był taki jeden post shinkansena który mi mignął dziś w robocie, gdzie niby Matejaszczyka atakował, ale bronił
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:40:58 GMT 1
Kurwa stępień czy ty czasem nie rzucasz na lewo i prawo porównaniami do wykrywacza, żeby potem takie gówno wyciągnąć z kapelusza? gdybym był wykrywaczem zaproponowałbym to po mordzie
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:41:21 GMT 1
a ja to proponuję teraz, jest zapas 1 linczu, wtedy spokojnie można mateje linczowac
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 15:41:39 GMT 1
shinkansen i mateja to będzie kończąca kolejka moim zdaniem pociąg z mateją, którego to mateję pociąg chce dzisiaj wyjebać no ok nie klei mi się to nic a nic, sam mówiłeś że takie zagrania w tym setupie są wybitnie niekorzystne
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:42:26 GMT 1
on go nie chce zlinczować
|
|
|
Post by Stępień on Feb 21, 2024 15:42:42 GMT 1
on chce żeby wyglądało że go chce zlinczować
|
|
|
Post by Kwicoł on Feb 21, 2024 15:44:08 GMT 1
a gdzie tobie to wygląda tak, że tak naprawdę nie chce? bo jeżeli był taki moment, to pominąłem
|
|
|
Post by Stanisław Ulam on Feb 21, 2024 15:44:14 GMT 1
Dzisiaj losowanie znowu o 19:30.
Powód? Po raz kolejny Liga Mistrzów.
|
|