|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:33:36 GMT 1
Byłem podejrzany, ale jak dałem Trinity do zielonych to nagle jestem miastowy o układamy kogo zlinczować najpierw xD to jest tak dziwne Gdzie ja napisałam ze jesteś miastowy? Jesteś u mnie w czwórce do sprawdzenia. Dyskutuje z Tobą bo biorę pod uwagę że mogę się mylić i chce ograniczyć do minimum te opcje I dlatego też próbuje rozparować Soka z Shadowem, chciałabym mieć pewność że jeden z nich jest niewinny a póki co nie mam. Zobaczymy jakie mięso da Sok wieczorem. Ale to w jaki sposób oni we mnie wlecieli dziś, no nie kalkuluje mi się że mafia wyciąga dwie armaty żeby mnie pacyfikować Tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony jezeli sa razem, to wystarczy im przekonac tylko jednego miastowego i wygrywaja, nie? Tak. Jak jeden z miastowych pójdzie i zagłosuje razem z mafią to będzie GG. Dlatego ja będę walczył o to żeby miasto zagłosowało tak jak ja
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:40:01 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:40:01 GMT 1
Byłem podejrzany, ale jak dałem Trinity do zielonych to nagle jestem miastowy o układamy kogo zlinczować najpierw xD to jest tak dziwne Gdzie ja napisałam ze jesteś miastowy? Jesteś u mnie w czwórce do sprawdzenia. Dyskutuje z Tobą bo biorę pod uwagę że mogę się mylić i chce ograniczyć do minimum te opcje Tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony jezeli sa razem, to wystarczy im przekonac tylko jednego miastowego i wygrywaja, nie? Tak. Jak jeden z miastowych pójdzie i zagłosuje razem z mafią to będzie GG. Dlatego ja będę walczył o to żeby miasto zagłosowało tak jak ja Pisałaś wcześniej "taki miastowy jak Boxdel, skok" ale to rozumiem że źle zinterpretowałem i chodziło ci o gracza a nie o przynależność?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:43:01 GMT 1
Mam taki hot take: jeden z dwójki Marcin Sok-Shadow będzie niewinny, bo mafia nie odpalałaby się w dwójke żeby spacyfikować Trynitke Szczególnie jeśli żaden inny miastowy typu Boxdel, Skok tego nie zauważył - mafii jest na rękę że dostaje gongi teraz Chodzi o to, że jakby Boxdel albo Ty Skok był w mieście, to w sytuacji gdy Sok-Shadow zaczeli na mnie nadawać no ktoś by kurwa zauważył ze coś jest nie halo że kiedy próbuje konsolidować miasto to dwóch typów na mnie nagle nadaje, że jestem w mafii A mafii to jest na rękę że mnie gryzą, dlatego może się w to nie wtrącać Ciężko mi wytłumaczyć co miałam na myśli
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:45:54 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:45:54 GMT 1
Mam taki hot take: jeden z dwójki Marcin Sok-Shadow będzie niewinny, bo mafia nie odpalałaby się w dwójke żeby spacyfikować Trynitke Szczególnie jeśli żaden inny miastowy typu Boxdel, Skok tego nie zauważył - mafii jest na rękę że dostaje gongi teraz Chodzi o to, że jakby Boxdel albo Ty Skok był w mieście, to w sytuacji gdy Sok-Shadow zaczeli na mnie nadawać no ktoś by kurwa zauważył ze coś jest nie halo że kiedy próbuje konsolidować miasto to dwóch typów na mnie nagle nadaje, że jestem w mafii A mafii to jest na rękę że mnie gryzą, dlatego może się w to nie wtrącać Ciężko mi wytłumaczyć co miałam na myśli Well, po co mają atakowć ciebie jak mają mnie. Może faktycznie obaj są w mieście
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:46:52 GMT 1
W ogóle kurwa mać Co ja widzę, ostatni dzień gry i największe sieroty zaczynają granie jak już wiszę na stryczku? Oooooj, to jest frajerskie zachowanie. KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! JESTEŚ FRAJEEEEEEEEREM, KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! WSZYSCY RAZEM JESTEŚ FRAJEREM, JEEEEEESTEŚ FRAJEEEEEREM, KUTASIK JESTEŚ FRAJEREM! Ale frajerem w wydaniu miastowym, jak ja. Nie widzę powodu, żeby mafioso miał grać to co teraz on – jedyny scenariusz to taki, w którym to Trutka, a nie ja, zagłosowałaby na Bralczyka wczoraj w kluczowym momencie i z samej logiki gry wychodziłoby, że paść musi ona. Chociaż najlepsze, że nawet takie pojebane zachowanie można byłoby ustawić w koherencji z jej metą xD A czemu jesteś frajerem? Bo logika gry to jedno, ale drugie to jej psychologiczna strona i rozpoczęcie mącenia w stronę jednego z filarów core'u miastowego momenty przed linczem, do którego się sama przybiłaś, i to z powodu tego, że rzekomo mnie nie było, gdzie wisiałem post nad tobą, debilu. Celem tej zasranej konsolidacji było zagłosowanie wspólnie, ale też zebranie danych przed linczem na kogo zagłosują ludzie spoza core'u (w tym prawdopodobnie niejeden mafioso), bo to była PRZEDMECZÓWKA i żeby można było ich jakoś ewentualnie zweryfikować m.in. po tym w MECZÓWCE, o czym KURWA PISAŁEM, ale ty się teraz obudziłeś i będziesz pisał miliony postów, gdzie ja jestem do odjebania z samego powodu wczorajszego zesrania się xD Jeszcze jestem winien coś Bralczykowi, ale tu już nie będę wam w głowach mieszał, teraz jedynie chciałem powiedzieć, że KUTASIK ZRÓB MI LAUDA A skąd Ty wiesz że to jest ostatni dzień gry? Ty jesteś głupi nawet jak nie udajesz, co? No powiedz mi, geniuszu, jak uważasz – czemu to wiem? Bo że się stunelowałeś to widzę, i się temu nie dziwię, ale zadając takie pytania uprawiasz manipulacje pod wygodne ci tezy, zobaczysz po grze.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:47:21 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:47:21 GMT 1
