WOJEK
Edycja#43
Limit postów: 423
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:28:33 GMT 1
i nie gwałcę żadnej logiki, jestem niewinny, biorac pod uwage, ze dosiadu na mnie nie chce zadeklarowac ani prorok ani ksiazulo, obstawiam ze winny jest wlasnie kutasik, najpewniej z Toba
i zabawne jest jak odkrywasz jaki zajebisty ruch zrobiliscie zeby byla szansa Cie dzis uratowac i przepchnac niewinnego
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:29:05 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:29:05 GMT 1
Kurwa Gary który jak to pięknie opisał Monti na przemian kładzie głowę pod Topór i wypierdala niewinnego nagle znalazł cały skład mafii a ja wypadam w nim na zmanipulowanego głupca!!
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:31:27 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:31:27 GMT 1
Progresja przez duże Pe jak pan duże Pe
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:31:44 GMT 1
dobra ja głosuję na garego, prorok, ksiazulo jesli jestescie niewinni zrobcie to samo, zeby nie bylo tak ze czesc zaglosuje na garego, czesc na kutasika a ja padne jakims glupim remisem openmafii
a jak ktorys z was jest w mafii to chuj w dupe garemu za to co gra cala edycje, ide sie pakowac do roboty
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:31:59 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:31:59 GMT 1
Od udawania że nie wie sie nic do udawania że wie się wszystko w jedną chwilę
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:32:24 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:32:24 GMT 1
dobra ja głosuję na garego, prorok, ksiazulo jesli jestescie niewinni zrobcie to samo, zeby nie bylo tak ze czesc zaglosuje na garego, czesc na kutasika a ja padne jakims glupim remisem openmafii a jak ktorys z was jest w mafii to chuj w dupe garemu za to co gra cala edycje, ide sie pakowac do roboty O której masz ostatnią przerwę przed linczem, wtedy widzimy się na oddanie głosów
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:33:30 GMT 1
20 do 20.15 tylko żeby się prorok nie wylimitował do tej pory, bo chuja sie ustali
postaram sie zerkac w miedzyczasie na forum, ale jak bedzie nie wiem, bo zalezy jaki bedzie mlyn w robocie
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 12:37:42 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 12:37:42 GMT 1
20 do 20.15 tylko żeby się prorok nie wylimitował do tej pory, bo chuja sie ustali postaram sie zerkac w miedzyczasie na forum, ale jak bedzie nie wiem, bo zalezy jaki bedzie mlyn w robocie Widzimy sie
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:38:04 GMT 1
kutasik wpierdala sie we mnie i proroka, gary uniewinnia proroka ale laduje sie we mnie i ksiazula, urabiajac proroka
wszystko idealnie pasuje, mafia to musi byc kutasik i gary, co gary sprytnie mi wytlumaczyl miedzy wierszami.
kutasik chcial obciac ten front z jednej strony przekabacajac ksiazula, gary z drugiej strony przekabacajac proroka
skracajac ich logike ja w mafii musialbym zostac sam
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:39:52 GMT 1
w mordzie polecial clarkson bo mogl sie przypierdolic do garego, zostalem ja bo bronilem garego i kutasik ktory go broni bo jest z nim w mafii, tyle ze egze jak to egze zmienia codziennie zdanie i puscil noca atak na garego, wiec kutasik sie odwinal sprytnym zagraniem manewrujacym
gary mąci cos o dziwnych relacjach miedzy mna i prorokiem chcac nas na siebie napuscic nawzajem
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 12:49:58 GMT 1
wielki egze rozgryzl sklad mafii zelazna logika
|
|
Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 13:01:09 GMT 1
216 stron postów logika to jedno strategia to drugie legacy to trzecie powoli, jest czas, to jest już gra na złapanie dwóch mafiozów i teraz pytanie, jak bardzo kutasik z garym musiałby zagrać va banque jeśli jesteś niewinny a) wygrywają dzisiaj b) Kutasik nie obrywa za Borysa, mord na Clarksonie, brak mordu na nim przed meczówką (to znaczy, że byłaby meczówka 2z3 Wojek/Książulo/Prorok vs Kutasik c) ale dlaczego Kutasik to zrobił jak wczoraj atakował pbma, a jeszcze przed linczem pbma bronił własną piersią najbardziej obciążający tutaj jest stosunek pbma do atakujących kutasika, szczególnie clarksona, wolta pbma po mordzie na borysie i deprecjonowanie tego w mordzie, kiedy jednocześnie kutasik tym pbmem żonglował jakby to był jakiś totalny pojeb mafijny wszystko jest w postach, to