|
Post by trinity on Mar 25, 2024 17:02:28 GMT 1
Boxdel-Skok jeden huj, dla mnie jeden i drugi w mafii + Shadow/Skok
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 17:02:47 GMT 1
On* ani razu przez całą rozgrywkę nie napisał o Bottasie i teraz chce w niego głosować
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 17:06:24 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 17:07:11 GMT 1
via mobile
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 17:07:11 GMT 1
Lepszych typów nie mam, ale dobra, z tego co widzę to musimy wszyscy zagłosować na jedną osobę bo nas przegłosują. Poczekam co zdecyduje Baron
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 17:09:06 GMT 1
Tak. Poczekajmy kogo postanowi odjebać Baron. Ja się logoutuje bo muszę się odprężyć. Będę 18-19
|
|
|
Rozgrywka
Mar 25, 2024 17:21:22 GMT 1
via mobile
Post by Shadow on Mar 25, 2024 17:21:22 GMT 1
Ja nie zgodzę się na Bottasa. On może być w mafii ale dla mnie pewniejszym typem będzie Baron i ten kurwa Shadow który próbuje mu za wszelką cene tyłek obronić Od dwóch dni powtarzam że baron to mafia i go Cisnę a ty śmiesz twierdzić że go bronię? To tak jakbyś podważała moje predykcje co do ciebie i pozostałych.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 17:41:57 GMT 1
Mam taką rozkmine co do wczorajszego głosowania. Bralczyk był nie wygodny dla mafii bo najwięcej węszył szukał i zadawał trudne pytania. Po kolei kto oddał na niego głosy - Baron wczorajsze tłumaczenie, że spanikowałeś i w ostatniej chwili oddałeś na niego głos trochę słabe, co nie zmienia faktu, że nie bałeś się nigdy konfrontacji i według mnie gadasz jak mieszczuch. SKOK - mam Cię za mafioza, Twoje wczorajsze zachowanie gdzie miałeś w pycie odpowiadanie na pytania, do tego sam stwierdziłeś, że nie potrzebujesz się cofać w postach i czytać je, no tak taktyka godna mafioza po co mam się z postami cofać jak wystarczy dziś trochę podymić jakiegoś niewinnego by miasto go zlinczowało. Valtteri - ten gość od początku mi nie siedzi. I wiem Valtteri zaraz powiesz, że snuje domysły ect :* może i tak może trochę snuje domysły, ale tak jak pisałem Ci wcześniej jesteś dla mnie niewiarygodny po prostu. Do tego jak już się pojawiasz to podbijasz tropy miasta w taki sposób by wyszło, że to Ty rozkminiles. Potem mamy głosy na Hilla - Tutaj ja poszedłem za profesorem w ostatniej chwili. Dziś za ten ruch pluje sobie w brodę bo gdybym zostawił głos na Shadow było by 3-3 z profesorem. No i właśnie Hill- Twoja gra i strategia - ‚zadaje pytania które mnie dręczą’ no naciągane. Jeszcze dzisiejsze cmokanie się z Trinity. Pasuje mi Wasza dwójka razem w mafii bo wpisujecie się atak na Barona którego uznaje za miastowego. Powiedz mi jak to jest, jak cisną Cię Profesor i Baron miałeś ich za mafiozów. Gdy Profesor Ci odpuścił i nazwał Cię miastowym nagle czerwony zaczął Ci wychodzić tylko Baron. Trinity- wczoraj wkurwilem się gdy odpadł Profesor a Ty lobbowałaś jego ubicie. Przy Twojej osobie nie będę się tu rozpisywał bo dużo napisałem wcześniej. Śmierdzisz mi farbowany lisie. Shadow - chętnie jeszcze będę patrzył na Twoje posty. Wczoraj jeszcze uważałem Cię za mafioza i wiesz o tym, dziś już nie wiem bo w sumie dwójka moich podejrzanych uderzyło w Ciebie, co mogło by świadczyć, że nie jesteś w mafii chociaż z drugiej strony może to być zagranie mafijne w potencjalnie bezpiecznego mafiozy by wzniecić kurz. Zostaje jeszcze mord Mafii, Uthredsyn mógł dotknąć wrażliwego tematu: mafiacorner.boards.net/post/111416/threadMoje typy na dziś: Hill- Naznaczony W wysokim ryzyku pozostaje Trinity Valtteri
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 18:29:26 GMT 1
Trinity- wczoraj wkurwilem się gdy odpadł Profesor a Ty lobbowałaś jego ubicie. Przy Twojej osobie nie będę się tu rozpisywał bo dużo napisałem wcześniej. Śmierdzisz mi farbowany lisie. Wkurwiasz mnie, któryś raz piszesz że ja lobbowałam jego ubicie no i tak było jakoś do 18:23 gdzie wjeżdam z postem:
Poza tym, czy ty właśnie nie wtopiłeś bycia w mafii? Co to znaczy "zastanów się właśnie nad tym co napisałeś bo jest to bardzo wymuszone zagranie z Pana strony"? Jeśli jesteś w mieście i masz mnie za mafię, to właśnie dałeś mi hinta, żebym się bardziej postarał kryć? XD To post napisany z perspektywy mafijnej. SKOK DO PIACHUCzy ten post jakkolwiek uniewinnia PREFOORA Bralczyka? Pytanie do bardziej aktywniejszych graczy czy to jakiś kluczowy moment Poddaje w wątpliwość mój osąd co do jego winy, biore to pod uwagę Boxdel masz racje, jak nikt nie będzie walił w Bralczyka to przecież ja sama w tym momencie gry tego nie zrobie. Dawajcie swoje typy, 2-3 z których będziecie wybierać musimy wiedzieć jaka jest sytuacja Tutaj zaznaczam, że nie będę prowadzić solo krucjaty na Profesora - w tamtym momencie nastroje były raczej takie, że Profesor miasto
