Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:05:21 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 11:05:21 GMT 1
XD
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:05:45 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 11:05:45 GMT 1
no huj nie spodziewałem się aż tak
ok
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:11:04 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 11:11:04 GMT 1
Miałem takie niegłupie założenie że dwójka D’Angelo kutasik nie daliby rady rozpierdalac mnie i Volverina niewinnych samemu będąc w mafii
Tylko, że ta dwójka była trójką bo był tam jeszcze Klakson
I z tej ekipy nie znamy tylko koloru jednego. W teorii widzę możliwość żeby mafiozo kutasik mógł tą grupę zinfiltrować
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 11:36:26 GMT 1
Bo poczułem się ruchany i uznałem, że to prawie na pewno jesteś Ty z Mejerem. Po linczu na Bońku i poczuciu, że Borys jest niewinny uznałem, że trzeba wyjebać stolik. No ale co do Mejera się myliłem, więc znów mój pogląd trzeba wyjebać do kosza. Ja serio widzę argumenty za winą każdego z Was. Ale 2 z Was jest niewinnych. I teraz żeby nie przegrać muszę zrobić 2 rzeczy i obie zrobić skutecznie: 1) znaleźć 1 niewinnego i przekonać go, że sam też jestem niewinny. 2) nie zlinczować ostatniego niewinnego tylko jednego z 2 winnych. No i o dziwo uznałem, że tym niewinnym z punktu pierwszego musisz być Ty. To znaczy dalej mam wątpliwości, ale ponieważ jestem w tej edycji pogubiony muszę w coś uwierzyć. Wierzę więc, że Keanu i Mejer uniewinnili Cię właściwie. Napisałem wczoraj Mejerowi, że nie zaufam w jego i Ciebie, ale jak on niewinny, to biorę to uniewinnienie i w nie wierzę. Podtrzymuję. Stąd moje pytanie do Ciebie o Twój podpis. Bo jak i tak masz ze mną nie gadać i uznać za mafię, to pierdolę i nie marnuję czasu. Jak nie, to gramy. podaj je proszę Podaję tylko argumenty za winą, za niewinnością nie, bo to osobny temat a nie zdążę z wszystkim. 1. Kutasik:
-głos na Keanu, jego niewinność oznacza, że kshaq się wybronił sam w tamtym linczu; -dopychanie tamtego linczu kolanem; -mord na Clarksonie, który grzebał przy tym linczu; -relatywnie mało skomplikowana gra. 2. Prorok:-dziwny stosunek do Wojka - ignorowanie go, żeby ostatecznie zostać z nim w meczówce, jednocześnie podważanie jego uniewinnienia z mojej strony; -dziwny stosunek do mnie - najpierw szybki atak, wycofanie się (potencjalnie mógłby to być strach), potem bycie miłym, komplementowanie mnie, gdy mógłbym być zagrożeniem, potem jakieś z kolei jazdy po mnie, personalne ataki; -głosowanie na krzyż z Angelem; -duża celność, potencjalnie podejrzana. 3. Wojek:-brak obecności w kluczowych momentach jak Felietonistka; -podkopywanie uniewinnienia Proroka z mojej strony; -relatywnie duże stanie z tyłu, mały wpływ na cokolwiek; -dziwny stosunek do Proroka na przestrzeni edycji; -dziwny atak na Mejera za dyskusję o estymatorach; -niekorzystanie ze swoich stałych estymatorów. 