|
Post by trinity on Mar 25, 2024 15:59:36 GMT 1
Marcin Sok załóżmy że jestem w mafii, daj mi dwa typy kto prócz mnie
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:01:57 GMT 1
W ogóle kurwa mać Co ja widzę, ostatni dzień gry i największe sieroty zaczynają granie jak już wiszę na stryczku? Oooooj, to jest frajerskie zachowanie. KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! JESTEŚ FRAJEEEEEEEEREM, KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! WSZYSCY RAZEM JESTEŚ FRAJEREM, JEEEEEESTEŚ FRAJEEEEEREM, KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! Ale frajerem w wydaniu miastowym, jak ja. Nie widzę powodu, żeby mafioso miał grać to co teraz on – jedyny scenariusz to taki, w którym to Trutka, a nie ja, zagłosowałaby na Bralczyka wczoraj w kluczowym momencie i z samej logiki gry wychodziłoby, że paść musi ona. Chociaż najlepsze, że nawet takie pojebane zachowanie można byłoby ustawić w koherencji z jej metą xD A czemu jesteś frajerem? Bo logika gry to jedno, ale drugie to jej psychologiczna strona i rozpoczęcie mącenia w stronę jednego z filarów core'u miastowego momenty przed linczem, do którego się sama przybiłaś, i to z powodu tego, że rzekomo mnie nie było, gdzie wisiałem post nad tobą, debilu. Celem tej zasranej konsolidacji było zagłosowanie wspólnie, ale też zebranie danych przed linczem na kogo zagłosują ludzie spoza core'u (w tym prawdopodobnie niejeden mafioso), bo to była PRZEDMECZÓWKA i żeby można było ich jakoś ewentualnie zweryfikować m.in. po tym w MECZÓWCE, o czym KURWA PISAŁEM, ale ty się teraz obudziłeś i będziesz pisał miliony postów, gdzie ja jestem do odjebania z samego powodu wczorajszego zesrania się xD Jeszcze jestem winien coś Bralczykowi, ale tu już nie będę wam w głowach mieszał, teraz jedynie chciałem powiedzieć, że KUTASIK ZRÓB MI LAUDA A skąd Ty wiesz że to jest ostatni dzień gry?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:03:24 GMT 1
KURWA MAĆ CO TO ZA KONSOLIDACJA BYŁA jezu ale będzie wstyd w podsumowaniu dobra mi sie nie chce eluwina pany róbmy przyspieszony na mnie bo mi się nawet nie chce NIGDY KURWA JUŻ PRZENIGDY nie zostawiam decyzji na fazę wajchy Tak kurwa reaguje mafiozo a nie miastowy
|
|
|
Post by Shadow on Mar 25, 2024 16:03:59 GMT 1
I ja jestem w mafii z Baronem i Sokiem i nadaje na nich w D3 i będę chciała ich linczować? Ty już szykujesz podkładkę na jutro? Tak Ciebie ponieważ nie pasuje mi, że osoba "glon" nagle prowadzi pierwsze skrzypce. Przemawia do mnie trochę rozumowanie, że teraz to być albo nie być miasta ale nie w taki sposób jak Ty to robisz. Na moje, jeśli wierzyć Ci, że nie masz doświadczenia to faktycznie potwierdzałoby to, że jako mafia chcesz przejąć inicjatywę i pozamiatać. "End Game".