I teraz lecimy: Dobra Bottas w mafii jesteś Ja jestem niewinna i Michał Sok też pewnie będzie niewinny jak poddajesz go w wątpliwość. Wiesz że jesteśmy początkujący i jutro będzie można nas zlinczować. Jesteś w mafii Shadow-Valtteri Bottas-XYZ MĄCICIE W CHUJ JERZY BRALCZYK I BOTTAS a może w Boxdela gdzie jest Boxdel? Dawajcie w Michała Barona On się boi wziąc odpowiedzialność Więc co Ty pierdolisz, że lobbowałam jego ubicie- już drugi raz to mówisz a jednak kurwa zwajchował na niego Michał Baron, Skok i Hill a nie ja
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 18:30:03 GMT 1
Marcin Sok zagłosujemy wspólnie w Skoka czy będziesz się wykręcał?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 18:32:09 GMT 1
SKOK - mam Cię za mafioza, Twoje wczorajsze zachowanie gdzie miałeś w pycie odpowiadanie na pytania, do tego sam stwierdziłeś, że nie potrzebujesz się cofać w postach i czytać je, no tak taktyka godna mafioza po co mam się z postami cofać jak wystarczy dziś trochę podymić jakiegoś niewinnego by miasto go zlinczowało. Valtteri - ten gość od początku mi nie siedzi. I wiem Valtteri zaraz powiesz, że snuje domysły ect :* może i tak może trochę snuje domysły, ale tak jak pisałem Ci wcześniej jesteś dla mnie niewiarygodny po prostu. Do tego jak już się pojawiasz to podbijasz tropy miasta w taki sposób by wyszło, że to Ty rozkminiles. Hill- Twoja gra i strategia - ‚zadaje pytania które mnie dręczą’ no naciągane. Jeszcze dzisiejsze cmokanie się z Trinity. Pasuje mi Wasza dwójka razem w mafii bo wpisujecie się atak na Barona którego uznaje za miastowego. Powiedz mi jak to jest, jak cisną Cię Profesor i Baron miałeś ich za mafiozów. Gdy Profesor Ci odpuścił i nazwał Cię miastowym nagle czerwony zaczął Ci wychodzić tylko Baron. Trinity- wczoraj wkurwilem się gdy odpadł Profesor a Ty lobbowałaś jego ubicie. Przy Twojej osobie nie będę się tu rozpisywał bo dużo napisałem wcześniej. Śmierdzisz mi farbowany lisie. Moje typy na dziś: Hill- Naznaczony W wysokim ryzyku pozostaje Trinity Valtteri Czyli Skok jest dla Ciebie mafiozą ale nie masz go nawet w mafijnej trójce? Na przetrwanie gracie jak huj, wjebać niewinnego w lincz i GG. Ja Wam nie pozwole na to
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 18:37:14 GMT 1
trinity, ja nigdzie nie wajchowalem, o co tu chodzi?
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 18:37:58 GMT 1
chyba z bottasem pomylilas
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 18:45:34 GMT 1
A tak, przepraszam, chodziło o Bottasa. No to tym bardziej kolejny punkt dla Ciebie
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 25, 2024 19:10:01 GMT 1
Szczerze, to mocno straciłem ochotę do gry po wczoraj. Brakuje mi czasu, nie mogę wejść w tę rozgrywkę, a moje pisanie te 2h przed linczem i tak będzie każdemu śmierdzieć (pozdro Sok) jako niewnoszenie nic od siebie i powtarzanie po innych (bo jak ma inaczej wyglądać, skoro nie ma mnie, kiedy padają pomysły nadające miastu kierunek).
Jeśli idzie jakaś konsolidacja na kogoś z dwójki Baron/Skok to w to pójdę, na razie nie mam nic więcej w głowie.
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:10:22 GMT 1
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:11:11 GMT 1
Szczerze, to mocno straciłem ochotę do gry po wczoraj. Brakuje mi czasu, nie mogę wejść w tę rozgrywkę, a moje pisanie te 2h przed linczem i tak będzie każdemu śmierdzieć (pozdro Sok) jako niewnoszenie nic od siebie i powtarzanie po innych (bo jak ma inaczej wyglądać, skoro nie ma mnie, kiedy padają pomysły nadające miastu kierunek). Jeśli idzie jakaś konsolidacja na kogoś z dwójki Baron/Skok to w to pójdę, na razie nie mam nic więcej w głowie. Cieszę się, że zostajesz przy tej dwójce. Tzn że zlinczujemy dziś mafioze
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 19:17:30 GMT 1
Marcin Sok zagłosujemy wspólnie w Skoka czy będziesz się wykręcał? Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:18:53 GMT 1
I to tyle?
|
|
|
Post by trinity on Mar 25, 2024 19:27:07 GMT 1
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 19:28:39 GMT 1
Marcin Sok zagłosujemy wspólnie w Skoka czy będziesz się wykręcał? Sory kurwa ale nie ufam Ci. Na razie chcę oddać głos na Hilla i tak chyba dziś zrobię chyba, że komuś uda się zmienić moje zdanie stary, dales typa na liscie jako mafie, inni chca na niego glosowac, a Ty w momencie proby (przypominam ze mamy meczowke) chcesz walic w bok i oczekujesz ze ktos zmieni Twoje zdanie?
|
|