4. KSIĄŻULO: -pasuje do konfliktu 2 mafiozów z kshaqiem, progresja w tej kwestii wydaje mi się wątpliwa; -w chuj dziwny głos na D'Angelo w d1; -panika przy ataku D'Angelo, gdzie D'Angelo użył nieprawidłowego/fałszywego argumentu, a mimo wszystko KSIĄŻULO się obsrał, to ja musiałem wyciągać, że argument był nieprawdziwy; -od początku czuję, że pcha mnie w dziwny sposób do linczu, w sensie tak, że temat się ciągnie i ostatecznie wylądowałem w meczówce. A teraz zwala to na mnie, choć mógł mnie dojechać i zlinczować wcześniej; -moim zdaniem przedwczoraj zachował się w chuj mafijnie w tym momencie, gdy mu napisałem, że zostanie w meczówce z potencjalną mafią Mejer-Prorok, stwierdził, że mu smutno i ma przejebane, po czym nie rozkminiał jak to taktycznie najlepiej rozegrać, żeby nie zostać z chujem w dupie. Zrobił tak, bo wiedział, że żadna mafia Mejer-Prorok nie istnieje; -nadwiedza, że jestem niemordowalny, choć przy winnym Bońku bym był.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:47:56 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 11:47:56 GMT 1
Na mój temat same bzdury jbc
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:50:39 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 11:50:39 GMT 1
no oczywistym jest że jeden siedzi na shadow. I jak będę miał wiedzę który z waszej trójki jest w mafii to łatwiej wtedy wykombinować kto będzie z tą osobą w mafii. Zamiast zaczynać od dupy strony. To ja już Ci mówię, że jeśli ktoś, to Mejer. Kto Ci najlepiej pasuje z nim w mafii? Czy jak padnę dziś niewinny, to dokurwisz jutro Mejerowi? A czemu Kutasik niewinny? Bo jak na takiego nowicjusza ma w chuj luzu. Nie wierzę, że mafijny debiutant tyle by go miał. Do tego w zeszłej edycji poleciał w d1, bo pisał jakieś śmieszne głupoty. Czy jako mafiozo by postanowił powtórzyć schemat, który edycję wcześniej sprawił, że został wyjebany na kopach? Moim zdaniem za duże ryzyko. Uważam też, że pisze naturalnie, choć to akurat najmniejszy argument, bo Lau po prostu zawsze miał lekkie pióro. pięknie to sobie zakolejkowałeś wojek nie podoba mi się to bardzo Co Ty w zasadzie uważasz o głosowaniu w d3? Jest jeszcze jakaś mafia na Volvie czy sam Shadowheart? Shadowheart - 5 - KSIĄŻULO, Nicest Man in Hollywood, Paulie Gualtieri, Prorok, WOJEK Nicest Man in Hollywood - 5 - D'Angelo, Jacek Kutasik, Jacek Mejer, Przejedyny Burmistrz Miasta , Shadowheart
KSIĄŻULO - 2 - Borys Dejnarowicz, Jeremy Clarkson Jeremy Clarkson - 1 - Zbigniew Boniek
Ja wiem, że jestem niewinny, jeśli Ty też jesteś niewinny, to musisz uważać, że albo winny jest Kutasik, albo winny jest Clarkson, albo na kshaqu siedzi 2 mafiozów. nie no, pbm2 dzisiaj musi zlecieć bo nie da się inaczej rozstrzygnąć czy tutaj nie ma jakiegoś pocketowania Wojka w którąś ze stron plus ten Ksiazulo któremu jasno pokazałem że huja robi pbmowi tylko się czai a Ty Gary jak jesteś niewinny to zrób orkę na każdego, bo miałeś Ksiazula i Mejera a od wczoraj albo jesteś reaktywny albo gadamy intensywnie tylko między sobą naprawdę, przetrzep temat, co powiesz na te sławna 120 stronę Książula? e: o Mejerze mam najlepsze zdanie, bo jako jedyny poza mną i Clarksonem w tym momencie podejmuje działania i nie poprzestaje na liście z której nic nie wynika i odpowiadaniu bezpośrednio plus ja go łączyłem z Książulem a on wczoraj zrobił unturna względem Ksiazula i mnie uniewinnia ponadto