|
Post by trinity on Mar 22, 2024 17:52:34 GMT 1
Ja bym chciał poznać kto na kogo chce głosować. Moja dobra rada, to żeby nie deklarować głosów, zwłaszcza w sytuacji, gdzie jest tyle milczenia z tak wielu stron, teraz wybierzemy sobie jednego niewinnego, mafia się podczepi bez większego komentarza i chuja będzie wiadomo, a tak to po linczu będzie przynajmniej kogo o co maglować i to jakoś koherentnie zestawiać. Ja się nie zgadzam. Uważam, że jako miasto powinniśmy ze sobą współpracować i wspólnie podejmować decyzje
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:53:11 GMT 1
@baron, w takim razie jaki jest Twój plan na D1? Uthred chciał poznać typy, ale mówisz że to zła opcja i wolisz duży rozrzut, gdzie mafii łatwo będzie przechylić strony? Ale czekaj, ty mi teraz ładujesz myślenie pod z góry przyjętą tezę? Ja powiedziełem – i nie dam sobie wsadzić w usta nic innego – że jeśli zrobi się dzisiaj nagonka na niewinnego poprzez deklarację głosów, to mafia będzie mogła a) zlinczować tego niewinnego b) strategicznie ustawić się w dzisiejszym linczu długoterminowo A nagonka na niewinnego nie jest z góry przyjętą tezą?
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 17:53:24 GMT 1
A może ten Chińczyk będzie w mafii? Zanim zapomnę zapytać i ten post mi przepadnie - kim jest Chińczyk?
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 17:54:30 GMT 1
Dushane Hill to Chińczyk bo od razu mi się skojarzył z Chinami
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:54:58 GMT 1
Bralczyk, ogólnie podobają mi się Twoje podszczypywania większości ludzi i wyglądają mi miastowo, ale zastanawia mnie dlaczego podszczypywanie Ciebie przez @trinity totalnie zignorowałeś? Masz plusa za spostrzegawczość. Ten post był tak mięsny, że postanowiłem zachować przemyślenia z niego dla siebie (póki co). Mięsa to póki co wszędzie mało, raczej możemy się zgodzić, że intensywność póki co nie stoi na wysokim poziomie.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:55:29 GMT 1
Ale czekaj, ty mi teraz ładujesz myślenie pod z góry przyjętą tezę? Ja powiedziełem – i nie dam sobie wsadzić w usta nic innego – że jeśli zrobi się dzisiaj nagonka na niewinnego poprzez deklarację głosów, to mafia będzie mogła a) zlinczować tego niewinnego b) strategicznie ustawić się w dzisiejszym linczu długoterminowo A nagonka na niewinnego nie jest z góry przyjętą tezą? No kurde jest xd
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 22, 2024 17:57:10 GMT 1
Dushane Hill to Chińczyk bo od razu mi się skojarzył z Chinami Wypraszam sobie, mam jamajskie korzenie.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:57:30 GMT 1
Ale moja teza jest bardziej prawdopodobna, bo graczy mniej aktywnych jest zdecydowanie więcej, więc ciężej bedzie spośród nich rozróżnić mafię a miasto.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 17:57:43 GMT 1
Marcin Sok Rozmawiajmy. 1. Jaki mindset ci towarzyszył przy pisaniu posta tłumaczącego się już po pierwszym pytaniu czy jesteś w mafii i to z pozycji co byś robił, a czego byś nie robił jako mafioso? 2. Czemu zignorowałeś mój ostatni wczorajszy post w naszej interakcji? I ten dzisiejszy? Specjalnie to zrobiłeś, przeoczyłeś, krył się za tym jakiś zamiar? Jak powinienem to odbierać? 1. Miastowy musi przekonywać do swojej niewinności - fakt gram w to pierwszy raz i trochę świeżakiem zaleciało. Poza tym chyba wszystkim zależy na jak najszybszym zidentyfikowaniu mafioza więc szkoda było by tracić miastowych. 2. Chyba przeoczyłem, siądę do kompa to postaram się do nich odnieść
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 17:58:54 GMT 1
A to teraz nie piszesz z kompa?
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 17:59:34 GMT 1
1. Miastowy musi przekonywać do swojej niewinności - fakt gram w to pierwszy raz i trochę świeżakiem zaleciało. Poza tym chyba wszystkim zależy na jak najszybszym zidentyfikowaniu mafioza więc szkoda było by tracić miastowych. Czy tylko dla mnie to brzmi turbo sztucznie, nawet jak na świeżaka?
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:00:44 GMT 1
A to teraz nie piszesz z kompa? Nie, na telefonie wyobraź sobie też można zamieścić posta. Wystarczy przełączyć się w przeglądarce na widok strony w wersji komputerowej na Operze to działa
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:02:17 GMT 1
Też mam Operę na fonie, i z niej pisząc przy postach jest nadpiska via mobile
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:03:12 GMT 1
I nie rozumiem po co ten sarkazm, chodzi o to, że mam pewne wyczulenie w tym temacie, no ale akurat nie możesz o tym wiedzieć
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 18:03:38 GMT 1
Wiecie myśle że ten Marcin Sok będzie w mafii..... ale chociaż się stara i broni, trochę nie mam serca oddawać na niego głosu ale pewnie będzie trzeba
|
|
|
Post by trinity on Mar 22, 2024 18:04:13 GMT 1
I jakby Marcin Sok był w mafii to Michał Baron będzie chyba niewinny? Bo z nim ciśnie
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:04:21 GMT 1
Też mam Operę na fonie, i z niej pisząc przy postach jest nadpiska via mobileTrzy kreski z prawej i ikona komputera, przeładuje Ci stronę na wersje z PC i możesz pisać posty.
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 22, 2024 18:05:39 GMT 1
1. Miastowy musi przekonywać do swojej niewinności - fakt gram w to pierwszy raz i trochę świeżakiem zaleciało. Poza tym chyba wszystkim zależy na jak najszybszym zidentyfikowaniu mafioza więc szkoda było by tracić miastowych. Czy tylko dla mnie to brzmi turbo sztucznie, nawet jak na świeżaka? Na najbardziej sztucznego pozera wyglądasz mi tutaj Ty. Cały czas jakieś sztuczne zaczepki, wizje wyssane z palca i odwracanie uwagi od swojej osoby.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 22, 2024 18:08:08 GMT 1
I jakby Marcin Sok był w mafii to Michał Baron będzie chyba niewinny? Bo z nim ciśnie Kurde bele, już po bieganiu i kacu jestem, więc tak pod włos mnie nie bierz, kobiecino. Zadaję jedynie pytania, bo mam wątpliwości. Owszem, Soczek w wielu momentach odstaje, ale gdzieś mam taką empatię załączoną do niego, że to może być w koherencji z osobowością, którą prezentuje.
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 22, 2024 18:09:54 GMT 1
Czy tylko dla mnie to brzmi turbo sztucznie, nawet jak na świeżaka? Na najbardziej sztucznego pozera wyglądasz mi tutaj Ty. Cały czas jakieś sztuczne zaczepki, wizje wyssane z palca i odwracanie uwagi od swojej osoby. Nie no, nieźle - 3 argumenty, 3 pudła. Chyba, że to rozwiniesz inaczej niż "przywalił się do mnie, więc muszę oddać".
|
|