|
Niebo
Mar 5, 2024 22:00:03 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:00:03 GMT 1
Paulie imo niewinny mocno
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:00:21 GMT 1
Post by Nicest Man in Hollywood on Mar 5, 2024 22:00:21 GMT 1
No pewnie koniec końców będzie niewinny, bo trochę jednak zbyt wystawia łeb jak na siebie w Mafii, zgadzam się. W sensie Mejer.
A Paulie dość dobrze się obronił. Może być niewinny, ale pewności nie mam. Skąd Twoja pewność wynika?
Shadowheart + Dejnarowicz + kto?
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:09:47 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:09:47 GMT 1
Paulie piękne emocje pokazuje i nie taką śmieszkowatą naturalność jak Karetka czy pseudopijacki chłód jak Despero tam fajnie zareagował na pancze, ten post "ciekawe czy ktoś poda mi rękę" piękny no i dał z serducha w nocy + rozkręca się z trwaniem gry przypomina mi mocno Oh Dae Su Gary się nie rozkręca i nie zrobił niczego "o kurwa, ależ miastowa emocja" Shadowheart się wylimitował, a nawet nie wiem, o czym pisał poza argumentami na poziomie Cugowskiego d'Angelo powinien być celem mordu - potrafi się uniewinnić nawet lepiej niż ja i Lewkoń, a do tego wywalić samodzielnie mafiozów z charyzmą - czemu nie padł w d1 czy d2?
Dejnarowicza mam za niewinnego raczej
brakuje mi osób do mafii
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:12:39 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:12:39 GMT 1
Prorok ma bardzo dobre odpowiedzi i interakcje, gdzie jednak rozjebanie kogoś analizą?
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:14:56 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:14:56 GMT 1
może ten Kutasik? dopycha ludzi kijem, gdy trzeba
niestety nie znam mafijnej mety Laurenta
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:15:26 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:15:26 GMT 1
Gary na pewno żaden pewniak, najmniej pewny, latam między uniewinnianiem go a oskarżaniem co chwilę xD
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:17:44 GMT 1
Post by Laura Breckenridge on Mar 5, 2024 22:17:44 GMT 1
O Kutasiku to ja zapominam, że gra.
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:19:09 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:19:09 GMT 1
z Książulem miałem mocne mindmeldy
Egze bardzo naturalny i emocjonalny
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:23:26 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:23:26 GMT 1
Clarkson nie pasuje mi razem z Shadowheartem
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:24:51 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:24:51 GMT 1
Boniek by tak chyba nie grał słabo w mafii, on lubi szoł
mógł spokojnie zlecieć z braku laku
zostają mi
Monti Gary kshaq kurwiszon laurent
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:29:58 GMT 1
Post by Nicest Man in Hollywood on Mar 5, 2024 22:29:58 GMT 1
może ten Kutasik? dopycha ludzi kijem, gdy trzeba niestety nie znam mafijnej mety Laurenta On nie ma mafijnej mety, nie wiem czy kiedykolwiek w Mafii zagrał. Jeśli tak, to ostatni raz w 2014~ roku. No raczej niewinny jednak.
Wojek raczej niewinny, zgadzam się.
Może po prostu Shadowheart + Boniek + Dejnarowicz, a miasto się trochę kłóci. Jest możliwość. Po pierwszych kilku godzinach d3 czułem się komfortowo w temacie, wydawało mi się, że gierka serio idzie w miarę w dobrym kierunku. Czułem niewinność w całej ekipie Prorok, Mejer, Przejedyny, Książulo. Im bliżej linczu, tym coraz gorzej. No ciekawe.
E: No ale ten Boniek rzeczywiście gra tak spektakularnie nijako, że może Mafiozą nie jest. Ewentualnie jakaś strategia.
Dejnarowicza mam potencjalnie w Mafii, bo nie widzę do czego jego gra dąży.
Aczkolwiek to, że ostatecznie w linczu dostałem głosy i od Mejera i od Przejedynego bardzo interesujące xD A obaj w Mafii? Ma to sens?
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:54:15 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:54:15 GMT 1
któryś będzie chyba
oni naprawdę wymuszenie strasznie Cie atakowali pod koniec tego d1, aż się za głowę łapałem
razem nie wiem, taka powermafia?
no i low imo niewinny
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:55:19 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 22:55:19 GMT 1
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 22:59:24 GMT 1
Post by Arthur Simon Santino on Mar 5, 2024 22:59:24 GMT 1
Volv skąd ten nóż w moje plecy w d1??
