|
Post by Volverin on Mar 25, 2024 21:01:06 GMT 1
Lista graczy:
1. Rokoko - Baron 2. BladyKruk - deadpool 3. ironlemon - Bottas 4. Njay - Bralczyk 5. Luqq - Marcin Sok 6. Kolers - Shadow 7. Lewkoń - Złoty Człowiek 8. Barrti - Hill 9. Czuek - SKOK 10. Uthredsyn 11. Kurwiszon - Trinity
Mafia: Baron, Shadow, Hill
Discord mafii:
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 21:01:32 GMT 1
Essa
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 21:02:17 GMT 1
No i Njay miał racje. I chuj
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 21:02:22 GMT 1
Dzieki panowie za gre, nie jestem z niej do konca dumny, bo nie wiedzialem jak sie na poczatku wgryzc totalnie, ale tak samo mialem w miescie zawsze. No i balem sie Bottasa w ostatni dzien, jak widac slusznie
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 25, 2024 21:02:39 GMT 1
Wiem, że łatwo mi mówić z perspektywy kogoś, kto czytał temat jednym okiem, ale skąd żeście wpadli na tego Soka to nie ogarniam. Z dzisiaj pozostałych przy życiu to był jedyny praktycznie pewny zielony xD
|
|
|
Post by Marcin Sok on Mar 25, 2024 21:02:39 GMT 1
No i siema, fajnie było. Trinity sory za mocne słowa ale emocje wzięły w górę. Szkoda, ze tak to sie skonczyło. Dzięki za gre
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 25, 2024 21:03:11 GMT 1
Moja wajcha okazała się kluczowa. Szkoda że nie wyszła, miałem zwycięską kolejkę z Baronem jako twistem. Graty.
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 25, 2024 21:03:36 GMT 1
Dzieki panowie za gre, nie jestem z niej do konca dumny, bo nie wiedzialem jak sie na poczatku wgryzc totalnie, ale tak samo mialem w miescie zawsze. No i balem sie Bottasa w ostatni dzien, jak widac slusznie Żałuję, że nie wszedłem wcześniej, ale dzisiaj akurat sporo roboty (dalej oficjalnie pracuję, bo u mnie dopiero 16 ). GG!
|
|
|
Post by Shadow on Mar 25, 2024 21:04:01 GMT 1
Również dziękuję. Druga gra i znowu w mafii. Chyba chciałabym być mieszczuchem. Tam jest spokojniej. To nie była moja edycja z powodu braku czasu pierwszego dnie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Mar 25, 2024 21:05:31 GMT 1
fajna gierka, ale jakim cudem Baron utrzymał się przy życiu zaliczając tak mafijny D1 to nie wiem
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 21:05:52 GMT 1
Również dziękuję. Druga gra i znowu w mafii. Chyba chciałabym być mieszczuchem. Tam jest spokojniej. To nie była moja edycja z powodu braku czasu pierwszego dnie. Spoko, ja mam tak co edycje
|
|
|
Post by Valtteri Bottas on Mar 25, 2024 21:06:43 GMT 1
Moja wajcha okazała się kluczowa. Szkoda że nie wyszła, miałem zwycięską kolejkę z Baronem jako twistem. Graty. Sorry Bralczyk, biorę na siebie odpowiedzialność za ten fuckup. Ale znowu, miałem dobre przeczucie, że Ty i Baron nie kłócicie się jak dwaj miastowi, tylko po prostu zabrakło mi czasu, żeby się wczytać i lepiej zdecydować, który bardziej śmierdzi. Mogłem przeczekać i rozdłubać temat dzień później.
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 25, 2024 21:07:22 GMT 1
No ten Baron przed linczem dzisiaj to był podejrzany w chuj ale już dałem se spokój. Dobrze Bottas zauważył
|
|
|
Post by Shadow on Mar 25, 2024 21:09:22 GMT 1
W pewnym momencie czekaliśmy tylko pod kogo się podpiąć. Na nasze nieszczęście strzały były bardzo wcześnie. Dodatków jestem w trasie Inków mogę za bardzo czytać w kom bo mam chorobę lokomocyjną i za bardzo nie mogłem brać udziału w pisaniu.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 25, 2024 21:09:30 GMT 1
fajna gierka, ale jakim cudem Baron utrzymał się przy życiu zaliczając tak mafijny D1 to nie wiem Miałem go cały czas na oku, po prostu w pewnym momencie stwierdziłem, że on gra zbyt bezczelnie jak na mafię i na edycję zapoznawczą. Ale jak widać wystarczyło.
|
|
|
Post by Volverin on Mar 25, 2024 21:10:26 GMT 1
Mafia zalicza bardzo rzadko spotykany "sweep", zwycięstwo bez utraty zawodnika z drużyny. W mafiach dwuosobowych zdarzyło się raz rok temu, w edycji 28 "Spontanicznej". Ale w 3-osobowych mafiach (lub więcej) nie pamiętam kiedy ostatni raz coś takiego miało miejsce. Gratki.
|
|
|
Post by Jerzy Bralczyk on Mar 25, 2024 21:11:31 GMT 1
Moja wajcha okazała się kluczowa. Szkoda że nie wyszła, miałem zwycięską kolejkę z Baronem jako twistem. Graty. Sorry Bralczyk, biorę na siebie odpowiedzialność za ten fuckup. Ale znowu, miałem dobre przeczucie, że Ty i Baron nie kłócicie się jak dwaj miastowi, tylko po prostu zabrakło mi czasu, żeby się wczytać i lepiej zdecydować, który bardziej śmierdzi. Mogłem przeczekać i rozdłubać temat dzień później. Zacząłem z tobą rozmawiać, ale czasu zabrakło. Bo w tym kluczowym momencie zacząłeś mi zarzucać, że baron siedzi mi na plecach. Miałem takie jedno wielkie wtf, bo przecież to na barona powinieneś cisnąć a nie we mnie. Dlatego zadałem pytanie, dlaczego we mnie. Ale no czasu brakło. Ogólnie bardzo dobrze pograłeś. Dobre wnioski, dużo wartości.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Mar 25, 2024 21:13:11 GMT 1
fajna gierka, ale jakim cudem Baron utrzymał się przy życiu zaliczając tak mafijny D1 to nie wiem Miałem go cały czas na oku, po prostu w pewnym momencie stwierdziłem, że on gra zbyt bezczelnie jak na mafię i na edycję zapoznawczą. Ale jak widać wystarczyło. no dla mnie to było kuriozum, że jest gracz a (Baron) który gra do porzygu na wyrobienie sobie pozycji (czytaj mafia) i gracz b (Bralczyk) który na luzie odpiera jego grę (czytaj podejrzliwe miasto) i to Bralczyk pada w linczu. Ale takie uroki zapoznawczej
|
|
|
Post by Dushane Hill on Mar 25, 2024 21:19:49 GMT 1
Jestem raczej przekonany, ze gdyby nie padl wczoraj Bralczyk, to jeszcze bysmy te gre przegrali
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Mar 25, 2024 21:21:42 GMT 1
nie no to chyba raczej było nie do przegrania, choć z perspektywy mafii często to wygląda gorzej niż jest rzeczywiście, setup też raczej mocno promafia a przy świeżakach w mieście to tym bardziej, bo trudniej o konsolidację.
|
|