Wgl nie widziałem że w ciebie wjeżdżają, dlatego nie zwróciłem na to uwagi
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:48:20 GMT 1
Boxdel z tego co wynika z jego gadki z Bralczykiem to jest doświadczony gracz. I dzisiejszy dzień to jest moment w którym on powinien wyjść i chwycić miasto za morde a nie że ja muszę i konsolidować miasto i walczyć ze zbójami co na mnie nadają Ty łaczku, jak się wysprzęgliłeś dzisiaj ze swojej tożsamości, to ja mogę stwierdzić z całą pewnością, że masz kilkukrotnie większe doświadczenie ode mnie. Dla innych – ten gracz swoje forumowe mafie grał już 10 lat temu.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:48:58 GMT 1
Mam taki hot take: jeden z dwójki Marcin Sok-Shadow będzie niewinny, bo mafia nie odpalałaby się w dwójke żeby spacyfikować Trynitke Szczególnie jeśli żaden inny miastowy typu Boxdel, Skok tego nie zauważył - mafii jest na rękę że dostaje gongi teraz Chodzi o to, że jakby Boxdel albo Ty Skok był w mieście, to w sytuacji gdy Sok-Shadow zaczeli na mnie nadawać no ktoś by kurwa zauważył ze coś jest nie halo że kiedy próbuje konsolidować miasto to dwóch typów na mnie nagle nadaje, że jestem w mafii A mafii to jest na rękę że mnie gryzą, dlatego może się w to nie wtrącać Ciężko mi wytłumaczyć co miałam na myśli Przecież napisałem WYRAŹNIE KURWA JEGO MAĆ ŻE WEDŁUG MNIE JESTEŚ W MIEŚCIE
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:49:59 GMT 1
Napisałem co miałem napisać, przecież nawet jak mnie dzisiaj nie odjebiecie i byście jakimś cudem trafili mafiosę, to jaką będziecie mieli pewność do końca gry, że ja nim nie jestem?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:50:36 GMT 1
Nie wiem... Hmm.... Może się uniewinnij, popracuj?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:51:20 GMT 1
I ja grałem w mafie 10 lat temu właśnie kurwa 10 LAT TEMU i dwa razy tutaj gdzie raz mnie odjebaliście w D1 a raz grałem z upośledzonym KSIĄŻULEM
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:51:42 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:51:42 GMT 1
Napisałem co miałem napisać, przecież nawet jak mnie dzisiaj nie odjebiecie i byście jakimś cudem trafili mafiosę, to jaką będziecie mieli pewność do końca gry, że ja nim nie jestem? Bo chuj jesteś
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 16:52:21 GMT 1
Zostaw go SKOK. Dajmy mu popracować
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:53:19 GMT 1
I to jest w ogóle jakiś absurd kurwa mać xD Taki Bottas (do ciebie akurat nic nie mam) to też z gry jakiś stary wyga, pisał o tym Bralczyk, ale on może sobie nie grać, grać i głosować w sumie jak ja xD
I taki sam miałem problem z Bralczykiem – on jak chce to może sobie odpierdalać, a ja mam mu imponować. Teraz ty, frajerze bity, przespałeś całą grę, ale na mnie spoczywa obowiązek imponowania ci, bo sobie dzisiaj akurat tak wyśniłeś.
Zdrowie psychiczne>>>>>>forumowa mafia
Zagłosuję jak chcecie, ale weź ty mnie nawet nie wkurwiaj już
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 16:53:52 GMT 1
Napisałem co miałem napisać, przecież nawet jak mnie dzisiaj nie odjebiecie i byście jakimś cudem trafili mafiosę, to jaką będziecie mieli pewność do końca gry, że ja nim nie jestem? Bo chuj jesteś A nie skoczek
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 16:56:43 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 16:56:43 GMT 1
Ja głosuje na Bruttasa
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 16:58:00 GMT 1
Nie no kurwa SKOK, Ty musisz byc w mafii, co?
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 16:59:20 GMT 1
Dwoch chlopa wali w trinity, boxdel i skok grillowani, ten drugi stwierdzi ze pojdzie w Bottasa
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 17:01:29 GMT 1
Przejrzałem Twoje posty i nie licząc dzisiaj/wczoraj(wczoraj chyba też nic) ani razu nie napisałeś nic na Bottasa. Niech ktoś jeszcze to sprawdzi
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 17:01:36 GMT 1
Nie rozumiem o co w tym chodzi, to ma byc odwrocenie uwagi? Trinity, co Ty o tym myslisz, bo przyznam szczerze ze ja nie jestem zbyt dobry w czytaniu emocji
|
|