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:06:00 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 23:06:00 GMT 1
ok Gary mafia mi wyszło w głowie 90%
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:06:44 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 23:06:44 GMT 1
Gary kshaq to dwóch już
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:17:11 GMT 1
Post by Nicest Man in Hollywood on Mar 5, 2024 23:17:11 GMT 1
No jak któryś będzie, to obaj zaliczyli kolejny upgrade w graniu jako Mafioza, ale kurde jednak bliżej mi do Mejera. Dlaczego:
Mejer - d1 normalnie w zasięgu jego mafijnej mety. Stąd wjechałem w d2 z analizą, że może być w Mafii. W d2 trochę średnio się bronił z tym słynnym już mięskiem w kebabie xD w porównaniu do mięska w moim kebsie. Prorok go tam ładnie punktował również. Nie miałem podstaw żeby dać jakoś mocno wyżej, ale no temat się tym nie zgadzał za bardzo. W d3 dalej go dałem tak naprawdę jako trzeciego od dołu. No i wjeżdża ten wyjebany effort na Pauliego na milion fajerek. I wjechał bias na zasadzie "ja też miałem zarzuty do Pauliego po d2 i widzę, że Mejer robi to samo, no to kurde może jednak niewinny". Prorok podbił, że chyba niewinny Mejer, Książulo również, no to już mówię chuj, może rzeczywiście. Ale znowu, przychodzi faza wajchy teraz, on znowu gra bardzo dziwnie. Wciąż widzę więcej wyrachowania niż faktycznej miastowej paranoi niewinnego lowridera. I znowu zrobił ze mną to samo, co w d1, znowu zaczął podkopywać "o kurde grasz jednak na przetrwanie".
Tak więc jeśli lowrider to Mafioza, to bardziej aktywny w budowaniu nastrojów, odważniejszy, ale wciąż kalkulujący.
Natomiast Przejedyny - no kurwa, styl w jakim my rozmawialiśmy tak długo przez te trzy cykle, to jak pisał z Prorokiem w d1, z Tobą jak się przepychał. Dwa miesiące temu w Świątecznej ten sam Gary od początku grał jako Mafioza koniec końców ZESTRESOWANY. Widać było w temacie, że bardziej walczy o przetrwanie w interakcjach, niż że je kreuje. Tutaj? No nie daje sobie w kaszę dmuchać. On uważa, że X i kurwa będzie cisnął Cię, że nie widzisz X, a jak mu czymś nie podpasujesz to będzie Cię przesłuchiwał. Ja po prostu nie byłem w stanie wykryć tam fałszu, jakichś problemów z naturalnością czy progresją myśli. Jest bardzo wszechstronny, szpera w tych postach. No kurwa serio.
Tak więc jeśli Gary to Mafioza, to to jest KAWAŁ występu i naprawdę duży progres od Edycji Świątecznej. A Karaś i Maratońska to jednak inny kontekst, wiedział, że mu się kozak mafia wylosowała, że w mieście ich nie ma siłą rzeczy, sam o tym opowiadał, że to mu pomogło poczuć większą pewność siebie. Ale i tak tracił siły z czasem, był grzeczniejszy. Tu tego nie widzę.
Prędzej stawiałbym więc na Mejera. Prawdopodobieństwo, że Mejer, który w Mafii jest już przekocurem zagra to co zagrał oceniam na wyższe, niż to, że Przejedyny tak leci dobrze. Ale jak Mejer czy Przejedyny, to i z kimś mocniejszym chyba.
Shadowheart, Dejnarowicz, Mejer? Może.
Shadowheart, Dejnarowicz, Przejedyny? Może.
Shadowheart, Przejedyny, Mejer? Kurde, to by była przesada już chyba.
Nie wiem czemu mi ten Dejnarowicz zaczyna wychodzić swoją drogą, ale opcje się kończą, a ten Boniek rzeczywiście nie pasuje, mimo że gra totalną chujnię xD
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:36:24 GMT 1
via mobile
Post by Przejebany Burmistrz Miasta on Mar 5, 2024 23:36:24 GMT 1
nie
mejer i dejnar niewinni
bijemy się
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:37:14 GMT 1
Post by Nicest Man in Hollywood on Mar 5, 2024 23:37:14 GMT 1
Volv skąd ten nóż w moje plecy w d1?? No siema, szkoda gadać, słabo zagrałem to d1. Miałem jakieś grono podejrzanych, też w nim byłeś, co prawda trochę dalej. Nie chciałem ślepo w Angela, bo to mógł być na przykład BladyKruk czy ktoś inny zupełnie nowy, kto się zapisał, a potem olał gierkę po 10 postach, bo mogło mu się nie podobać. No i mi ten argument o Archaniele pasował do tej rozkminy, nie uważam, że był aż taki zły jak to malowano xD Dejnarowicz mnie przekonał, a nie chciałem wysyłać głosu w próżnię, D'Angelo który w tamtym momencie wydawał mi się okej mówi Artur, no to stwierdziłem okej, spróbujemy. Ale no lincz pewnie dość kiepski, lepiony na szybko, bo wróciłem do komputera jakoś zaraz przed 20:00, trzeba było chyba zamknąć mordę i już nic w d1 nie robić, ale chyba miałem poczucie, że coś powinienem żeby zadośćuczynić za to osłabnięcie w trakcie dnia.
|
|
|
Niebo
Mar 5, 2024 23:38:54 GMT 1
Post by Nicest Man in Hollywood on Mar 5, 2024 23:38:54 GMT 1
nie mejer i dejnar niewinni bijemy się hehe
no przekonamy się, i tak się za nich modlić nie będziemy
Trzeba będzie jutro się zastanowić z tym Prorokiem i modłem, bo jak jutro zleciałby winny Shadowheart, no to Mafia ma już dwa wzmocnienia i generalnie czuję, że już nikogo w tej edycji nie uda się przemodlić, jak nie teraz. A jak Shadowheart niewinny to Mafia pewnie już wygra, więc wtedy bez znaczenia.
|
|