na nie do końca zgodnej ze stanem faktycznym postawie trochę townslip, może trochę robienie loda faktycznie ale czuję si na tyle mocny poznawczo że uważam że jestem w stanie to rozstrzygnąć a Ty Mejer też zerknij na coś więcej niż to co wczoraj pisałem o Wojku, o pbmie, o Ksiazulu Nie wiem, o co ma chodzić ze 120. stroną KSIĄŻULA. Co do Clarksona, to Tobie się podoba bardziej, a mnie akurat mniej, bo próbuje pchać tego Kutasiarza zamiast mnie/Mejer i potem ewentualnie drugiego. Wygląda mi to na chęć zlinczowania niewinnego Laua i potem liczenie, że padnę ja a nie Mejer. Clarkson pasuje mi do mafii z Mejerem. Rozważ to, jeśli jesteś niewinny. PS. Ta edycja była analna, bo ciągle padało "Chuj Ci w dupę", teraz jeszcze stała się oralna. Edit: KSIĄŻULO rozważ mafie Prorok-Mejer oraz Mejer-Clarkson i daj znać, czy któraś Ci pasuje. Wyboldowane Mejer niewinny, Gary utrzymuje że niewinny, na tamtym etapie przeszkadzał mu Clarkson pchający Kutasiarza gdzie większość argumentów w rozpisce wyżej jest o to kto jak pcha Garego
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 11:53:21 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 11:53:21 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/537/recent?q=Kutasik&page=1zadanie domowe dla wszystkich proszę o przedstawienie wniosków niezależnych e: ja przeczytam Kutasika jak macie space to zachęcam do tego samego zagranie Kutaiska jest skrojone pod mafię Gary - Kutasik ale jeśli z gry da się ich rozparować to być może jest odwracalna sytuacja przy braku Garego w mafii
|
|
WOJEK
Edycja#43
Limit postów: 423
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 11:54:19 GMT 1
na moj w sumie tez, jedyny estymator ktorego nie uzywam to zastanawianie sie jakim cudem gary doszedl tu gdzie doszedl i jak mialby sie pozycjonowac, ale to kwestia tego ze ta gra jest popierdolona, trzeba jednoczesnie oszukiwac miasto i cmentarz, a jeszcze trafilo sie dwoch chujowych mafiozow, w kwestii braku wplywu na cokolwiek tez bzdura, wtedy kiedy mialem czas i sily to wplywalem (patrz sobota), jak jestem w pracy to ciezko mi na cokolwiek wplynac, jeden dzien przyspalem, pech chcial ze wtedy bylo kluczowe glosowanie, ale polecam eksperyment taki ze jeden tydzien bedziecie chodzic spac o 4, a drugi przed 4 wstawac, czy was sen nie zmozy ktoregos popoludnia, podkopywanie niewinnosci Proroka to przeciez cos czysto miastowego, prorok to wybitny mafiozo, a gary go sobie uniewinnil, bo mu Mejer powiedzial, nie wiem co oznacza dziwny stosunek, po ostatniej edycji, gdzie kurwa przez niego przejebalismy meczowkwe nie bardzo chcialo mi sie z nim dyskutowac, tym bardziej ze to do niczego nie prowadzi
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 11:55:52 GMT 1
A, jeszcze jedno w kwestii Wojka: on robi ruchy wyprzedzające, co też mi się nie podoba. Chodzi mi o to, że jak uniewinniłem Proroka, to zaraz był atak, że w sumie to źle to zrobiłem, choć przecież celem miastowego jest upraszczać, byle upraszczać dobrze. Ewidentnie się boi mojej współpracy z Prorokiem. Dziś też mnie zjebał za łamanie regulaminu, bo widzi, że jak ktoś mnie potencjalnie uniewinni za to, to się zawęża pole na mafię.
