|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:35:59 GMT 1
via mobile
Post by Shadow on Mar 25, 2024 19:35:59 GMT 1
A no tyle że takimi postami sok wskoczył na moją listę. Ja nie podwiązuje trzech mafiakow jako grających wspólnie. Jak sobie poczytasz to mało jest takich chociażby par. Które by ze sobą współpracowały No teraz Ty i Noras w skoka.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:37:33 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 19:37:33 GMT 1
To nie jest teatr a ty nie jesteś aktorem, wyjdź z roli bo to twoje przedstawienie robie się coraz śmieszniejsze xD po czym ty wywnioskowałaś z posta na post że mafia zesrana
|
|
|
Post by Shadow on Mar 25, 2024 19:37:48 GMT 1
Botas. Sorki pisze z kom bo jestem w podróży.
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:39:10 GMT 1
No to w jaki sposób mafia reaguje a raczej nie reaguje nanic. Nie chce wziąć rozgrywkę w łapy tylko siedzi w norze i co 30 minut coś wypluje
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 19:40:04 GMT 1
Skok Baron Sok?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:41:11 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 19:41:11 GMT 1
Generalnie to trzeba w Bottasa zagłosować, Trinity odjebało od kaski i od własnego ego i chce wszystko zaspamować sobą jak chuj, intencje może dobre ale chujowe
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:42:34 GMT 1
Ja nie będę głosowała w Bottasa i chuj
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:42:44 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 19:42:44 GMT 1
No to w jaki sposób mafia reaguje a raczej nie reaguje nanic. Nie chce wziąć rozgrywkę w łapy tylko siedzi w norze i co 30 minut coś wypluje Ja tu nie widze nikogo obsranego więc nie wiem, wskaż mi gdzie ta obsrana mafia, daj mi wszystkie argumenty rozpisane w jednym poście na to, że X i Y są obsrani a z tobą zagłosuję
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:44:45 GMT 1
SKOK - mam Cię za mafioza, Twoje wczorajsze zachowanie gdzie miałeś w pycie odpowiadanie na pytania, do tego sam stwierdziłeś, że nie potrzebujesz się cofać w postach i czytać je, no tak taktyka godna mafioza po co mam się z postami cofać jak wystarczy dziś trochę podymić jakiegoś niewinnego by miasto go zlinczowało. Valtteri - ten gość od początku mi nie siedzi. I wiem Valtteri zaraz powiesz, że snuje domysły ect :* może i tak może trochę snuje domysły, ale tak jak pisałem Ci wcześniej jesteś dla mnie niewiarygodny po prostu. Do tego jak już się pojawiasz to podbijasz tropy miasta w taki sposób by wyszło, że to Ty rozkminiles. Hill- Twoja gra i strategia - ‚zadaje pytania które mnie dręczą’ no naciągane. Jeszcze dzisiejsze cmokanie się z Trinity. Pasuje mi Wasza dwójka razem w mafii bo wpisujecie się atak na Barona którego uznaje za miastowego. Powiedz mi jak to jest, jak cisną Cię Profesor i Baron miałeś ich za mafiozów. Gdy Profesor Ci odpuścił i nazwał Cię miastowym nagle czerwony zaczął Ci wychodzić tylko Baron. Trinity- wczoraj wkurwilem się gdy odpadł Profesor a Ty lobbowałaś jego ubicie. Przy Twojej osobie nie będę się tu rozpisywał bo dużo napisałem wcześniej. Śmierdzisz mi farbowany lisie. Moje typy na dziś: Hill- Naznaczony W wysokim ryzyku pozostaje Trinity Valtteri Czyli Skok jest dla Ciebie mafiozą ale nie masz go nawet w mafijnej trójce? Na przetrwanie gracie jak huj, wjebać niewinnego w lincz i GG. Ja Wam nie pozwole na to SOK DOSTAŁ GONGA WYTKNĘŁAM MU, ŻE MA CIE ZA MAFIE A NAWET NIE WRZUCA CIĘ W SWOJĄ TRÓJKE MAFIJNĄ A ON PO 40 MINUTACH ODPOWIADA MI W TAKI SPOSÓB:
Marcin Sok zagłosujemy wspólnie w Skoka czy będziesz się wykręcał? Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie Boxdel miał dać mięso a schował się do nory - Bottas chociaż uczciwie napisze że nie ma czasu
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 19:46:17 GMT 1
Ja daje na skoka, bo glosowalem na niego juz wczoraj i mial leciec, jak wajchowali w Bralczyka to raczej musieli go ratowac. Bralczyk tez chcial klasc za niego glowe.