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 16:05:26 GMT 1
Marcin Sok załóżmy że jestem w mafii, daj mi dwa typy kto prócz mnie Całą rozpiskę swoich typów dam wieczorem jak zasiądę do kompa i skończę pracę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:11:00 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:11:00 GMT 1
Zakładając, że wiem, że jestem niewinny i podejrzewam niewinność Trinity to zostają: Bottas Sok Hill Shadow Baron W tym są 3 mafie i 2 miasta. Szczerze nie wiem kto może być kim, ale w sumie zastanawiam się teraz nad Shadowem. Shadow głosował na mnie go lepiej iść za tłumem, ale widział, że jestem niewinny. Czemu nie chciał się odróżniać głosami od reszty? Bał się krytyki, że ma odmienne zdanie? Raczej nie, w końcu na tym polega gra. Więc czemu nie chciałeś zagłosować na kogoś innego Shadow. Czemu Ci lepiej było zagłosować na miastowego niż jednego z twoich podejrzanych. Próbujesz teraz zebrać u mnie jakieś punkty mówiąc, że jednak jestem miastowym? Jeśli jesteś miastowym, to podejrzewam o co mogło chodzić, ale chcę otrzymać twoją odpowiedź. Może zabrzmi to hardkorowo ale chciałem mieć jeszcze coś na Bralczyka. Z tego co zauważyłem znacie się i już rozkminiacie kto jest kim. Bralczyk chyba n awet mnie rozpoznał, coś o tym wspominał. pomyslałem, że mogę sie mylić, to tylko gra i nie znam Was z innych rozgrywek. Nie znam waszej mety. Nie rozkminiłem kto z moich "znajomych" może być profesorem. Idąc za głosem bralczyka gdybyś był miastowym to miałbym go na widelcu i spokojnie ubił. Chyba nikt by już nie podważał mojego przeczucia. niestety, Ty nie padłeś a Bralczyk tak. Jego przynależność poznałem, Twojej nie. Czyli zakładałeś moją niewinność i zamiast mnie bronić, to wolałeś mnie zabić żeby potem udupić Profesora zamiast udupić Profesora we wczorajszym linczu? Skoro już wtedy zakładałes moją niewinność to musiałeś wiedzieć, że on jest w twoim mniemaniu winny. Widziałeś, że ma mój głos. Nie wiem co o tym myśleć. Jeśli jesteś czerwony to znaczy, że na Profesora nie głosowała mafia. Czyli analogicznie, jeśli dzisiaj powiesimy kogoś z głosujących na Profesora, to cię to uniewinnia.
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:13:37 GMT 1
I ja jestem w mafii z Baronem i Sokiem i nadaje na nich w D3 i będę chciała ich linczować? Ty już szykujesz podkładkę na jutro? Tak Ciebie ponieważ nie pasuje mi, że osoba "glon" nagle prowadzi pierwsze skrzypce. Przemawia do mnie trochę rozumowanie, że teraz to być albo nie być miasta ale nie w taki sposób jak Ty to robisz. Na moje, jeśli wierzyć Ci, że nie masz doświadczenia to faktycznie potwierdzałoby to, że jako mafia chcesz przejąć inicjatywę i pozamiatać. "End Game". Nie odpowiedziałeś na pytanie, ja jestem w mafii z Baronem i Sokiem i po linczu wskakuje że ta dwójka jest w mafii? Przecież to jest absurdalne zagranie Dawajcie w Michała Barona On się boi wziąc odpowiedzialność Jestem w mafii z Baronem i takiego huja w dupe mu ładuje? O nie nie nie. Mnie się wydaje że to Ty możesz być w mafii z Baronem i chcesz mnie zakolejkować na lincz bo lincz na mnie to koniec gry
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:17:04 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:17:04 GMT 1
Jest szansa na to, że każdy z mafiozów wysłał wczoraj po jednym głosie na kogo innego.