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 11:57:33 GMT 1
nawet kurwa dzisiaj jestem chyba najrozsadniejszym z graczy, rozpatruje rozne warianty, ale potem sie okaze ze przyjdzie godzina 13.30 pojde do pracy i juz tak nie pogram, i tak jest o tyle okej, ze w poniedzialek mialem luzniejszy dzien w pracy to troche moglem chociaz poczytac, tu moze poczytam, moze nie, w zaleznosci jak bedziecie nakurwiac
koniec koncow i tak chyba zaglosuje jak ksiazulo, zeby siebie ratowac, a wine w razie czego zwalic na niego
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 11:58:44 GMT 1
ja Cie jebie za to, bo to jest gra nie fair, i jesli mam wygrac te gre uniewinniajac Cie na przeslankach pozaregulaminowych to w dupie mam takie zwyciestwo
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:01:15 GMT 1
zreszta doskonale wiesz ze bedac w mafii w zyciu bym tego nie podniosl, bo bys sie zaraz doczepil ze jestem mafioza i mi zalezy na wyjebaniu Cie z gry, ale Ty kurwa nawet to co mnie uniewinnia traktujesz jako cos potencjalnie mnie uwinniajace, wiec nie wiem czy mamy o czym dyskutowac
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:03:43 GMT 1
i powiedz mi gary dlaczego odpuszczasz najoczywistsza mafie biorac pod uwage twoja niewinnosc, czyli mafie Monti-Kutasik? ustawiaja sie po dwoch stronach sporu, Kutasik mowi ze prorok nie ma nic do gadania, a wy jako niewinni macie glosowac z nim we mnie
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:08:21 GMT 1
wiadomo ze ja sie nie mam jak bronic, a ty sie bedziesz bronic, wiec jak jestes niewinny to pewnie wytoczysz dziala na kutasika, ktory tez zlinczowal keanu, wtedy kutasik jednym postem zamknal ci usta, glosuj na wojka i juz, bo jestes niewinny, a wszyscy inni maja Cie za winnego
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:10:50 GMT 1
jedyna rzecz ktora mi nie pasuje w takiej mafii jest taka, ze ksiazulo i tak bylby przekonany raczej pbm o twojej winie i nie trzeba by go urabiac na zmiane zdania, dlatego predzej obstawiam ciebie w mafii
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 12:11:14 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/537/recent?q=Kutasik&page=1zadanie domowe dla wszystkich proszę o przedstawienie wniosków niezależnych e: ja przeczytam Kutasika jak macie space to zachęcam do tego samego zagranie Kutaiska jest skrojone pod mafię Gary - Kutasik ale jeśli z gry da się ich rozparować to być może jest odwracalna sytuacja przy braku Garego w mafii No tylko jeśli Kutasik jest w mafii, to jest w tej mafii nie ze mną, a wtedy jego ruch jest bez sensu, bo mógł mnie dojechać po prostu. Czyli musi być niewinny. Jeśli też jesteś niewinny, to w mafii jest KSIĄŻULO z Wojkiem. Tylko teraz musiałbyś mi zaufać a wiem, że to trudne.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:17:25 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:17:25 GMT 1
👺👺👺👺
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:19:24 GMT 1
ksiazulo decyduj na kogo mam glosowac, ponoc jestesmy razem w mafii, to powinnismy byc zgodni
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 12:20:04 GMT 1
i powiedz mi gary dlaczego odpuszczasz najoczywistsza mafie biorac pod uwage twoja niewinnosc, czyli mafie Monti-Kutasik? ustawiaja sie po dwoch stronach sporu, Kutasik mowi ze prorok nie ma nic do gadania, a wy jako niewinni macie glosowac z nim we mnie Bo Kutasik z Montim mają po swojej stronie KSIĄŻULA i nie muszą robić salta na chuju z wejściem Kutasiarza na Ciebie. Uznają mnie za winnego, Kacper się podczepia i gra jest wygrana. To jest teraz NAJMNIEJ prawdopodobna mafia a nie najoczywistsza. A Ty robisz to, co sam pisałeś kiedyś, że robi mafia: gwałcisz logikę tam, gdzie jest to dla Ciebie wygodne. Właśnie sobie to uświadomiłem: Kutasiarz zrobił genialny ruch z punktu widzenia miasta i chujowy z punktu widzenia mafii: przekierował lincz na 3 możliwości, więc mocno uprościł. Bo w obecnej sytuacji, gdy on zagłosował i spierdolił do Dortmundu opcje są 3: -uznać go za winnego i zlinczować, stwierdzając, że robił ruch wyprzedzający jako mafiozo, jego głos na niewinnego nie ma znaczenia, trzeba się po prostu skonsolidować; -uznać go za winnego broniącego mnie i zlinczować mnie; -uznać, że jest niewinny i zlinczować Ciebie, licząc, że ma rację. No ewentualnie jeszcze można go próbować przekonywać, ale go nie ma, więc może być ciężko! No albo geniusz i trafił mafiozę, albo pechowiec/debil, w mafii Monti i Kacperek, ale wtedy to bez znaczenia czy padnę ja czy Ty. Ale panika Twoja i Kacperka pokazuje mi, że trafił. Monti gra teraz miastowo, Kutasiarz zagrał miastowo, ja nieiwnny, więc zostaliście Wy 2. I panikujecie, że zostanie to zauważone.
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:22:25 GMT 1
rzecz w tym, że on nie ma racji
|
|