|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:09:59 GMT 1
Też mam Operę na fonie, i z niej pisząc przy postach jest nadpiska via mobileTrzy kreski z prawej i ikona komputera, przeładuje Ci stronę na wersje z PC i możesz pisać posty. Ok, spróbuję teraz.
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 18:10:36 GMT 1
Moje zdanie już znacie Piszę tego posta na stronie 5 nie czytająć Co dalej. Rzeczywiście Michał Baron oszukał mnie z tą pozorowaną aktywnością. Może być w mafii Bardzo dobrze gra Złoty Człowiek jest z niego całkiem sprawny detektyw Tak.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:11:09 GMT 1
testing testing
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:11:13 GMT 1
Trinity to trupi mocny typ. Osoba bez własnego zdania. Co krzyknie miasto ona krzyczy z nim, dobra strategia na to by jako mafioza ukrywać się w mieście wśród ludzi. Niby nie zwraca na siebie uwagi a jednak podbija krzyk miasta.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:11:31 GMT 1
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 18:13:08 GMT 1
Trinity to trupi mocny typ. Osoba bez własnego zdania. Co krzyknie miasto ona krzyczy z nim, dobra strategia na to by jako mafioza ukrywać się w mieście wśród ludzi. Niby nie zwraca na siebie uwagi a jednak podbija krzyk miasta. Trinity ewidentnie nie wie, co robi, ale długo tak nie pociągnie, jeśli to poza.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:13:54 GMT 1
Na najbardziej sztucznego pozera wyglądasz mi tutaj Ty. Cały czas jakieś sztuczne zaczepki, wizje wyssane z palca i odwracanie uwagi od swojej osoby. Nie no, nieźle - 3 argumenty, 3 pudła. Chyba, że to rozwiniesz inaczej niż "przywalił się do mnie, więc muszę oddać". Haha dobrze Ci idzie odwracanie uwagi od swojej osoby. Widać jaka taktykę obrałeś, nie podajesz żadnych argumentów poza domysłami.
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 18:15:15 GMT 1
Trinity to trupi mocny typ. Osoba bez własnego zdania. Co krzyknie miasto ona krzyczy z nim, dobra strategia na to by jako mafioza ukrywać się w mieście wśród ludzi. Niby nie zwraca na siebie uwagi a jednak podbija krzyk miasta. Jak ja pierwsza przeprowadziłam na Ciebie atak i teraz każdy ten atak popiera. Jak Ty możesz mówić, że ja nie mam własnego zdania?
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 18:15:31 GMT 1
Nie no, nieźle - 3 argumenty, 3 pudła. Chyba, że to rozwiniesz inaczej niż "przywalił się do mnie, więc muszę oddać". Haha dobrze Ci idzie odwracanie uwagi od swojej osoby. Widać jaka taktykę obrałeś, nie podajesz żadnych argumentów poza domysłami. No jak dla Ciebie prośba o rozwinięcie z czym masz ze mną problem to odwracanie uwagi, to aż strach pomyśleć, co uważasz za jej przyciąganie. Zupełnie serio i na spokojnie - gdzie masz domysły z mojej strony?
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 18:15:45 GMT 1
I jakby Marcin Sok był w mafii to Michał Baron będzie chyba niewinny? Bo z nim ciśnie Sok przez Bralczyka napoczęty został, prawdą to nie jest?
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 18:16:52 GMT 1
Też mam Operę na fonie, i z niej pisząc przy postach jest nadpiska via mobileTrzy kreski z prawej i ikona komputera, przeładuje Ci stronę na wersje z PC i możesz pisać posty. Deżawi!
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 18:16:56 GMT 1
Tak, najpierw Bralczyk potem Ja. Ale to Michał Baron teraz przycisnął z tematem gdyby był w mafii to raczej by liczył że to wycichnie? A on rozpoczyna swoje działania od tego ataku
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:17:34 GMT 1
Czytaj temat, bo mnie lekko te manipulacje wtryniają.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:18:41 GMT 1
Trinity to trupi mocny typ. Osoba bez własnego zdania. Co krzyknie miasto ona krzyczy z nim, dobra strategia na to by jako mafioza ukrywać się w mieście wśród ludzi. Niby nie zwraca na siebie uwagi a jednak podbija krzyk miasta. Jak ja pierwsza przeprowadziłam na Ciebie atak i teraz każdy ten atak popiera. Jak Ty możesz mówić, że ja nie mam własnego zdania? Co Ty w ogóle wymyślasz, pierwszą potyczkę miałem z Panem Profesorem. Ty po jego postach się dołączyłaś. Poza tym Pan Profesor podszczypliwy chujek ale raczej nie groźny. Typ poszukiwacza tylko sam chyba za dobrze nie wie gdzie szukać
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 18:20:28 GMT 1
Tak, najpierw Bralczyk potem Ja. Ale to Michał Baron teraz przycisnął z tematem gdyby był w mafii to raczej by liczył że to wycichnie? A on rozpoczyna swoje działania od tego ataku Temat ten i bez pomniejszego Barona pomocy echem odbijałby się głośnym.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:22:14 GMT 1
Haha dobrze Ci idzie odwracanie uwagi od swojej osoby. Widać jaka taktykę obrałeś, nie podajesz żadnych argumentów poza domysłami. No jak dla Ciebie prośba o rozwinięcie z czym masz ze mną problem to odwracanie uwagi, to aż strach pomyśleć, co uważasz za jej przyciąganie. Zupełnie serio i na spokojnie - gdzie masz domysły z mojej strony? Jeśli spokojnie to proszę Cię skończ żartować, wbijasz się w rozmowę z domysłem typu czy to nie podejrzane, zasiewając tym samym w innych graczach ziarno, że może faktycznie ja jestem w mafi tym samym odwracając uwagę od swojej osoby
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:23:00 GMT 1
Ej kurna
Złoty Człowiek i Trytynity mają te same zbroje
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 18:23:09 GMT 1
W końcu koniec pracy, zaraz napiszę moje przemyślenia. Ja to w ogóle cały czas czekam, aż coś rozwiniesz poza "mało mięsa", bo dla mnie jesteś na razie największą niewiadomą z tych względnie aktywnych i obecnych. Co sądzisz o Soku, Złotym, trinity? Bo generalnie nie wszedłeś z nimi w praktycznie żadne interakcje, a są względnie regularnie w temacie.
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 22, 2024 18:25:12 GMT 1
Haha dobrze Ci idzie odwracanie uwagi od swojej osoby. Widać jaka taktykę obrałeś, nie podajesz żadnych argumentów poza domysłami. No jak dla Ciebie prośba o rozwinięcie z czym masz ze mną problem to odwracanie uwagi, to aż strach pomyśleć, co uważasz za jej przyciąganie. Zupełnie serio i na spokojnie - gdzie masz domysły z mojej strony? Valtteri, gołodupcze bezwstydny, zagłosuję dziś na jedną z dwóch sennych mar tego miasta - czarta Hilla lub demona Deadpoola. Tobie powierzam wyznaczenie, w kogo mój głos powinien uderzyć niczym grom. Decyduj, jeśli nie chcesz poznać ostrza mego miecza.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 22, 2024 18:26:37 GMT 1
Ja to sobie chyba walnę głosem w ku klux kebaba.
|
|