Jerzy Bralczyk 3 - Michał Baron, SKOK Stefczyka, Valtteri Bottas Dushane Hill 2 - Jerzy Bralczyk, Marcin Sok SKOK Stefczyka 2 - Dushane Hill, Shadow Michał Baron 1 - trinity
Usuwając trinity i tego Shadowa nieszczęsnego (i Jerzego, bo wiadomo, że jest zielony) wychodzi mi, że w mafii jest Hill, Sok i Baron/Bottas. Baron za to wydaje sie chyba zbyt bezczelny na mafiozę. Czy chcemy zagłosować dzisiaj na Bottasa i tym samym uniewinnić Shadowa (lub przegrać grę)?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:17:05 GMT 1
A Baron wjechał do gry na początku D1 jak boss i naczelnik miasta a im dalej w las tym mniej paliwa. I na takiej podstawie się szuka mafiozy a nie odwrotnie
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:18:00 GMT 1
Ja nie zgodzę się na Bottasa. On może być w mafii ale dla mnie pewniejszym typem będzie Baron i ten kurwa Shadow który próbuje mu za wszelką cene tyłek obronić
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:19:35 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:19:35 GMT 1
Ja nie zgodzę się na Bottasa. On może być w mafii ale dla mnie pewniejszym typem będzie Baron i ten kurwa Shadow który próbuje mu za wszelką cene tyłek obronić No to może chociaż na Hilla zabiast tego Barona? Nie wiem, Baron wydaje mi się po prostu zbyt bezczelny i na wyjebce. Wchodzi, coś napisze konkretnego, wkurwi ludzi i idzie
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:21:24 GMT 1
Hill to jest mój ziomo i zaufał mi w momencie próby kiedy rano mafia kombinowała jak odpowiedzieć na mój atak. A potem przyszedł Marcin Sok i Shadow z rakietami
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:23:33 GMT 1
Ja mam na Boxdela czutke że 80% to mafiozo. No co to wczoraj za wajcha na Bralczyka była z jego strony xD
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 16:25:29 GMT 1
Ja nie zgodzę się na Bottasa. On może być w mafii ale dla mnie pewniejszym typem będzie Baron i ten kurwa Shadow który próbuje mu za wszelką cene tyłek obronić No to może chociaż na Hilla zabiast tego Barona? Nie wiem, Baron wydaje mi się po prostu zbyt bezczelny i na wyjebce. Wchodzi, coś napisze konkretnego, wkurwi ludzi i idzie Czy Ty chcesz mnie linczowac za to, ze probuje Cie uniewinnic?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:26:39 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:26:39 GMT 1
Hill to jest mój ziomo i zaufał mi w momencie próby kiedy rano mafia kombinowała jak odpowiedzieć na mój atak. A potem przyszedł Marcin Sok i Shadow z rakietami No to skoro Hill jest miastowy, Ty też, Bottas też, to co teraz. Skoro wszyscy pasujecie do teorii rozłożenia głosów, a ty bronisz ich wszystkich, to albo mamy cały skład mafii, albo źle kminię
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:27:25 GMT 1
Boxdel z tego co wynika z jego gadki z Bralczykiem to jest doświadczony gracz. I dzisiejszy dzień to jest moment w którym on powinien wyjść i chwycić miasto za morde a nie że ja muszę i konsolidować miasto i walczyć ze zbójami co na mnie nadają
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:28:28 GMT 1
Hill to jest mój ziomo i zaufał mi w momencie próby kiedy rano mafia kombinowała jak odpowiedzieć na mój atak. A potem przyszedł Marcin Sok i Shadow z rakietami No to skoro Hill jest miastowy, Ty też, Bottas też, to co teraz. Skoro wszyscy pasujecie do teorii rozłożenia głosów, a ty bronisz ich wszystkich, to albo mamy cały skład mafii, albo źle kminię Dobrze kminisz. Ja już pisałem że Boxdel-Skok-Shadow-Sok to będzie minimum dwie mafie. Napisałbym trzy ale mogę się przecież mylić. Od wczoraj o tym mówie
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:29:19 GMT 1
I dlatego też próbuje rozparować Soka z Shadowem, chciałabym mieć pewność że jeden z nich jest niewinny a póki co nie mam. Zobaczymy jakie mięso da Sok wieczorem. Ale to w jaki sposób oni we mnie wlecieli dziś, no nie kalkuluje mi się że mafia wyciąga dwie armaty żeby mnie pacyfikować
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:30:04 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:30:04 GMT 1
Byłem podejrzany, ale jak dałem Trinity do zielonych to nagle jestem miastowy o układamy kogo zlinczować najpierw xD to jest tak dziwne
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 16:30:40 GMT 1
I dlatego też próbuje rozparować Soka z Shadowem, chciałabym mieć pewność że jeden z nich jest niewinny a póki co nie mam. Zobaczymy jakie mięso da Sok wieczorem. Ale to w jaki sposób oni we mnie wlecieli dziś, no nie kalkuluje mi się że mafia wyciąga dwie armaty żeby mnie pacyfikować Tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony jezeli sa razem, to wystarczy im przekonac tylko jednego miastowego i wygrywaja, nie?
|
|