trzeba matematycznie wyliczyć e: jak to ocenić z perspektywy tego, że ja bym nie dał na książula? leci gary winny meczówka: prorok, kutasik, książulo wojek, kutasik, prorok książulo, kutasik, wojek w pierwszej jest bez szans? w drugiej nagania wojka na mnie i mnie na wojka w trzeciej co robi? też przejebane czyli de facto jeśli nagania na niewinego, to musiał naganiać na prostszego z tego składu czyli wojka bo ja bym nie ujebał książula, a książulo chyba nie ujebałby mnie i z perspektywy potencjalnej meczówki jeden chuj dla niego czy zlecę ja niewinny czy wojek potencjalnie niewinny, bo meczówki nie ma a jeśli i tak zleci gary, to znowu mówi ups i podtrzymuje wojka albo robi woltę? to znaczy, że ksiażulo nie ma szans przeżyć mordu w mafii kutasik - gary @everyone up e2: KSIĄŻULO, WOJEK
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 13:10:25 GMT 1
kutasik nie jest w mafii, a w mafii jest gary, który schodzi
prorok, kutasik, książulo wojek, kutasik, prorok książulo, kutasik, wojek
książulo w mafii: wygrywa 1 2 nie ma wygrywa 3
prorok w mafii: wygrywa 1 może wygrywa 2 3 nie ma
wojek w mafii: 1 nie ma może wygrywa 2 wygrywa 3 ***
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 13:11:40 GMT 1
nie wiem jaki mam wniosek XD
chyba tylko taki, że jeśli książula nie ma w mafii, to najprawdopodobniej nie ma go w meczówce i jeśli schodzi gary winny i jeśli schodzi wojek winny
e: czyli musze jeszcze opracowac wojek - winny
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 13:16:03 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 13:16:03 GMT 1
Nie do końca wszystko rozumiem i nie mam czasu wielokrotnie się wczytywać, ale sam rozkminiajac czemu kutasik to zrobił i ustawienia meczówki rano na kiblu też doszedłem do wniosku że nie mam prawa tam żyć
Więc na finiszu wylądowałem w tym samym miejscu
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 13:18:02 GMT 1
216 stron postów logika to jedno strategia to drugie legacy to trzecie powoli, jest czas, to jest już gra na złapanie dwóch mafiozów i teraz pytanie, jak bardzo kutasik z garym musiałby zagrać va banque jeśli jesteś niewinny a) wygrywają dzisiaj b) Kutasik nie obrywa za Borysa, mord na Clarksonie, brak mordu na nim przed meczówką (to znaczy, że byłaby meczówka 2z3 Wojek/Książulo/Prorok vs Kutasik c) ale dlaczego Kutasik to zrobił jak wczoraj atakował pbma, a jeszcze przed linczem pbma bronił własną piersią najbardziej obciążający tutaj jest stosunek pbma do atakujących kutasika, szczególnie clarksona, wolta pbma po mordzie na borysie i deprecjonowanie tego w mordzie, kiedy jednocześnie kutasik tym pbmem żonglował jakby to był jakiś totalny pojeb mafijny wszystko jest w postach, to trzeba matematycznie wyliczyć e: jak to ocenić z perspektywy tego, że ja bym nie dał na książula? leci gary winny meczówka: prorok, kutasik, książulo wojek, kutasik, prorok książulo, kutasik, wojek w pierwszej jest bez szans? w drugiej nagania wojka na mnie i mnie na wojka w trzeciej co robi? też przejebane czyli de facto jeśli nagania na niewinego, to musiał naganiać na prostszego z tego składu czyli wojka bo ja bym nie ujebał książula, a książulo chyba nie ujebałby mnie i z perspektywy potencjalnej meczówki jeden chuj dla niego czy zlecę ja niewinny czy wojek potencjalnie niewinny, bo meczówki nie ma a jeśli i tak zleci gary, to znowu mówi ups i podtrzymuje wojka albo robi woltę? to znaczy, że ksiażulo nie ma szans przeżyć mordu w mafii kutasik - gary @everyone up e2: KSIĄŻULO , WOJEK No to teraz druga strona równania, czyli co jak ja niewinny. Jak Kutasik w mafii z Wojkiem, to jego manewr nie ma sensu. Mógł zagłosować na mnie i skończyć grę. Jak w mafii z Prorokiem, to też nie ma sensu, bo KSIĄŻULO od dawna uznał, że jestem w mafii. We 3 jebiecie we mnie i po mnie Jak w mafii KSIĄŻULEM, to ewentualnie może mieć sens, ale absolutnie minimalny. Bo Prorok się wahał, chciał rozmawiać, kminić. Ale ostatecznie prawie na pewno wyjebie mnie i tak, mafia wygrywa. A Kutasik tym zagraniem wjebał się na świecznik, absolutnie debilne zagranie jako mafiozo. Nawet w mafii ze mną moim zdaniem nieopłacalne. Mógł siedzieć cicho, ja bym padł i miał szanse w meczówce, wjechałaby paranoja, miałby argument, że winny ja zamykam temat głosów na kshaqu itp., no moim zdaniem pograł nieoptymalnie. No dla mnie jest niewinny. Zlinczujecie mnie, to ok, trudno, koniec gry, ale jeśli jednak nie i padnie winny, to trzeba na 100% uniewinnić Kutasika.