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:46:20 GMT 1
Ja zagłosuje tylko w trójce Skok-Sok-Michał Baron - w tej kolejności. A jak chcecie głosować w Bottasa to ja mam wyjebane. Nie przyłoże do tego ręki i przegramy
|
|
|
Post by Shadow on Mar 25, 2024 19:47:06 GMT 1
Generalnie to trzeba w Bottasa zagłosować, Trinity odjebało od kaski i od własnego ego i chce wszystko zaspamować sobą jak chuj, intencje może dobre ale chujowe Stefczyk a nie lepiej walić w Trynity? przecież ona śmierdzi mafia. Powiedz, że też to widzisz.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 19:47:55 GMT 1
Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie stary, dales typa na liscie jako mafie, inni chca na niego glosowac, a Ty w momencie proby (przypominam ze mamy meczowke) chcesz walic w bok i oczekujesz ze ktos zmieni Twoje zdanie? Nie powiedziałem, ze nie chce w niego walić. Powiedziałem, że nie ufam Trinity, chcę żeby ktoś z grona ludzi którym ufam się wypowiedzial, jeśli oni pójdą na skoka to ja też. Skąd mam wiedzieć czy Trytytka 5 min przed końcem nie zmieni zdania jak to ma w zwyczaju?
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 19:51:04 GMT 1
Czyli Skok jest dla Ciebie mafiozą ale nie masz go nawet w mafijnej trójce? Na przetrwanie gracie jak huj, wjebać niewinnego w lincz i GG. Ja Wam nie pozwole na to SOK DOSTAŁ GONGA WYTKNĘŁAM MU, ŻE MA CIE ZA MAFIE A NAWET NIE WRZUCA CIĘ W SWOJĄ TRÓJKE MAFIJNĄ A ON PO 40 MINUTACH ODPOWIADA MI W TAKI SPOSÓB:
Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie Boxdel miał dać mięso a schował się do nory - Bottas chociaż uczciwie napisze że nie ma czasu
Co Ty pierdolisz? Podałem Hilla jako mój głos i Ciebie z Golodupcem jako wysokie ryzyko. To nie jest to samo co mówienie wprost ‚tak kurwa myślę, że to mafia’
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:52:34 GMT 1
WYSOKIE RYZYKO: CZYLI ŻE NAS NAJBARDZIEJ OBSERWUJESZ - JESTEŚ W STANIE ROZWAŻYĆ NA NAS GŁOS TAK KURWA INTERPRETUJE TO WYSOKIE RYZYKO JAKO KONKLUZJA POSTA NIE BYŁO TAM SKOKA KTÓREGO MASZ ZA MAFIOZE
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 19:52:56 GMT 1
przeciez napisales "mam cie za mafioza" o skoku?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:54:17 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 19:54:17 GMT 1
Czyli Skok jest dla Ciebie mafiozą ale nie masz go nawet w mafijnej trójce? Na przetrwanie gracie jak huj, wjebać niewinnego w lincz i GG. Ja Wam nie pozwole na to SOK DOSTAŁ GONGA WYTKNĘŁAM MU, ŻE MA CIE ZA MAFIE A NAWET NIE WRZUCA CIĘ W SWOJĄ TRÓJKE MAFIJNĄ A ON PO 40 MINUTACH ODPOWIADA MI W TAKI SPOSÓB:
Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie Boxdel miał dać mięso a schował się do nory - Bottas chociaż uczciwie napisze że nie ma czasu
No wg mojej teorii rozłożenia głosów to wychodzi że sok jest w mafii nie. Anyway, ja idę spać za chwilę, jak w Bottasa nie chcecie to powiedzcie mi w kogo mam zagłosować w takim razie
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 19:54:36 GMT 1
Ja pierdolę ręce opadają. Nie ma tam skoka bo obstawiam na 100% jako mafia. Wysokie ryzyko czyli tak jak zauważyłaś obserwuje tych graczy i nie jestem na ten moment przekonany na 100% więc po chuj miałem dawać tam skoka którego uważam za pewnego mafioza. W moim podsumowaniu zaznaczyłem to jasno, że jest dla mnie 100% mafiozom
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 19:55:03 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 19:55:03 GMT 1
Ja zagłosuje tylko w trójce Skok-Sok-Michał Baron - w tej kolejności. A jak chcecie głosować w Bottasa to ja mam wyjebane. Nie przyłoże do tego ręki i przegramy Przegramy tak czy siak, co za różnica
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 19:57:20 GMT 1
Sory Hill nie mam do Ciebie nic personalnie jesteś spoko inteligentnym gościem ale dziś walę w Ciebie. I miasto również powienno uderzyć w Hilla. Sam fakt, że już tyle razy wyleciał śmierci spod kosy mówi jasno, że wielu graczom pasuje ona na mafię
|
|