|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 23:10:05 GMT 1
czuek fajnie, że grałeś, pozdro! props rokoko dobry pokaz Mam nadzieję, że mnie miałeś za mafiozę cały czas i dalej będziesz powierzał się swojej czutce na mnie, liczę mocno na to w ewentualnych przyszłych edycjach. :x No ale niepocieszony jestem, według mnie miałem dobre momenty, ale po cmentarzu widzę, że kluczowe były te negatywne i one przesądzały w ocenie. Przyda mi się ta edycja szczerze powiedziawszy na zredefiniowanie swojego podejścia do gry nawet jako ten miastowy.
|
|
|
Post by Michał Baron on Mar 25, 2024 23:21:18 GMT 1
Dzięki za grę współbratymcom mafijnym, zajebiście mi się z nimi wajbowało na diskordzie, pisało niektóre kreacyjne posty, i oczywiście jakiekolwiek przezwiska były w ramach performensu – w życiu bym się tak do nikogo nie odniósł, gdybym nie był spalonym mafiozą.
Propsy Bralczyk, bo czułem twój oddech na plecach całą grę, trochę się dziwiłem, że udało mi się z tobą skonsolidować – i absolutnie z mojej strony współpraca nie wyglądałaby tak, jak wyglądała pod koniec linczu, w którym padłeś, gdybym był miastowym. Dlatego rozumiem twoje ówczesne wkurwienie :E
I to chyba będzie moje podsumowanie, fajna giereczka, ale chyba nigdy więcej zapoznawczych – chyba wolę być wrzucony jako młokos do młynu.
|
|
|
Post by SKOK Stefczyka on Mar 26, 2024 2:54:17 GMT 1
czuek fajnie, że grałeś, pozdro! props rokoko dobry pokaz Pzdr
|
|
|
Post by Złoty Człowiek on Mar 26, 2024 7:06:26 GMT 1
Dyskusja?
|
|