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 13:18:27 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 13:18:27 GMT 1
chodzi o sens zagrania Kutasika jeśli jest w mafii z Garym
jedyna możliwość dla niego na zwycięstwo w meczówce to raczej ja - Wojek - Kutasik
dlatego mógł dziś tego Wojka, żeby to kontynuować ewentualnie, a nie mnie
no i dlatego Gary też mógłby dziwnie pracować nad tym
ale trzeba jeszcze rozpisać wariant dalszej gry przy Wojek winny żeby to miało sens
e: to ma mniejszy sens przy gary mówiący prorok niewinny, chyba że to gra na rozparowanie
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 13:23:07 GMT 1
w mordzie polecial clarkson bo mogl sie przypierdolic do garego, zostalem ja bo bronilem garego i kutasik ktory go broni bo jest z nim w mafii, tyle ze egze jak to egze zmienia codziennie zdanie i puscil noca atak na garego, wiec kutasik sie odwinal sprytnym zagraniem manewrujacym gary mąci cos o dziwnych relacjach miedzy mna i prorokiem chcac nas na siebie napuscic nawzajem No gdzie kurwa napuszczam Was tym na siebie, raczej obu napuszczam na siebie, bo Monti jest zawsze czuły na swoim punkcie. No ale dalej obracaj wszystko na moją niekorzyść, inaczej przecież robić nie możesz. Jak nie uważasz, że z boku nie może wyglądać dziwnie relacja pod tytułem jeden ignoruje drugiego (wrzuca do ignorowanych) a drugi to komentuje tekstem w stylu "on tak jak Antura tak ma, że emocjonalnie odebrał krytykę, nic szczególnego, proszę się rozejść", to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 13:36:53 GMT 1
Prorok zostaw sobie trochę postów. Odwołali mi piłkę (bo Raków gra o 18.30 i zapisało się tylko 8 gości a 12 to minimum), to pewnie po pracy coś popiszę i będę chciał, żebyś się odniósł. W mafii jest Wojek z KSIĄŻULEM, wiem, że w KSIĄŻULA nie pójdziesz, pewnie w meczówce też nie, ale trudno. Dlatego w nocy pisałem, że i tak mam przejebane, bo niezależnie od składu mafii mam przeciwko sobie co najmniej jednego niewinnego. Przemyśl sobie czy to ma sens z Twojej perspektywy. Bo z mojej to w tej chwili jedyna sensowna opcja. Załóż winnego Wojka, wtedy w mordzie pada Kutasik zapewne: Ty nie zagłosujesz na KSIĄŻULA on na Ciebie, i tak padam. Czy Ty w mafii, czy KSIĄŻULO, i tak przegrywam. Załóżmy, że ja jestem w mafii z Wojkiem - wtedy powinniśmy wjeżdżać w Kutasiarza, że rozbija core miasta, że zagłosował i uciekł, że trzeba jego. A ja tego absolutnie nie robię. Czyli de facto ja mogę być w mafii tylko z Kutasiarzem. Wszystkie inne opcje trzeba odrzucić. A więc to jest w tej chwili Wojek/KSIĄŻULO vs Burmistrz/Kutasiarz i Ty jesteś sędzią.
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 13:44:24 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 13:44:24 GMT 1
no zajebiście skok po miastowego mvp albo debila roku
wierzę już tylko w siebie i trochę książula
bo jeśli jest niewinny to zejdzie a jeśli nie zejdzie to nie wiem, ale to też fikoł na kutasie by był żeby go przetrzymać z punktu widzenia mafii
mam pytanie do moich miastowych kolegów
po pracy dokończę analizę
czy powinienem zdradzać swój głos czy nie? jeżeli tak dlaczego
jeżeli nie dlaczego
|
|